game news babe

מישהו 2

New member
הטריילר נהדר

אבל יש לי הרגשה שזה יהיה בסוף עוד משחק של קורה/רובוטריקים - שזה גם בסדר במחיר הנכון.
&nbsp
מהמשחק של קורה ב- 50 שקל נהנתי למדי. אפילו עשיתי סטרים בלייב של הקרב הסופי על הרמה הכי קשה והיו לי הרבה צופים חח

PlayGirl3

New member
אני לא התלהבתי כל כך

הסגנון הגרפי מאוד מזכיר את המשחקים של TellTale דווקא. נראה קצת פחות מושקע מקורה והרובטריקים. גם הקרבות נראים פחות זורמים, הנשקים שלהם לא נעים במהירות שהייתי מצפה.

אני גם נהנתי למדי מהמשחק של קורה (בעיקר כי אהבתי את הסדרה) אבל שילמתי עליו משהו כמו 5-10 דולר, והוא לא שווה יותר מזה. הקרבות כיפיים בהתחלה אבל מאוד מאוד חוזרים על עצמם והסיפור על הפנים. ציפיתי למשהו ברמה של הסדרה וזה היה די גרוע.

גרסת PC לקוונטום ברייק מופיעה באתר דירוג ברזילאי.

עכשיו זה חצי רשמי שקוונטום ברייק מגיע למחשב (כאילו שזה מפתיע אותנו שזה קורה)
ממש כייף לשחקני המחשב :)

נער בזבז 31 אלף שקל על פיפא, מיקרוסופט מזכה את האבא.

jesus cry. מי יכול לבזבז כל כך הרבה כסף משחק אחד? ועוד על פאקינג פיפא מעפנה???

חברת האשראי הציעה לאבא זיכוי בתמורה לזה שבנו יאשם בעקיצה כך שכמובן שהוא סירב לזה, בהתחלה מייקרוסופט סירבה לזכות אותו, אבל כנראה אחרי שהסיפור הגיע לתקשורת היא החליטה לזכות אותו.

הוא כבר אמר שהאקסבוקס לא יחזור יותר לבית שלו (וגם לא פלייסטישן או נינטנדו)

ועל זה נאמר, בן מאנייק, הייתי זורק אותו מהבית שלי.

PlayGirl3

New member
מה יש לקנות שם שאפשר להוציא 31 אלף?

זה קרה בארץ שהמחיר בשקלים? ניסיתי לחפש אבל זה מצא לי כתבה מלפני שנה על ילד אמריקאי שבזבז חצי מזה גם כן על פיפא.

אגב, אומרים jesus christ.

כרטיסים לקניית שחקנים טובים יותר.

וחכי זה לא החלק הכי מזעזע מסתבר שהשחקנים הטובים ביותר לא בהכרח משפרים את ביצועי הקבוצה, כל זה ביחד עם זה שמדובר בברנש בן 17 אומרים שהוא פשוט נער דוחה.
http://www.cbc.ca/news/canada/ottawa/xbox-bill-credit-card-refunded-1.3418669
אגב אני יודע שאומרים ישו הנוצרי, אני פשוט רוצה להאמין שישו בכה מהסיפור הזה.
גועל נפש של ילד.
ולחשוב שמייק בהתחלה לא רצתה לזכות את האבא, לא יאמן.

מישהו 2

New member
אחד הדברים המגעילים שנחשפתי אליהם

ואני לא מדבר על הילד (שאולי יש לו מה להגיד להגנתו) , אלא על העניין של הכרטיסים של השחקנים. יש את זה גם ב- NBA2K. פשוט סחיטת כסף מכוערת.

UMBRELLA CORPS מקבל טריילר חדש ותאריך יציאה.

משחק המולטיפלייר של רזידנט איוול יוצא בלעדית לפס4 ולמחשב במאי ויעלה 115 שקל.
נראה משחק חמוד במחיר הזה, אהבתי מאוד שיש מפה של הכפר מרזינדט איוול 4 במשחק.

זה מולטיפלייר מגוף שלישי וזה נראה כייף לסשן של חצי שעה פה ושם, יש מצב שאקנה מתישהו.

PlayGirl3

New member
טיזר למשחק חדש של Insomniac

המפתחים של Spyro, Ratchet & Clank, Resistance ו- Sunset Overdrive פרסמו טיזר למשחק חדש.

איזה מן משחק אתם חושבים שזה הולך להיות ולאיזו קונסולה?

משחק פלטפורמה דו מימדי בסטייל של aquaria

Ps4/one מאוחר יותר גם למובייל. אין מצב שהם עבדו על שלוש משחקי aaa כל הזמן הזה.

PlayGirl3

New member
מספר טריילרים למשחקים חדשים מכנס פלייסטיישן בטאיוואן

רובם משחקי VR של מפתחות סיניות, טאיוואניות ושאר חברות אסיאתיות. לא יודעת מה הסיכוי שיגיעו אלינו אבל הראשון שצירפתי- The telltale project נראה ממש מעניין.

helldivers אחד ממשחקי הפלוס של הps4

יש שמועה חזקה שזה אחד ממשחקי הפס4 מבאס.נקווה שזה לא ככה המשחק השני הוא nom nom גלקסי. אני לא ליד מחשב אז לא יכול להרחיב הרבה. נשמע לי אמין ומבאס

PlayGirl3

New member
משחקי המינוס

הבנתי שזה ודאי וכבר מופיע בתפריט של ה-PS4.
לא מפתיע בכלל. עכשיו נשאר לקוות שיהיה משהו נורמלי ב-PS3 או בויטה, אם כי כבר קשה לי לחשוב על משחק שיעניין אותי ועדיין אין לי.

Helldivers קיים גם בויטה וגם בPS3 אז הוא בטח גם שם.

:( סוני פשוט גרועים. או שהם מביאים משחקי אינדי מעפנים. או שהם מביאים משחקים כמו רוקט לייג וhelldivers שהם אמנם אינדי שאנשים מעונינים בהם, אבל אלה גם משחקי אינדי שכדי להנות מהם את חיייבת מנוי אונליין.

בקיצור, סוני כבר לא יביאו לנו משחק שלא יכריח אותנו לחדש את הפלוס.קילזון למשל יכול להגיע כי יש לו מולטיפלייר. גם משחק הAAA היחיד שקיבלנו מורטל קומבט נגד DC גם היה משחק עם מוקד מולטיפלייר משמעותי.

פשוט מעפנים.
אולי לקראת היציאה של SF5 הם יביאו את SF4 בפלייסטישן 3 או משהו.

מישהו 2

New member
תבטלו ציפיות, מהפלוס לא תקבלו שום דבר שווה במיוחד לעולם

רק עם 0 ציפיות אפשר להנות מהמשחקים של הפלוס

אני בחיים לא אסלח לסוני על זה, שיתנו מצדי משחקי PS2.

כמו בריחת הקופים ודארק קלאוד 2. לפחות אלה משחקים שאני יכול להוציא מהם שעות של הנאה, שיתנו קילזון שיתנו משחקים צד א' חוץ מהאורדר.

בחיים אין מה לוותר להם. הם קבעו רף מסוים לשירות. אנשים מסוימים חזרו לסוני בגלל הפלוס אחרי שבדור הקודם הם היו אצל מייק.

וזו התודה של סוני?
ריימן לג'נדס.
וולפנשטיין.
watch dogs
AC4
קילזון
קנאק.

כולם משחקים שהגיוני מאוד לתת בפלוס, ריימן היה גם בשירות הגולד של מייק אפילו.

אין פה תירוץ בשיט.

זה נראה מקסים. אורלי הפחידה אותי שהיא אמרה שהמשחק עושה

סחרחורת. הסיוט שלי זה משחקים שעושים בחילות וכאבי ראש. כי גם ככה כל דבר עושה לי כאבי ראש, משחקים, בשמים מסוימים, צבעים מסוימים הכל.

אבל זה נראה פשוט בוב'לה של משחק. יש לי את הויטה, אבל זה נראה משחק שכדי לשחק על הפס4.

אני קיצר לא יודע אם לקנות או לא, אבל נראה מקסים.

מישהו 2

New member
אני גם לא בטוח לגביו

הטריילרים הקודמים היו מעניינים, הסרטון שצירפתי קצת הוריד לי את החשק אבל ניתן לזה צ'אנס/

עריכה - עכשיו שמתי לב שמדובר במשחק שכבר יצא לויטה ועשו לו רימאסטר. חשבתי שמדובר ב- Gravity rush 2. לרגע קצת דאגתי. Gravity rush 2 נראה באמת נהדר.

למעלה