dead star הוא אחד ממשחקי הפלוס של אפריל

כמו שתמיד אמרתי יוצרי סטריט פייטר נותנים פיידבק על נארוטו

כל משחק של נארוטו מקבל פיידבק מקפקום ככה שזה די עצוב שהם עוזרים לנארוטו ומצד שני המשחק האיכותי מבין השניים לא מצליח יותר.

ספנספר אפילו אמר השבוע ששחקני PC לא צריכים ONE

יותר נכון אמרו לו שבעלי הPC לא צריכים לחשוב על קניית one והוא ענה "יש מצב שאתם צודקים"

מייק יודעת שהיא הפסידה, הם נזכרו שהPC מקבל תמיכה יותר רחבה מהONE ושהpc הוא בתכלס הפלטפורמה שלהם. (דאמ סוני אפילו תפיץ את המשחק של קוג'ימה לPCׂ)

והם רוצים להיות בצד המנצח ואין מבחינתם זמן יותר טוב להפוך את הPC לפלטפורמת משחקים משגשגת עוד יותר, זה ישתלם להם לדורות הרבה יותר ממה שהשקעה בONE תשתלם.

לא ידעתי שfar cry החדש מכר יותר מfar cry4, זה די מזעזע אותי, אבל מה שיותר מזעזע אותי זה שיובי הולכת להפוך לחברה שמציעה בעיקר משחקים דמוי MMO
שמתרכזים במולטיפלייר, הם אמרו שהם משנים פוקוס לגמרי.

עצוב שיובי כנראה תפמפם לנו עכשיו far cry בתקופות רקע שונות כמו שהם עשו ל
AC אבל עם הרבה דגש על חווית מולטיפלייר כמו ד'וויזן"

כבר במשחק הבא שלהם tom clancy's ghost recon wildlands נכנס דגש מולטייפליר עצבני, אפשר לשחק אותו כמשחק סינגל טקטי עם AI אבל המפתחים
כבר מדגישים לנו מעכשיו, שהוא נועד בראש ובראשונה בשביל לשחק עם חברים, ומי שישחק לבד יקבל חוויה מסורסת ופחות טובה.

לאנשים כמונו שאוהבים ליטוש והשקעה בעיצוב השלבים וכו' זה אסון.

אני שמח בשביל ד'וויזן שהוא מצליח כי כמו שאמרנו מגיע לו,ראית שקלענו בול לגביו כי כל בן אדם שישחק בו והוא עם קצת שכל יבין שיש פה להיט, גם אם זה לא קולע לטעם האישי שלנו.

אבל אני די חושש שאנחנו לפני מגפת mmo shooters כמו שזכינו למגפת open world games בדור הזה.

בנוגע לקפקום, אני מבין את הדאגה שלך לגבי מה שזה אומר לגבי רזי 7 ושאר המשחקים, אבל אני בטוח שמייק סוני ונינטנדו יסדרו לנו רזי 7 מושקע, גם אם זה אומר שהוא יהיה בלעדי זמנית לאיזושהי פלטפורמה.

אחת החברות בטוח תחליט שהיא עוזרת עם רזי 7. אם סוני עזרה עם SF5 קשה לי נורא להאמין שהיא לא תעזור עם רזי 7.

ביפן כל כך אוהבים רזי למשל שסוני יודעת שהיא חייבת רזי 7 בשביל רבים שם
הוא מסמל את הPS לא פחות ממה שפפ7 מסמל.

מעבר ליפן, גם במערב רזי מסמל את הפלייסטישן להרבה אנשים :) תראה איזה זכרונות יש לנו מדינו קריסיס (שהוא רזי תכלס)

רזידנט איוול 7 לא יתפקשש לא משנה מה יקרה סוני או נינטנדו ידאגו שיהיה לנו משחק טוב, גם אם הוא יגיע לפלטפורמה יריבה אח'כ.

בנוגע לSF5 עצוב מאוד המצב שלו. אני לא אומר לך את זה בגלל שהמשחק אקסקלוסיבי לPS4, אני אומר לך את האמת גבר, משחק מכות ברמה של SF5
עוד לא היה לנו, ואני בטוח שאתה רואה וקורא עוד אנשים שחולקים איתי את התחושה הזו.

זה משחק ששווה קניית PS4 במיוחד בשבילו אם מישהו אוהב משחקי מכות,
כל כך נגיש וטוב ומלוטש, ומאפשר לכל גיימר, להתרכז במשחק עצמו וביופי האסטרטגי שלו, במקום להילחם עם קומבואים מתישים.

יש נקודת אור לגבי SF5. הוא שבר את כל השיאים של ההרשמות בהיסטוריה של evo. 2,227 אנשים נרשמו להתחרות השנה בטרורניר העולמי שלו, עוד לא היה דבר כזה בהיסטוריה של משחקי המכות, וזו עדות מרשימה ביותר לכמה שקפקום הצליחה להנגיש את המשחק וליצור להרבה אנשים את התחושה "שגם הם יכולים להתחרות"

אני מקווה מאוד שEVO תביא לנו קרבות דרמטים מרהיבים ביופים מSF5 שיגרמו
לאנשים להיחסף בהייפ ולתת צאנס לSF5.

קפקום הימרו חזק עם SF5, הם רצו לפי דעתי, שכל המוקד יהיה על המולטיפלייר
כדי להפוך את המשחק למשחק שכל הדגש שלו הוא תחרותי,הם לא רצו שהסינגל יגנוב את הפוקוס.

והשנה, השנה נראה אם זה השתלם להם או לא.

כי לא משנה מה אנשים יגידו, SF5 יכול לעשות קאמבק רציני בהמשך הדור, יכול להיות איזה רגע של תחרות דרמטית בEVO עוד כמה שנים, שתפנה את כל תשומת הלב שלנו לSF5.

.

amithas190

New member
ראיתם את התמונה שמשווה בין המפה של fc4 ל fcp ?

אותם הרים וגבעות , נחלים וואדיות - הם ממש יצרו את המשחק על בסיס המפה הישנה.
&nbsp
זלזול מוחלט.
בתור אחד שאהב את כל משחקי הסדרה - אין מצב שאני קונה את זה.

כן, הייתי בהלם מהזלזול המטורף הזה.

הם פשוט לקחו את far cry 4 ויצרו לו מוד פרה היסטורי, גיימרים על הPC יכלו להכין מוד כזה להורדה בחינם. אני די בטוח שעכשיו בין משחק far cry ראשני למשנהו נקבל ספין Off מסריחים כאלה.

evilplate

New member
אני שותף לדאגה שלך

המנכ"ל של יובי בעצמו אמר לאור ההצלחה הענקית של הדיוויז'ון שמדובר במאורע הסטורי עבור יוביסופט ושהמשחק הזה ממש הולך לחלק את יובי לתקופה של "לפני הדיוויז'ון" וליובי של אחרי, זה אכן נשמע שיובי הולכת חזק על הז'אנר הזה, גם עם טום קלנסי הבא ואני בטוח שגם המשחקים הבאים שלהם בסדרות המוכרות כמו AC ו FC ו WD ישימו דגש חזק על חווית מולטי פלייר.
&nbsp
אני גם כמוך מרגיש שזו הולכת להיות המגפה הבאה, הרי אנשים מתים על משחקי עולם פתוח (שזו מגפה בפני עצמה בדור הזה) והם מאוד אוהבים מולטי, מה יותר טבעי מאשר ליצור להם משחקי עולם פתוח שכאלו שהם משחקים ביחד עם חברים?
&nbsp
ההצלחה המטורפת של דסטיני שהתחילה עם ההצלחה המפתיעה של בורדרלנדס וממשיכה עם ההצלחה המדהימה של הדיוויז'ן, מדובר במותגי על ששוברים שיאים עבור המפיצות שלהם, ברור שעכשיו התעשייה מסתכלת על זה ומבינה לאן הכסף זורם ומה הקהל רוצה, אלו הצלחות היסטריות.
תחשוב על זה שיובי בנתה מותגי על כמו AC ו FC במשך דור שלם ובא משחק חדש במותג לא ידוע ומנצח אותם במכירות על הניסיון הראשון שלו, ברור שיש פה משהו מיוחד, שהז'אנר הזה ממש ממש חם עכשיו.
&nbsp
כמובן שכל ההצלחות הללו גם מדגישות שאנשים רוצים עוד מהעולמות הפתוחים שלהם ככה שגם המגפה הזו רק תתחזק.
&nbsp
אין מה לעשות, בדור הזה יש דגש על עולם פתוח וחוויות מולטי בעיקר ב CO OP עם חברים, למזלנו הסינגל עדיין חי ונושם ואנחנו נקבל את האנצ'רטד שלנו (למרות שגם הוא חייב לבוא עם מולטי מושקע כמובן), את דאוס אקס, TLG, טומב ריידר, קוואנטום ברייק למי שיש מחשב גם, ראטצ'ט וקלאנק (למרות שקצת עצוב שהוא במודל של 40$- הם יודעים שאין מספיק קהל שיקנה משחק כזה במחיר מלא בניגוד לבעבר), היטמן וכו'
&nbsp
אז כן, הרבה עולמות פתוחים ו CO OP אבל יש גם מספיק משחקים בשבילנו, בינתיים, ולא דיברתי עדיין על האינדיז.
&nbsp
ובכל זאת המגמה קצת מדאיגה, למרות שאין מרמור כמו שאמרת כלפי הדיוויז'ן, הם באמת עשו שם עבודה טובה, אבל גם אני לא מעוניין שהסגנון הזה יהפוך לדבר הבא ושעוד ועוד מפתחות ינטו לחוויות מולטי שכאלו, ברור שזה יבוא על חשבון הסינגל פלייר שלנו בסופו של דבר ומשחק שאשכרה מכיל קמפיין מהודק שעוצב לשחקן יחיד יהיה נדיר יותר ויותר אם המגמה הזו תמשיך להתחזק.
&nbsp
רק זה חסר לנו ש RE7 יהיה איזה משחק CO OP נגד זומבים בשלבי ענק פתוחים או משהו :/
&nbsp
בוא נקווה שהם בונים שם רזי מסורתי (לא מצפה לפורמט של הקלאסיים אבל לפחות שיהיה סוג של רזי 4 מודרני יותר מבחינת מכניקות אבל שמכיל פאזלים ומתמקד באימה ולא באקשן), בלי CO-OP או שטויות אחרות, אל תהיה בטוח שרזי 7 לא יכול להתפקשש.
&nbsp
אני שמח שאתה נהנה מ SF5, כן ראיתי את העניין הזה שהמשחק שבר שיא של הרשמות, זה אומר שהקהילה ההארדקורית קיבלה את המשחק בחום, חבל שהם לא בדיוק הכסף הגדול והמשחק חייב את הקהל הקז'ואלי יותר שלא הולך להתחרות ב EVO כדי לעשות כסף טוב.

כן, אבל בגלל כל הדחיות נוצרה הרגשה שתמיד יש רק מולטי

או עולם פתוח. כמה אפשר.בדור הקודם היה לנו כבר dead space, מה המפתחת שלו עשתה עד עכשיו? באטלפילד של שוטרים וגנבים.

איך אני מתגעגע לחוויה הזו של שוטר לינארי, שאתה מכיר דמות ראשית לפי האופי שלה והמונולוגים שלה והסביבה הפרטית שלה הדירה שלה וכו' ולא לפי התקופה בהיסטוריה שהיא חיה בה.

מתגעגע לגרפיקה המטורפת של השוטרים הלינארים לפסי הקול הדרמטים שאתה
עוצר את המשחק רק בשביל לשמוע אותם.

לא איזה שיר ראפ מסריח באיזה אוטו כמו במשחקי העולם הפתוח.
למערכות הקרב הסופר מלוטשים וכייפים, בשוטר לינארי יותר כייף להילחם בשירותים שמועצבים בקפידה עם 300 פריטים מאשר, בסביבה הכי מרשימה בעולם פתוח.

כנראה כמו שאמרת המשחקים האלה לא חוזרים בדור הזה לרוב.
הבעיה עם הז'אנר הזה זה שהוא לא מוכר מספיק טוב כמו משחק עולם פתוח.

אבל לא בז'אנר שאפשר להרים קיקסטאר ופשוט לפתח משחקים כאלה :(

נקווה שכמו שאמרת קפקום תצליח לעמוד על הרגליים ולספק לנו משחקים לינארים כאלה.

אולי רוקסטר גם תזרוק לנו איזה max payne 4 בדור הזה.

בנוגע לרזי 7 אני בטוח שקפקום יודעים שבעולם גיימינג פוסט the last of us, הם חייבים להפגיז, נוטי דוג שינו את הציפיות ממשחקי זומבים.

אין כמובן צל של סיכוי שקפקום תשנה את האופי הB Movie של רזי אבל אני בטוח
שהם ירצו להיות בטופ של הז'אנר מבחינת גרפיקה וגיימפלי, ואווירה כללית קרפית :)

לא חשבתי שאגיד את זה, אבל אולי עדיף לנו שחברות פיתוח יעשו כמו סקוור ויתנו לנו שוטרים לינארים אפיזודים, אם זו הדרך היחידה לעשות כסף על שוטרים לינארים אני בעד, המפתחות יכולות להרוויח ככה עוד לפני שסיימו לפתח את המשחק.

ואנחנו יכולים לקנות את החוויה המלאה שהעונות מסתיימות :) אם זה מה שיאפשר לקחת סיכונים אז אני בעד.

בנתיים אני לא רואה את היטמן מצליח עם המודל האפיזודי הזה, אבל זו סדרה די נישתית,צריכים לנסות את המודל הזה עם סדרה שהיא יותר מיינסטרימית.

מקווה מאוד שרזי 7 לא יתחיל כמשחק אפיזודי כדי להפחית סיכון, אבל אם זה מה שצריך לקרות כדי שנקבל עוד משחקים מקפקום אז אני בעד.

evilplate

New member
כן זה באמת עצוב שאין מספיק משחקים כאלו

המשחק האחרון הלניארי ששיחקתי וסיימתי היה ה ORDER :/
&nbsp
לפניו היה TEW, שהוא ממש אחלה, אבל הוא גם cross gen (ככה שהוא מאוד בינוני טכנית ומרגיש יותר AA מאשר AAA) וגם היו לו כמה בעיות מהותיות, ככה שהוא לא בדיוק מפצה על החוויות הסינגל הטובות שהיו לנו בדור הקודם.
&nbsp
בתכל'ס יש ממש מעט משחקי דור הבא בלבד שמציעים קמפיין סינגל, אפילו TR הוא קרוס-ג'ן (למרות שייאמר לזכותו שהוא פותח באמת במחשבה לדור הבא לפחות מבחינה גראפית- לראייה, תראה את דרישות המערכת שלו על ה PC, המשחק מאוד תובעני, אבל מבחינת גיימפליי- כמובן שעיצוב השלבים והמכניקות וכו' צריכים לעבוד גם על הדור הקודם ככה שבמידה מסויימת שם מתבטא ה cross gen שבו, רק תראה איזה set pieces פסיכיים יש באנצ'רטד 4 עם השלב של הג'יפ, TR לא מתקרב לדינאמיות ולסקייל ולפיזיקה שלו ויותר מזכיר קטעים של U2 מהדור הקודם), ככה שהמצב באמת לא משהו מבחינתנו.
&nbsp
אני באמת מקווה שקאפקום לקחה כמה שיעורים מ TLOU, מקווה שהם ראו שאפשר ליצור משחק בסגנון איטי ואימתי שכולל התגנבות ולהצליח בגדול, בכלל אני חושב שדי ברור שהם ינסו לשלב התגנבות ברזי הבא, כבר אין משחק היום שלא מציע אופציה שכזו, גם במשחקי אימה, אל תשכח שרבליישן 2 גם הכניס מכניקות כאלו וכנ"ל TEW, שניהם נראה שלקחו כמה רעיונות מ TLOU, ככה שדי בטוח להמר שתהיה הרבה התגנבות ברזי 7 אם הם לא ילכו לכיוון של אקשן טהור (בבקשה לא קאפקום :( )
&nbsp
ד"א יצאה עוד סטטיסטיקה בנוגע לדיוויזיה, מסתבר שהוא גם המשחק שיצא בשלושת החודשים הראשונים (Q1) עם ההשקה הכי גדולה בכל הזמנים ב UK, כן, לא היה משחק שיצא בחודשים האלו שנמכר יותר באנגליה אי פעם, בהתחלה עוד פרגנתי להצלחה שלהם אבל כדאי שירגעו טיפה, לפני שבאמת כולם ילכו לכיוון הזה סופית. :/

פאק, בסוף ד'וויזן הזה יהרוס לנו הכול

מצד שני יובי הודו בעצם שהם לא יוכלו לש גחרר 3000 המשכים למשחק כמור ו הד'וויזן ושהמשחק ישאר הרבה זמן בשוק עד שההמשך שלו יגיע וככה יהיה גם עם המשחקים בסגנון שלו

אבל דיבורים לחוד ומעשים לחוד, הד'וויזן זה הworld of warcraft של יובי. עכשיו הם יתחילו להעיף עלינו מלא חבילות הרחבה של ד'וויזן כל שנה.

ובאנג'י ? בטח תביא לנו איזה שוטר חדש רק בדור הבא או משהו.

אגב, בתקופה שלא היית פה היתה איזו הדלפה של איינסידר שהסיבה האמיתית
שאין לנו הרבה משחקי סינגל, זה שכל החברות הגדולות EA, אקטיוויז'ן יובי,
וגם הבינוניות כמו סקוור וכו'

כולן היו בטוחות שקונסולות הדור הנוכחי יהיה פלופ רציני שלא היה כמותו ולכן
עדיף להן להשקיע ברימאסטרים ובמשחקי מולטיפלייר ולפי אותה "הדלפה"

just cause 3 תוכנן מראש להיות מולטיפלייר אונלי.

לפי השמועה המפיצות היו פשוט בהלם טוטאלי ממה שקורה עם הONE והPS4 ועם כמה שהן מוכרות אבל פשוט אין להם הרבה משחקי סינגל להוציא כי המציאות שונה
מאוד ממה שהם חשבו שהיא תהיה.

הנקודה שלי היא, אולי יש לנו מקום לאופטימיות לגבי משחקי סינגל, אם לא לגבי הדור הזה, אז לאלה שיבואו אחריו.

זה לא סותר את זה שאנחנו לפני מגפת MMO shooters, רק רציתי להשאיר לנו קצת אופטימיות חחחח.

הם קפקום ילכו על כיוון של אקשן טהור, סטייל רזי 6-5 בגרפיקה משופרת אז הם יהיו ממש מפגרים, אחרי שהם הבטיחו לנו השראה מTLOU וטומב ריידר.

אני רוצה משחק אימה עם גרפיקה מטורפת ואת התחת הסקסי של ג'יל ואנחות וציצים
יש להם בעיה שהם הבטיחו לנו הרבה דברים טובים מכדי שנסתפק במשחק סטיל רזי 5.

אני חושב שיש מקום לרזי שהוא אקשן טהור עם CO OP וכל זה, אבל לא בסדרה הראשית!

במשחק צד.

הסדרה הראשית צריכה להכיל את האיזן המושלם בין אימה לאקשן, בין ערכי הפקה של AAA לאימה.

בשביל חווית רזי טהורה יהיה לנו את רזי 2.

PlayGirl3

New member
טריילר של Digimon World: Next Order

נראה לטעמי הרבה פחות טוב מהמשחק הנוכחי. גם עיצוב הדמויות, גם הקרבות (שחוזרים להיות בסגנון המשחק הראשון שהדיג'ימונים נלחמים באופן אוטומטי ותוך כדי אפשר לתת להם הוראות), גם הסביבות... הייתה להם נוסחה מנצחת ונראה שהם לא שמרו עליה.

איכס נראה כמו משחק AA מדור הPS2.

כן אפילו לא AAA מדור הPS2. אני הולך לדלג על המשחק הזה. חבל שהם הולכים בדרך של סדרת טיילס, סוניק וכו'. סדרות סוג ג' שאין בהן עקביות לא בערכי ההפקה לא בליטוש, לא בשמירה על נוסחאות מנצחות וליטוש שלהן.

אבל בעצם למה אנחנו מופתעים שנאמקו אחראית על שני סדרת טיילס וגם על דיג'ימון.

נותר רק לקוות שבגלל שהמשחק הצליח בצורה יוצאת מן הכלל במערב הם יחזרו לנוסחא שלו במשחק הבא.

זה מאוד חבל, כי המשחק של הPS4/ויטה היה אחלה אלטרנטיבה לפוקימון בקונסולות.

מקווה שנאמקו יזהו שהמשחק מילא צורך ונישה מסוימת וששוה להם לשמור עליה.

פפ15 יוצא ב30 בספטמבר ? (שלושה מקורות שונים טוענים שכן!)

לgametsu הגיעה ידיעה משלושה מקורות שונים, שזה תאריך היציאה
(הבינלאומי יש להדגיש) כנראה לפחות אחד מהם הוא מישהו מסקוור אם לא כל השלושה או לפחות כאלה שיש להם קשרים בסקוור, ויודעים מה הלך המחשבה שם.

אם השמועה נכונה זו תהיה חוויה משונה מבחינתי.

המשחק הוכרז בדיוק כשסיימתי י'ב ואת התיכון והוא ייצא כמה ימים אחרי שאחגוג יום הולדת 29, אני מרגיש כל כך זקן, אני עדיין שייך לתחביב הזה, נכון?

כרטיס PSN באייבי בשווי 50$ ב43ַ$ בלבד.(קוד במייל)

כלומר ב166 שקלים בלבד, לא יודע אם זה דיל טוב מספיק לפרסום או לא אבל זה נראה לי חביב.

הקבלה של הקוד היא במייל כמובן
http://www.ebay.com/itm/252315839034?rmvSB=true
הידיעה הזו פורסמה באתר חדשות ככה שאני די בטוח שזה אתר אמין ובכל מקרה משלמים עם פאיפאל.

evilplate

New member
הבעיה בדברים האלו

זה שכמעט תמיד הם חסומים לקנייה מישראל, הם דורשים פייפאל אמריקאי אותנטי, וזה משהו שלמיטב ידיעתי אי אפשר לזייף.

עטלפוני

New member
תשתמש ב cdkeys.com

את הגולד אני אך ורק מחדש משם, יש להם לפחות פעם בחודשיים הורדת מחיר ל 25 דולר לגולד שנתי, מעולם לא שילמתי יותר מזה. גם קוד למשחקים ל x1 רכשתי משם כמה פעמים, והכל עובד חלק (זה לא "חשבונות", אלא "קודים"). הם אתר אמין מאוד.
&nbsp
כרגע אני רואה שיש להם פלוס ב 45 דולר, ויש עוד 5 אחוז הנחה למי שעושה "לייק" בפייסבוק (ואז זה יוצא 42.75 דולר). אפשר לשלם ישירות בכ"א או פייפאל ישראלי גם.

Cyberpunk לא יהיה בE3 2016. אולי בגיימסקום.

משחק הRPG/הדאוס אקסי/בלייד ראנר של יוצרי המכשף 3 לא יופיע השנה בE3.
איתי, איוול ועמית, מבואס איתכם (למישהו 2 יש נארוטו ממש מעניין אותו
משחק אחר)

המפתחים הבטיחו שתהיה חשיפה שלו בקרוב, ככה שיכול להיות ששומרים אותו לתערוכה אחרת, חחח נראה לי נראה אותו בתערוכת הPSX של סוני.

אבל אם נהיה רצינים לרגע זה אומר שאולי גיימסקום היא תאריך ריאלי, בטח אצל מייק או סוני בשביל חשיפה מקסימלית.

בכל מקרה אישית? לא יפתע אותי אם נראה אותו רק בשנה הבאה בכלל ואם הוא ייצא בפועל רק ב2018.
המפתחים שוב מדגישים כמה מדהים וגדול הוא יהיה לעומת המכשף 3.

חבל שהם חושבים על גודל כל הזמן, כל פעם שאני שומע על גודל עצום אני יודע
שזה יבוא על חשבון אלמנט חשוב אחר, על מערכת הקרב, או על הגרפיקה או על העיצוב.

אבל האמת? כל מה שאני רוצה זה מערכת קרב סבירה.
המשחקים של החברה הזו (כולל המכשף 3)

לא שיכנעו אותי מעולם שהם יודעים לעשות מערכת קרב טובה, ומה שחסר לנו זה שהם ידחפו איזו מערכת Stamina סיבולת, או שנצטרך להמתין לcooldown בין יריה ליריה.

דואג רק מזה,נמאס לי להרגיש כל הזמן שאני מתפשר על גיימפלי בשביל עולם בסקאלה מדהימה. נמאס לי ממשחקי עולם פתוח שנראים מדהימים בטריילרים
ושאתה משחק בהם אתה מרגיש שאתה משחק במשחק PS1 מבחינת הקרבות.

וזה קורה בעיקר במשחקים שהם בין כלאיים של תפקידים ואקשן.
http://www.mondoxbox.com/en/news/53893/cd-projekt-red-cyberpunk-2077-won-t-be-at-e3.html

amithas190

New member
דווקא על cd projekt red אני סומך בעיניים עצומות

בוויצ'ר הגודל לא בא על חשבון כלום. אי אפשר להגיד מילה אחת רעה על החברה האלה.
ההשקעה שלהם בכל פרט ופרט למרות העולם הענק הזה והכמות האדירה של משימות איכותיות- הם הציבו סטנדרט חדש בכל כך הרבה פרמטרים.
&nbsp
מבחינתי סייברפאנק זה המשחק שאני הכי מחכה לו...

amithas190

New member
תשמע כרונו אני במקומך עוזב את כל המשחקים

ומתחיל את הוויצ'ר מחדש . תשחק רק בו החודש - אתה תודה לי

למעלה