Dragon’s Dogma Online

PlayGirl3

New member
Dragon’s Dogma Online

אז המשחק הוכרז רשמית סוף סוף והנה כל הסיבות למה הוא הולך להיות גרוע:

- המשחק יצא גם ל-ps3 ככה שכמו משחקים אחרים שיצאו לשתי הקונסולות כנראה לא ימצה את יכולות ה-ps4.
- המשחק יהיה free-to-play עם micro-transactions.

- מי שיבחר לשחק offline יאלץ להסתפק ב-4 דמויות NPC קבועות מראש שילוו אותו.
- העולם לא יהיה גדול יותר מאשר במשחק הקודם, אבל יורחב בעתיד ע"י עידכונים (בתשלום?)
- קפקום הודיעו שהמשחק בכלל לא יגיע למערב

http://gematsu.com/2015/01/dragons-dogma-online-free-play-title-ps4-ps3-pc

הכי באסה שזה לא מגיע למערב, יהיה דרגון דוגמה 2 מותק.

קשה לי להגיד שההכרזה הזו על הזו הפתיעה אותי אפילו שמחתי על זה חשבתי שאולי אצליח לשכנע אותך לשחק איתי :)
(יותר נכון לשכנע אותך לשמור עלי ממוות)

אני יודע שזה מבאס יכל להיות לך עוד משחק סינגל טוב על הPS3 לפני שאת משדרגת לPS4 למרות כל זאת אני בטוח שדרגון דוגמה 2 בדרך.
הבמאי הראשי של דרגון דוגמה, לא עובד על המשחק הזה, ולמרות שהוא אמר שהוא ממש רוצה לפתח את DMC5 הוא גם אמר שיש לו רקע וסיפור מוכנים לדרגון דוגמה 2 בראש ושהוא רוצה לעשות את דרגון דוגמה 2 לPS4.

המשחק הזה יוצא גם לPS3 אז זה נראה לי משחק שיותר בודק איך אנשים יגיבו לCO OP בדרגון דוגמה 2 וניסיון להשאיר את המותג בתודעה מאשר כיוון
ראשי לסדרה.
בכלל נראה שקפקום לא ממהרת להראות את הפרויקטים הבלעדיים שלה לPS4 עדיין מלבד SF. רק רימאסטרים ומשחקי free to play

שנינו יודעים מתי אני אתאכזב אפילו יותר, כי גם את...

בדיוק, ביום שנקבל את המשחק הגועלי הזה בפלוס.אני בטוח שסוני הם בערך היחידים שמתלהבים מההכרזה הזו.
מקווה מאוד שאטלוס יעשו משהו מעניין ברביעי חמישי הבאים, לפחות יש לנו את לבל 5 עם המשחק הבלעדי שלהם לפס4 בE3

מחר יחשפו משחקי הפלוס, מה ההימור שלכם?

שלי.
PS4: קילזון, הפלוס היפני כבר קיבל אותו אז זה רק עניין של זמן עד שאנחנו נקבל בקרוב
citizen of earthא

PS3
Tom Clancy's Splinter Cell® Classic Trilogy HD
או frozen synapse prime

אני לא נכנס להימורים לגבי הויטה כי אני יודע שלא משנה כמה נמוך אני אנסה לרדת סוני יצליחו להביא משחקים יותר גרועים מחלומותי הפרועים ביותר.

evilplate

New member
יהיה מעניין לראות

אם הם ימשיכו במגמת AAA או שנחזור למשחקי אינדי, אני מקווה שהפורמט לפחות יהיה AAA אחד ואינדי אחד לפס4.
בקשר למה שאני מהמר, אני מקווה שלא נקבל את Thief או נאק או קילזון, לצערי אלו גם ההימורים שלי בנוגע ל AAA של החודש- חודשיים הבאין :(

אני לא אתבאס אם נקבל את קילזון, וולפנשטיין עשה לי תיאבון

כן אני יודע שהם לא באותה רמה בכלל, בכל זאת, לא יפריע לי לקבל אותו בחינם ולעשות סיבוב על הסינגל שלו.
אם לסקוור יש אומץ לתת את thief אז הרוע שלהם פשוט לא יודע גבולות זה כבר גובל בסדאיסטיות. ניסיתי את הדמו של thief כדי לראות כמה הוא יכול להיות גרוע, ולא יכולתי לשרוד 10 דקות.

evilplate

New member
מתערב איתך שאתה לא שורד את הסינגל שלו

ראיתי מספיק וידאו וקראתי מספיק רשמים כדי להבין שלמרות שהוא מתחיל סבבה בהמשך הוא נהפך לסוג של עינוי, קשה לי להאמין שאני אוציא ממנו יותר 2-3 שעות.
&nbsp
מה שכן, אני מסכים שהוא האופציה הכי פחות גרועה מבין השלוש, לפחות אותו אני אטרח להוריד ולראות קצת את הגראפיקה, עם האחרים אני לא חושב שאפילו אסמן שישבו לי בספרייה ויתפסו מקום, עד כדי כך רעים, הדמו של Thief הוא זוועת עולם, משחק כל כך מכוער ורץ גרוע וכ"כ משעמם, בקושי הצלחתי לסיים אותו.

שמע כל כך אין לי מה לשחק על הPS4 שמחר אני קונה dragon age 3

הPS4 הזה גורם לי להנמיך סטנדרטים בצורה מטורפת, בחיים לא הייתי מתקרב לסדרה הזו אחרי רמת התיעוב שלי לשני הקודמים, אבל עם השיפורים שלו והגרפיקה שלו DA3 נראה המשחק הכי נורמלי שיש כרגע על הPS4 הרבה יותר מהאורדר למשל, אז אני אעביר עליו קצת זמן עד שימאס לי ממנו או עד שאסיים את הקמפיין.

אז במצבי הנוכחי אני מוכן לשחק בכל דבר, אלא אם כן קילזון זה ממש עינוי ולמה הוא סוג של עינוי? אני בהחלט אעדכן אם נקבל אותו.
אם אתה תוהה, כן אני נהנה מהרימיק של רזי אבל עוד לא שיחקתי הרבה, וזה לא מספיק לי.

גם אני לא מתכוון להוריד קנק אם נקבל אותו.

evilplate

New member
ומה עם TEW? תן לי לנחש שעוד לא התחלת אותו :)

למרות שאחרי רימייק נראה לי הוא יראה לך פחות טוב...עדין שווה לך לתת לו צ'אנס לטעמי.

מישהו 2

New member
בכלל לא שיחקתם בקילזון

אבל כבר החלטתם מראש שהוא גרוע ברמות על.
אני לא רוצה שהם יתנו אותו כחלק מהפלוס כי כבר סיימתי אותו מזמן, אבל הוא משחק חמוד מאוד עם אספקטים ייחודיים של גיימפלי שאין במשחקי FPS בדר"כ.
&nbsp
הרובוט הקטן שעוזר לך בעזרת משטח המגע בשלט אפשר לגרום לו לעשות 4 פעולות שונות וגם לשלוח אותו בצורה חופשית ממקום למקום - הוא יותר גאוני מהקפיצות של TITAN FALL והיכולות המיוחדות מ- HALO...
&nbsp
אם זה מה שיתנו, אל תעזו לשחק באיזי.. זאת טעות ענקית. לא להתפשר על הרמה הכי קשה לדעתי, זה כל הכיף.
כן, יש שלב מסוים שממש קשה לעבור אותו עד שלא מתכננים טקטיקה ראויה מספיק עם האופציות שיש לכם עם הרובוט.
&nbsp
חוץ מזה כל משחק AAA אחר שאין לי יתקבל בברכה, אבל אני חושב שאנחנו חוזרים לאינדי

evilplate

New member
ראיתי הרבה גיימפליי ממנו

וגם קראתי לא מעט ביקורות ורשמים בזמנו, הייתי בשיא ההייפ לקראת ההשקה ומכל מה שראיתי וקראתי (שזה לא כמה טריילרים קצרים ואיזו כתבת preview) הרושם שקיבלתי זה של משחק רע.
&nbsp
אישית גם חשבתי שהסינגל של קילזון 2 היה גרוע והחדש נחשב לעוד פחות טוב ממנו אז בכלל אין לי מה לחפש שם.

Megalomaniac911

New member
לראות גיימפליי ולשחק זה לא אותו דבר

המשחק מצויין, אם הוא יהיה ברשימה של הפלוס זה יהיה המשחק הכי שווה שהפלוס קיבל מאז ההשקה של ה-PS4.
למי שלא אהב את הקודמים אין לו מה לחפש במשחק הזה, אבל מי שאהב יאהב את המשחק הזה גם.

מעולם לא קרה לי שדעתי על משחק הפכה לחיובית עליו בגלל ששיחקתי

אחרי שבאתי אליו בתחושה שלילית או בציפיה שיהיה בינוני
לא מבין מאיפה צמחה המנטליות של "עד שתשחק אין לך מושג על מה אתה מדבר"
קרה לי כמובן שמשחק שהייתי בהייפ עליו התגלה כמשחק מחורבן.
מעולם לא קרה לי שמשחק שחשבתי שהוא יהיה בינוני או רע התגלה לי כמשחק טוב אחרי ששיחקתי בו.

PlayGirl3

New member
הימור שלי

PS4:
1. אינדי
2. אינדי

PS3:
1. אוסף HD הנסיך הפרסי
2. אינדי

VITA:
1. אינדי
2. אינדי