תכ"ש!!!

spaysi8

New member
תכ"ש!!!

טוב,
בגלל שאני גאון
(סתם) שמתי לב שהסכמ"ש כבר לא ממש הולך,
חלק מזה זאת אשמתי, כי בתכלס נגמרו לי הרעיונות,
וחלק מזה זה אשמתכם- כי נמאס לכם לספר מה בדיעבד היה,
אז חשבתי וחשבתי (אמרתי שאני גאון?) והחלטתי על שרשור חדש,
שמו בישראל
תכ"ש!
תכ"ש זה תכנון שבועי,
כלומר, ההפך מסכמ"ש

אנחנו נעשה פיילוט,
אם שוב תהיו מעפנים ולא תענו,
אחשוב על שרשור אחר,
אבל תנו צ'אנס!

ואחרי שחפרתי..

לשאלות!

1. מהם התכנונים לשבוע הקרוב? פרטו כל יום, או לפחות את הימים שיש בהם משהו מעניין
2. אם יש לכם מבחנים, האם אתם מהאנשים שמחלקים את זמן הלמידה בצורה מסודרת או פשוט מקווים שתספיקו ללמוד הכל?
3. יש זמן לפנאי השבוע? אם כן- מה תעשו בו?
4. האם יש לכם תקציב שבועי? אם כן מהו ומה הוא כולל?
5. מתכננים להתחיל לסדר לפסח השבוע? האם אתם מהמשקיעים או מהמחפפים?
6. איך עבר הסופ"ש? עשיתם משהו מעניין? (אפילו שזה אחורה, מעניין אותי אז תענו!)

טוב,
בהצלחה לנו,
ושבוע טוב לכולם חברים!

AlabamaW0rley

New member
קום התנערה עם חלכה!

(כי זה היה הכי קרוב לדגל אדום)

1. מהם התכנונים לשבוע הקרוב? פרטו כל יום, או לפחות את הימים שיש בהם משהו מעניין

מעבר לשיט השגרתי, אני מקווה השבוע לחתום על חוזה דירה עם חבר שלי
ואז ללכת להום סנטר ולהתלבט בין צבע בז' חאקי לבז' פנינה. בסוף הוא יתלבט יותר ממני... חח הוא כזה גייז.

2. אם יש לכם מבחנים, האם אתם מהאנשים שמחלקים את זמן הלמידה בצורה מסודרת או פשוט מקווים שתספיקו ללמוד הכל?

יש לי אישור מרופא לא להיות מסודרת וללמוד ברגע האחרון. אם ממש צריך ללמוד אני לוקחת את הכדורים שלי ומרחיקה ממני את כולם.

אה כן, בטח, פנאי. הזמן הזה שעושים בו נקיונות, סידורים, ביקור הורים, שעורי בית וקצת מתחזקים את מערכת היחסים.

יש לנו? לא יודעת. לא נראה לי שיש לנו. אה... אני כל יום אומרת "לא" למונית שירות כי יש לי רב קו. וגם היום חסכתי ולא קניתי בירה למרות שדי רציתי.

5. מתכננים להתחיל לסדר לפסח השבוע? האם אתם מהמשקיעים או מהמחפפים?

כן, סבתא שלי צובעת ביצים ואופה קוליץ' לכבוד פסחא... אה רגע! פסח? אהה הדבר הזה עם החופש הארוך. כן, אנחנו עוברים דירה אז מן הסתם ננקה.

6. איך עבר הסופ"ש? עשיתם משהו מעניין? (אפילו שזה אחורה, מעניין אותי אז תענו!)

קיבלתי זר פרחים מ-א-מ-ם מהחבר שלי לכבוד ה8 למרץ,

כמו כן אכלתי נקניק איטלקי וקיבלתי הרעלת תוכניות טראש רוסיות בבית של ההורים שלי.

Cade Foster

New member
לא אהיה מעפן

1. מחר נוסע להכיר קצת את כפר סבא בסיועה של ליאת
לקראת מעבר לשם כנראה בחודש הבא. יום שלישי מוקדש למנוחה לקראת ליגת האלופות בערב (ובהצלחה למילאן
), ברביעי אולי נצא לפגוש ידידה ובחמישי אולי נלך לחתונה של זוג אתיופים.
2. אין לי מבחנים ברוך השם.
3. יש זמן פנאי. פשוט אעביר אותו עם השטויות שלי.
4. אני חייב להתחיל לקבוע לעצמי דבר כזה...
5. תלוי במוזה. כשאני נכנס למוד של ניקיון אי אפשר לעצור אותי אבל עד שאני נכנס לשם...
6. לא.

ק מ מ ב ר

New member

1. מהם התכנונים לשבוע הקרוב? פרטו כל יום, או לפחות את הימים שיש בהם משהו מעניין טוב, אז ככה- היום קמתי מוקדם אחרי סופ"ש בלי שינה כי צריך לתכנן את פסח, מחר יש לי מבחן פסיכוטכני בחולון (אבל הוא לא באמת בחולון, אלא בגני התערוכה), ביום שלישי יהיה יום טירוף כי אני אהיה בעבודה מ-8 עד 22:00 כזה בלי יותר מידי הפסקות, ברביעי... ברביעי אני בטח אסגור דברים לפסח, בחמישי אני מקווה שיהיה לי יום קצר ואני אוכל לסוע כבר הביתה כי מצפה לי סופ"ש קצרצר שנגמר במוצ"ש ואחריו מתחיל שבוע מטורף

2. אם יש לכם מבחנים, האם אתם מהאנשים שמחלקים את זמן הלמידה בצורה מסודרת או פשוט מקווים שתספיקו ללמוד הכל? וואי, אהבתי ללמוד למבחנים (במקצועות שאהבתי
) אני חושבת שהייתי די מסודרת, לא חיכיתי לרוב ליום האחרון ותמיד סיכמתי וכאלה.
אין תקציב שבועי, אבל תמיד דואגת שיהיה לי בארנק תמיד כסף לנסיעות הביתה, כי אין בקיבוץ איפה למשוך כסף והנסיעות עולות לי מלא
אבל אני מאוד בשליטה ולמרות שהגישה לכולבו ולשטויות מאוד נוחה, אני ממש מקפידה לא לקנות שלא לצורך.
5. מתכננים להתחיל לסדר לפסח השבוע? האם אתם מהמשקיעים או מהמחפפים? ממש ניקיתי את החדר בסופ"ש. בבית אין סדר מיוחד, כי כל שבוע יש עוזרת וכאלה, ומידי פעם אמא שלי מנפיצה איזה פרוייקט שאין לנו ברירה אלא להירתם אליו...
6. איך עבר הסופ"ש? עשיתם משהו מעניין? (אפילו שזה אחורה, מעניין אותי אז תענו!) אוף, היה מעייף! נשארתי בקיבוץ בגלל שהייתי צריכה לעמוד בעמדת פריחה (משהו שהנעורים פה מתנדבים אליו) בשבת. איכשהו מצאתי את עצמי יושבת עד 1 בלילה עם הנעורים וקמה ב8:30 בשבת... אז הייתי מ9:45 עד 14:00 בעמדת פריחה, הלכתי לבדוק מה קורה עם חבר'ה שהתנדבו במשהו אחר, התקלחתי, ישנתי איזה שעה ואז שוב מצאתי את עצמי יושבת עם הנעורים עד מיליון כשהיום קמתי שוב מוקדם

וזה מה שקורה כשמשאירים את המחשב פתוח...

בעבודה. באים כל מיני חברל'ך ונכנסים לשמות משתמשים המפוקפקים שלהם
אז זו אני החופרת למעלה...

spaysi8

New member
חחחחח באתי כבר להתלהב

שיש עוד אחת כמונו שרוצה ללמוד את מקצועות העיצוב המהממים!

tamaguchi girl

New member
שיהיה בהצלחה בפסיכוטכני מחר!

תתכונני להר אנשים ולהרבה חפירות, אבל בסוף זה נגמר, ובאמת שהמבחנים קלים.

לאיזה מסלול/ים נרשמת?

Relaborat

New member
את משקיעה אז אשתף פעולה

1. כל השבוע במילואים. אני נהנה במילואים.
2. כבר 7 שנים שאני נקי ממבחנים.
3. תמיד יש קצת זמן פנוי. הניצול שלו משתנה, אין לי תכנונים קונקרטים.
4. אין, למרות שכדאי. רק היום הוצאתי 180 שקל בשק"ם בלי שבאמת הייתי צריך משם משהו.
5. צריך להתחיל. כשאני מנקה אני לא מחפף, אבל עבר הרבה זמן מאז שניקיתי. זה יהיה קשה. עדיף מילואים.
6. פאב, משפחה, פאב (חמישי עד שבת בהתאמה)

שבוע טוב לכולנו.

tamaguchi girl

New member
מתכ"שת

זה נשמע פחות טוב מאשר מסכמשת, אבל לא נורא.

1. מהם התכנונים לשבוע הקרוב? פרטו כל יום, או לפחות את הימים שיש בהם משהו מעניין מחר מלא סידורים, בשאר השבוע לימודים, בחמישי מפגש פורום והסופש עוד רחוק בשביל לתכנן..
2. אם יש לכם מבחנים, האם אתם מהאנשים שמחלקים את זמן הלמידה בצורה מסודרת או פשוט מקווים שתספיקו ללמוד הכל? לומדת יום-יומיים לפני, בתקווה להספיק הכל במרתון. בכל מקרה יש לי בערך 2 מבחנים בסוף סמסטר וכל השאר הגשות ככה שהמבחנים כמעט ובכלל לא מטרידים אותי

3. יש זמן לפנאי השבוע? אם כן- מה תעשו בו? כנראה שלא, ואם יהיה אז זה יתמלא בשניה בשיעורים ו/או בשינה.
4. האם יש לכם תקציב שבועי? אם כן מהו ומה הוא כולל? לא, אבל כמעט כל יום יוצא שאני מוציאה כספים על ציוד והדפסות ללימודים

5. מתכננים להתחיל לסדר לפסח השבוע? האם אתם מהמשקיעים או מהמחפפים? לא מתכננת לסדר בעיקר כי אני רוצה לנוח בחופש, וגם כי אני מסדרת כשיש לי מוזה ולא לפי תאריכים

6. איך עבר הסופ"ש? עשיתם משהו מעניין? (אפילו שזה אחורה, מעניין אותי אז תענו!) הממ שיעורים, בית קפה, משפחה, השלמתי שעות שינה והכי חשוב- אימון כדורעף

TDKR

New member
מתעקש

זאת אומרת, מתכ"ש.

1. מהם התכנונים לשבוע הקרוב? פרטו כל יום, או לפחות את הימים שיש בהם משהו מעניין יום ב' - לקחת את נודלס לחיסון, לקחת את הצ'ק (משכורת) מהעבודה, להפקיד את הצ'ק מהעבודה, להוציא טפסי 17 מהקופ"ח, להתקשר שוב לאורנג' כדי שיפתחו את המכשיר שלי, להתקשר לקבוע תור לרופא בתל השומר, לקבוע תור לבדיקות דם משום שפספסתי אותו. שוב. יום ג' - תפוחי אדמה (או מפגש כדורסל III של ח"חניקים). יום ד' - "בחזרה לעתיד" עם אחותי הקטנה, ביס פלאנט איילון. יום ה' - פיקניק טבעוני. יום ו' - תפוחי אדמה. יום ש' - הפתעה נעימה, שתי מנות תפוחי אדמה.
2. אם יש לכם מבחנים, האם אתם מהאנשים שמחלקים את זמן הלמידה בצורה מסודרת או פשוט מקווים שתספיקו ללמוד הכל? כשהייתי בכיתה ט' חילקתי את הזמן בצורה מסודרת, בכיתה י' פחות. בכיתה י"א וכיתה י"ב בקושי הלכתי לביה"ס בגלל הח"ח וכרגע אני לא לומד.
3. יש זמן לפנאי השבוע? אם כן- מה תעשו בו? יש לי עודף זמן פנוי. אשתדל לעשות את כל הסידורים שלי מחר (יום שני) ולמלא איכשהו את שאר הזמן, בתקווה שהימים יעברו מהר. אברר לגבי עבודות שמתאימות לי ושיהיה לי נוח בהן. אני מקווה שאמצא עוד השבוע מקומות עבודה להשאיר בהם מס' טלפון.
4. האם יש לכם תקציב שבועי? אם כן מהו ומה הוא כולל? אין לי, אבל זה רעיון מצוין. באמת הגיע הזמן שאתחיל לעשות קלקולציה ולהתנהל נכון מבחינה כספית.
5. מתכננים להתחיל לסדר לפסח השבוע? האם אתם מהמשקיעים או מהמחפפים? אף פעם לא הקפדתי לגבי ניקיונות פסח, אבל השאלה הזו גורמת לי לרצות להחזיר לשגרה יום ספציפי וקבוע לניקוי החדר בכל שבוע.
6. איך עבר הסופ"ש? עשיתם משהו מעניין? (אפילו שזה אחורה, מעניין אותי אז תענו!) היה לא קל. שוב מריבה גדולה עם "האקסית", שהיינו בקשר זוגי שקצר יותר מהזמן שלוקח לקליע לצאת מהקנה של האקדח.

למעלה