Dragon’s Dogma Online

טריילר לדרגון דוגמה אונליין

נראה שהם תיקנו את אחד הדברים שהפריעו לי במשחק המקורי (מהמעט ששיחקתי) הפריים רייט נראה נהדר וחלק פה, זה בטח בגלל הPS4 וגרסת הפס3 עדיין תזוז בקצב של חילזון שעבר פציעה.

כמו שאמרתי חבל שאנחנו לא מקבלים את זה, ממה שאני התרשמתי אין לסדרה הזו סיפור טוב ועולם המשחק מת כעולם של זומבים אין NPCS מענינים והכול שומם, שזה לא משהו כמשחק סינגל אבל זה אחלה כמשחק דמוי MMO.

למה תמיד הדשא של היפנים באמת ירוק יותר? נמאס. הם אפילו מוציאים גרסת מחשב שכולם יודעים שהיפנים שונאים מחשבים, כאילו רק במערב אנשים היו מסתכלים לעבר גרסת PC.

אני עדיין מאמין שנקבל דרגון דוגמא 2 שיראה אפילו יותר טוב מdeep down פשוט מי יודע אולי מעריצים של דרגון דוגמא יצטרכו להתחנן ללוקאלזציה.
כדי שאני אתלהב מדרגון דוגמה 2 הם בכל מקרה חייבים לעשות עולם הרבה יותר מעניין מכל השממה שיש במשחק הזה. יש להם את מערכת הקרבות
הכי מגניבה שראיתי בדור הקודם אני אתן להם את זה.

thief הוא המשחק החינמי לPS3 בחודש הזה?????

משתמש PS3 אחד איתר שסוני מפרסמים את thief כאחד המשחקים שיהיו זמינים לשירות הפלוס והם מזמינים אנשים להצטרף לשירות.
מה נסגר עם סוני/ו/או סקוור? מה סקוור מעשנים ? הם באמת מאמינים שאם זה יהיה בשירות מישהו יוריד את המשחק הזה? הם לא רואים שאף אחד לא רוצה את המשחק הזה?

אם זה נכון אז הדבר הכי חיובי אני חושב, זה שלפחות הPS4 לא יקבל את המשחק העלוב הזה, אני קיוויתי לקבל את האוסף של DMC לPS3.
החלק המבאס זה שגם אם לא נקבל את thief החודש לPS3 הוא כן בדרך אלינו.

evilplate

New member
זה רק עניין של זמן

זה משחק של סקוור, הם מחלקים את כל המשחקים שלהם בפלוס ולרוב במהירות גבוהה מרגע יציאתם, אני גם די בטוח שהשיא למשחק שהגיע הכי מהר לפלוס שמור להם עם היטמן אבסולושן.
&nbsp
Thief עומד בכל הקרטריונים הללו כדי שיופיע בפלוס ועדיף כבר לגמור עם המכה הזו ולא להיות בבאסה בהמשך כשכבר יהיה פוטנציאל לשמות עדיפים הרבה יותר ואז נתאכזב כולנו כשנקבל דווקא את זה, עכשיו תחילת השנה זמן לא רב מההשקה אז טוב יהיה לגמור עם הזבל כמה שיותר מהר.
אני אישית כאמור אפילו לא אטרח לסמן אותו, הדמו הוציא לי כל חשק לתת לו צ׳אנס.

השמועה מדברת על גרסת הPS3 ככה שאתה גם ככה

לא תוכל לשחק בו, מה שמעניין אותי זה, אם הוא יגיע לPS3 האם זה ישלול סיכוי שנקבל אותו גם לPS4 במועד אחר? גם אני רוצה להיפטר מהמשחק הזה כמה שיותר מהר.

evilplate

New member
הלוואי

אני אשמח אם גרסת הפס3 תמנע את 4, זה יהיה אידיאלי מבחינתי.
&nbsp

המשחקים של הפלוס האירופי לחודש הבא.

4. : Apotheon (PS4) (איזה כייף! מזל שלא קניתי עדיין!)
4. : Transistor (PS4) (משחק מצוין, כבר יש לי, אורלי, תסמני את זה כדאי לך לשחק בזה)
4. Thief (PS3) (איכס!!!!!! למה סקוור למה!)
4. : Yakuza 4 (PS3) (יששששששש)
4. Rogue Legacy (PS4, PS3, PS Vita Cross Buy) (מה זה ????)
4. : Kick and Fennick (PS Vita) (אלוהים אדירים מה זה???)

בגדול חודש סבבה לגמרי אם אתם שואלים אותי, נכון שהפס4 לא קיבל משחקי AAA וזה מבאס אבל הוא קיבל משחקי אינדי שלגמרי ראויים לתשומת לב.
ואני עדיין משוכנע שנראה את קילזון בפלוס. ומשחקי AAA אחרים. לדעתי גם AC4 וריימן לג'נדס יגיעו בזמן הקרוב.

PlayGirl3

New member
שווה רק בשביל היאקוזה

אולי אנסה גם את Thief.
השאר לא מעניין אותי.

תכלס ההימור שלי היה הכי קרוב. צדקתי גם ב-ps4 וגם בויטה.

תנסי את Transistor, אני לא אפסיק להגיד את זה

אני מבטיח לך שאת תאהבי אותו, אמנם יודע שהגרפיקה שלו לא מקבלת ציון "עובר" אצלך אבל בתור משחק שקיבלת כחלק מהמנוי את לא תפסידי כלום אם תנסי אותו ואולי תהי מופתעת לטובה.

אין דמו של thief בפס3? אין לי כוח להדליק אותו ולבדוק פשוט אם יש את יכולה לראות שהמשחק הזה לא שווה אפילו סימון, וברור שיאקוזה 4 זה הכי שווה!!!
והניחוש שלך... הניחוש שלך כמעט שפך לי את האספרסו על הPS4 ואני לא אומר את זה מתוך הקצנה :)

אני נורא רוצה לקוות שהם לא רוצים לתת לנו משחק AAA בחודש הזה כדי לא לפגוע במכירות של האורדר שלהם, אבל אם אנחנו חוזרים לקבל משחקי אינדי באופן בלעדי על הPS4 אז זה יהיה נורא מבאס.

evilplate

New member
חודש טוב

כן קצת מאכזב שחזרנו למתכונת של אינדי בלבד אבל כשהאלטרנטיבה זה לקבל את THIEF ונאק לא בטוח שזה נורא כל כך :p
על טרנזיסטור שמעתי הרבה מילים טובות והנה המשחק היווני שחיכית לו מגיע בחינם.
גם רוג לגאסי נחשב למצוין ויש לו אחלה MC של 85.
&nbsp
Thief כמעט בטוח (אלא השם השני לויטה יצא זוועה) המשחק הגרוע של החודש ואני מקווה שזה שהביאו אותו לפס3 מוציא מכלל אפשרות שיגיע לפס4.
בתקווה גם שמתישהו יחזרו למתכונת של AAA אחד בחודש שלא כולל את נאק ושאר הזוועות.

אני חושב שסוני רוצה שנקנה את האורדר 1886 גם מרץ חודש שרוף

בחודש הזה, לכן היא כנראה לא רוצה לתת לנו משחקי AAA שיגרמו לחלקנו להגיד "טוב יש לנו כבר משחק AAA החודש. גם שבלודבורן ייצא הם כנראה לא יביאו משהו גדול.

במרץ יש להם את בלודבורן אז גם שם הם לא ירצו לתת לנו משחקי AAA שיקחו ממנו את תשומת הלב של קונים פוטנציאלים, הם מודעים ליובש והם בטוח
רוצים לנצל אותו כדי לגרום לנו לקנות את כל הבלעדיים שלהם.

צריך לראות מה קורה באפריל, כן זה עוד המון זמן. בכל מקרה, ברגע שסוני נתנה משחקי AAA אז זה מראה לנו שאנחנו כן נקבל משחקי AAA וסוני לאו דווקא בונה על משחקי אינדי בפלוס עד סוף הדור כמו שכולנו חששנו, אני חושב פשוט, שבגלל שאין הרבה משחקי AAA הם שוקלים היטב מתי הרגע המתאים והמשתלם לתת את הAAA המעטים שיש כרגע.

evilplate

New member
בדור של הפס3

לא הפריע להם לתת AAA כל חודש בזמן שיוצאים גם משחקים גדולים, לא יודע אם זה קשור.

מישהו 2

New member
סרטונים חדשים מדרגון בול וסטורם 4

שניהם נראים ממש טוב, ואני לא יכול לחכות כבר

הקרב בין האשרימה למאדרה בנארוטו הוא הדבר הכי טוב שראיתי כבר מלא זמן. אין ספק שאנשים שיודעים את משמעות המילה EPIC עבדו על קרב הבוס הזה. מושלם מכל בחינה.
הטריילר של דרגון בול, לא מחדש הרבה אבל נראה ממש טוב וגם מסתיים EPIC.
אני כמובן לא הולך לחסוך ב- season pass והזמנה מוקדמת.
מי שמזמין בהזמנה מוקדמת מקבל את מאקיטה סופר סאייה 4, וה- season pass מוסיף דמויות כמו גוקו , טראנקס ופאן מ- GT.
אפשר לראות שיהיה במשחק גם את גוקו-אל .
ובהתחשב בעובדה שאפשר ליצור דמות משלך נראה שלא חסכו במגוון שזה אחד הדברים החשובים לי במשחקים.

מי רוצה דברים מGT, זה בכלל לא קאנון

לפחות רוב המעריצים של דרגון בול לא רואים בזה קאנון. המשחק נראה סבבה של משחק להעביר עליו את הזמן עד שיגיע SF5

למעלה