רבע שעה גיימפליי מאנצ'רטד 4 - המשחק הכי יפה שראיתם!

מישהו 2

New member
ארוך בצורה כזאת זה לא באמת ארוך מבחינתי זה סיוט

בגלל זה לא אהבתי את DMC4, המשחק כיפי והכול, אבל אחרי שעברת חצי מהמשחק אתה מגלה שהחצי השני שלו זה לעשות בידיוק את כל אותה הדרך בחזרה תוך כדי שאתה הורג גרסה משופרת של אותם הבוסים .
&nbsp
אבל אנצ'רטד אין מה להתלונן, כל צעד שתעשה בו יהיה שום דבר שדומה לצעד הקודם

אתה כל כך צודק לגבי DMC4 אין כמעט משחק יותר מעצבן בהקשר הזה

של הbacktracking, פשוט DMC4 למרות הזוועה הנוראית הזו הוא עדיין המשחק הכי טוב בסדרה (לדעתי) וזה מה שמחזיר אותי אליו כל פעם מחדש למרות שאני שונא את הקטע הזה חחחח.

סטאר אושן 5 משחק קצר, 20 שעות לסיום.

והרשת זועמת (חלקה) בעיני רבים זה אורך לא קביל לJRPG
. בעוד הקבוצה השניה
שמחה על זה שיהיה להם סיכוי לסיים את המשחק בלי להזניח את החיים האמיתים שלהם בדרך.

אני כמובן עם הקבוצה ששמחה שהמשחק הוא רק 20 שעות, הוא יכול להגיע ל30 שעות אם אתם כמוני ועושים כל דבר לאט ובכייף אבל לרוב הוא לוקח 20 בקמפיין הראשי.

אני חייב להגיד שכמה מהJRGPS הכי אהובים עלי אם זה דרגון קווסט 4 פנטזי סטאר 4 או פיינל פנטזי 4 (כן במקרה כולם 4 לא יודע למה) כולם היו ממש קצרים באורך הזה בהשוואה למשחקים הארוכים יותר של דור הPS1/2. וזה רק גרם לי להנות מהם יותר.

באיזה מחנה אתם?

PlayGirl3

New member
זה די מאכזב

המשחקים הקודמים סיפקו עשרות שעות של תוכן שהיה יכול להגיע בקלות למעל 100 שעות משחק עם הסייד קווסטים ושאר התוכן הצדדי. ציפיתי למשהו דומה, חוויה שאפשר להישאב אליה ולשכוח ממשחקים אחרים למשך חודש לפחות, כי עם סטאר אושן טוב לא צריך שום משחק אחר. את 3 סיימתי כמה וכמה פעמים וכל פעם הרגשתי כך מחדש.
איך מספיקים בכלל ב-20 שעות לפגוש את כל החברים בקבוצה? נראה גם שיהיו הרבה פחות כוכבים שאפשר לבקר בהם לעומת משחקים קודמים. די חבל.

גם 5 יוכל לתת לנו הרבה שעות אם נרצה.

זכור לי ש2 היה גם פחות או יותר באותו האורך הזה.(הוא היה קצת יותר ארוך מהמשחקים שהזכרתי אבל לא בהרבה) והוא היה מדהים.

ב5 ככל שנסיים אותו יותר פעמים תפתח כל פעם רמת קושי חדשה, ויש תוכן שאפשר לעששות רק אחרי שמסיימים את המשחק.

ככה שאפשר לחזור ככה על המשחק כל פעם כמו על ספר או סרט טוב :)

ההרגשה שאני מקבל היא שאין פיצוץ של סרטונים עלילתים ובכל זאת הדמויות הן הכי טובות בסדרה מאז 2 (וכן גם בגיל 28 אני מסכים עם ירדן של פעם שהדמויות ב2 טובות)

אני בטוח שיש לנו סיבות להיות אופטימים לגבי המשחק הזה.

לי אישית אין את הזמן לזרוק על משחק כזה 70 שעות. רק SMT דרגון קווסט או פיינל פנטזי יכולים כיום לגרום לי להקדיש זמן כזה.

יש לנו היום כל כך הרבה במה לשחק, תסתכלי למשל בבקלוג שלך :) אנחנו כבר לא ילדודס שצריכים משחקים שלא נגמרים, כדי שתמיד יהיה לנו במה לשחק, יש לנו היום יותר משחקים ממה שיש לנו זמן לשחק, ולכן אין טעם לאורך האבסורדי הזה.

זה כמובן לטעמי האישי מכבד את זה שאת מרגישה אחרת בעניין.

קפקום: החידוש של רזידנט איוול 2 מתקדם טוב.

קפקום מנסים לתפוס מחדש את הקסם של רזידנט איוול 2 המקורי לחידוש.למזלנו בחור שעבד בזמנו על החידוש של רזידנט איוול 1 עובד גם על המשחק םהזה, אז הוא יודע מה לעשות.

לדברי קפקום הביקורת והפיידבק שהיו לרזידנט איוול 6 עזרו להם במשחק הזה.
(האם זה אומר שלא תהיה לנו הפעם הצפה של QTE וקטעי גיימפלי שמזכירים חיקוי של call of duty? נקווה)

קפקום לא רצו לענות על השאלה אם המשחק ישתמש במצלמה הקבועה ושליטת הטנק של רזידנט 2 המקורי, או שהוא ישתמש בשליטה סטנדרטית של משחקי אקשן מגוף שלישי כמו ברזי 4 והלאה.

(זה ברור שתהיה שליטה מודרנית במיוחד אם הוא מתחמק מתשובה)
http://www.gamespot.com/articles/resident-evil-2-remake-will-hopefully-recapture-th/1100-6437390/

קישור חדש לקונספט ארט של GOW 4 במיתולוגיה הנורדית.

שמתי בשרשור ההוא את הלינק המקורי אבל האתר המקורי לא פעיל, והאתר הזה pure פלייסטישן מספק את התמונות.

בגדול? קרייטוס עם זקן וגרזן וסביבות הרבה יותר צבעוניות? ברוך אתה ה'.סוף סוף קצת אור בעין.
http://pureplaystation.com/god-of-w...e-that-leaked-it-completely-vanishes/2016/04/

למעלה