שרשור שאלות 6.4.15

ashly1997

New member
תודה על התשובה, יש לי כמה שאלות.. יש עוד המלצות?

אני לא משתמשת בפרמייר, זה הכרחי? (מה זה בכלל?
- סורי על הבורות
)
אבל כן משתמשת בפודרה
&nbsp
אגב כמה הוא עולה? האם אפשר לתפוס אותו במבצע?
את הTIME FREEZE אני קונה בערך ב100 כל פעם, עם הנחת 40% כזה

לא הכרחי להשתמש בפריימר

פשוט זה מגביר את עמידות המייקאפ ואצלי אני נעזרת בפריימר כדי לטשטש נקבוביות.
כדאי לקנות את הדבלוואר במבצעים ואז עולה בסביבות 120-130 ש"ח

ashly1997

New member
איפה מצאת במחיר כזה?

הייתי אתמול בסופר פארם זה 270 כזה ועם הנחה 15% 230

מחיפוש באינטרנט ראיתי שאפשר למצוא באפריל נגיד או משהו זול יותר ב175, איפה יש במחירים שאת מדברת עליהם?

gingerie23

New member
שאלה לגבי מייקאפ

שלום, יש לי עור מעורב-יבש והתחלתי להשתמש במייקאפ של רבלון (color stay). אני ג'ינג'ית מאוד בהירה אבל הופכת להיות אדומה מאוד מהר (כשאני עצבנית, כשחם לי וכו'). המייקאפ יושב עליי טוב, לא רואים אותו עליי בכלל אבל ברגע שאני נהיית אדומה כן רואים את זה.
רציתי לדעת אם יש אולי איזשהו בסיס שאני יכולה לשים לפני המייקאפ כדי לנטרל את האדמומיות?
אני בת 25 ומאוד חשוב לי להשתמש במוצרים לא כבדים כדי לא לסתו את העור, אשמח להמלצות.

lilo4

New member
קשה לנטרל לחלוטין

יש מייקאפים עם כיסוי יותר גבוה, בעיקר מייקאפים מקצועיים שמיועדים להסתרה של קעקועים למשל, ואולי אלה יצליחו להסתיר גם את האדמומיות לחלוטין, אבל הם פחות מתאימים לשימוש יומיומי.
את יכולה לקנות פריימר בגוון ירוק, שזה מוצר שמניחים אחרי קרם הלחות ולפני המייקאפ, הוא עוזר למייקאפ לשבת על העור יותר טוב ולהיות יותר עמיד, והגוון הירוק עוזר קצת לטשטש את האדמומיות. יש פריימר כזה להרבה חברות, למשל לפופה ולסמאשבוקס.
אבל חשוב לדעת שהפריימר לא מעלים את האדמומיות לחלוטין, אלא עוזר קצת לנטרל אותה, זה לא פתרון קסם.
אני גם בהירה מאוד וגם אני מאדימה מאוד בקלות, פעם זה ממש הטריד אותי ועם הזמן למדתי לקבל את זה שאני פשוט ככה. מקסימום אם זה מאוד קיצוני למשל אחרי שהתאמצתי מאוד אז אני קצת צוחקת על זה, וזהו. וגם ברגע שאני מרגישה עם זה יותר בנוח ופחות נלחצת לגבי זה, אני פחות מאדימה. ובכלל, נראה לי שזה מסוג הדברים שאנחנו מאוד מאוד מודעות לגביהן, אבל אחרים פחות שמים לב

gingerie23

New member
היי

אני יכלה להבטיח לך שגם אחרים שמים לב אצלי, אני נהיית כמו עגבניה בשנייה!

תודה על התגובה, אולי אני אבדוק באמת לגבי הפריימר.

למעלה