AC Syndicate מקבל ביקורות נלהבות.

AC Syndicate מקבל ביקורות נלהבות.

יתרונות שמצוינים לו.
*סיפור נהדר שטוב בהרבה ממה שאנחנו רגילים אליו בסדרה.
פסקול יוצא דופן באיכותו שממש מרים את החוויה לרמה אחרת.
עיצוב המשימות טוב ופתוח ומאפשר יצירתיות.
לונדון עשויה למופת.
המשחק רץ חלק בלי הבעיות שהיו לקודמו.
הסייד קווסטים, יותר איכותים מהרגיל כי עכשיו הם קשורים לדמויות ההיסטוריות כמו דרווין, דיקנס וכו' גם הפרסים על מילוי הסייד קווסטים יותר משמעותים מבעבר.

יורוגיימר הקשוחים נתנו אחלה ציון.
נראה שזה לא רק משחק שאוהבי הסדרה יכולים לקנות בשקט,זה גם נראה אחלה משחק לקנות לא משנה מה העמדה שלך כלפי הסדרה.
אי אפשר להישאר אדישים כלפי קבלת הפנים החמה הזו, ואתם יודעים זה כייף לטעות, אני שמח שהנבואות כלפי כמה שיהוא יהיה גרוע היו לא נכונות. :)

כבר חלק מהגיימרים טוענים שיובי קנו ביקורות במדיה העיתונאית אבל כמו כל קונספרציה זה בולשיט לדעתי.

פתחתי שרשור חדשות חדש כי הקודם כבר לא קופץ וזה חדשות שמצדיקות אחד חדש.

CallMeCavanaugh

New member
יש מצב שאנסה אותו בעתיד

אבל נכוויתי כבר מספיק פעמים עם משחקי AC. אין סיכוי שאשלם עליו מחיר מלא.

זו גם העמדה שלי למען האמת.

AC4 שקיבל מחמאות בלי סוף והוגדר כמשחק ממש טוב, היה לא יותר מנחמד בשבילי אבל מצד שני אני גם לא חושב שזה ה יה נכון מצד יוביסופט להכניס את מכניקת השייט בספינה, למשחק שהדבר הכי חשוב בו זה., הפארקור.....

לשנינו היו גם בעיות עם AC2 שהוא כביכול הגביע הקדוש של הסדרה :)

עדיין ציפיתי שיהיה גרוע, ואין כל כך הרבה משחקי אקשן מגוף שלישי בדור הזה, והסיפור נראה סבבה, אז כמו שאתה אומר זה יכול להיות מאוד נחמד כשהוא ירד במחיר.

V Has Come To

New member
מי שלא אהב את AC2 כנראה פשוט לא אוהב את הסדרה...

שזה בסדר אבל למה להתעקש להמשיך לנסות ולקנות כותרים נוספים כל עוד הסדרה לא עשתה Reboot ולהמשיך להתאכזב פעם אחר פעם...
ההיתרון היחידי שאני יכול לחשוב עליו מהעיניים הלוזריות של CMC הוא לבוא אחר כך לפורום ולהתלונן על המשחק...

אפשר לחשוב שAC2 הוא משחק נחמד להרוג איתו זמן בלי לחשוב שהוא.

משחק גדול :) לי היה נחמד לשחק בו אבל כל הזמן התייחסתי אליו כמשחק שאני הולך אליו כשאין לי משהו יותר טוב לעשות כי הוא היה לי קל מדי.בכל זאת הוא היה חביב והפרקור היה מהנה.

תתן לי עוד חוויה כזו במחיר מוזל עם סיפור טוב? וקיבלת משחק שאני רוצה לנסות, אולי גם עבור איתי זה ככה.

V Has Come To

New member
זה מה שהוא חשב על AC2

verbatim:
"משימות חוזרות על עצמן, המשחקיות שבורה כמעט כמו במשחק הראשון, ה AI מחורבן, כל מיני משימות שאמורות להיות קשות מרגישות זולות. אין סגירה של הסיפור."

אם שואלים אותי הוא תיאר את AC2 כהלכה כמעט לגמרי.

חוץ מזה שהמשחקיות של AC2 היתה מלוטשת משל 1 בכמה דרגות, כל מה שהוא אומר הוא לדעתי נכון.

שמע זה הכול עניין של ציפיות אני לא יודע מה היו הציפיות של איתי לגבי הסדרה, אני ציפיתי לסדרה יורשת להיטמן עם המון שלבי סאנדבוקס ענקיים והמון דרכים להתנקש וקושי מטורף, וקיבלתי משחק עולם פתוח חביב זה מאכזב.

CallMeCavanaugh

New member
נכון

אם המשחק החדש הוא בערך באותה רמה אז זה ממש גרוע. AC2 הוא משחק בן 6 שנים. אם הוא יותר טוב ממשחק חדש על פלטפורמה חדשה בפרמטרים כמו שליטה ו-AI אז החדש הוא פשוט משחק מחורבן, ואני רוצה להאמין שהוא קיבל ביקורות טובות מסיבה מוצדקת, אז אני אהיה מוכן לתת לו הזדמנות - אם יהיה לי זמן להשקיע בו. הוא ממש לא משחק חובה עבורי, כמו שאפשר להבין מהמשפט "יש מצב שאשחק בו", שהוא לא משפט שאומר שאני בוודאות אשחק בו.

הם בקושי שינו משהו בנוסחא מאז AC2.

השינוי הכי דרסטי היה בAC4 שבכלל לא הרגיש כמו משחק AC כמו שאני תמיד אומר.
AC האחרון ניסה לחדש וסוף סוף להפוך את הסדרה, לסדרת התגנבות רצינית עם מערכת cover נורמלית, אבל נראה שהם הולכים על רגרסיה והורידו את זה במשחק החדש.

איך שאני רואה את זה? האנשים ביוביסופט כנראה חושבים שזה מספיק לשנות את הרקע העלילתי כל שנה כדי למכור, ולפי המכירות אי אפשר להאשים אותם.

ככה שאני לא חושב שיש סיכוי שהדעה שלך תשתנה במשחק החדש, אלא אם כן
ממש תתחבר לסיפור וזה יפצה לך על גיימפלי שאתה לא הכי מתחבר אליו.

זה לא שאני כזה שונה ממך כמו שאמרתי גם אני לא ממעריצי AC2 והייתי
נותן הכול שזה יהיה משחק דמו "היטמן" או thief משחקים שבהם אתה חייב לתכנן מראש את דרך ההתנקשות שלך בדקדקנות אחרת אתה מת.

פשוט אני חושב שבתור משחק חביב להעביר איתו את הזמן זה יכול להיות נחמד
כל עוד המחיר מספיק לא כואב בכיס.

V Has Come To

New member
הם ממש לא הורידו את מערכת הקאבר במשחק החדש...

אם היית טורח אשכרה לראות את הטריילרים או לקרוא את הביקורות שאתה מספאים כאן היית אולי שם לב שבמשחק החדש יש דווקא יותר דגש על להיכנס למצב התגנבות ולהסתתר מאחורי עצמים..לא סתם הם אפילו הדגישו את זה שאתה נכנס למצב התגנבות הדמות מכסה את הפנים שלה עם הקפוצ'ון והם גם הוסיפו את הטבעת מודעות בשביל לעזור לך...

יא שמנדריק מה יהיה איתך....

מה שאתה מתאר זה לא מערכת cover אוטומטית....ממתי להתכופף זה cover?
כפאנבוי של סדרת גירס ציפיתי ממך לדעת מה זה cover.
Stealth has shifted for the better. Unity used a button to attach you to cover, but Syndicate moves back to a soft cover system. Lean towards a wall and you'll stick to it. It's not as precise as the cover button, but it works.

כן אפשר להגיד שיש cover אולי הגזמתי אבל הנקודה היא שהוא לא טוב ומדויק כמו שהיה ביונטי שזה היה אינטואיטבי בלחיצת כפתור וזה השנמוך שדיברתי עליו, זה שאתה יכול להסתתר וכל זה, זה לא מערכת cover נורמלית בעיני לפחות.
זה soft cover.

V Has Come To

New member
זה נראה כמו מערכת קאבר לטעמי...

סופט או לא...
וביונטי מערכת הקאבר היתה גרועה..מנסיון...

המערכת נראת מעפנה לעומת זו של יונטי

עדיין חושב שזו מערכת משונמכת ופחות זורמת, הכי כייפי פשוט ללחוץ על כפתור ולעבור לcover אבל אתה שיחקת ביונטי אם אתה אומר שזה נוראי נאמין לך.

יאללה תקנה כבר שנשמע רשמים על הסיפור.

אגב, רוב האתרים שנותנים למשחק ציונים נמוכים.

הם אתרי גיימינג שכמעט אף אחד לא מבקר בהם אתרים קטנים שכנראה מנסים למשוך תשומת לב ולהתבלט או משהו, אחרת אין איך להסביר את כל הציוני 60 שהם מחלקים למשחק.

אחרי שUSGAMER נתנו ביקורת חיובית אני לא צריך יותר מזה.
מבאס אבל שיובי הורידו את הcover
;(((

V Has Come To

New member
הייתי אומר ביקורות טובות לא יודע אם נלהבות...

בגיימספוט 9 ובIGN קיבל 8.2...
2 האתרים משבחים את הסיפור ואת לונדון אבל החסרונות שהם כותבים בעיקר IGN מפחידים אותי...
IGN מציינים לרעה את הRepetitive combat ושהסוף גרוע..2 עקבי אכילס עוד מההתחלה של הסדרה וחבל שיש אותם גם בכותר הזה...

אז אתה לא קונה?

הייתי בטוח שכל הביקורות האלה (במיוחד מגיימספוט שאתה מחזיק מהם) ידחפו אותך לרכוש את המשחק כרגע.
סוף לרעה זה מבאס מאוד, אבל זה יכול לקרות בעיני גם לסדרות ממש טובות או לסרטים, או לספרים, סוף טוב זה משהו שקשה לעשות.

אין לי איך להגן על מערכת הקרב כי היא תמיד היתה גרועה. אבל כמו שאמרו מבקרים זה לא ממש הגיוני לצפות מהמשחק הזה לתקן את כל הבעיות של הסדרה כליל.
זה צריך להיעשות בשלבים לאורך כמה שנים.

V Has Come To

New member
אני עדיין מתלבט אבל כנראה שכן...

מאז MGS5 הPS4 מכובה ואחרי ציונים כאלו לא ממש תיהיה לי ברירה אלא לבדוק אותו בעצמי...מה שכן אני אקנה עותק פיזי שאוכל למכור אותו אחר כך...

טריילר חדש לדאוס אקס, מתמקד באדם ג'נסן

לא משנה מה יגידו על אדם ג'נסן שהוא דמות שטוחה מקרטון, שחסרה לו אישיות, אני מרגיש שיש לו אישיות ומת עליו :)

טריילר מדהים עם מוזיקה מדהימה ואווירה מדהימה.

למעלה