שרשור התחדשויות

באטגירל

New member
לגבי ניקיון הציפורניים וסביבן

אני חוששת שלא.
המכחולים רובם דקיקים ועדינים, ומותאמים במיוחד לציורים ועיטורים קטנים על הציפורן...
אצרף תמונה כך שתוכלי לראות כל מברשת

אולי יש כמה שאפשר להשתמש בהם למטרות ניקוי, אבל לקנות את כולם *רק* בשביל זה יהיה קצת חבל..

באטגירל

New member
אפשרות נוספת היא

מקלוני צמר גפן (מיועדים במקור להסרת איפור, אך נהדרים גם לניקוי הלק סביב הציפורן) - ניתן להשיג בסופר פארם, לא יקרים, ונראים כך...

Name Of a User

New member
זה מה שאני עושה בדרך כלל

אבל זה דורש עדינות רבה ודיוק, כי תנועה אחת לא נכונה והופ-הורדתי חצי לק מהציפורן!
וגם אם המברשות האלה אפשר לעשות את הרווח בין הקיוטיקלס לתחילת הלק בצורה מדויקת בכל ציפורן- לכן אני מחפשת כאלה.

תודה על התשובה

trilliane

Well-known member
מנהל
לא ידעתי שגם בס"פ יש כאלה; כמה הם עולים שם?

בביוטיקייר מוכרים 80 ב-3 או 4 ש"ח, אבל נגמרה לי החבילה הקודמת והסניף בקצה העיר, לא יוצא לי להגיע לשם לעתים קרובות. חיפשתי באיביי אבל לא מצאתי בזול.

באטגירל

New member
בביוטיקר זה הרבה יותר זול, ללא ספק

בס"פ חבילה של כמות דומה עולה בין 5 ל-10 ש"ח, תלוי כמובן במבצעים...

yaelsn

New member
2 גליטרים חדשים לאוסף!

הזמנתי בשבוע שעבר 2 לקים מglitter bunny - מותג אינדי ישראלי שגיליתי לא מזמן, והם הגיעו היום!

YO! Mamas! - גליטר שחור לבן,
I Got A Goodie Bag (בתמונה) - גליטר ניאוני בצורת ריבועים בגדלים שונים, עם גליטר הולוגרפי זעיר. בתמונה לא ממש רואים את הניאוניות וגם לא את הגליטרים הזעירים, אבל הוא ממש מרהיב במציאות:)

החבילה מגיעה ארוזה היטב, ובתוכה יש קבלה, מסמך שמפרט איך להסיר לק גליטרי, ועוד מסמך עם טיפים למריחה נכונה:)
המשלוח לישראל ממש זול, ולפעמים גם יש מבצעים והנחות שהופכים את כל העסק למאוד משתלם, אז שווה לעקוב אחרי הפרסומים בפייסבוק...

למעלה