ספנספר אפילו אמר השבוע ששחקני PC לא צריכים ONE
יותר נכון אמרו לו שבעלי הPC לא צריכים לחשוב על קניית one והוא ענה "יש מצב שאתם צודקים"
מייק יודעת שהיא הפסידה, הם נזכרו שהPC מקבל תמיכה יותר רחבה מהONE ושהpc הוא בתכלס הפלטפורמה שלהם. (דאמ סוני אפילו תפיץ את המשחק של קוג'ימה לPCׂ)
והם רוצים להיות בצד המנצח ואין מבחינתם זמן יותר טוב להפוך את הPC לפלטפורמת משחקים משגשגת עוד יותר, זה ישתלם להם לדורות הרבה יותר ממה שהשקעה בONE תשתלם.
לא ידעתי שfar cry החדש מכר יותר מfar cry4, זה די מזעזע אותי, אבל מה שיותר מזעזע אותי זה שיובי הולכת להפוך לחברה שמציעה בעיקר משחקים דמוי MMO
שמתרכזים במולטיפלייר, הם אמרו שהם משנים פוקוס לגמרי.
עצוב שיובי כנראה תפמפם לנו עכשיו far cry בתקופות רקע שונות כמו שהם עשו ל
AC אבל עם הרבה דגש על חווית מולטיפלייר כמו ד'וויזן"
כבר במשחק הבא שלהם tom clancy's ghost recon wildlands נכנס דגש מולטייפליר עצבני, אפשר לשחק אותו כמשחק סינגל טקטי עם AI אבל המפתחים
כבר מדגישים לנו מעכשיו, שהוא נועד בראש ובראשונה בשביל לשחק עם חברים, ומי שישחק לבד יקבל חוויה מסורסת ופחות טובה.
לאנשים כמונו שאוהבים ליטוש והשקעה בעיצוב השלבים וכו' זה אסון.
אני שמח בשביל ד'וויזן שהוא מצליח כי כמו שאמרנו מגיע לו,ראית שקלענו בול לגביו כי כל בן אדם שישחק בו והוא עם קצת שכל יבין שיש פה להיט, גם אם זה לא קולע לטעם האישי שלנו.
אבל אני די חושש שאנחנו לפני מגפת mmo shooters כמו שזכינו למגפת open world games בדור הזה.
בנוגע לקפקום, אני מבין את הדאגה שלך לגבי מה שזה אומר לגבי רזי 7 ושאר המשחקים, אבל אני בטוח שמייק סוני ונינטנדו יסדרו לנו רזי 7 מושקע, גם אם זה אומר שהוא יהיה בלעדי זמנית לאיזושהי פלטפורמה.
אחת החברות בטוח תחליט שהיא עוזרת עם רזי 7. אם סוני עזרה עם SF5 קשה לי נורא להאמין שהיא לא תעזור עם רזי 7.
ביפן כל כך אוהבים רזי למשל שסוני יודעת שהיא חייבת רזי 7 בשביל רבים שם
הוא מסמל את הPS לא פחות ממה שפפ7 מסמל.
מעבר ליפן, גם במערב רזי מסמל את הפלייסטישן להרבה אנשים
תראה איזה זכרונות יש לנו מדינו קריסיס (שהוא רזי תכלס)
רזידנט איוול 7 לא יתפקשש לא משנה מה יקרה סוני או נינטנדו ידאגו שיהיה לנו משחק טוב, גם אם הוא יגיע לפלטפורמה יריבה אח'כ.
בנוגע לSF5 עצוב מאוד המצב שלו. אני לא אומר לך את זה בגלל שהמשחק אקסקלוסיבי לPS4, אני אומר לך את האמת גבר,
משחק מכות ברמה של SF5
עוד לא היה לנו, ואני בטוח שאתה רואה וקורא עוד אנשים שחולקים איתי את התחושה הזו.
זה משחק ששווה קניית PS4 במיוחד בשבילו אם מישהו אוהב משחקי מכות,
כל כך נגיש וטוב ומלוטש, ומאפשר לכל גיימר, להתרכז במשחק עצמו וביופי האסטרטגי שלו, במקום להילחם עם קומבואים מתישים.
יש נקודת אור לגבי SF5. הוא שבר את כל השיאים של ההרשמות בהיסטוריה של evo. 2,227 אנשים נרשמו להתחרות השנה בטרורניר העולמי שלו, עוד לא היה דבר כזה בהיסטוריה של משחקי המכות, וזו עדות מרשימה ביותר לכמה שקפקום הצליחה להנגיש את המשחק וליצור להרבה אנשים את התחושה "שגם הם יכולים להתחרות"
אני מקווה מאוד שEVO תביא לנו קרבות דרמטים מרהיבים ביופים מSF5 שיגרמו
לאנשים להיחסף בהייפ ולתת צאנס לSF5.
קפקום הימרו חזק עם SF5, הם רצו לפי דעתי, שכל המוקד יהיה על המולטיפלייר
כדי להפוך את המשחק למשחק שכל הדגש שלו הוא תחרותי,הם לא רצו שהסינגל יגנוב את הפוקוס.
והשנה, השנה נראה אם זה השתלם להם או לא.
כי לא משנה מה אנשים יגידו, SF5 יכול לעשות קאמבק רציני בהמשך הדור, יכול להיות איזה רגע של תחרות דרמטית בEVO עוד כמה שנים, שתפנה את כל תשומת הלב שלנו לSF5.
.