AC Syndicate מקבל ביקורות נלהבות.

סוני שוקלת להוציא דגם חזק יותר של הPS4 מהדגם הסטנדרטי.

בסוני אומרים שלא היה אפשר לשדרג את החומרה של הPS3 בגלל מעבד הסל היחודי שלו, עכשיו כשסוני עברה למעבדים סטנדרטים זה אפשרי.
חשוב להדגיש שמדובר רק בדיבורים בלבד, בשלב הזה.נינטנדו כבר עשתה את זה עם הגיימבוי קולור שלה, ואז עם הDSI ולאחרונה עם ה3DS ככה שדברים כאלה בתעשיה הזו.

בעיני? סוני יכולה לעשות דבר כזה אם הPS4 יאט משמעותית את המכירות שלו עוד כמה שנים והיא תרצה להצית בו עניין מחדש, אם הוא ימשיך למכור בצורה מדהימה זה לא יקרה.
ואז יהיו לאנשם שני רווחים, משחקי מציאות מדומה VR יוכלו להיות יותר מורכבים וטובים ומשחקים בלעדיים של נוטי דוג וסוני יוכלו לקבל שיפורים כשמשחקים בהם על הדגם החדש.

אני מעדיף כבר שיעשו משהו כזה כשיצרו דגם סלים, מימלא אני ארצה לשדרג לסלים מתישהו אז למה לא לשדרג לדגם קצת יותר טוב?

מה דעתכם? תרצו לשדרג או תעיפו שולחנות על סוני אם זה יקרה?
http://www.gamespot.com/articles/high-power-ps4-model-something-sony-might-consider/1100-6431669/

למה לא? אתה עדיין תוכל לשחק עם הדגם ה"ישן" זה לא יהיה כמו

מחשב, שאתה צריך לזרוק אותו לפח. אני סתם מדבר בצורה היפותטית עכשיו אבל תחשוב על זה שאם נגיד אתה משחק על הגדרות שמקבילות ל"מדיום" על המחשב, בפס4 הנוכחי,עם הדגם החדש תוכל להתקרב לhigh או אולטרא, לא שווה לך?

עדיין תוכל לשחק עם הדגם הישן והמשחקים יעברו התאמה מלאה אליו כי כנראה יהיה מדובר באותו כרטיס מסך גם רק משופר או אחד שעשו לו אוברקלוק.

מישהו 2

New member
לא. זה יעצבן אותי מאוד

זה יותר גרוע ממחשב. כשאתה קונה מחשב חדש, אתה אתה עדיין יכול להשתמש במחשב הישן - אם זה לצרכי עבודה, אינטרנט וכו'...
&nbsp
אני אוהב את השיוויניות של הקונסולות. העובדה שמשחק מסוים רץ אצלי בידיוק כמו שזה רץ אצל כל אחד אחר עם אותו המכשיר, מרגיעה אותי ומאפשרת לי להנות מהמשחק.
אם יצא דגם משופר וחזק יותר, אני לא אצליח להנות יותר ממה שיש לי כרגע (לא תקף לגבי PS5, אלא דגם משופר של אותה קונסולה. תוכל לקרא לזה שריטה אם תרצה).
&nbsp
אני לא אוכל להנות ממה שיש לי, ספק אם אני אוכל בכלל למכור אותה, כי מי ירצה דגם נחות של קונסולה כשיש משהו חזק יותר?
את הקונסולה הזאת אני באמת אוכל לזרוק.
&nbsp
&nbsp

זוכר איך GTA 5 רץ על הPS360? זוכר איזה עגלה הוא היה?

תאר לך שאתה תוכל לשדרג לPS4 אולטרא ולשחק משחק כזה כמו שצריך בלי הזחילות. כנל משחק כמו TLOU.

הרגיע אותך שכולם שיחקו ביTLOU וGTA באותן המגבלות וזו אפילו לא שריטה בעיני זה מאוד הגיוני לרצות שלכולם יהיה את אותה החוויה.

נגיד שאתה גם ככה מתכנן להחליף את הפס4. נגיד הוא נשבר לך, נשרף משהו.
לא תעדיף אם כבר לקנות דגם טוב יותר?

המשחקים שהPS4 יקבל יהיו אותו דבר, עם דגם משופר או בלעדיו.
נראה לי שאתה פשוט מפחד שאם יהיה לסוני דגם משופר לפס4 היא תתחיל לזלזל
באנשים שנשארו עם הדגם הישן.

אבל זה לא נכון, משחקים ירוצו כמו שהם תמיד רצו ותהיה לך אופציה לקבל יותר מזה, אם תרצה, אם לא זה גם יהיה בסדר.

אתה זוכר את הגיימבוי קולור או שהיית קטן מדי? נראה לי שהיית בן חמש שהוא יצא.

בכל מקרה, הגיים בוי הזה, היה דגם חדש בצבעים לגיים בוי השחור לבן.היו לו משחקים אקסקלוסיבים משלו, אבל 99.9% מהמשחקים שלו פעלו על הגייםבוי הישן.

לא רק שהגיים בוי קולור לא פגע בדגם הישן, אלא הוא האריך את החיים שלו בשלוש שנים שלמות. בגלל שכמושאמרתי כמעט 100% מהמשחקים החדשים עבדו על שני הדגמים.

דגם כזה, יכול להרגיע את סוני ולגרום לה לתמוך בPS4 יותר זמן כשהיא יודעת שהיא יכולה לחכות עם הPS5, ואם יש גיימרים שלחוצים לחוויה קצת יותר טובה הם יכולים
להסתפק בדגם המשופר.

במחשב אתה צודק, זה מצב גרוע שם כי כל מחשב כל כך שונה מהשני שהחוויות שונות מהקצה לקצה. גיימר 1 יכול לשחק במכשף 3 בגרפיקה יותר נחותה מהPS4
וגיימר שני, שיש לו כרטיס מפלצתי, יכול לגרום למכשף 3 להיראות כמו משחק PS5.

זה מצב לא פיירי שסתם מנקר עינים, ואתה צודק שזה לא פייר.
אבל זה לא יהיה המצב עם הדגם המשופר של הPS4.

זה יהיה אותו דגם בדיוק רק שאותם רכיבים זהים עברו שידרוג.
והגרפיקה שתהיה לך בPS4 זו הגרפיקה שהיתה לך בכל מקרה.
נ.ב תוכל למכור את הדגם "הישן" להורים לילדים שלא איכפת להם מהגרפיקה :)

מישהו 2

New member
כמו שאמרתי זה יפגום לי בהנאה ואני אהיה חייב את הדגם החדש

וככל שההבדל יהיה פחות משמעותי ככה זה יהיה יותר מעצבן כי כמו שאני מכיר את עצמי אני לא אוכל לשאת בעובדה שיש דגם שיכול להריץ משחקים 10% יותר יפה ויותר טוב ומצד שני יהיה מעצבן להוציא מחיר מלא על קונסולה שהיא כמעט אותו קונסולה בשביל ההבדל הזה.
אם יהיה הבדל משמעותי מאוד אז מילא, זה כמו PS5... אבל לא נראה לי שהם ילכו לכיוון הזה....
בכל אופן אם באמת יצא דגם כזה, אני אתחיל להתייחס ל-PS4 שלי בזלזול מוחלט, הוא יפעל 24/7 בטמפרטורות חדר חמות ואני אפילו לא אנקה את האבק!
הכול בשביל שיהיה לי תירוץ לקנות את הדגם המשופר חח
אולי אני אצליח למכור אותו..

LOL! ככה אני מתייחס לPS3 שלי

מאז שיש לי PS4. לא רק שאני לא מנקה לו את האבק ולא איכפת לי מה עובר עליו, אני גם מכבה אותו באמצע עידכונים אם אין לי כוח לחכות שיסיים, ואם יש הפסקת חשמל אני לא בודק אם הוא יצא מהם חי בכלל :)

בכל מקרה סוני רק מדגישים יותר ויותר שכל העניין היפותטי. אני חושב שהם חושבים על האופציה הזו של פס4 משודרג, רק למקרה שמייק תחליט ללכת על הכיוון הזה, כזכור לי היו שמועות בעניין הזה לגבי xbox one משודרג.

בכל מקרה כמו שאני מכיר אותך, אתה רק תשמע שיש משחקי מציאות מדומה עם גרפיקה יותר טובה על הPS4 Ultra ואתה תשדרג בשביל כדי לגעת בציצים יפים יותר
במציאות המדומה.

בסוף הכול מסתכם בציצים אחי.

או שהיא רוצה גם להכין את עצמה למקרה שהNX באמת יהיה חזק יותר מהפס4.

עטלפוני

New member
זה לא יתקבל בצורה טובה ע"י אף אחד

משתמשים לא ירצו/ירוצו לרכוש קונסולה חדשה
משתמשים וותיקים יתבאסו על הרכישה שלהם
חברות פיתוח יצטרכו שוב לדאוג לפתח לשתי קונסולות (זה לא כזה פשוט כמו להזיז מתג "בינוני" "גבוה").
ביום שחברה תרשום על עטיפת המשחק - Best on PS4 Ultra יהיה בלאגן גדול.
&nbsp
בנוסף, תהיה בטוח שמיקרוסופט לא תוציא קונסולה חדשה לפני שהיא תדע בדיוק מה סוני עושים. בדור הבא, יהיה מתי שיהיה, האקס בוקס יהיה חזק בחומרה. הם לא יחזרו על אותה טעות תדמיתית פעמיים ברצף.

למה שהוותיקים יתבאסו? מישהו מכריח אותם לשדרג?

אם תהיה PS4 Ultra למה צריך להיות איכפת לוותיקים, אם יהיה כתוב Best on PS4 Ultra על המשחקים?

המשתשים הוותיקים עדיין יוכלו להכניס דיסק לPS4 ולשחק עליו ואתה יודע מה הם יקבלו? בדיוק את אותה הגרפיקה שהם היו מקבלים גם בלי דגם כזה.

אם (אני מדבר היפותטית עכשיו
) הPS4 Ultra ההיפוטתי הזה יאפשר לשחק בכל המשחקים ב1080P ב60FPS, למה לוותיקים צריך להיות איכפת, אם עד עכשיו
הם היו בסדר גמור עם 30FPS ?

הם ישחקו באותה נוחות שהם היו רגילים אליה עד עכשיו, הם לא יצטרכו להתעסק בהגדרות או בשטויות.

זה נכון שלפתח לשתי קונסולות זה לא פשוט כמו להזיז מתג "בינוני" "גבוה" בכל זאת
זה לא 1000 קונסולות.זה רק שתי קונסולות, סוני יכולה לקנות דגמים חזקים במעט
של אותו צ'יפ גרפי מAti .... גם עכשיו הכרטיס הגרפי של הONE והPS4 הוא אותו אחד, רק משופר בPS4.

אם זה נכון שנינטנדו, הולכת להביא קונסולה יותר חזקה מהPS4 למה שלסוני
לא יהיה דגם עם כוח דומה למי שרוצה את זה?

יש כל כך הרבה אנשים על הקונסולות שמצידם תתן להם משחק שרץ ב20FPS
ובגרפיקה על הגדרות נמוכות והם יהיו מרוצים, זה עבד לGTA5 בדור הקודם ולTLOU
ולDMC ולהמון משחקים. אז למה שזה יפריע להם עכשיו?

זה נשמע רעיון אבסורדי לכל כך הרבה אנשים כי אנחנו לא רגילים לזה בקונסולות הנייחות ברגע שסוני או מייק ירגילו את הגיימרים לרעיון הזה, תוך דור או שניים זה יהיה דבר שבשגרה שכולם סבבה איתו, ואנשים יבינו שזה מאפשר להם בחירה סה'כ.

כמו שאמרתי למישהו 2. אם נלך על המקרה של נינטנדו והGBC המכשיר דווקא
האריך את החיים של המכשיר בכמה וכמה שנים טובות.

בנוגע למייק והיורש של הXBOX אני די בטוח שהם יהיו אלה שיתנו את ירית הפתיחה
לדור הבא בכל מקרה, והם הראשונים שישיקו קונסולה חדשה כדי לצאת מהנחיתות
שהם נמצאים בה כרגע כמה שיותר מהר.

אני לא יודע למה אתה חושב שהוא בהכרח יהיה חזק יותר
אני חושב שמייקרוסופט
(וגם אתה ואני וסוני והגיימרים האחרים) יודעים טוב שזה לא הכוח שדפק את הONE
אלה הטעויות הקריטיות שמייק עשתה לפני E3 ובמהלכה כשהציגה את הקונסולה.

כל הקטע של חסימת המשחקים המשומשים. ספנסר אמר לאחרונה שעד היום בעל חנויות
אומרים לו שאנשים לא קונים את הONE כי הם בטוחים שאי אפשר לשחק עליה משחקים משומשים.

הקהל הרחב לא כזה חסר ידע במה שהולך בתעשייה כמו שזה נראה לנו

עטלפוני

New member
לדעתי זה כן ישפיע

אם כל המשחקים היו יוצאים גם על פס3 וגם על פס4ֿֿ, לא היית משדרג ? דווקא הוותיקים הם אלה שגם חובבי טכנולוגיה וקונסולות, וסביר שהם יהיו הראשונים רעיונית לשדרג. פס4 שמוציא רזולוצייה של מחשב ? מי לא יקנה כזה ?
&nbsp
אם כבר, שפשוט יוציאו מכשיר חדש, יקראו לו פס5 שגם משחק משחקי פס4 בתאימות אחורה - כולל פיצ'ר חדש - שחקו משחקי פס5 על פס4, רק באיכות נמוכה יותר. אותו רעיון, אבל פחות לתת הרגשה לאנשים שהם נדפקו. הכל (כמו שלמדנו מההשקה של האקס בוקס) תלוי באיך אתה מציג את אותו דבר.
&nbsp
בקשר לבוקס, זה גם עניין הכוח. עכשיו, שנתיים אחרי, כל מי שמתעניין יודע שההבדל העיקרי זה המשחקים והיכולת הגרפית. משחקים לא קשור (טעם אישי), אז נשאר יכולת גרפית. כל השאר לא נכון, אבל האינרציה כבר אצל סוני, וזה אבוד להם. לדעתי מה שפגע זה גם התימחור. 100 דולר יותר בכלכלה של היום זה הזוי. ברגע שהשלושה חודשים הראשונים נפגעו, אין דרך לצאת מזה, לא משנה כמה הם ינסו. זאת הסיבה שאני חושב שהם יחכו לראות מה סוני תעשה, כדי לראות איך השוק מגיב (נגיד לקונסולה בלי כונן דיסקים, רק דיגיטלי) וכדי לראות איך אפשר לתת תשובה לכל דבר שהם יציגו. אבל לך תדע, סתם השערה שלי :)

אני הייתי משדרג, אבל זה לא אותו דבר כמו PS4 וPS3

הPS4 יותר חזק פי עשר מהPS3 זו קפיצה אחרת לגמרי, אי אפשר להשוות את משחקי הcross gen המסורסים של הPS3. ליופי הקוסמטי שיציע דגם אולטרא לPS4.

לפחות לדעתי. יש המון גיימרים שיסתפקו בדגם הנוכחי בתנאי שסוני תבטיח להם
שהמשחקים שלהם יפעלו לכל אורך הדור.

בכל מקרה אני מקווה שזה יקרה גם אם אני יודע שהסיכוי לדגם כזה הוא לא גדול :)

בנוגע לבוקס, בהחלט המחיר היקר יותר, על קונסולה חלשה יותר+ הדיבורים השלילים על חסימת משומשים יצרו רושם אחד לONE= שלם יותר מהPS4 קבל פחות.

אני חושב שזה חכם לעשות מה שאתה אומר, לראות מה סוני עושה וככה להימנע גם מהטעויות שהיא תעשה, וגם לא לקפוץ בראש.

מצד שני בדור ה360 זה היה בדיוק הפוך.בכל הוקשור לחומרה אם קנית אקסבוקס 360 היתה לך את הפלטפורמה העדיפה למשחקי מולטי פלטפורום. לPS3 היו פורטים
ממש חרא לפעמים. וזה שמייק התחילה למעשה את הדור ב2005 נתן לה יתרון עצום.

ה360 היתה קונסולה מאוד מוצלחת מהבחינה הזו של חומרה.

אם הם יתחילו את הדור הבא ראשונים בלי כל מיני דברים הזוים הם יוכלו לזכות ביתרון שוב על סוני, זו הסיבה שאני חושב שזה יהיה עדיף.

אני חושב גם שאף אחת מהן לא תסתכן להוציא קונסולה בלי דיסקים, אם מייק תעשה דבר כזה, היא תתן יתרון לסוני ואם סוני תדשה את זה היא תתן יתרון למייק.

עדיין לא הגענו לדעתי למצב שקורה בשוק המוזיקה שדיסקים הפכו למוצר עתיק ולא רלוונטי, יש יותר מדי אנשים שלא רוצים לקנות משחקים שאין להם עותק פיזי.

מייק תתמקד מהיום בכמות המנוים של הLive מאשר במכירות.

חחחח למייקרוסופט נמאס להראות לוזרים ליד סוני... מייק הודיעו שמהיום הם ידברו פחות על כמה קונסולות הם מכרו/שלחו לחנויות ויותר על כמה אנשים משתמשים בלייב או הצטרפו אליו.

לדעתי מייק פשוט הבינו שכל שרשורי ה"סוני מנצחת במכירות שוב" מזיקים לתמדית של הONE וכמובן לא נראים טוב.

אני מקווה שזה לא יקשה עלינו לדעת איזו קונסולה מכרה יותר יחידות מהיום, אבל היי, זה לא כזה לנחש ... נכון?

http://www.gameinformer.com/b/news/...les-down-xbox-live-user-up-to-39-million.aspx

מישהו 2

New member
זה רשמי - סוני הודיעה שהיא כבר לא תומכת בויטה

מבחינת משחקי AAA.
&nbsp
http://www.ign.com/articles/2015/10/23/sony-confirms-its-stopped-first-party-vita-development?watch
&nbsp
פעם השוק של הקונסולות הניידות היה גדול יותר אבל הוא התדרדר. גם בצד של ה- 3DS הרי , רובם המוחלט של המשחקים הם של נינטנדו עצמם. וכמעט אין משחקים גדולים מחברות אחרות.
לסוני אין את היכולת להשקיע במשחקים אקסלוקסיביים לויטה. במיוחד כשהיא צריכה להשקיע יותר ב-PS4.
&nbsp
הסיבה לכך שסוני לא יכולה להשקיע בויטה כמו שנינטנדו משקיעה ב- 3DS היא לדעתי, שקונסולת הויטה נמכרה כקונסולה ניידת חזקה. להשקיע במשחק בלעדי לויטה זה פרויקט גדול ומורכב שגם לא ישתלם להם כלכלית, ואילו המשחקים של נינטנדו - עד כמה שהם איכותיים וממכרים הם עדיין משחקי קז'ואל שקל יותר לפתח.
מניח שאין להם ברירה.
&nbsp

בהחלט. סוני עובדת עכשיו על משחק אימה עולם פתוח לPS4.

כשקודם הצוות של המשחק הזה פיתח משחק infamous לויטה. אני בטוח שכמעט כל גיימר שתשאל יעדיף לראות משחק אימה חדשני בז'אנר העולם הפתוח לפס4 מאיזה
משחק איינפימוס לויטה. או איזה משחק צד של the last of u לויטה.

כמו שאמרת לא משתלם כלכלית לפתח לויטה.
אני אישית כבעל ויטה, מרגיש שסוני מצאה ייעוד מושלם עבורה.
הremote play עובד מדהים, ואחרי שיהיו לחצני L2-R2 הויטה תהיה מושלמת
לאנשים שרוצם להמשיך לשחק בPS4 בלי להזדקק לטלווזיה או סתם רוצים את המשחק ביידים שלהם.

הויטה גם מושלמת לכל מיני משחקי אינדי קטנים, אולי לא כזה כייף לשחק בהם על הPS4 אבל על הויטה הם די מתאימים.
המפתחים האינדים יתנו לויטה חיים ארוכים מאוד ולדעתי היא תשאר בסביבה גם אחרי הPS4.

תמונות ראשונות לרימאסטאר של יומו של הטנטקל

אני אשאיר למכורי הקווסטים פה (ויש פה קומונה של מכורים!) לדבר על המשחק.
רק אגיד שזה נראה נפלא.
יוצא למחשב ולפס4.

PlayGirl3

New member

אחד המשחקים הכי אהובים עליי! לא ידעתי שעושים לו רימאסטר. איזה כיף!

אז תשבי כי הרימאסטר מגיע גם לויטה.

את בטח תקנאי שתשמעי שהמשחק יהיה חוויה חדשה בשבילי

יש הרבה גיימרים ברשת שמתבכיינים שזה חרא רימאסטר.

לא מבין מה עובר עליהם. אנשים שמעדיפים לשחק את המשחק המקורי וכאלה והם אומרים שהרימאסטר נראה יותר מדי סטרילי ושהמשחק מאבד את האופי שלו.
כאילו W T F ? נכון שאני לא מעריץ של המשחק ולא יודע להעיד עליו כמוהם, אבל אם יש דרך לעשות רימאסטר כמו שצריך, זו הדרך.

זה נראה ממש זהה למשחק המקורי רק בהתאם לסטנדרטים שלנו היום.
אם הם יעשו רימאסטר כזה לסם ומקס, אני אהיה בעננים פשוט!

למעלה