שוב מועמדים במלא קטגוריות! :)

pennylane11

New member
כ"כ לא מסכימה!

מודה שהיה קצת יותר מדי אפקטים ושהתלת היה מיותר לחלוטין, אבל ברמת עלילה בעיניי זה היה נפלא! היה אפשר מאוד מאוד להרגיש שם את ג'וס והרוב המוחלט של הקאסט היה מתאים מאוד (תהרגו אותי אם אני אגיד שכריס היה בסדר וזהו?) והכתיבה הייתה מצד אחד כמו שהיא צריכה להיות ואקשנית כזאתי ומצד שני שנונה לפעמים בדרך כ"כ מעולה... זה סרט קומיקס-י כזה, אני חושבת שהוא אמור להתמקד בעיקר באפקטים, ומבחינת העלילה החיונית בעיניי הוא עשה יופי של עבודה.
ובכללי, יצאתי ממנו עם חיוך ואמרתי שזה סרט שאני הולכת לראות שוב... זה מצריך הרבה מסרט בשביל שאני אשב לראות אותו פעמיים

פאנגירל

New member
מאוד מסכימה עם הקטע של דאוני ג'וניור

לגמרי עשה את הסרט, הוא והדמות שלו. כל השאר דמויות חיוורות בהרבה (חוץ מלוקי שהוא מלא ברגשות נחיתות חמודות כאלו, וכריס המסוורת' שהוא חתיך על - הרבה יותר מאחיו). קפטן אמריקה - וגם ת'ור, אבלן יותר חתיך - הוא גיבור על צדקני ומתייפייף, חוץ מזה שהוא לא עושה הרבה בלי המגן שלו. הענק הירוק היא דמות שאף פעם לא חיבבתי, מלאה הרבה יותר מדי בשנאה עצמית ובאומללות כזו. כשהוא בדמות הענק הוא מגניב מינוס, לא יותר. אה, ויש את ההאייק (ככה כותבים? Oם) שיש לו שתי דקות מסך וחצי וגם אז זה בשביל המתח המיני עם סקרלט ג'והנסון. ו"האלמנה השחורה"? בואו נודה באמת, היא שם בשביל שיהיו ציצים.

ואחרי הכל - אני כן חושבת של"משחקי הרעב" יש סיכוי די טוב לנצח... זה טקס פרסי נוער... ומשחקי הרעב עובד חזק מאוד על צעירים.

Billy Shirs

New member
מסכימה לגמרי

לוקי באמת חמוד, וכל השאר נכון לגמרי. ולקטניס-וונאבי שלנו קוראים Hawk Eye. הייתי בטוחה שיעשו איתו משהו קצת יותר מעניין.

עדושית

New member

אני אמורה ללכת היום...
חברה שלי תהרוג אותי אם זה סרט לא טוב בסוף

Billy Shirs

New member
טוב, יש מידה לכל דבר

למרות שאני מעדיפה להוציא 200 ש"ח על בגדים שאני אוהבת מ30 ש"ח על סרט ששנאתי

ellendili

New member
לא.. אל תגידי את זה...

אחרי שסבלתי ייסורים קשים ב"צללים אפלים" אתמול (רמות חדשות של פיגור... בחיי...)
ו-אחרי הפינאלה של האנטומיה, אני חייבת ש*משהו* יהיה טוב! האוונג'רס חייב להיות טוב! הלב שלי לא יעמוד בעוד אכזבה מאליל

N o R i K o

New member
זו באמת רק דעתה

No offence שיר, אבל את האדם הראשון שראיתי שהעביר ביקורת רעה על הסרט הזה.

הוא נהדר אלה, באמת. ואני האדם הכי ביקורתי וקטנוני בעולם, אם נהניתי ממנו, כנראה שהייתה לי סיבה...

N o R i K o

New member
לא יודעת,

חשתי שלא ממש יפה מצידי לומר שהדיעה שלך "פחות נחשבת". לא שאני חושבת שהיא פחות נחשבת, כן? פשוט שאני לא חושבת שכדאי לה לוותר על הסרט הזה :O

Black Stain

New member
אומייגאד צללים אפלים!!

זה היה מזעזע.. באמת איום ונורא..
זה בטח הלך ככה:
ג'וני דפ:"הי! מזמן לא עשיתי סרט שאני נראה בו גותי ואפל !"
טים ברטון:"טוב נו, נסדר לך משהו."

ומה זה ה10 דקות מסך של הלנה בונהם קרטר!?!

ellendili

New member
אוי בחיי שלא היה משהו טוב אחד בסרט הזה!

ממש בא לי לראות סרט של ג'וני דפ שבו הוא נראה כמו בנאדם, לבוש כמו בנאדם, מדבר כמו בנאדם ובכלל... די כבר עם עלילות ההזויות האלה!

ellendili

New member
יש לו כמה

מה עובר על גילברט הוא האהוב עלי.
אבל אני רוצה משהו חדש!

למעלה