שרשור שאלות 6.4.15

Ronnie O

New member
מבקשת המלצה למתנה לאמא!

בננות שלום
אני רוצה לקנות פריימר מתנה לאמא שלי והיא מאוד אוהבת את מאק.
האם אתן ממליצות על פרפ & פריים ליין פילר להחלקת קמטים?

תודה רבה!
עדי

מתאפרת מתחילה - עזרה...

שלום, אני בת 40, נראית צעירה לגילי, ומעולם לא נהגתי להתאפר. לאחרונה אני מרגישה שהגיע הזמן... בא לי קצת להאיר את הפנים, במיוחד את האיזור שמתחת לעיניים שנראה קצת עייף לפעמים, איפור קליל לעבודה.
העניין הוא שאני לא יודעת איפה להתחיל! אני מוצפת משלל המוצרים, מותגים וחברות בשוק. הבנתי שאני צריכה קונסילר ומייק אפ, אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל (איזו חברה? לגשת לדוכן בסופר פארם או לרשת איפור?). אשמח להכוונה ראשונית ועצה ידידותית

makeupbybar

New member
שלום לך:)

קודם כל- ברוכה הבאה לפורום:) אשמח אם בפעם הבאה תשרשרי את השאלה שלך בשרשור השאלות השבועי:) ככה ההודעה שלך תהיה בשרשור המתאים ועוד בנות יוכלו לראות את ההודעה ולהגיב:)

שנית- כדי לדעת להמליץ לך על סוגי איפור, צריך לדעת מה גוון ותת גוון העור שלך.
האינפורמציה הזאת חשובה כדי שנוכל לתת לך רעיונות למוצרים.
לדוג׳- אם יש לך תת גוון ורוד, אז קונסילר בהיר עם תת גוון ורדרד יתאים לך יותר מאשר קונסילר עם תת גוון צהוב.
אם יש לך כהויות מתחת לעיניים אז חשוב לשים קורקטור יחד עם הקונסילר וכדומה...

אשמח אם תתני יותר אינפורמציה על העור והגוון כדי שנוכל לתת לך ייעוץ מתאים:)

makeupbybar

New member
שלום עדי:)

קודם כל- ברוכה הבאה לפורום:)
אשמח אם פעם הבאה תשרשרי את השאלה שלך לשרשור השאלות השבועי ככה השאלה לא תיעלם בין הפוסטים ועוד בנות יוכלו לעזור לך:)

שנית- תתאימי את הפריימר לסוג העור של אמא שלך ולא לחברה האהובה עליה.
הפריימר של מאק מעולה אבל תוודאי שהוא מתאים לעור שלה ולמה שאת רוצה שהוא יעשה עבורה:)

makeupbybar

New member
שרשור שאלות 6.4.15

כל השאלות שיש לכן על איפור ושות'
לכאן

orit a11

New member
מסיר איפור

אשמח להמלצה למסיר איפור לשימוש יומיומי :)

makeupbybar

New member
היי אורית:)

אני אומנם אוהבת להשתמש בסבון פנים ומי פנים כדי להוריד איפור אבל יש מסירי איפור דו שלביים (שהם חצי כחול חצי שקוף) שהם ממש מעולים להסרת איפור מהפנים..
זה גם מאוד תלוי בסוג העור שלך

yulka303

New member
לכל הפנים אני אוהבת את ביודרמה ואחריה סבון פנים

גם לי עור עם נטיה לשמן

אני מסירה קודם כל את כל האיפור בעזרת מסיר האיפור השקוף של גרנייה ואחריו בון פנים לעור שמן מעורב של דקלאור- מעולה!

laei49

New member
המלצה למסקרה

אומרים לי יש לי ריסים ארוכות, יחסית..אני השתמשתי פעם בטלסקופיק או משהו ועכשיו false lash winhs, שתיהן לוריאל.
יש לכם המלצות למסקרות שאולי טובות יותר? במסקרה של עכשיו הריסים היו מגיעים לפעמים לגהות שזה אומר שהיא מדהימה מבחננת להאריך...אני רוצה אחת שמפרידה טוב תתן מראה מדהים ליום יום. יש המלצות למשהו?
אני לא חושבת שיש מראה דרמטי מדי ליומיום עם מסקרה..לא? אין מסקרה של אירועים או של יום יום.

just lilo

New member
לאש ארכיטקט

ממליצה על לאש ארכיטקט של לוריאל. נותנת מראה דרמטי, מאריכה ומעבה את הריסים,
כמו אפקט של ריסים מודבקים. מתאימה גם ליום- יום וגם לאירועים.

denush

New member
the rocket של לוריאל

גם טובה,
וגם של אסנס שניסיתי לאחרונה
get big lashes (volume curl) זאת האדומה - ממש טובה לדעתי וזולה גם 14 ש"ח

Mei221

New member
כהות\שקיות מתחת לעיניים

שמעתי שאם הכהות שמן הסתם בצבע כהה יותר מעור הפנים צריך לשים קונסילר כהה.
אז נניח יש עור בהיר וכהות מתחת לעיניים - איך זה יראה אחיד? איך זה יסתיר? עור בהיר ואיזור כהה מתחת לעיניים?

מה ההבדל בין שקיות של עייפות לבין כהות - אפשר תמונה? או שזה אותו דבר?

אשמח לסדר בבלאגן. אני צריכה לדעת איזה גוון קונסילר שמים לשקיות או כהויות (מה ההבדל בינהם? למשל יש לי שקיות מתחת לעיניים אבל הן לא כהות מעור הפנים אלא באותו צבע) ומתי הקורקטור נכנס לתמונה ואיך משתמשים בו? תודה..

lilo4

New member
תשובות

שקיות מתחת לעיניים זה פשוט עור נפוח יותר. זה יכול לנבוע מחוסר שינה, תזונה לא נכונה, אם לא שותים מספיק או פשוט מגנטיקה.
כהות זה פשוט שהעור מתחת לעיניים כהה יותר. זה יכול להיות בשילוב עם השקיות וזה יכול גם לא. וגם הכהות יכולה לנבוע מחוסר שינה, תזונה, גנטיקה וכו'.
אם האזור שמתחת לעיניים כהה אז באמת כדאי להשתמש בקונסילר טיפה יותר כהה מהגוון של המייקאפ. לא לוקחים משהו מאוד מאוד כהה, אלא קצת יותר. הסיבה היא שאם הקונסילר בהיר, הוא לא יצליח להסתיר את הכהויות כמו שצריך ובמקום זה הוא יגרום להן להיראות אפורות, ואם הקונסילר טיפה יותר כהה אז הוא יסתיר יותר טוב.
ואם אין כהויות אז אפשר להשתמש בקונסילר בגוון של העור, או לשלב אותו עם מוצר הארה. הקונסילר לא יכול להסתיר את הנפיחות, אבל הוא כן יכול לתת מראה אחיד יותר של העור.
לגבי קורקטור, זה פשוט קונסילר שמגיע בכל מיני גוונים, למשל ירוק או כתום. לכל צבע יש את הצבע ההופכי שלו, ואם הכהות יותר אדומה אז קורקטור ירוק יעזור לסתור אותה, ואם הכהות יותר סגולה אז צריך קורקטור כתום/צהוב יותר. מעליהם מניחים את המייקאפ. ממש לא חייבים להשתמש בקורקטור, לפעמים מספיק רק קונסילר.
אממ... אני מקווה שעניתי על הכל :)

Mei221

New member
תודה על תשובתך

זה סייע המון!!! רק לא ענית על שאלתי: במידה ויש כהות מתחת לעיניים ושמים קונסילר בגוון עוד טיפה יותר כהה כדי לטשטש - יש פער בין שאר הפנים שהן בהירות לבין הכהות של הקונסילר ובפרט שאמרת שצריך לשים קונסילר טיפה יותר כהה: הפנים בהירות ואיזור מתחת לעיניים כהה - אין אחידות במראה עור ועדיין לא מבינה איך זה מטשטש... אלא אם את מתכוונת שאחרי השימוש בקונסילר כהה יותר צריך לשים מעליו את המייק אפ בגוון הרגיל (ששמים אותו גם בשאר הפנים) ואז זה משתלב... צריך להניח את המייק אפ בגוון הרגיל מעל הקונסילר הטיפה יותר כהה ? לזה התכוונת?..

denush

New member
מנסה לענות...

עייפות מתבטאת אצל חלק יותר בכהויות ואצל חלק יותר בנפיחות, אני מניחה שזה דיי משתנה,
בכל אופן את הנפיחות יש כל מיני דרכים להוריד, קרמים למיניהם, חלק ממליצות על תה או כל מיני טיפים אחרים
את הכהויות ניתן לנטרל עם קורקטור, תלוי גם באיזה גוון הכהות שלך, יותר כחול , סגלגל או שחור... לפי זה צריך לבחור את הגוון שהכי מתאים לעשות תיקון לגוון (אני פשוט הלכתי לחנות של בובי בראון והתאימו לי שם קורטור).

ashly1997

New member
בקשה להמלצה למייק אפ

אני עד היום כבר שנתיים בערך משתמשת במייק אפ של Soft Touch - TIME FREEZE אני דיי מרוצה אבל לא מאוד, הייתי רוצה לנסות משהו אחר. אני אוהבת מראה אחיד, של איפור מלא יחסית, הבאסה העיקרית שלי מהמייק אפ הנוכחי שאחרי שעות בודדות הוא חצי נעלם, ההרגשה שלי שזה לא עמיד לחצי יום אפילו . רוצה משהו עמיד יותר שיחזיק יותר שעות

&nbsp
הבקבוק הנוכחי עוד שנייה נגמר ואני רוצה לקנות משהו חדש ושונה, בבקשה המלצות

אני אוהבת את דאבלוואר של אסתי לאודר

איכשהו תמיד אני מנסה מייקאפים אחרים וחוזרת אליו
הכיסוי- בינוני עד מלא, ואצלי עם פריימר עמיד עד המקלחת בערב כשאני מורידה איפוד לפני מקלחת....(משעה 6:00 בבוקר כן?!)

למעלה