שרשור שאלות 18.11.14

makeupbybar

New member
שלום לך

ראשית, אשמח אם הפעם הבאה תרשמי את שאלתך בשרשור השאלות המיועד לשאלות, ככה כל הבנות יוכלו לראות ואולי השאלה שלך והתשובה שתקבלי יהיו רלוונטות גם למישהי אחרת.
&nbsp
ולשאלתך- לוריאל לומי יותר מתאים לבנות עם עור יבש, שכן הוא נותן אפקט של זוהר ולחות שמוסיף לבנות עם עור יבש.
לבנות עם עור שומני הייתי מנסה מייקאפ אחר שמיועד לעור שומני (אולי טרו מאצ' או רבלון קולורסטיי...) ככה שלא יהיה מצב שתשימי מייקאפ שיועד לעור יבש על עור שומני ותקבלי אפקט הפוך ממה שרצית...
&nbsp
מקווה שעזרתי:)

makeupbybar

New member
שלום לך:) קודם כל- ברוכה הבאה לפורום:)
אשמח אם בפעם הבאה תרשמי את השאלה שלך בשרשור שאלות או שרשור off.
השרשורים האלה נועדו כדי שכל השאלות והתשובות יהיו במקום אחד וככה גם בנות אחרות יוכלו להיעזר או לענות במידה והן יודעות והשאלה עצמה לא תיעלם בעמודים הבאים.

ולשאלתך-
שוק האיפור הוא גדול ורחב.
אני רואה בנות שמאפרות ב1000-2000 שקל ויש להן פרנסה וכלות בלי עין הרע ובנות שלוקחות הרבה הרבה יותר זול ולא מצליחות לפרוץ.
גם אם זה נראה לך שהכל אותו דבר, אולי יש משהו בגישה או באיפור של המאפרת או בוותק שלה או בהכנה המקדימה שמושך אנשים אליה.
בדיוק כמו שהיא לא יודעת מה הולך אצלך- אנחנו לא יודעות מה הולך אצלה.

כל שנשאר להמליץ זה שתפרסמי את עצמך, תדחפי את עצמך קדימה, תיצרי לעצמך תיק עבודות רחב ותפיצי אותו בפורומים ואתרים ותחשבי טוב:) אופטימיות זה שם המשחק...

נראה לי שאני יודעת לאיזה מאפרת התכוונת

אם זה מי שגם אני חושבת אני גם לא מבינה מה הבאזז סביבה,וגמני שמתי חב שהיא מאפרת את כולן אותו דבר.כאילו מה הקטע? קצת מקוריות,לא לכל אחת מתאים אותו סוג איפור.

makeupbybar

New member
היי דלית:)
קודם כל- ברוכה הבאה לפורום!
&nbsp
אשמח אם בפעם הבאה תשרשרי את השאלה שלך לשרשור השאלות הקיים, כדי שיותר בנות ייחשפו לשאלה שלך, והיא לא תיעלם בעמודים הבאים, וגם כדי שגם בנות אחרות יוכלו להיעזר בשאלה שלך במקרה הצורך.
&nbsp
לשאלתך- אני מאמינה שניתן למצוא את הבנות ע"י חיפוש בגוגל או חיפוש בפייסבוק.
אני שמעתי על ורד- https://www.facebook.com/vered.zavaroeyebrowsarist
&nbsp
רעות
https://www.facebook.com/ReutGabot?pnref=lhc
&nbsp
מיטל-
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000712487173&fref=nf
&nbsp
ושירה-
https://www.facebook.com/szeevy?fref=nf
&nbsp

VDTD

New member
המלצות על בתי ספר לאיפור

שלום :)
האם מישהו מכם שמע (לאו דווקא ממקור ראשון ואפילו באמצעי התקשורת) על בתי ספר מוכרים ונחשבים לאיפור בחו״ל? אם אני מעוניינת ללמוד איפור בחו״ל כדי לשלב את אהבתי לאיפור עם מגורים בארץ אחרת, איך עליי לגשת לכך?

makeupbybar

New member
שרשור שאלות 18.11.14

כל שאלה שיש לכן, בקשה, עזרה
אתן מוזמנות לשרשר לכאן

Babi25

New member
חדשה פה
צריכה את עזרתכן בבחירת מסקרה

איזו מסקרה עדיפה?
MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS - של איב סאן לורן
או
Sumptuous Extreme - של אסתי לאודר

חייבת לציין שאני לא מתאפרת הרבה, לרוב עם שחור בעיניים או אייליינר וסומק.
את המסקרה של איב סאן לורן ראיתי על חברה וממש אהבתי שהיא מדגישה את הריסים ומאריכה, אבל המליצו לי גם על המסקרה של אסתי לאודר. שתיהן נראה לי עושות עבודה די דומה מדגישות ומאריכות.
אשמח לדעת מה אתן הייתן בוחרות?

מ צ ד ה

New member
זה מאוד אינדיווידואלי. אני נסיתי את שתיהן

ולא התרשמתי.

של איב סן לורן הייתה יקרה מאוד, לא עמידה עליי, גרמה לצריבה בעין וגם לא עשתה שום אפקט לריסים.

של אסתי לאודר - ללא השפעה.

אני מאוד אוהבת את המסקרות של לוריאל - טרם התאכזבתי מהן, של קליניק - היי אימפקט והיפנוז הקלאסי של לנקום. אני תמיד חוזרת אליהן.

bloody shoes

New member
הפו סיל של YSL די דרמטית

זו בעצם פורמולה עם מלא חלקיקים קטנים בפנים שמתלבשים לך על הריסים ומאריכים אותם.
אפקט מאוד מודגש אבל מבחינתי זה סיוט להוריד אותה ככה שליום יום אני לא מתה עליה. אני גם לא אוהבת מראה מודגש של ריסים בדר"כ ככה שפחות השתמשתי בה. כמו שנאמר למעלה היא נוטה להמרח בגלל שהיא די קרמית כזאת במרקם.
&nbsp
אני יודעת שהסמפצ'ס די מומלצת והשתמשתי בה פעם פעמיים אבל לא זוכרת את האפקט שלה.. לא נראה לי אבל שהוא דרמטי כמו הפו סיל. בכל אופן כדאי לעשות כאן חיפוש בפורום, דובר עליהן כבר בעבר..

makeupbybar

New member
היי! קודם כל שלום לך:)

אשמח אם פעם הבאה תכתבי את השאלה שלך בשרשור השאלות:) זה הכי פשוט והכי מועיל שכל השאלות נמצאות במקום אחד שכולן יוכלו לראות ולהיעזר:)

דבר שני- שמעתי דברים מעולים על המסקרה של ysl מה שכן- היא דרמטית!
על אסתי לא שמעתי ומעולם לא ניסיתי אז אני אשאיר את זה לבנות אחרות שאולי ניסו...

clalitw

New member
מבקשת המלצות לאיפור לעינים רגישות

היי,
לאחרונה אני סובלת מדלקות חוזרות בעינים. רופאת העינים טוענת שזאת אלרגיה לאיפור. קצת מוזר לי כי אני משתמשת באותם המוצרים כבר שנים אבל בכל זאת...
אשמח להמלצות למסקרה, צלליות וסומק ומסירי איפור עינים ופנים - כאלה שמניסיונכן מתאימים למי שסובלת מאלרגיות ורגישויות בעינים.

תודה רבה מראש!

lilo4

New member
אלרגיות

קודם כל אלרגיה זה משהו שיכול להתפתח עם השנים. פתאום בגלל סיבה לא ברורה הגוף מחליט להגיב בצורה אלרגית לחומרים שנחשפנו אליהם במשך שנים והכול היה בסדר.
אם אכן מדובר באלרגיה, אז כדאי מאוד להגיע לרופא שמתמחה באלרגיות כדי שיפנה אותך הלאה לבדיקות אלרגיה. יש בקוסמטיקה מגוון רחב מאוד של מרכיבים, ובלי לדעת למה בדיוק את אלרגית אי אפשר להמליץ לך על איפור- כי אולי דווקא בו יש את המרכיב שאת אלרגית אליו? כי אף מוצר קוסמטי לא יכול להבטיח שהוא לא גורם לאלרגיות ב-100%.

דבר נוסף- האם את שומרת על היגיינה בכל מה שקשור לאיפור? כלומר, לחפוף מברשות איפור כמו שצריך, לזרוק מוצרים ישנים ופגי תוקף וכו'?
אני מצרפת קישורים לשני פוסטים שכתבתי בעבר על הנושא, אחד שמסביר איך לנקות מברשות איפור והשני שמסביר בהרחבה על הנושא של תוקף מוצרי איפור. בד"כ אני לא אוהבת להפנות לבלוג ומעדיפה להסביר הכול כאן, אבל במקרה הזה הקישורים יהיו יעילים יותר.

makeupbybar

New member
שלום לך
:)

דבר ראשון- אשמח אם פעם הבאה תרשמי את השאלה שלך בשרשור השאלות הרלוונטי, כך לא יהיה עומס של שאלות בודדות בעמוד וגם כל הבנות יוכלו לראות את השאלה שלך ולהיעזר בה במידת הצורך.
&nbsp
שנית- אני לא יודעת אם יש משהו שהוא 100 אחוז ימנע ממך לקל תגובה אלרגית אבל אני חושבת שכדאי לך א. להיוועץ עם הרופאה על איזה איפור היא ממליצה (מבחינת חומרים.. לא חברות
) ואולי לנסות יותר מוצרים היפואלרגנים שאולי יטיבו עימך.
&nbsp

clalitw

New member
אשמח להמלצות על מוצרים היפואלרגנים

מבחינת הרופאה, היא המליצה על איפור שאינו עמיד במים על מנת שאוכל להסיר אותו בסוף היום עם מים.
תודה!

lilo4

New member
מהניסיון האישי שלי

אי אפשר להסיר איפור רק עם מים, גם אם זה איפור "רגיל" שאינו עמיד במים. תמיד יישארו שאריות של איפור, וזה רק יכול להחמיר את המצב כי העור בעצם לא נקי.
יש מסירי איפור שמיועדים לעיניים רגישות, אני לא יודעת להמליץ לך כי לא ניסיתי, אבל לדעתי הסרה רק עם מים ממש ממש לא מומלצת כי היא לא תעשה את העבודה

clalitw

New member
חשבתי אולי לנקות עם צמר גפן ספוג בתה קמומיל....

וגם מצאתי בחיפוש בפורום המלצות על קליניק אז אולי אנסה אותם. את מכירה/ממליצה?

ותודה על הקישורים לבלוג, הוא מצוין!

lilo4

New member
לא ניסיתי את זה

אבל אני לא חושבת שתה קמומיל יכול לנקות את האיפור. אני יודעת שממליצים עליו כדי לעשות קומפרסים חמים ולהרגיע את העין. להסרת איפור? לא בטוחה בכלל. ואם העיניים רגישות את חייבת לדאוג שהאיפור ירד במלואו ובקלות, בלי לשפשף את העיניים.
ניסיתי מספר מוצרים של קליניק, תלוי במה מדובר :) יש להם מסיר איפור דו פאזי מדהים, אני פשוט לא יודעת להגיד אם הוא יתאים לך או לא, טפו טפו טפו אני לא ממש סובלת מבעיות עיניים אז אני לא רוצה להמליץ על משהו שיעשה עוד יותר נזק.

תודה לך! אני שמחה לשמוע :)

למעלה