רבע שעה גיימפליי מאנצ'רטד 4 - המשחק הכי יפה שראיתם!

PlayGirl3

New member
רבע שעה גיימפליי מאנצ'רטד 4 - המשחק הכי יפה שראיתם!

נראה פשוט מהמם!

אני מחכה כבר לראות איך המשחק יראה על ה-PS4K שלי

PlayGirl3

New member
האם הסוף של אנצ'רטד 4 הולך לעצבן הרבה אנשים?

ככה ניל דרוקמן, הבמאי של המשחק, חושב. בראיון ל-IGN הוא מספר שהסוף הולך לעורר מחלוקת אצל המעריצים לדעתו, אבל הוא מעדיף את האופציה הזו על סוף שלא יעורר עניין.

http://www.ign.com/articles/2016/04/04/uncharted-4s-ending-will-be-divisive

כל הסימנים, כולל השם של המשחק, מרמזים על מוות אפשרי של ניית'ן, אבל אני חושבת שמטרילים אותנו. אני רק מקווה שזה לא יהיה בסוף סיום סטייל דקסטר

בטח Elena תמות או משהו כזה.

או שתהפוך לצמח או שדרייק יהיה אשם לחלוטין במוות שלה או של מישהו אחר.
בכל אופן אני בעד לגמרי שהמשחק יקבל תפנית רצינית בעלילה כל הקטע הזה של עלילת פוקפורן קלילה התחילה כבר להימאס עלי.

ובנוגע לPS4.K עם גרפיקה כזו כל בעל PS4 יכול לישון טוב חחחח.

מזל שהמשחק הזה הוא לא רימיק של משחק PS2 אחרת היית הורסת אותו לעצמך ומשחקת במשחק הPS2 בזמן שאנחנו משחקים בריימיק חחחח.

PlayGirl3

New member
מתי זה בדיוק התחיל להימאס עליך?

בחצי משחק ששיחקת?
זאת רוח הסדרה והיא הייתה מהנה ביותר. זה קצת כמו להגיד שהאווירה הקודרת של TLOU צריכה להשתנות במשחק הבא.
אל תצפה גם שהמשחק יהיה רציני. רק הסוף כנראה לא יהיה דומה לסוף של המשחקים הקודמים. אפשר לראות גם בקליפ הזה וגם בקודם מלפני כמה חודשים שזה עדיין אותו אנצ'רטד ישן, אהוב, קליל וכיפי.

יהיה לי מאוד עצוב אם דווקא אלנה תהיה זו שתמות

חחחח סורי שלא בזבזתי את זמני כמוך על המשחק הראשון

אני מעריך את הזמן שלי ולא מבזבז אותו על משחקים גרועים או על גביעי פלטינה.
רוח הסדרה יכולה להשתנות, יהיה את הדרייק ההוא מהמאה ה16-17 למשחקים קלילים.

מי שחושב שזה באמת הסוף של הסדרה חי בסרט.

PlayGirl3

New member
לא דיברתי על הראשון

כי אני לא חושבת שהגעת שם לחצי. אבל האמת שאני גם לא בטוחה שהגעת לאמצע השני?
בכל מקרה אין שום סיבה למיאוס.

איזה שטויות סיימתי את השני.

לא יודע מאיפה את מביאה את התאוריות בשקל האלה :)

PlayGirl3

New member
לא זכרתי שכתבת שסיימת אותו

וכבר ראיתי תיאוריות יותר קלושות מזו

אאוץ ,בקיצור 2 היה אחלה משחק. הקטע האהוב עלי היה הכפר

הטייביטי ההוא, אז אף אחד לא יכול לחשוד בי שאני לא אוהב דברים דבילים.
זה לא שאני רוצה שזה יהפוך להיות the last of us זה יכול להישאר מצחיק אבל עם יותר קטעים של רצינות והרהורים פה ושם, ואחרי שראינו שאפשר קצת להשפיע על העלילה
אני מקווה שישתמשו בזה.

2 היה אחלה משחק, שוט אני מרגיש שניל התגבר כבמאי הוא כבר לא בימים של דק ודקסטר ואני בספק אם הוא אפילו בתקופת Uncharted 2 שלו, אם הוא רוצה משחק רציני ואפל אני בקטע.

GOD Of war 4 יתרחש במיתלולגיה הנורדית?

אם אתם מאמינים לשיינובי מGAF (אחד האיינסידרים האמינים שקיימים מקום 2 ברשימה שלי) אז כן.

שיינובי רק מדבר על הרקע עצמו, לא בטוח שקרייטוס יהיה חלק מהמשחק הזה, אבל גם אין שום סיבה מיוחדת לחשוב שהוא לא יהיה :)
(אני מקווה שהוא לא יהיה בבקשה, למרות שאני מכיר מספיק בחורות שירצו לראות את הגוף שלו בPS4.Kׂ

PlayGirl3

New member
יש! כמו שרציתי!

כבר הרבה זמן הנחתי שהם יחליפו מיתולוגיה. לא נשארו כבר אלים להרוג על האולימפוס.

ואם זה נכון סביר מאוד להניח שקרייטוס לא יהיה חלק מהמשחק. מה לבחור מספרטה ולמיתולוגיה נורדית? אנחנו הולכים לשחק איזשהו ויקינג כמו רגנאר לוטברוק

אורלי לפי הקונספט ארט האלו קרייטוס חוזר.

הקונספט ארט האלה הם של בחור שעבד בסוני.
http://nerdleaks.com/videogames/god...pt-arts-showing-kratos-in-norse-mythology-246

לא אומר שקרייטוס בהכרח יגיע לGOD4 אבל זה בהחלט סביר הייתי אומר.
אני רציתי גיבורה! יכול להיות מגניב לשחק איזו וולקרי שאוספת לוחמים בשביל אודין.
משהו סטיל וולקרי פרופיל רק את יודעת, משחק טוב לשם שינוי.

וגם לגברים מגיע קצת פאן סרביס.

nioh מקבל דמו לPS4, בסוף החודש DLC חינם יחולק למי...

שיסיים את הדמו. הדמו יהיה זמין מה26 באפריל עד ה5 במאי. המשחק יוצא השנה.
אז אם אתם מעונינים במשחק אבל לא בטוחים אם משחק בסגנון הזה הוא באמת בשבילכם הנה דרך מצוינת לנסות אותו, ולא צריך פלוס ולא כלום.

צירפתי גיימפלי להמחשה, אבל זה לא גיימפלי מהדמו כמובן.

uncharted 4 יהיה המשחק הארוך בסדרה והכי מגוון מבחינת..

מקומות שנבקר בהם. כך אומר ניל דרוקמן.אני כבר רואה אנשים מגיבים בשני אופנים שונים.

קבוצה אחת אומרת "איזה יופי שיהיה לפחות באורך של TLOU " והקבוצה השניה אומרת בערך "כוס אמק, uncharted 2 היה ארוך מדי, ונסחב יותר מדי עם היצורים הכחולים ההם"

ולקבוצה השניה אני אומר wtf? שיקחתי במשחק פעם ראשונה על הארד והוא היה בדיוק באורך הנכון והמתאים. ואם 4 יותר ארוך מזה ושומר על גיוון? סבבה לי.

מישהו 2

New member
אני לא רואה איך זה אפשרי להתלונן על אורך משחק ארוך

במיוחד במשחק כמו אנצ'רטד

כאילו.. בסופו של דבר אנחנו משלמים כסף כדי להנות מהדבר הכי בסיסי שמרכיב משחק = המשחקיות. וככל שיש יותר מזה יותר טוב.
עושים שמירה וממשיכים פעם הבאה

בגדול אני מסכים איתך, אבל אם משחק מכריח לעשות backtracking

פה אני עשוי לקבל עליו קריז אם הם מאריכים ככה את המשחק בלי סוף. אם אני כל הזמן מקבל אזורים חדשים והגיימפלי מתרענן משחק מצדי יכול להיוית חמישים שעות.

כמובן שזה לא חובה יש את המשחקים האלה שאתה עושה בהם backtracking חוזר אחורה לאזורים ישנים וקיבלת איזה נשק או יכולת גיימפלי חדשה שגורמת לך להרגיש כמו אלוהים שירד מהשמים לעומת האויבים שלך שעכשיו מרגישים בני תמותה, זה טוב, טוב מאוד!.

אבל צריך לדעת איך לעשות משחקים ארוכים זה מה שאני מנסה להגיד, לא כל משחק שיהיה אוטמטית ארוך הוא יהיה יותר טוב.

למעלה