שוב מועמדים במלא קטגוריות! :)

N o R i K o

New member
שוב מועמדים במלא קטגוריות! :)

הפעם בתחרות פרסי הנוער של רשת FOX :)
את המועמדויות אפשר לראות כאן -
http://www.teenchoiceawards.com/movies.aspx
וכדי להצביע צריך להיות מתחת לגיל 18. אז תגידו שנולדתם ב-97 ואז זה יהיה תקף עד שיצא הסרט של MJ... בעצם, מי ירצה להצביע ל-MJ בכלל.

תהיות:
יהיה לנו קרב צמוד על הסרט עם The Avengers, שבתכלס היה סרט יותר טוב...

אני מצטערת, איך אפשר להעמיד את ג'וש האצ'רסון מול שחקן-על כמו רוברט דאוני ג'וניור? אם הוא לא מנצח זו בושה וחרפה לצעירים שמצביעים בתחרות הזו O_O
אעע, ליאם מול ריאן גוסלינג? זה פשוט לא הוגן. שניהם יפים מדי. לא. אבל באמת זואי דשאנל לעומת מיילי סיירוס? צר לי ליאם, חברה שלך לא הולכת לנצח בתחרות הזו

למה לעזאזל The Giver מועמד? טוב שהספר הזה לא יצא לפני מליון שנים. כאילו, נכון, HG יצא ב-2008, אבל הוא נורא רלוונטי עכשיו... הסרט של The Giver יוצא רק בשנה הבאה. מה הקטע XD

pennylane11

New member
אוי, אוונג'רס לגמרי ינצח,

הוא היה טוב יותר בכל קנה מידה אפשרי. הוא היה פשוט טוב.
וגם רוברט דאוני ג'וניור ינצח את ג'וש, אני מקווה... ותכלס גם ריאן גוסלינג ינצח נראה ליXD
וזואי לוקחת את מיילי בכיס הקטן, היא מלכה!

N o R i K o

New member
זה לא המשחק במקרה של ליאם\ריאן\מיילי\זואי

אלא "חתיכות"
אבל מיילי סיירוס לא כזאת יפה בכלל!@#@$
ברור שריאן לוקח על ליאם במשחק. מבחינת יופי... הממ... ריאן חתיך עולם. אבל למרות שזו לגמרי הייתה השנה שלו, הוא קצת old news ביחס לליאם, לא? אני לגמרי בעד שניהם, אל תבינו אותי לא נכון. אני פשוט חושבת מבחינת תוצאות, בהתחשב בכך שטינאייג'רים מצביעים ולא מבקרי קולנוע וכאלה

pennylane11

New member
בכל זאת,

זואי הרבה יותר יפה ממיילי והיופי שלה אחר לגמרי.
ואם אני חושבת על זה לעומק, אני חושבת שאני מעדיפה את ריאן על ליאם בכל מקרה
כאילו, ליאם סבבה והכל, אבל ריאן

N o R i K o

New member
זואי דשאנל היא אחת הנשים היפות בעולם לדעתי

אם היו שואלים אותי כמו מי הייתי רוצה להראות - זואי.

pennylane11

New member
באמת שכן...

ואת האמת בדיוק ככה דמיינתי את אנני! (בואו נהפוך את זה לשרשור משחקי הרעב!!!) אם יש שחקנית מושלמת בשבילה בעיניי, לגמרי זואי.

Sharonmxx

New member
זואי דשנל היא הכי אנני

אני זוכרת שביום שסיימתי את המשחקים ראיתי ניו גירל, זו הפעם הראשונה שראיתי את זואי וממש התלהבתי שהיא נראית בדיוק כמו שדמיינתי את אנני
אני לא אקבל אף אחת שתשחק אותה אם לא היא.

N o R i K o

New member
את צריכה לראות אותה במקומות שבהם היו יותר

הזויה... כמו 500 ימים עם סאמר. היא כזאת מוזרה שם. ממש להוריד לה את הראש.
או ביס מן עם ג'ים קארי. בלי קשר לזה שזה סרט אדיר, הדמות שלה שם מעולה XD

Sharonmxx

New member
הדחקתי את 500 ימים עם סאמר

זה הסרט הכי גרוע שראיתי.
היא הייתה ביס מן? מתי פספסתי את זה?

pennylane11

New member

הוז דאת' גירל?! איטס ג'ססס! D:
אבל אני מסכימה עם נוי, היא הרבה יותר מטורפת ב500 ימים עם סאמר למרות שלא אהבתי אותו... היא פשוט יושבת על ההגדרה המושלמת של אנני. אני אוהבת אותה D:

N o R i K o

New member
סרט נוראיייייי

יו, אני באמת אוהבת קולנוע פוסט מודרני, אבל חוץ מלהרביץ לסאמר ולרחם נואשות על הבחור ההוא (מתוק על), הוא לא גרם לי לכלום!#@$ נוראאא

היייי גירל? וואט יו דוינג? DDD:
באמאשלי אני מתחפשת אליה בפורים הבא.

E l S i

New member
רק אני ממש אהבתי את 500 ימים עם סאמר?

וזה טוב שאהבתי כי אותו במאי מביים את ספיידרמן המופלא

(כן. זה הולך להיות סרט גרוע, כן. כל העלילה כבר ידועה כי יש ארבעה טריילרים ופריוויו, וכן. זה סרט די מיותר. אבל זה פ**ינג אנדרו ואמה בתלת מימד אז אני מתכוונת ליהנות מזה)

אבל על זואי דשנל אני לא מתה- הפרסומת ל"בחורה החדשה" ביס ממש לא עושה לי חשק לצפות בזה. אם היא תהיה אנני זה יהה מתקבל על הדעת

pennylane11

New member
אני חייבת לציין

שהפרומו של ניו גירל ביס ממש לא משקף את הסדרה... אני ראיתי בשביל השחקנית וזה נהדר.

Sharonmxx

New member
הבחורה החדשה זה נהדר

כאילו, תלוי מה את אוהבת לראות. זו סדרה די חסרת פואנטה. לא מצחיקה או מעניינת יותר מדי. אני רואה אותה באמצע הלילה כשאני לא נרדמת וכבר ראיתי את כל המפץ\איך פגשתי\האנטומיה שמוקלטים לי בחדר והיא מעבירה לי את הזמן ממש טוב, אז נראה לי שזו סדרה ממש טובה אם יש לך זמן ואין לך מה לראות

N o R i K o

New member
הטמטום שבה הוא זה שמצחיק

למרות שהבנתי (מהגיפים בטאמבלר
) שהיא משתפרת ונעשית רצינית יותר כשספויילר ספויילר.

זה פשוט בזמן נוח בין המפץ לאיך פגשתי, אז צופים

Sharonmxx

New member
אני כל כך מקווה שהספויילר שאת מדברת עליו

זה שניק וג'ס יהיו ביחד, מהפרק הראשון אני רוצה שזה יקרה
וזה גם די מתבקש

אבל אל תגידי לי אם זה מה שקורה!

N o R i K o

New member
יו, גם אני חולמת על זה מהפרק הראשון

במיוחד בפרק שכפות הרגליים שלו פנו אליה >;

Billy Shirs

New member
אוונג'רס לא כזה טוב!

הנה, אמרתי את זה!
זה היה סרט נוראי עם הרבה יותר מדי אפקטים ופחות מדי עלילה, כל הדמויות היו שם פשוט כדי להחזיק נר לרוברט דאוני ג'וניור, הכל היה שם סתמי לגמרי, בלתי-ווידוני בעליל, מאכזב ביותר, סרט קיץ טיפוסי!
God that feels good!

N o R i K o

New member
אוקיי, ובהשוואה למשחקי הרעב עכשיו?

למשחקים הייתה הרבה הרבה פחות עלילה - אוקיי, אז יש ילדה שצריכה לנצח. ו...? אם לא הייתי קוראת את הספר לא נראה לי שהייתי מבינה על מה הפאס. ולפחות האפקטים באוונג'רס היו טובים, והקאסט שלהם היו טוב מכדי להתעלם ממנו...
מסכימה עם זה שאוונג'רס זה לא הסרט הכי טוב שנוצר. אבל זה סרט טוב, כבידור עבור הצופה הקטן הוא אפילו מעולה, ואם הוא עומד בתחרות מול HG בעיניי הוא לוקח... הצבעתי למשחקים, כן? כי זה הבייבי שלי, ואני מפחדת שדמדומים ינצח
אבל אם נהיה כנים...

Billy Shirs

New member
את רצינית?!

למשחקי הרעב הייתה הרבה יותר עלילה מלאוונג'רס, גם בגרסת הסרט. האפקטים אמנם פחות טובים, אבל הם לא תופסים כל כך הרבה מקום כמו באוונג'רס, והמשחק הרבה יותר טוב.
וב"קאסט" את מתכוונת לרוברט דאוני ג'וניור, נכון? כי הוא היחיד ששמתי לב אליו. וכפי שצוין, אני גם מסכימה שלוקי היה סבבה... אבל זהו.

למעלה