קצת קשה לדעת ככה
בגלל שהמברשות ארוזות קשה להבין מה הנפח והצורה של כל אחת, אבל אני אשתדל לענות כמיטב יכולתי
יכול להיות שהמברשת הכי ימנית יכולה להתאים למייקאפ, אבל אני לא מצליחה להבין מכאן אם היא דחוסה מספיק בשביל זה או לא.
המברשת השנייה מימין יכולה להיות טובה לפודרה ולסומק.
השלישית- נראית כמו מברשת עיניים, להנחת צלליות או לטשטוש, אני לא ממש מצליחה להחליט כי הצורה לא כ"כ ברורה. אם היא יותר שטוחה וקשיחה היא תתאים יותר להנחת צלליות, ואם היא יותר עגולה ורכה היא תתאים יותר לטשטוש.
הרביעית נראית כמו מברשת עיפרון שמתאימה להנחה ממוקדת של צלליות, למשל מתחת לקו הריסים, בקפל, או לטשטוש מאוד ממוקד וליצירת איפור מעושן יותר.
החמישית- ממש קשה לי להעריך כי זה תלוי בעובי, קושי וכו'... ההשערות שלי שהיא מתאימה להנחת צלליות, קונסילר, או לשפתיים [למרות שהיא נראית לי קצת רחבה ומעוגלת מדי]
השישית- אולי אייליינר או לתיחום מתחת לקו הריסים, אבל מכאן היא נראית דיי רחבה ורכה מדי ואני לא יודעת אם היא תתאים לשימוש של אייליינר מדויק למשל.
באופן כללי את יכולה להשתמש באיזה מברשת שאת רוצה איך שאת רוצה, גם אם זה לא "השימוש הרשמי" שלה. את לא תהרסי ככה מברשות
מה שכן הורס מברשות זה שימוש לא נכון- כלומר לעבוד בצורה אגרסיבית מדי, לדוגמא. או לא לנקות את המברשות, או לאחסן אותן בצורה שמעקמת את השערות.
אז פשוט תנסי ותראי מה הכי נוח לך....