game news

game news

השרשור הקודם לא קופץ תעלו את כל מה שרציתם לכאן.יש
אם נראה שהשרשור הזה נהיה שרשור מפלצת לפני האירוע של סוני מישהו מאיתנו פשוט יפתח שרשור יעודי לאירוע.

TT עובדים על משחק של באטמן שייצא בשנה הבאה.

אני מתלהב :) האם יש לנו סיכוי לקבל משהו ברמה של הסדרה המצוירית ???? הישנה!!?

PlayGirl3

New member
בקצב הזה באטמן כבר יהיה שחוק

אני מקווה שלפחות הם ילכו על איזה קו עלילה מקורי ולא משהו שכבר ראינו באחד מעשרות המשחקים, הסדרות והסרטים של באטמן.
אני מתלהבת מהחקירות אבל הם חייבים לשפצר את המנוע שלהם כדי שגם האקשן יהיה טוב.

לצערי נראה לי שב2016 עדיין נהיה תקועים עם המנוע ההוא

ועם האיטיות שלו. נראה לי שרק מתי שהמבקרים יתחילו להוריד לTT ציוניים על הביצועים הגרועים האלה נתחיל לראות שינוי והשקעה מצדם בצד הטכני.

כל עוד אנחנו קונים את המשחקים למה שהם ישפרו את זה.

טריילר למשחק של TT של מישון מהמתים המהלכים.

יוצא בפברואר שנה הבאה.
אורלי, איפה את? למה אני כותב את החדשות של TT, התפקיד שלך.
אני לא יכול לחכות! מישון אחת הדמויות הכי אהובות עלי ויש לה את סיפור הרקע הכי מסקרן בסדרה, יחד עם דרייל.

PlayGirl3

New member
לדריל כבר יש משחק של סיפור רקע

אני מקווה שהמשחק של מישון יהיה קצת יותר טוב ממנו

ובכל זאת, הייתי מעדיפה שהם היו עובדים על משחק מלא במקום לבזבז זמן על "מיני-משחק" כזה. גם ככה את המשחקים המלאים שלהם מסיימים ביום וחצי.

אם הם עושים את זה כמיני סדרה כדי להימנע מפיילר משעמם

אז אני בעד שזו תהיה מיני סדרה, לא נראה לי ששווה לנו שהם ינסו בכוח להאריך את הסיפור כדי לתת לנו עוד שעות משחק.

שיעשו משהו טוב שהסדרה לא נוגעת בו משהו שגם היוצרים המקורים מאשרים וזה יהיה מעולה בעיני.

אבל אם הם יתמחרו את המיני סדרה הזו כמו הסדרות המלאות שלהם, זו כבר תהיה בעיה בעיני, וזה יהיה טרן אוף.

V Has Come To

New member
הDLC הבא של MK עוד 4 דמויות חדשות...

Leatherface(המנסרים מטקסס)
Xenomorph(החייזר מהנוסע השמיני)
Bo Rai Cho
Tri-Borg

מישהו 2

New member
פשש! אין כמו להתעורר לבוקר של חדשות גיימינג

מעולה, וזה רק ההתחלה של הבאלגן שיהיה הסופ"ש

PlayGirl3

New member
האמולטור של ה-PS4 למשחקי PS2 לא יתמוך בדיסקים

וגם לא ב-PS2 classics (משחקי PS2 שקונים כיום מהחנות הדיגיטלית לשחק על ה-PS3). המשחקים יצאו בגרסה חדשה ב-1080p ועם גביעים. מה שאומר בעצם שזה לא באמת אמולטור אלא שסוני מוציאה פורטים למשחקי PS2.
מה זה אומר? שנצטרך לקנות מחדש משחקי PS2 שכבר יש ברשותנו כדי לשחק על ה-PS4.
#fortheplayers

איך אני יודעת? סוני העלתה בטעות ליוטיוב טריילר של דארק קלאוד על ה-PS4 ומיהרה להוריד אותו.

מישהו 2

New member
זה היה ברור.

היה לי ברור שזה לא יתמוך בדיסקים. היה לי ברור שזה לשלם על משחקים שאנשים כבר שילמו עליהם בעבר שוב.
לא חשבתי לרגע אחרת, ורובם המוחלט של האנשים גם הבין שזה ככה.

אבל זה לא שולל את העובדה שמדובר באימולטור. גם אימולטור של מחשב מסוגל להריץ משחקי PS2 ברזולוציה גבוהה יותר ועם שיפורים גרפיים.
לדעתי זה כן יהיה בדיוק כמו ב- PS3, שרוכשים אותם בתור משחקים דיגיטליים. המשחקים האלה ירוצו על אימולטור תוכנתי ב- PS4 שככל הנראה יותקן אוטומטית באחד מעדכוני המערכת העתידיים. זה הכול יקרה 'מאחורי הקלעים', לא באמת נרגיש שהותקנה לנו אפליקצית אימולטור או משהו כזה...
אבל זה הגיוני שלא מדובר ברימסטרים פרטניים של משחקי PS2 אלא אימולטור שבסה"כ עושה Upscale ואנטי אלייסינג ושיפורים קטנים אוטומטית על כל משחק.

אף חברה לא תעשה פורטים לכמות כזו של משחקים זה לא כלכלי :)

כשאימולטור נותן אוטומטית תמיכה לכל המשחקים בלי עבודה פרטנית.

זה אימולטור לכל דבר. בדיוק כמו שהPS2 קלאסיק על הPS3 זה אימולטור ואנשים עם PS3 פרוץ משחקים עליו בכל משחק שהם רוצים מהPS2.

יש קצת תקיעות ובאגים כי זה אימולטור אבל זה עדיין שחיק לחלוטין.
לא רק שהPS4 קיבל אימולטור לPS2, הPS4 גם מסוגל לקרוא דיסקים של PS2 בלי בעיה, מתוקף זה שהם סה'כ דיסקים של DVD שהPS4 יודע לקרוא אותם.

יש פה נטו רצון של סוני שנקנה את כל המשחקים הם עשו את האימולטור בשביל הנוחות של עצמם לא בשבילנו.

אני לא כועס על זה שאי אפשר להפעיל דיסקים של PS2 זה עוד ניחא, אבל זה שאני לא יכול לעשות cross over מהPS3 למשחקי הPS2 שקניתי כמו SMT 3 ואחרים, זה הפשע האמיתי, אין להם בושה.

למעלה