Fallout 4 טריילר השקה.

Fallout 4 טריילר השקה.

נראה נהדר. המפתחים הבטיחו לעבוד על הדיבוב ועכשיו כל שורה שהדמות שלנו תגיד תהיה מדובבת מלאת הבעה וחיה, לא מתה כמו שזה היה במשחקים הקודמים שלהם.
מערכת הקרב גם נראת משופרת וזורמת יותר.

המשחק הגדול של השנה כאן, הוא יהיה משחק השנה ? לא בטוח בכלל אבל הוא בפירוש המשחק הכי חשוב שיוצא השנה.

עכשיו השאלה, לקנות בהשקה או להתאפק לקנות או להתאפק!!!

מישהו 2

New member
למה אנשים כל כך מתלהבים מהמשחק הזה?

והתמונה שצירפתי זה בשביל הצחוק ולא כעילה לשאלה שלי :p

400 שעות של גיימפלי בעולם פוסט אפוקליפטי בדור החדש :)

שאפשר לשחק אותן כשוטר, על קצה המזלג אני חושב שזה מה שמושך כל כך הרבה אנשים למשחק.
יש גם את הדגש על סינימטיות ודיבוב מלא כמו שאמרתי. יש את העובדה שאפשר להיכנס לכל בניין או מבנה במשחק, או כמעט לכולם, ולחקור מה קרה לו בעולם הפוסט אפוקליטפי.

התסריטאי שהוא יליד בוסטון אפילו יצר את הדירה שלו במשחק.המשחק עבר התאמה מלאה לויטה בשליטה מרחוק, ככה שלא יהיו חסרים כפתורים למי שרוצה לשחק עליה בלי אביזרים יקרים.

אישית, אני מקווה שבטסדה למדו משהו, מTLOU מהמתים המהלכים ,לגבי איך מעבירים עולם פוסט אפוקליפטי כמו שצריך. ובכלל אני מקווה שפוללאוט 4 יהיה השלב הבא של עידן הWRPG כמו שסקיירים היה בשעתו.

יש כמובן את האנשים שרוצים את המשחק כדי לשחק אישה ולעשות מסיבה לסבית
מתישהו במשחק, אבל לא נכנס לזה.

evilplate

New member
ברור ש FO4 נראה הרבה יותר טוב מ FO3

לפחות FO3 המקורי בלי המודים.
&nbsp
זה ש FO4 לא מדהים גראפית לא אומר שצריך להגזים ולחרטט, אפשר לאמר שהוא לא מרשים בלי להסחף ל"נראה כמו FO3" כמו שרואים יותר מדי ע"י אנשים עם זיכרון קצר מאוד או סתם טרולים.

כל אלה שאומרים שFO4 נראה כמו FO3 חרטטנים בשקל תשעים.

חסרים להם אקסונים בעצב הראיה שלהם או משהו כזה.
לגיטימי בעיני לשאול על מה המהומה עם FO4. לתהות אם ההייפ מוגזם. לעלות לדיון את השאלה, אם המשחקים של בטסדה מקבלים הייפ לא פרופורציונלי וכו'.

להגיד שאין הבדל גדול בין FO3 לFO4? הזוי. FO3 היה נראה כל כך מדכא עם כל האפור שלו. המשחק הרגיש כמעט מונוכרומי מבחינת צבעים, לולא הגוון הירוק שלו.
העולם של פולאאוט 4 נראה מהטריילרים כמו עולם אמיתי שעבר אפוקליפסה. FO3
הרגיש כמו קריקטורה מוחצנת של אפוקליפסה.

נכון המשחק הזה הוא לא פלא טכנולוגי כמו המשחקים הקודמים של המפתחים.
אבל היי אם זה גרם להם להתמקד יותר בגיימפלי. אני בעד.

CallMeCavanaugh

New member
אני חושש שאתה עלול להתאכזב

חלק גדול מפולאאוט זה שמדובר בקריקטורה של אפוקליפסה כמו שחשבו שהיא תיראה בשנות החמישים. קשה לי להאמין שויתרו על זה ב-4. אז המשחק בהחלט יותר צבעוני ופחות ירקרק, אבל מבחינת התחושה אני לא חושב שהתחושה הזאת מהעולם תיעלם.

ההומור לא מפריע לי להפך:)

גם לא הקריקטורה כשלעצמה. רק ההחצנה שלה דרך השימוש בצבעים הדלים הרי ברור שזו קריקטורה, לא היה צורך שהם יקצינו את זה גם בצבעים.

זה יוצר אפקט מאולץ כזו, כמו שהורסים בדיחה אם מדגישים את הפואנטה שלה אחרי שסיפרת.

Halo 5 מאכזב במכירות של השבוע הראשון באנגליה

טוב זה טיפה חדשות ישנות, אבל אף אחד לא הזכיר את זה כאן וזה חשוב.
היילו 5 מכר באנגליה בשבוע הראשון 150 אלף יחידות.מדובר באכזבה רצינית לעומת
מכירות הפתיחה של הסדרה באנגליה.
לשם הנוחיות שמתי כאן כמה כל כותר מכר באנגליה בשבוע הראשון.

[Week 46, 2004] HALO 2 (MICROSOFT) - 260,000 / NEW (85%)
[Week 39, 2007] HALO 3 (MICROSOFT) - 370,000 / NEW (90%)
[Week 09, 2009] HALO WARS (MICROSOFT) - 65,000 / NEW (90%)
[Week 39, 2009] HALO 3: ODST (MICROSOFT) - 212,000 / NEW (90%)

[Week 37, 2010] HALO: REACH (MICROSOFT) - 390,000 / NEW (90%)
[Week 46, 2011] HALO: COMBAT EVOLVED ANNIVERSARY -
[Week 45, 2012] HALO 4 (MICROSOFT) - Slightly over 332,000 / NEW (90%)
[Week 46, 2014] HALO: THE MASTER CHIEF COLLECTION (MICROSOFT) - Between 80,000 and 105,000 / NEW (95%)

מיקרוסופט, בנתיים עושה סלטות באוויר כדי לנסות להצג את המשחק כהצלחה מסחררת.

היא מדברת על כמה שההכנסות מהמשחק היו 400 מליון דולר בשבוע הראשון.
זה כמובן מטעה, כי חלק לא מבוטל מ400 מליון דולר האלה, מגיע מבאנדל של האקסבוקס ONE עצמו עם המשחק, ולא ברור כמה המשחק הכניס בעצמו.

סוני מנגד מדברת על זה, שרוב שחקני הFPS עברו לצד שלה, דבר שלדעתי הוא נכון.
בעיקר בגלל שאנשים משחקים FPS עם החברים שלהם ולרוב העולם יש כרגע PS4
לעומת ONE.

בקיצור היילו 5 הוא הצלחה אי אפשר להגיד שלא, אבל הוא אכזבה גדולה לעומת ההיסטוריה של הסדרה, ולעומת halo 4, בהחלט מראה לדעתי, שהמותג
מאבד כוח, לCOD באטלפילד, וכמובן דסטני.

אני אפילו לא בטוח עד כמה הוא יעזור למייק לנצח את החגים, אבל נראה.
דעתכם?

עטלפוני

New member
אני לא בטוח עד כמה דסטני הוא מתחרה לאחרים

מן הסתם האלו 5 ימכור פחות, יש פחות אקס בוקס וואן מ 360 :)
הבנתי גם ש 4 היה לא משהו, אז בטח זה השפיע. אישית אני עוד לא התחלתי את 2, אז יש עוד שנה בערך עד שארכוש את חמש..
&nbsp
החגים יהיו מסקרנים, מיקרוסופט לפחות בשוק האמריקאי מציעה מבחר ענק של באנדלים, לא רק היילו. מעניין לראות אם זה יעזור להם. לא שזה משנה, גם אם הם "ינצחו" את החגים, עדיין בדור הנוכחי פס4 תשאר הקונסולה המובילה מבחינת נתח שוק.
&nbsp
מה שיותר מסקרן אותי זה לראות האם המסות שעברו לפס4, ישנו את אופי ההשקעות של החברה ? אם כל שחקני הcod ושאר משחקי הבלוקבסטרים הממוחזרים יהיו נתח שוק משמעותי של סוני, זה ישפיע על החלטות השקעה שלהם ? האם הם יעדיפו לשמר את המסה ולהשקיע בעוד שיתופי פעולה עם אקטיויז'ן במקום משחקי "אוף-מינסטריים" ? איך תראה 2017 של מיקרוסופט, אם הרבה משחקני המולטי יעברו לפס4 ? (זה גם קשור לקונסולה של התחרויות הרשמיות, ועוד שיתופי פעולה שונים).
&nbsp
בתור שחקני פס4, ושועלי פס בכלליות - זה לדעתכם ישפיע ? לא ישפיע ? יעזור/לא יעזור ?

מישהו 2

New member
נראה כאילו התהפכו היוצרות בכיוונים של החברות

סוני החליטה להמשיך להשקיע הרבה בעסקאות צד שלישי, ומנגד פיל ספנסר אומר שהוא לא מתכוון להמשיך בכיוון הזה והוא רוצה להביא יותר כותרים בלעדיים לאקסבוקס.
&nbsp
שזה כאילו ההפך מאיך שדברים התנהלו מבחינתי עד עכשיו. ובתיאוריה אני מסכים עם פיל ספנסר - הייתי מעדיף יותר בלעדיים לסוני 4 מאשר לקבל מפות DLC מהר יותר ב- COD בכל זמן. זה ממש שטויות הדברים האלה מבחינתי.
&nbsp
העניין הוא שסוני חזקה יותר כרגע, גם מבחינת אקסלוקסיביים וגם עסקאות צד שלישי לדעתי ואני לא רואה איך פיל ספנסר מתכוון להפוך את האקסבוקס לקונסולה של משחקים בלעדיים, במיוחד כשהם כבר הלכו בכיוון של ווינדוס 10 ו- cross play שזה לא ממש בקו אחיד עם החזון הזה

השאלה היא מה אתה מגדיר כ"לא מיינסטרים"

סוני מפתחת משחקים מכל הסוגים וראו את זה בתערוכה בפריז.
היה להם אפילו משחק סופר נישתי כמו dreams שהוא הכי רחוק מהמיינסטרים.

לדעתי אף חברה לא תשנה את ההתנהגות שלה בגלל המצב הזה.
סוני תמשיך לפרסם משחקי FPS ענקיים כמו דסטני וCOD ותדאג להסכמים בלעדיים מחברות צד ג' סטיל SF5 וכמובן תמשיך להשקיע בבלעדיים צד א'

מייק תמשיך להשקיע בשוטרים/גירס/עוד היילו כי זה מה שהיא יכולה להציע אלה המפתחות שיש לה :) מייק מיתגה את עצמה כקונסולה שדואגת לשחקן הFPS הממוצע. זה קהל היעד שלה, ולדעתי הוא ימשיך להיות קהל היעד שלה גם אם רוב השחקנים אצל סוני.

עטלפוני

New member
המשפט האחרון קצת סותר את עצמו, לא ?

אם רוב שחקני ה fps יעברו לפס4, הם כבר לא יהיו קהל היעד של מיקרוסופט, אז למה שתדאג להם ?
&nbsp
אף שינוי לא קורה בין לילה, אבל אם ה 360 היה קונסולות ברירת המחדל לשחקני cod, ועד סוף הדור הזה המסה הזו תעבור בלעדית לפס4, הם יצטרכו לדאוג להם (או לוותר עליהם). יש תקציב מוגבל לכל חברה, איך אתה מחלק אותו.
&nbsp
חוץ מהיילו וטיטאנפול, איזה שוטרים גדולים חדשים היו לx1 ?
(אני חושב שגוסטס היה ה cod האחרון עם הבלעדיות הזמנית dlc למיקרוסופט
&nbsp
תחושה שלי שכל שהזמן יעבור מיקרוסופט תעזוב את ה fps ותעבור יותר למשחקי הרפתקאות כמו tr/sunset/qb וכו'. להוציא כמובן סדרות דגל כמו היילו. לא מבוסס על כלום, סתם מלראות את הליין אף שאנו יודעים עליו. כשנראה את ההכרזות ב 2016 ל 2017, נדע יותר.

היא תדאג להם כי רוב קהל הONE הוא מכור לFPS :)

יש לה את הצוות החדש של היילו, מה הבעיה לתת להם להכין עוד משחקים? זה גם יותר פשוט מלממן עוד משחקים של חברת צד ג' והם עדיין ימכרו יותר טוב מסאנסט אוברדרייב או QB.

אם כבר אנחנו עוזבים את ז'אנר הFPS, אני רואה את מייק מנסה להשקיע בקהל של אנשים שאוהבים משחקים כמו גירס וthe division.נראה לי שמייק מהמרת חזק על ההצלחה של האחרון. יהיה לו DLC בלעדי ובטא בלעדי לONE (וחסר לך שאתה לא נותן רשמים מהבטא!)

זה נכון שלא שמענו על FPS גדול לONE מאז טיטאנפול, זה בגלל שטיטאנפול הראה
למייק, שזה לא מספיק להיכנס עם IP חדש כל דור, כדי לכבוש את אוהבי הFPS.

לכן היא כנראה מנסה בנתיים לפתות את שחקני השוטר מזווית שונה עם the division.

אבל לך תדע? מאז שספנסר נכנס לתמונה יש הרגשה שמייק מנסה להשקיע יותר במשחקי סינגל כבלעדיים, עם כל הבלעדיים האלה שהוא השיג כמו סאנסט וטומב ריידר. ככה שאני בהחלט מבין למה יש לך את התחושה שזה הכיוון.

גם אם אתה צודק ומייק תשקיע מעכשיו במשחקי אקשן הרפתקה אני לא חושב
שזה דבר שנכון להם כלכלית.

אם מייקרוסופט רוצה לחזור להיות בולטת בשוק. היא לא יכולה להרשות לעצמה להסתכל כל פעם מה סוני עושה ולהביא חוויה דומה. היא צריכה משחקים שסוני לא יכולה להציע.

עזוב את זה שאתה ואני מתים שהיא תמשיך להפציץ אותנו במשחקי אקשן הרפתקה
אני מת שהם יעשו את זה גם. אני רק לא חושב שבחשיבה קרה ועסקית זה הצעד הנכון.

טומב ריידר החדש, נראה מדהים על האקסבוקס 360.

פשוט לא יאמן, החבר'ה שעשו את הפורט הם בעיני המפתחים הכי מוכשרים בקטע של ההמרות. הם יעשו גם את ההמרה של המשחק לPS4 בשנה הבאה/עושים כרגע.

זה נראה כל כך טוב כמשחק 360, שיש מצב גדול שאשחק את זה על ה360 שלי לפני שגרסת הPS4 תגיע, במיוחד אם המחיר של המשחק יירד מהר ואוכל להשיג אותו במחיר זנות.

השארתי את ה360 בעיקר בשביל shoot em up וכאלה אבל ידעתי שזה ישתלם בשביל עוד דברים.

למעלה