שרשור התחדשויות!

שלי

מביוטיזון.
האמת שדיי התאכזבתי מהם, כי בתמונות הם עושים רושם שהאפקט שלהם הרבה יותר מורגש וזה לא באמת ככה...

ולקים מהסופר פארם

גם מהם התאכזבתי, הם לא יפים על הציפורניים כמו שהם בבקבוק :(

תתחדשי. דווקא ממה שהבנתי אלו לקים ממש הולוגרפ

הולגרפיים.

ניסית בלי/עם טופ קואוט?

בכל אופן הצבעים ממש ממש יפים

לא שמתי עליהם טופ קואוט

כי מנסיון על לקים הולוגרפיים של פופה הטופ הורס מוריד להם מהאפקט...

Bonushkie

New member
על אלה אפשר

קראתי באינטרנט שזה לא הורס את האפקט. ניסיתי וזה באמת לא משפיע עד כמה שראיתי, על הלקים הספציפיים האלה הטופ לא משפיע לפחות בצורה נראית לעין.

Bonushkie

New member
הם ממש יפים, אבל האפקט באמת לא כמו שחשבתי

גם אני בדיוק קיבלתי את הלקים האלה(הכחול והסגול), ובשמש(וגם אור רגיל ממנורה לפעמים) יש לו אפקט ממש חזק. הבעיה שאם אין על זה אור לרוב כמעט לא רואים את האפקט ואז זה נראה כמו לק מטאלי רגיל וטיפה אפרפר.

באור הם מדהימים אבל חבל שאין לק שיש לו אפקט כזה כל הזמן ולא רק שמאירים עליו בצורה מסויימת, כי בת'כלס שיש ממש שמש הם מדהימים ברמות, במיוחד הכחול. נראה לי שאלה לקים שאני אשמור לקיץ, ברגע שיתחיל החורף ולא יהיה כזה הרבה שמש אין כל כך טעם ללכת איתם.

Bonushkie

New member
נראה לי שאפשר עד שלא יהיה שמש

עכשיו זה עדיין עובד, הלכתי אם הלק הזה איזה שבוע וראו את האפקט מדי פעם(בעיקר בחוץ בצהריים ובתאורה של החדר כושר) אבל ברגע שהייתי בצל לא ראו את האפקט וזה נראה כמו לק מטאלי רגיל וזה לא היה מלהיב.

אני ממש רוצה הולוגרפי כזה שרואים כל הזמן ולא רק בשמש, אבל לא יודעת אם יש חיה כזאת.

denush

New member
תתחדשי! נראים יפים

מודה שלא ניסיתי, אבל גם אם האפקט לא מטורף הם בכל זאת ממש יפים :)

תתחדשי - לי יש אותם

ודווקא אני מאוד מרוצה מהאפקט, תמיד כשאני איתם אני מקבלת המון מחמאות...

yaelsn

New member
תתחדשי!

ממה שראיתי באינטרנט האפקט שלהם דווקא די חזק, אבל אם את מחפשת משהו יותר חזק מזה תנסי אולי את דאנס לג'נד

התחדשות גולדן רוז

טוב אז אחרי פרוייקט חיפוש הלקים של גולדן רוז היה רק מתבקש שלא אצליח להחליט איזה לקנות

יש עוד 2 לקים שרציתי אבל לא היו לה במלאי אז היא תתקשר אליי כשיגיעו (101 ו 123)

מימין לשמאל ומלמעלה למטה:
105
111
106
110
115
113
106
116
117
מס' 33 מסדרת ה RICH COLOL, היו שם כמה וכמה צבעים יפים אבל לא הכרתי את הפורמולה אז לקחתי אחד לנסות, בבית מרחתי על ציפורן והפורמולה מדהימה והצבע ממש מיוחד ולדעתי הוא גם יהיה מיוחד עם טופ מאט. בהחלט עשה לי חשק לנסות עוד לקים מהסדרה הזו.
118
102
122

בשבת עשיתי כל מיני ניסויים עם הגליטרים האלו ולקים רגילים ליצור אפקט Jelly Glitter Sandwich ויצאו שילובים ממש יפים לטעמי.

neurotica

New member
וואו, תתחדשי!

נראה לי שיכלת פשוט לשים את התמונה של כל הקולקציה מהאינטרנט.

השמאלי העליון ביותר נראה ממש מבטיח.

צונית

New member
כמה עולים הלקים?

מצאתי פרפומריה שיש לה איזה 6 סטנדים של גולדן רוז - והגליטרים עולים 30 שקל לאחד.
נראה לי קצת מוגזם...

למעלה