בהדרכה לפני העבודה אני זוכר שהראו את השלב
הסופי של הרפורמה שאמור להשתרע על כל אזור המרכז בין נתניה בצפון, אשדוד בדרום ומודיעין במזרח. אחרי הפעימה של יולי 2011 היו מתוכננות עוד 2 או 3 פעימות שכנראה נגנזו עד להודעה חדשה...
תארו לעצמכם מצב שעם כרטיס אחד אפשר לנסוע בכל האזור שציינתי ולהחליף בין קוים וחברות ללא הגבלה... כאשר הכרטיס כולל את כל המפעילים כולל הרכבות...
דבר מהסוג הזה תיירים מישראל יכולים לראות בהרבה ערים בעולם על שטח הרבה יותר גדול שמגיע עד חיפה והקריות, ירושלים ובאר שבע... ומערכות של כרטוס משותף ותמחור אחיד אני זוכר שראיתי בהולנד לפני 25 שנים...
בהדרכה לפני העבודה אני זוכר שהראו את השלבהתכנון היה טוב הביצוע כושל
זו היתה דוגמה קלאסית לתוכנית טובה שבוצעה באופן שלומיאלי...
אני עבדתי בשבוע של תחילת הרפורמה בהסברה בתחנות... חברות כח אדם גייסו כל מי שהוא היה מוכן לעבוד, עשו 3 שעות של הכשרה ושלחו אותם לתחנות לחלק לנוסעים את החוברות הנחמדות... היתה הוראה ברורה לדיילים לא להגדיל ראש וכשלא בטוחים מה לענות לשלוח את האנשים למודיעין הטלפוני שקרס תחת העומס.... גם אם היה מישהו שהצליח להבין אחרי יומיים-שלושה מה בדיוק קורה בתחנה שלו אז העבירו אנשים לתחנה אחרת כדי שיתחילו ללמוד מהתחלה.... אני הייתי בימים הראשונים בתחנה ליד האיצטדיון בחולון ברחוב הלוחמים ליד כיכר הדמעות ואחר כך הועברתי לבית חולים וולפסון שם התברר לי שזו תחנה שנמצאת בנקודת מפגש של 4 אזורים שלכל אחד יש חוברת נפרדת והיה יום אחד שנסעתי לבת ים כדי להביא משם חוברות שלא היו בוולפסון...
אני רק עבדתי במשמרות של 6 שעות אבל רוב הדיילים עשו 2 משמרות ביום ועבדו איתי אנשים שהגיעו מכפרים בגליל ויצאו מהבית ב4 בבוקר וחזרו ב10 בלילה... כמובן שדק הכסף ענין אותם ולא היה להם מושג קלוש על התחבורה הציבורית בגוש דן...
הסופי של הרפורמה שאמור להשתרע על כל אזור המרכז בין נתניה בצפון, אשדוד בדרום ומודיעין במזרח. אחרי הפעימה של יולי 2011 היו מתוכננות עוד 2 או 3 פעימות שכנראה נגנזו עד להודעה חדשה...
תארו לעצמכם מצב שעם כרטיס אחד אפשר לנסוע בכל האזור שציינתי ולהחליף בין קוים וחברות ללא הגבלה... כאשר הכרטיס כולל את כל המפעילים כולל הרכבות...
דבר מהסוג הזה תיירים מישראל יכולים לראות בהרבה ערים בעולם על שטח הרבה יותר גדול שמגיע עד חיפה והקריות, ירושלים ובאר שבע... ומערכות של כרטוס משותף ותמחור אחיד אני זוכר שראיתי בהולנד לפני 25 שנים...