Fallout 4 טריילר השקה.

fallout 4 סובל מפריים רייט נמוך בPS4.

אנשים שיש להם את המשחק מוקדם אומרים שהמשחק סובל מירידות חדות בפריים רייט בעיקר כשנלחמים בתוך מבנים. אייסינדר מוכר בתעשייה שיש לו את המשחק מוקדם אמר שהמשחק צונח אפילו למספרים חד ספרתיים.כל זה שהפאץ של היום הראשון, מותקן על הקונסולה.

לא ברור עדיין איך המשחק רץ על הONE.
אנשים אומרים שהפריים רייט נמוך בדרגה כזו שמפריעה להם לכוון במשחק ולהנות מהקרבות. ככה שלא מדובר באנשים קטנונים שמתבכיינים על כלום, ומי שיקנה את המשחק בהשקה כנראה לא יהנה כמו מי שיחכה.

בתור אחד ששיחק את סקיירים על המחשב, בהשקה, כשהוא היה נעול על 60FPS
אני לא מוכן להתפשר ולשחק משחק שזוחל, המכשף 3 הספיק לי עם הזחילות שלו, ממש הרס את ההנאה מהקרבות במכשף.

http://wccftech.com/fallout-4-ps4-severe-frame-rate-issues-reports/
פשוט בושה לטוד האורד ולצוות שלו, סוני הביאה להם הפעם, חומרה ידידותית קלה לפיתוח, אין להם את מי להאשים הפעם שהמשחק זוחל, כמו שהיה עם סקיירים.

evilplate

New member
זה בהחלט יהיה הכי חכם לחכות

תראה מה קרה עם הוויצ'ר שגם יצא במצב בעייתי עם נפילות פריימים, קווסטים שבורים, UI מבולגן ועכשיו באיזה מצב הוא נמצא, תיקנו המון באגים וגליצ'ים, ה FPS הרבה יותר טוב על ה PS4, סידרו לגמרי את ה UI, תיקנו בעיות בשליטה, הוסיפו תיבות שאפשר לשמור בהן חפצים ברחבי העולם (סטייל רזידנט איוול), ברור שעכשיו הוא משחק טוב יותר.
&nbsp
בת'סדה חברה די בזיונית טכנית שעם משחק שנראה כמו FO4 היא עדיין מסתבכת ככה, אבל אני מצפה שבניגוד למה שהיה עם הפס3, פה היא כן תצליח לסדר את רוב הבעיות שלו בגלל החומרה הישירה יותר של הפס4 והוואן, שווה יהיה לחכות לא רק לשיפורי ביצועים אלא גם לתיקונים של המליארד גליצ'ים שבטח יש במשחק, אם לוויצ'ר 3 היו, אני לא רוצה לדמיין מה הולך עם פולאאוט 4, בת'סדה היא שם נרדף למשחקים מבוגבגים.
&nbsp
בקיצור, נחכה לפחות חודש חודשיים.

חבל לי בשבילך שאין לך טומב ריידר להעביר את הזמן :(

לי יש את uncharted אז אני מסודר מימלא
, אני בסוף של 2 ואתחיל את 3 אחריו.נראה שטומב ריידר מוצלח ביותר עם הרבה אקשן טוב ומה שאהבנו בקודם.תשחק בינואר לפחות!
אל תחכה עד לגרסת הפס4
י
אתה צודק בזה שזה די ברור שFO4 יהיה במצב הרבה יותר גרוע מהמכשף 3, זה גם בגלל שבתסדה ממש בזיונית אבל העולמות שלהם ממש גדולים אז גם יקח להם איזה חצי שנה עד שהכול יהיה מסודר נראה לי. ככה לפחות היה עם סקיירים.
ם,
אמנם לא היו בעיות פריים רייט קשות,הו אבל היו מלא NPCS שנעלמים לך באמצע קווסט, היית נתקע בלי סוף בסביבות בלי יכולת לצאת, קווסטים היו מסיימים את עצמם...ועוד מלא כאלה.

נראה גם שלמשחק יש זמני טעינה מטורפים כל פעם שאתה יוצא מבניין או נכנס אליו, וזה הכי מעפן.זה אומר שמבלים זמן לא מבוטל בבהיה במסך :

אני שוקל לחזור למכשף 3 אחרי uncharted 3 אבל כל כך רציתי משהו פוסט אפוקליפטי, אוף.

evilplate

New member
עזוב יש לי מספיק משחקים על הראש

אם הייתי באמת מסיים את כל ה AAA שלי והייתי מחכה לפולאאוט 4 זה היה באמת מבאס רצח עכשיו להתלבט אם לקנות או לחכות, בת'סדה חרא של חברה טכנית על הקונסולות אין מה לעשות, כמו שבעלי PC נדפקים לפעמים עם חברות קונסולות שלא עושות עבודה טובה עם הפורט שלהם (ולעיתים הרבה יותר קרובות מאיתנו בוא נודה על האמת) ככה בעלי קונסולות נדפקים כשחברת PC מובהקת כמו בת'סדה מוציאה להם משחק.

אם לא ראית גם DF הוציאו ניתוח טכני, הוא אכן מגמגם על הקונסולות והמצב שלו על ה ONE בכלל קטסטרופלי עם ירידות FPS שמגיעות ל 0! (ממש פריז כמו שהיה עם סקיירים על הפס3 בזמנו), לא יודע עד כמה הן תכופות אבל זה רק אומר איזו עבודה רעה הם עשו עם הקונסולות ובעיקר עם ה ONE.
על ה PS4 יש קטעים גם שהוא יורד ל 20 FPS בעיקר בקרבות בזמן שב ONE הוא נשאר יציב, בסכ"ה הם מציינים שהפס4 רץ יותר טוב אבל אין פה בדיוק סיבות לגאווה.

וכן יש זמני טעינה אחרי שהתרגלנו בדור הזה שבעולמות פתוחים אין דבר כזה בכניסה למבנים, מה שבאמת מעיד על כך שהמנוע מיושן ושהמשחק כנראה תוכנן לדור קודם במקור, חבל.

אה ואני מבסוט רצח על הביקורות של TR, כולם פה אחד, גם אלו שיחסית קטלו אותו, אמרו שהוא טוב יותר בצורה ניכרת מהראשון, הסיפור עדיין מעפן, כמו בקודם, אבל כל השאר שופר ויש גם יותר קברים, אין סיבה שמי שנהנה מהראשון לא יאהב אפילו יותר את המשחק הזה שזה כולל גם אותנו :)

0 FPS על האקסבוקס ONE, וואו, חבל שהביקורת ממיעטות בזה.

הביקורות נותנות לגיטימציה לבט'סדה להמשיך בבזיון שלהם בכל דור קונסולו
אם המבקרים היו הוגנים כלפי הצרכנים הם צריכים להוריד את הציונים של המשחק ולשקף באמינות את המצב שלו ולעות לו ביקורת מחודשת עם ציון מחודש, בהמשך מתי שהוא יהיה שחיק.

לא יאמן שהזילזול בנו הוא כל כך גדול. עכשיו ברור שבטסדה לא שיחררו יותר מדי מידע על המשחק כי המצב היה קטסטרופלי.

ראיתי את הניתוח של DF אחרי שאמרת, והמצב ביזוני ונראה לי שהוא נהיה יותר גרוע ממה שהם הראו לפעמים.

בעלי המחשב בדרך כלל באמת נדפקים יותר, באטמן למשל ממה שהבנתי עדיין לא תוקן עד הסוף גם אחרי פאץ מאסיבי לאחרונה ועדיין אפשר לקבל את הכסף בחזרה
אם רוצים, למרות שהבנתי מאנשים שבאטמן הרבה יותר נורמלי עכשיו, זה עדיין לא פרפקט כמו שזה אצלנו.

בנוגע לטומב ריידר, אף פעם לא ציפיתי שתהיה לו עלילה טובה אפילו לא משהו קליל ברמה של uncharted אז זה לא נורא :)

העיקר תן לי הרבה סיבות וסביבות להשתמש בחץ וקשת הרעיל ולהתגנב ולירות,
טומב ריידר בשבילי זו סדרת אקשן כייפית קלילה שאני מעביר איתה ממש בסבבה את הזמן.

העיקר שאנחנו מרוצים. אם להיות כנה היה מעצבן אותי אם היו מפציצים את הקמפיין של טומב ריידר בפאזלים, אני לא קונה את המשחק בשביל פאזלים.

אם אני ארצה פאזלים, זלדה הכי טובים בזה.

evilplate

New member
מסכים עם מה שאמרת

מבקרים לא צריכים לסלוח על זה, אני חושב שהם פשוט סלחניים כי זה משחק עולם פתוח בסקופ ענקי אז הם חושבים שזה טבעי שיהיו בעיות ביצועים אבל זה שטויות, על ה PC המשחק רץ מצויין גם על מחשבים שהפס4 חזק כמוהם ואף יותר, או לפי DF, על BUDGET PC, מדובר פשוט בעבודה לא טובה של בת'סדה, אין אפס ואין סיבה להחליק את זה.
&nbsp
ואני אומר זאת כמישהו שלא כזה אכפת לו מנפילות פה ושם (לי מציקים הרבה יותר הבאגים והגליצ'ים שמוציאים אותי ישר מהאווירה) אבל אם אתה מבקר אתה צריך לחשוב על הקהל שלך ולא רק על כמה זה מפריע או לא לך אישית.
&nbsp
וכן ברור שבעלי PC נדפקים יותר בממוצע, בגלל זה גם אין לי עניין להכנס לגיימינג על PC למרות שיש לי מחשב חזק, למשל לא מזמן היתה בטא שפתוחה לכולם לבאטלפרונט, מן הסתם שיחקתי על הפס4 וממש נהניתי מאיך שהמשחק נראה ורץ על הקונסולה, ממש מרשים.
אמרתי בוא נראה איך גרסת ה PC בהשוואה (ויש לי מחשב שדי מזמבר את הפס4) ונחש מה? המשחק פשוט סירב לעלות והוא אפילו לא נתן לי פרטים של שגיאה, פשוט כל פעם כשניסיתי לשגר אותו מה ORIGIN (עוד קטע מעצבן ב PC שכופים עלי חנויות שונות של מפיצות שונות) קיבלתי הודעה של "התוכנה לא מגיבה, אנא סגור אותה", עדכנתי דרייבר והכל וזה לא עזר, הוצאתי אצבע משולשת למחשב המחורבן וחזרתי לשחק בפס4 :)
&nbsp
בקשר ל TR, אני אוהב דווקא את הפאזלים :/
וכן הסיפור בראשון היה אחד הגרועים, לא היו לי הרבה ציפיות בנושא הזה.
&nbsp
זה נשמע שההמשך לקח את הדברים הטובים בראשון ופשוט שיפר אותם בלא מעט, הוסיפו מערכת קראפטינג שדי מזכירה את TLOU, הוסיפו יותר אופציות התגנבות (גם כולל לזרוק בקבוקים כמו TLOU, זה משהו איך ש CD כל פעם לוקחים דברים מ ND), הסביבות יותר גדולות ומאפשרות יותר חקירה וכו'
בקיצור אני בטוח ב 100% שאנחנו מאוד נהנה ממנו כשיגיע בשעה טובה ל PS4.
&nbsp
&nbsp

וואט דה פאק?!?! שונא מחשבי גיימינג.

אולי מה שקרה זה שסטאר וואשרז מעדיף דרייברים ספציפים לכרטיס המסך שלך.
זה עוד משהו שהיה משגע אותך אם היית נשאר על הPC. שיש משחקים שמעדיפים דרייברים ישנים.

שנינו לא מהאנשים שיכולים להישאב באמת למשחק בPC. אי אפשר להישאב למשחק שהמחשב גורם לך פראנויה כל דקה :(.

יש איזושהי סלחנות לא מוסברת לבט'סדה כמעט הערצה עיוורת אליהם, אצל המבקרים,בטוח אני לא היחיד שרגיש את זה. ואני אומר את זה כאחד שאוהב אותם.

המבקרים עדיין מתייחסים לפולאאוט 4 כאילו אנחנו ב2008, זה נראה משחק גדול,
אבל עם הציונים האלה,אפשר לחשוב שהוא משחק פורץ דרך והוא לא :(

הייתי רוצה שהם יהיו קשוחים רצח עם בט'סדה, אף אחד לא עושה עולם מרשים כמו בט'סדה ורוקסטאר. הייתי רוצה פשוט שיקטלו אותם בנקודות החלשות
(המכניקות הלא מלוטשות של מערכות הקרב שלהם,ובכלל שהגיימפלי תמיד מרגיש תת רמה.

כדי שהם יעלו את הרף, וילטשו. אבל זה לא קורה ולצערנו אפילו מוחלים להם על הבאגים.
אם פפ15 היה יוצא אם באגים כאלה, לא רק שהיו קוטלים לו את הצורה המבקרים, גם היו מנצלים את ההזדמנות לרדת על כל ז'אנר הJRPG.

כי מפה זה מתחיל, אם בטסדה יודעים שימחלו להם על משחק לא שחיק, איזה אינטרס יש להם ללטש את מערכת הקרב והירי? הרי הם יודעים שבכל מקרה יסגדו להם המבקרים.

קוג'ימה? אם היו באגים כאלה בMGS5 הוא היה מתפטר מקונאמי מהפדיחה.
(או במקרה הזה לא מחכה שהם יפטרו אותו)

בסקוור? על משחק לא שחיק כמו פולאאוט 4 מפתחים היו עפים מהחברה עוד לפני
שהמשחק יוצא לשוק, ואתה לא יודע שהוא היה במצב שבור, כי סקוור לא היו מוציאים אותו לשוק לפני זה.

evilplate

New member
הורדתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA

ואני גם די בטוח שהיה כלול בו דרייבר ספציפי שהם הוציאו בשביל הבטא של SW עצמו, ככה שעשיתי מה שהמשתמש הממוצע יכול לעשות מול הודעת שגיאה מפגרת כזו שלא מפרטת מה הבעיה.
&nbsp
מפה אם רוצים לפתור את זה צריך להתחיל לשאול אנשי PC תותחים שמבינים בזה ולחפור פוטנציאלית שעות עד שמצליחים להבין מה הבעיה, לא היה לי כח להכנס לזה עכשיו בשביל בטא של כמה ימים, אם זה יקרה עם QB שיגיע יום אחד ל PC תהיה בטוח שאני אבדוק באינטרנט ואשבור את הראש :)
&nbsp
הציונים של FO4 לא כאלו מדהימים, הוא יושב על ממוצע 87 ככה שהמבקרים באופן ממוצע לא כזה נופלים ממנו, הממוצע טיפה נמוך ביחס לציפיות, הוא שווה לשל TR.
&nbsp
משחק שחשבו שהוא GOTY בטוח ככל הנראה לא הולך לקבל את זה, ככה שבת'סדה לא יכולה להוציא משחק דור קודם טכנולוגית בלי הרבה חידושים משמעותיים ולצפות לעשיריות אוטומטיות, זה כבר לא עובד ככה, המבקרים היום באופן כללי יותר קשוחים מבעבר ורק 3 משחקים השנה הצליחו לעבור את ה 9+ ואף אחד מהמשחקים הללו הוא לא 9 גבוה של 95 ומעלה למרות שהם נחשבים למדהימים ובין הטובים בז'אנר.
&nbsp
&nbsp

holy shit! לא שמתי לב שהממוצע של פולאאוט הוא 87 :)

ביום ההשקה זה היה 91 והנחתי שבמקרה הכי גרוע הוא יירד נקודה ל90.
אני מסכים שאין סיכוי שהוא יקבל משחק השנה באופן גורף עכשיו, וזה מעולה.
זה ידרוש מהם לעלות את הרמה, לרמה שמפתחי המכשף 3 הציבו, קשה לי להאמין שמישהו מאיתנו יוכל להנות מRPG של בט'סדה היום בלי להשוות אותו למכשף 3 כל הזמן, ותמיד לזכור מה המכשף 3 עשה טוב יותר.

אני חושב שגיימספוט עוד מסוגלים לתת לfallout את משחק השנה כדי להיות שונים מהנורמה.

אל תשכח שהם נתנו לזלדה על ה3DS משחק השנה ב2013

שזה היה הזוי כי אם כבר משחק 3DS למשחק השנה, המשחק היה רחוק מלהיות
היהלום של ה3DS ב2013 :)

אם התחרות היא בין.
bloodborne
המכשף 3
MGS5
אז לדעתי לMGS5 מגיע לקחת. פאקינג סיום של סדרה שקיימת 28 שנים :) המשחק לפי כל מה שאומרים, הציב סטנדרטים חדשים לז'אנר ההתגנבות בגמישות שהוא מציע.והוא בטח מלוטש כמו כל המשחקים היפנים.(אתה יכול להעיד עליו ממקור ראשון כמובן :) לדעתך הוא ראוי למשחק השנה

גם על המכשף 3 אפשר להגיד משחק השנה, ואני אשאר בלי מילים לאנשים שיטענו שדווקא הוא, הוא הטעון לכתר.

גם הוא הציב רף חדש בז'אנר שלו, קשה מאוד, מאוד לחזור לסייד קווסטים של המשחקים של ב'טסדה אחרי הליטוש, ההשקעה, ואיכות הכתיבה של הקווסטים במכשף 3.

וזה יהיה צודק להגיד, שכמו שMGS5 כבר רף חדש לגמישות בגיימפלי ולזה שהוא נותן לך כלים ליצירתיות, אפשר להגיד שגם המכשף 3 שינה את הז'אנר שלו.
שינה אמנם, בדרך שרק גיימרים core כמונו יבנו את השינוי ולא גיימרים קאזואלים.
אבל האתרים הגדולים גם ככה מכוונים לאנשים כמונו.

כנראה שמיהרתי להאשים את המבקרים בחוסר ערנות וסגידה והם באמת העלו את הרף שלהם ואת הדרישות, מעולה. זה רק יביא לנו משחקים אדירים בהמשך הדור :))

לא יאמן שפולאאוט 4 מגיע לציונים קרובים לשל TR מי היה מאמין.
לא לחינם סקוור אמרו שהם לא מפחדים מFO4 :)
הוא עדיין ימכור טונות אבל :)

FO3 מכר מליונים בחגים בזמנו, מליונים! והם כנראה רצו לשחזר את ההצלחה עם FO4.

בנוגע לQB חסר לך שאתה לא שובר את הראש על לסדר כל בעיה שתבוא :)
אני אפילו אעזור לך למצוא את הפיתרון האידיאלי אם תצטרך :)

evilplate

New member
אני חושב שהוויצ'ר 3 יזכה ב GOTY

MGS5 הוא עדיין קצת נישתי והארדקורי מדי לרוב האנשים, זה דומה לכך שביונטה 2 קיבל המון ביקורות טובות ועדיין בחרו בו בקושי 3 עיתונאים, העיתונאים פשוט סאקרים של משחקי עולם פתוח RPG, אלו משחקים שתמיד מועמדים טבעיים ל GOTY.
&nbsp
ב 2014 למשל לקח דראגון אייג' 3 שהוא משחק RPG עולם פתוח די בינוני בסופו של דבר, לדוגמא, כמובן שגם סקיירים ו FO3 לקחו בזמנם, בקיצור זה נראה לי די בטוח ילך לוויצ'ר 3.
&nbsp
מבחינת "צדק", למי מגיע, אני חושב ש MGS5 יותר מהפכני וחדשני לז'אנר שלו ובכלל למשחקי עולם פתוח בכלל, הליטוש ורמת המכניקות שלו משתווים למשחקים לניארים עתירי תקציב.
&nbsp
אבל אני ממש לא אבכה אם הוויצ'ר 3 יקח, יש מצב גם שמבחינת טעם אישי אני אהנה ממנו יותר בסופו של דבר...

עטלפוני

New member
wtf ? איך משחק יוצא ככה ? ועוד משחק דגל ??

האטה כזו, עם חריגות ל 0 פרימיים זה נטו זילזול בלקוחות. מוזר מאוד שזה דווקא המשחק הזה.

גם סקיירים בPS3 יצא ככה :(

לחב'רה האלה יש היסטוריה בפיתוחים גרועים לקונסולות. אני מהמר שהם לא רצו להפסיד את החגים (פולאאוט 3 מכר מליונים בתקופת החגים בזמנו) ולא היה איכפת להם לדפוק אותנו בשביל זה.

פשוט מזלזלים בנו כמו שאמרת, בושה שהם מרשים לעצמם שזה יקרה אחרי ההיסטוריה שלהם,הם חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת.

eran_le

New member
קיבל ביקורות מצויינות בינתיים. אבל הגרפיקה נראית

די מכוערת לטעמי, לפחות מקטעי הוידיאו שיצאו. כנראה שכמו שהזכרתם למעלה, אולי בכוונה עשו משהו די חד גוני כזה. אבל זה לא רק זה, גם הבעות הפנים והדמויות לא מרשימות. ממש קשה לי להתחבר לזה.
מוזר, שיחקתי ב 3 בזמנו על המחשב, וזכור לי כמשהו די יפה מבחינה ויזואלית (כשהוא לא התרסק - קרה הרבה...)

evilplate

New member
לא יודע אם מכוערת

אבל אני מסכים שהוא לא מרשים בכלל, וכן בין משחקי הדור הבא בלבד הוא כנראה הכי פחות נראה טוב גראפית לדעתי ועדיין איכשהו הוא גם רץ כמו שהוא רץ, לא ברור לי איך בת'סדה פישלה ככה.
&nbsp
לפחות משאר הבחינות על פי הביקורות הוא עושה רושם של משחק מצויין.

לי המשחק מזכיר מאוד את המראה של סקיירים, רק משופר יותר.

משהו בשממה של סקיירים מזכיר לי מאוד את השממה של פולאאוט 4.
נראה לי שפולאאוט 3 זכור לך כיפה יותר, בגלל שיחסית למשחק עולם פתוח כל כך ענקי הוא היה נראה לא רע ב2008.

הביקורות מצוינות כן, אומרים שהקווסט הראשי הוא הכי טוב אי פעם במשחק של בטסדה.שזה בערך אומר שסוף סוף יש קמפיין סביר פלוס

ובגלל שאתה מחפש את הבן שלך יש לך הפעם מניע יותר אנושי בהרבה.
אומרים שהקווסטים הצדדים הם בעיקר fetch quest כמו תמיד. בתכלס כל מי שחרש על משחק של בטסדה, יודע כמה הם חולי נפש, ואיזה דברים הזויים אפשר
למצוא בעולמות שלהם אם אתה נובר בהם :)

המשחק הזה יהיה גן עדן למי שאוהב לחקור כל פינה בעולם לקרוא כל טקסט שהוא מוצא ולכל מי שאוהב סיפורים צדדים קטנים שלא קשורים לעלילה אבל נותנים לך להרגיש בעולם אפוקליפטי של ממש.

בקיצור, לא רואה סיבה שלא תהנה מהמשחק אחרי שיתקנו אותו.
אני עדיין מבואס, שהם דפקו את מערכת הדיאלוגים במשחק, ועשו את זה כזה קזואלי :(

V Has Come To

New member
אני יודע שאתם עושים עלי מרד...

ולא מגיבים על הודעות הראשיות שכתבתי על הציונים של TR וFO4 ובמקום זה עושים את הדיון בשרשור הישן הזה בגלל שיצאתי נגד כרונו..שתדעו:
זה לא מפריע לי...
ואני אמשיך לכתוב בפורום הזה כל עוד אני לא חסום ואם יהיו לי דברים חשובים להגיד...

למעלה