Flash Sale משחקי אקשן בחנות האמריקאית

4 שניהם ל4 לפי השמועה.

ושניהם של יובי ותאמינו או לא הטטריס הזה שבשמועה צונח רוב הזמן ל 0 פריימים.

סוני אוהבת להתעלל.

מישהו 2

New member
אולי טטריס וטטריס 2 אם כבר

אני אוריד את הכובע אם יהיה פתאום את WD. האמת שקניתי לו הרחבה בחנות הישראלית בטעות בזמן שהיה לי עותק אמריקאי. אז זה יבוא טוב.

למה להוריד להם את הכובע על משחק שיש לרוב בעלי הPS4?

שיתנו לפחות את הDLC שמשחקים בו את TBONE או משהו כזה, בשביל מה את המשחק המלא שיש לרוב האנשים ומי שירוויח ממנו יהיה בעלי הPS3 שעדיין אין להם PS4.

וכבודם במקום מונח הם לא צריכים להרוויח מהמנוי יותר מאנשים שתמכו בPS4 מההשקה.

PlayGirl3

New member
אז איזה משחקים היה עדיף שיתנו?

AC unity ?Knack?
אם הם סוף סוף נותנים משחק AAA שהוא גם נחשב טוב (ואין הרבה כאלה, שלא לומר אין כמעט, ככה שאין משחק כזה שאין לרוב בעלי ה-PS4) אז אולי לא מגיע להם צל"ש על זה אבל זה יהיה צעד בכיוון הנכון.

גילטי גיר שהיפנים כבר קיבלו, וקילזון שהיפנים כבר קיבלו.

מה יוצא לי מזה שה נותנים משחק ששיחקתי כבר לפני שנתיים וגם אם לא הייתי משחק הייתי יכול לקנות כבר במצבעים ?

קילזון זה משחק AAA שאני אף פעם לא אקנה מכספי אבל אני כן ארצה לשחק בקמפיין שלו. ופאקינג גילטי גיר שהיפנים כבר קיבלו. למה שאני לא אקבל אותם?

אגב אני חוזר לתאוריה שלי שלפיה לקנאק וליונטי גם ככה אין סיכוי להגיע.
נכון שקיבלנו זומבי U שהוא משחק סינגל אונלי, אבל זה בגלל שהוא משחק גרוע כל כך שליובי אין ברירה לתת אותו ולהרוויח עליו טיפה.

אם watch dogs יגיע זה עוד חיזוק לתאוריה שלי שסוני מעדיפה לתת לרוב רק משחקים שיש להם רכיב אונליין משמעותי ולwatch dogs יש כזה.

אז לפחות שהיו נותנים קילזון גילטי גיר או פאר קרי 4 אם חייב יובי.

PlayGirl3

New member
לא זוכרת באיזה יום בדיוק הוא נגמר במאי, אבל מאמינה שכן

כייף לך אם כן :)

אני אשמח בשבילך ובשביל בעלי PS3 אחרים אם זה נכון, אבל זה עדיין לא סותר את זה שהם יכלו לזרוק איזה עצם גם בשביל בעלי הPS4 שחרשו על watch dogs במקום הטטריס הזה. כל משחק היה מספק אותי חוץ מהטטריס שאפילו לא עובד טוב.

לא שחסרים לי משחקים רק היום קניתי גם את רזי 6 גם את מטרו 2033 גם מטאל וגם R@Cסלוג וגם Life is strange ואולי שכחתי עוד משהו אבל עדיין, פאקינג שייט איתם.

מישהו 2

New member
אני אוריד את הכובע בפני האנשים של השמועות P:

ובכל אופן כל משחק AAA אני אקבל בברכה, כולל קילזון וקנאק העיקר כמו שפלייגירל אמרה זה צעד בכיוון הנכון. זה יהיה מעודד לראות בכלל AAA אחרי שכבר אבדה כל תקווה קלושה שהייתה לי לראות משחק כזה שוב

לפעמים האינטרס של סוני זה לתת aaa

כי זה משרת בשבילם מטרה גדולה יותר כמו במקרה הזה של קידום watch dogs 2.

דמו לNIOH בPS4 עד ה5 במאי, מי שמסיים יקבל DLC בחינם.

הדמו שוקל 3.9 GB משחק מצוין, רק שימו לב, לפני שאתם מתחילים תשנו את המשחק בהגדרות לaction mode כדי שהמשחק יהיה 60FPS במצב הרגיל הוא נעול על 30FPS. מומלץ מאוד לכל חובבי הסול/בלאדבורן למינהם.
(עמית וערן אני מדבר עליכם)

אגב התמונה מהאתר הגרמני לגבי הPS PLUS אם בא לכם.

אלה שיגידו כי מדובר בזיוף יש משהו בדברם אבל זה ליינאפ הגיוני.

האם אלה משחקי הגולד של מייקרוסופט לחודש מאי?

או שמא הייתי צריך לומר אינדי גולד? יום אחרי ה"הדלפה" של משחקי הפליוס מגיעה תמונה עם "הדלפה" לכאורה של משחקי האינדי של מייק והמשחקים לפי ההדלפה הם.

לONE
Defense Grid 2
Costume Quest

ל360
Grid 2
Peggle

מה נשאר להגיד? התנהגות האלקטרון פחות אקראית מההתנהגות של מייק וסוני בשירותי המשחקים שלהם.

עטלפוני

New member
זו לא הדלפה, זו הודעה רשמית. מראות קשים.

וכשאני כותב "מראות קשים" אני לא מדבר על המשחקים, אלא על השיכנוע העצמי שהרבה עושים בפורומים בחו"ל שאחרי החודש הקודם זה בסדר לקבל חודש מעפן. אה ?
&nbsp
להגנתם אציין ש dg הראשון דווקא העביר לי את הזמן לא רע, אבל peggle ? המשחק הזה כמעט כל חודש בהנחה ל 99 סנט (אני יודע שזה לא הסגנון של האנשים פה, אבל זה משחק שהעביר לי ולאשתי שעות, פשוט זה ממש הזוי שהם מחלקים משחק שעלה דולר).
&nbsp
פתאום watch dogs לא נראה כזה נורא :)
&nbsp
טטריס זו אחת הטעויות הנוראיות שלי מבחינת רכישה. אני מחבב משחקי 5 דקות כאלה כדי להעביר את הזמן לפעמים (במקום לשחק במובייל), אז קניתי את טטריס כשהוא יצא וזה פורט זוועה. פשוט לא כיף, אני לא יודע להסביר מה לא בסדר בו, אבל איכשהו הם הצליחו להרוס את החוויה. מהפעמים האלה שאני מבין את ה "אני לא אטרח לסמן אפילו" של playgirl3

קצת מוזר להדליק את הסוני בשביל טטריס

גם אם זו היתה גרסה טובה. אני מתכוון לפני 16 שנה בערך היה לכולנו טטריס מובנה בממיר אין סיכוי שהייתי מסמן טטריס לא משנה מה.

בנוגע לגולד לעומת החודש הקודם זה מצב נוראי כי מייק לא באמת נותנת תחרות עקבית לסוני בגולד וזה דופק את שני הקבוצות.

עטלפוני

New member
המכשירים היום נדלקים בפחות מ 3 שניות, זה בקטנה

בלי קשר, המכשיר אצלנו הוא המרכז הבידורי בסלון ודולק כמעט כל הזמן בשביל מוסיקה/טלוויזיה/בלו-רי אז זה לא כזה נורא. כוס קפה בערב, לשבת על הספה ולשחק משהו שהוא לא שוטר aaa לפעמים בא טוב.

האמת, תמיד הייתי גרוע בטטריס חחחח

סביר להניח שאני אחד הגרועים בארץ בטטריס אז זה בטח קשור לזה שלא הייתי מסמן. אבל עדיין לדעתי הוא יותר שייך לקונסולות ניידות כמו הויטה וה3ds.

אולי בגלל שהיה לי אותו בגיים בוי שהייתי ילד או שהיו מלא מכשירי טטריס ניידים בשנות ה90.

PlayGirl3

New member
עכשיו דמיין ליינאפ כזה במשך שנתיים וקיבלת את הפלוס

ולמען הפרוטוקול, אני תמיד מסמנת הכל.

למעלה