שרשור התחדשויות!

תתחדשי על החבילה השווה

ושאלה: המותגים האלו מקומיים, זמינים וזולים?
כי אבא שלי נמצא לא מעט בברזיל ובכלל בדרום אמריקה אבל הוא כ"כ אולד פאשן שהוא בטוח שכשהוא קונה לק חושבים שזה בשבילו

אז אני לא שולחת אותו לחיפושים אבל אם זה משהו שבכל פרפומריה/בית מרקחת יש הוא בטח ישתכנע.

denush

New member
טוב, אז ככה

שאלתי את זו שעשיתי איתה את ההחלפה והיא אמרה שאת כל המותגים הללו חוץ מJade אפשר להשיג בחנויות יופי מקומיות, perfumeria או משהו כזה חחחח
שאת jade קצת יותר מסובך להשיג.......
ברזיל, זה פשוט גן עדן ללקים!!! אם תצליחי להכווין אותו כמו שצריך, - וואו! זה יהיה אדיר!

איזה מותק את! תודה

בדיוק עכשיו אבא שלי בברזיל אבל לפני יומיים שוחחנו בסקייפ והוא סיפר לי שהוא קנה לי לקים בקולומביה (הוא ביקש מהבוס שלו להיכנס
מצד אחד זה מגוחך עד כמה שהוא מתבייש ומצד שני זה ראוי להערכה שהוא מתאמץ ככה בשביל סתם תחביב שלי).
נראה לי שאני לא אבקש ממנו הפעם עוד.
אגב, אני זוכרת שפעם התלהבתי ממש ממותג של חותמות בברזיל ואני לא מצליחה להזכר בשם המותג או האתר.
בעסה.

לא. ה DRK ענקייות מידי לאורך של הציפורניים

שלי.

יש לי שתי דיסקות שאני מאוהבת בהן של נטלי אבל באחת אני בכלל לא יכולה להשתמש (NC-04) ובשניה (NC-02) רק בחלק מהעיצובים בגלל שהן מתאימות לציפורניים ארוכות וכשאני מחתימה על עצמי הן מאבדות את כל היופי ולא תמיד רואים את העיצוב עצמו וזה כ"כ מבאס

denush

New member
אני מזה מבינה ומזדהה

גם לי יש ציפורניים יחסית קצרות, באמת ב-NC04 את היהלומים הגדולים אני לא מצליחה להכניס על אף ציפורן....
אבל יש לי את DRK-A ובגלל שזה דוגמאות כאלה לכל הציפורן שחוזרות על עצמן אז זה נראה טוב! אני ממש אוהבת את הדיסקית הזאת והיא בשימוש תמידי אצלי
עכשיו ממש מסקרן אותי לאיזה סוג דיסקיות התכוונת! את חייבת להיזכר! :) חחח

yaelsn

New member
וואי איזה מגניב!

יש מלא דברים שווים בברזיל! בטח הוא גם מביא לך כל הזמן הוואינס וכאלה

בביקור הבא שלו אני בטוחה שכבר תציידי אותו עם רשימה מפורטת! נראה לי שלא תתקשי למצוא באינטרנט המלצות וגם אני זוכרת ששמעתי משהו על מותג ברזילאי לחותמות. אם אני אזכר איך קוראים להם אני אגיד לך :)

ענבל30

New member
איזה לקים שווים! תתחדשי!

אין כמו החלפה משובחת לשמח את הלב
עשיתי כמה כאלו בעבר ותמיד היה מוצלח...
נראה שהגליטר שלך ממש דומה ללק החדש שלי, old gregg של ILNP. מצרפת תמונה... והדואוכרומטיים של היטס דומים מאוד לאלו של ILNP גם כן.

אולי תוכלי לפתוח שרשור חדש

עם הסברים על כל עניין ההחלפות הזה, ובנות שניסו את זה יגיבו גם הן כדי שכולנו נלמד? :]
כמו שבזמנו נפתחו שרשורים על איביי...

למעלה