תכ"ש!!!

NEO83

New member
רוצה לדעת למה זה לא עובד?

כי זה ארווווווווווווווווווווווווווווווווווווך מידי.

לאנשים אין כח לקרוא הודעות ארוכות, בהתחלה משקיעים, אחרי זה נמאס...
צריך להיות תמציתי.

EdisonGirl

New member
כששרשור הסופ"ש מגיע ביום שני,

לא פלא שלא תקבלי שיתוף פעולה מלא
אני דווקא אוהבת את הסיכום. את הראשונה שגרמה לי לסכם שבוע ואף לאהוב את העניין...

1. מהם התכנונים לשבוע הקרוב? פרטו כל יום, או לפחות את הימים שיש בהם משהו מעניין
עכשיו בעבודה, בערב לימודים, מחר עבודה ואז לימודים, מחרתיים לימודים ואז עבודה, יום חמישי כל היום לימודים ויום שישי לימודים. איך זה?

2. אם יש לכם מבחנים, האם אתם מהאנשים שמחלקים את זמן הלמידה בצורה מסודרת או פשוט מקווים שתספיקו ללמוד הכל?
אין לי מבחנים. יש לי פרויקטים, ויש הרבה וכל הזמן. הזמן הנכון לעבוד עליהם הוא בכל דקה שאני לא עובדת או ישנה בה.

3. יש זמן לפנאי השבוע? אם כן- מה תעשו בו?
לא, אני דוחפת אותו בכוח על חשבון הלימודים או העבודה.

4. האם יש לכם תקציב שבועי? אם כן מהו ומה הוא כולל?
כן, לא להוציא כסף על כלום, כי כל פרויקט עולה מאות שקלים, ואני צריכה לחסוך.

5. מתכננים להתחיל לסדר לפסח השבוע? האם אתם מהמשקיעים או מהמחפפים?
התחלתי לסדר קצת, ממש קצת. מקסימום "מוכרים" את החמץ, למי שיודע למה אני מתכוונת. ואבק...זה לא חמץ.

6. איך עבר הסופ"ש? עשיתם משהו מעניין? (אפילו שזה אחורה, מעניין אותי אז תענו!)
לא מעניין... למדתי על מחלה בשביל הלימודים.

spaysi8

New member
היי היי

המקסימום היה ביום ראשון,
וחוצמיזה, אני גם עסוקה בסופ"ש :p

אבל כשהייתי עושה בחמישי/שישי היום המתלוננים שאמרו שטרם נגמר השבוע,
ובכל מקרה-
צריך קצת לגוון פה!

EdisonGirl

New member
חמישי/שישי זה מעולה. זה סוף השבוע

זה לפני הבילויים של שישי/שבת, כשאת עדיין זוכרת מה עשית ועוד לא התחיל השבוע הבא, ורגע רגע אני רוצה להבין, על מי בדיוק את שמה? אז אמרו
ככה זה ויתרגלו.

גילושיט

New member
נו טוב!

1. מהם התכנונים לשבוע הקרוב? פרטו כל יום, או לפחות את הימים שיש בהם משהו מעניין- היום אני בחופש
אז בעיקר אנצל את העניין ללמוד. אה וצריך גם לסדר את החדר! בשלישי ורביעי אני לומדת, בחמישי בבוקר עובדת (אם למישהו יש הצעות לערב אני אשמח
) שישי שבת גם עובדת..
2. אם יש לכם מבחנים, האם אתם מהאנשים שמחלקים את זמן הלמידה בצורה מסודרת או פשוט מקווים שתספיקו ללמוד הכל? כבר סיימתי מבחנים
בדר"כ מסדרת את החומר לפי זמן.. אבל לרוב אני לא עומדת בזמנים והכל מתבלגן

3. יש זמן לפנאי השבוע? אם כן- מה תעשו בו? היום! אלמד! וגם בשישי בבוקר.. אולי אלך לאכול חומוס

4. האם יש לכם תקציב שבועי? אם כן מהו ומה הוא כולל? לא ממש..
5. מתכננים להתחיל לסדר לפסח השבוע? האם אתם מהמשקיעים או מהמחפפים? לאאאאאא... סדר זה ממני והלאה.
6. איך עבר הסופ"ש? עשיתם משהו מעניין? (אפילו שזה אחורה, מעניין אותי אז תענו!) הייתי חולה

עונההה

1.למצוא עבודה
2.אין מבחנים
3.הרבה זמן פנאי
4.אין תקציב בכלל
5.התחלתי כבר סדר פסח
6.היה סופש מעולהההה

snappa

New member
עונה :)

1. מהם התכנונים לשבוע הקרוב? פרטו כל יום, או לפחות את הימים שיש בהם משהו מעניין
יום ב-הרגע חזרתי מהלימודים ונחשו מה? ממשיכה להכין עבודה שצריך להגיש =\ יום ג-לימודים. יום ד-לימודים בקטנה ונפגשת עם ידיד. יום ה-עבודה שישולבו בה לימודים. יום ו-לימודים, שינה, חברים. שבת-שינה!!!! ובערב לימודים.. :(2. אם יש לכם מבחנים, האם אתם מהאנשים שמחלקים את זמן הלמידה בצורה מסודרת או פשוט מקווים שתספיקו ללמוד הכל?
נשארה לי עבודה להגיש ביום רביעי אז אני עובדת עליה עכשיו, ומועד ב' עוד חודש באחד הקורסים השנואים עליי.. משתדלת לחלק את הזמן בצורה מסודרת. לפעמים פשוט אין כוח וגם אז אני מאלצת את עצמי ללמוד...
3. יש זמן לפנאי השבוע? אם כן- מה תעשו בו?
פנאי? מה זה? נראה לי שמאז שנכנסתי לאוניברסיטה אין יום שאני לא לומדת בו. תמיד יש לקרוא מאמרים בכמויות מסחריות. סמסטר קודם זה ממש העיק עליי כי החומר היה מרדים פלוס, עכשיו אני אפילו נהנית מהלימודים (מודה באשמה..)
4. האם יש לכם תקציב שבועי? אם כן מהו ומה הוא כולל?
ממ.. אני לא מגבילה את עצמי מבחינת תקציב, אבל אני כן משתדלת לא לקנות ג'אנק ושטויות אחרות אלא דברים שאני יודעת שאני צריכה ואשתמש בהם..
5. מתכננים להתחיל לסדר לפסח השבוע? האם אתם מהמשקיעים או מהמחפפים?
בשבוע הבא יש מספיק זמן. ואני מהמשקיעות.
6. איך עבר הסופ"ש? עשיתם משהו מעניין? (אפילו שזה אחורה, מעניין אותי אז תענו!)
הסופ"ש עבר פיצוץ (בניגוד לסופש קודם שהייתי במסיבת פורים בקיבוץ..)!! הייתי במסיבה ב"עיר האורות" (נו.. כפר סבא, אל תהיו קטנוניים..), נהנתי מכל רגע! אחלה שבירת שגרה עם אחלה אנשים :) ובשבת חוזרים למציאות של הלימודים. מזל שבאו חברים ולמדנו ביחד..

שבוע טוב לכולם!!

yas12345

New member
עונה (באיחור)

1. מהם התכנונים לשבוע הקרוב? פרטו כל יום, או לפחות את הימים שיש בהם משהו מעניין. מה שנשאר זה עבודה עבודה ובשישי קוסמטיקאית
2. אם יש לכם מבחנים, האם אתם מהאנשים שמחלקים את זמן הלמידה בצורה מסודרת או פשוט מקווים שתספיקו ללמוד הכל? לא לומדת כרגע
3. יש זמן לפנאי השבוע? אם כן- מה תעשו בו?אתמול הלכתי עם חברה למסעדה לכבוד השיחרור שלה
4. האם יש לכם תקציב שבועי? אם כן מהו ומה הוא כולל? יש. אני לא עומדת בו.
5. מתכננים להתחיל לסדר לפסח השבוע? האם אתם מהמשקיעים או מהמחפפים? השנה אני משקיעה
6. איך עבר הסופ"ש? עשיתם משהו מעניין? (אפילו שזה אחורה, מעניין אותי אז תענו!) הייתי אצל בן דוד שלי שחזר מדרום אמריקה

spaysi8

New member
אופסי, שכחתי לענות

תכנונים

#ראשון-
קמתי בזרועות חבר שלי שחזר לצבא,
נסעתי לאיקאה לקנות מיטה חדשה,
עבדתי עד 22:00.
#שני-
עבודה בבוקר,
אימון חד"כ בצהריים,
סרט עם האחיות וסושי בערב,
פאב עם חברים בלילה.
#שלישי-
עבודה בבוקר,
ואז הלכתי לישון צהריים וקמתי לפני 45 דק' (אופסי2!!)
עודמעט מסדרת את החדר לפסח וזה.
אולי פאב בלילה.
#רביעי-
מקווה לקום מאוחר,
עבודה בערב,
פאב אולי בלילה או סרט שקיבלתי בחינם מתפוז המהממים!
#חמישי-
עבודה בבוקר,
מפגש פורום אולי, או בילוי איפשהוא.
#שישיבת-
שישי עבודה בבוקר,
מעבר לזה טרם תכננתי.

מבחנים

מבחני כניסה לאוניברסיטאות.
לא מתכוננת, לא שלא רוצה- שלא מצליחה להביא את עצמי ללשבת ולהתכונן,
ולא מצליחה ליצור כלום במילא :(

פנאי

כן, פאבים, אוכל, שינה.

תקציב

לא!
אני עובדת, מרויחה מינימום, ובנתיים לא ממש חוסכת-
כן, לא חכם,
אבל אני חייבת פעם בחיי ליהנות ללא גבולות יותר מידי ברורים!

סדר פסח

התחלתי כבר, קשה!!

סופ"ש

האמת שהיה אחלה סופ"ש,
חבר שלי יצא,
היינו אצל ידיד בערב שישי,
בשבת בבוקר ההורים נפגשו (אצל חברים משותפים, ממש מרגש כי הם נורא אהבו אחד את השני),
בצהריים מסיבת צהריים אדירה עם ג'אם-סשן.
אחלה סופ"ש!

אופסי3- חפרתי ממש.

מתכ"שת

מהם התכנונים לשבוע הקרוב? פרטו כל יום, או לפחות את הימים שיש בהם משהו מעניין אין משהו מיוחד שאני מתכננת השבוע..אני לא מהמתכננים (אז דווקא פחות אוהבת את הפורמט של השרשור הזה
) כי אני יותר ספונטנית אבל בגדול מתכננת מפגש עם חברות, לבלות עם החבר, ולהכין למטופלים שלי תרגול לבית לקראת פסח.
2. אם יש לכם מבחנים, האם אתם מהאנשים שמחלקים את זמן הלמידה בצורה מסודרת או פשוט מקווים שתספיקו ללמוד הכל? אני לא לומדת אבל אני מהסוג השני שבמרתון ופשוט מנסה להספיק ללמוד הכל...
3. יש זמן לפנאי השבוע? אם כן- מה תעשו בו? בטח...עוד לא יודעת..
4. האם יש לכם תקציב שבועי? אם כן מהו ומה הוא כולל? אין תקציב וקונה ספונטנית מה שבא לי
5. מתכננים להתחיל לסדר לפסח השבוע? האם אתם מהמשקיעים או מהמחפפים? פעם הייתי מאלו שמפנים את כל ארון הבגדים ומקרצפת כל פינה. היום אני יותר מחפפת למרות שהשנה נראה לי שאעשה ניקיון יסודי (ולא בגלל פסח) ..פשוט כי יהיה לי מלא זמן פנוי...
6. איך עבר הסופ"ש? עשיתם משהו מעניין? (אפילו שזה אחורה, מעניין אותי אז תענו!) היה סופ"ש ממש כיפי... יצאתי, אכלתי במסעדה טובה, הכרתי אנשים חדשים...

סופ"ש נעים לכולםם

למעלה