game news

CallMeCavanaugh

New member
הוא נהדר, אבל אני לא יודע אם הכי אהוב

יש בו אחלה מוזיקה, הרבה צחוקים ודמות לא ממש אופיינית שמובילה לפתרונות לא ממש אופייניים לבעיות. אני עדיין הייתי מעדיף חידוש של אי הקופים 3.

V Has Come To

New member
זה אחד מהקווסטים האהובים עלי בכל הזמנים...

הבעיה היא שהוא מאוד קצר..אפילו בסטנדרטים של פעם...
לדעתי כיום הרבה מהדמויות והדיאלוגים יראו אולי נדושים לאנשים אבל בזמנו זה היה די מדהים...

| NiOh האקסקלוסיבי לPS4 מקבל טריילר חדש.

זוכרים את המשחק הזה? שלוקח השראה כבדה ממשחקי הסולס עם מערכת קרב של נינג'ה גאידן ומהיוצרים של נינג'ה גאידן?

נראה יותר טוב מהפעמים הקודמות שראינו אותו.נראה לי שאתן לו צאנס אחרי הכול.
מה דעתכם על המשחק?

נלהבים? נראה לכם בנאלי? שגרתי מדי? שתפו!

גיימפלי חדש של Ratchet & Clank נראה כזה מקסים.

ממש כמו סרט אנימציה איכותי מהשורה הראשונה, רק לצפות בזה עשה לי מצברוח ממש טוב, תרימו גבה או לא, אחד המשחקים הכי מצופים שלי ל2016.
מגיע ב14 באפריל.

תראו את הגיימפלי ונראה אם אתם לא מוקסמים ממנו :)
נראה לי שאני הולך להעביר את הזמן עם קצת R@C בפס3.

עטלפוני

New member
אמרתי גם מקודם, זה ממש סאנסט

לא שזה בהכרח משהו רע, אבל המשחקיות מרגישה ממש דומה. האנימציה, הרעיון מאחורי הממשק, הצורה שהנשקים עובדים. אני מאמין שזה אותו מנוע מתחת. מה שכן, זה נראה משחק ממש כייפי. לפעמים זה נחמד שמשחק לא לוקח את עצמו ברצינות תהומית.

ההבדל מבחינתי זה שהעולם של סאנסט לא כזה מעניין

בעוד שגדלתי על R@C ואני הרבה יותר מחובר אליהם. אני מסכים שהגיימפלי דומה כי הם השאירו הרבה אלמנטים דומים תבין המשחקים, אבל הסיפור והדמויות של סאנסט
נראים לי גנרים ומשעממים והבדיחות נראות גרועות.

זה לא בגלל שזה בלעדי של האקסבוקס בחיי :) גם איינפימוס בפס4 זה משחק לא טוב בעיני.

עטלפוני

New member
אני האחרון שיגן על סאנסט

שיחקתי, נהנתי, אין לי דחף לחזור אליו שוב לעולם. אם זה לא היה דיגיטלי, הייתי מוכר ממזמן. המשחק היה מתאמץ מאוד מבחינת ההומור שלו, אבל המשחקיות היתה מרעננת, עבורי לפחות. מה שהפך אותו למעניין, לדעתי, היתה האפשרות לעצב לגמרי את הדמות שלך, מחתיך קלאסי לבחורה פאנקיסטית וכל מה שבאמצע.
&nbsp
הסיפור עצמו היה סתמי, יש בוס גדול, ויש ארבעה איזורים בעיר. בארבעה חלקים הראשונים של המשחק אתה צריך לגרום לכל איזור לשתף איתך פעולה, ובחלק האחרון ללכת למלחמה הגדולה עם כל האנשים מכל האיזורים. זה הכל.רק אחרי שהייתי באמצע האיזור השני הבנתי את העלילה, כי היא לא כזו ברורה בהתחלה מבחינת המשימות.

טריילר גיימפלי לפיינל פנטזי 7 על הפלייסטישן 4.

הגרפיקה פשוט פ ג ז.
לא כזה ברור מהטריילר אם זה אקשן RPG כמו קינגדום הרטס/כמו שפפ15 היה אמור להיות, או מערכת קרב אחרת.

בכל מקרה זו חגיגה לכל מי שאוהב את פפ7 או רוצה לנסות אותו/CMC אני שמח בשבילך :).

PlayGirl3

New member
חוץ מהדיבוב המזעזע נראה מדהים

עכשיו שזה לא נראה כמו משחק לגו, ואני מקווה שגם הדיאלוגים עברו שיפור, אני בהחלט אנסה.

מבין אותך, אצלי זה תלוי אם זה יהיה פפ15 האמיתי....

כאילו אם זה יהיה משחק אקשן RPG כמו שרצינו שפפ15 יהיה מאז שהוא נחשף ב2006 אז אני לגמרי מנסה את פפ7 שוב.

למרות שאני מכיר אותו כבר די טוב ממה ששיחקתי ממנו וגם אני מן הסתם יודע על כל הטוויסטים שלו, עדיין סקוור אמרו שהרבה דברים ישתנו במשחק, יהיו גם שינוים עלילתים שונים.

לפפ7 באמת היה תרגום מזעזע את בטח מתכוונת לזה? אין ספק שהפעם נקבל לוקאלזציה איכותית.

PlayGirl3

New member
לא יודעת אם זה היה התרגום, אבל הטקסטים היו הזויים

לא שיחקתי בזה הרבה בזמנו, בגלל השילוב של הגרפיקה והטקסטים.
זכורה לי במיוחד איזו סצינה מההתחלה שקלאוד נופל דרך הגג של איזושהי כנסייה ואריס, שהם רק נפגשו לפני 10 דקות והחליפו שתי מילים, נמצאת למטה והיא באה ושואלת אותו שנייה אחרי שהתרסק שם "קלאוד, יש לך מאטריה?".

אז אני מקווה שיהיה קצת יותר הגיון ברימייק. אני לא יודעת הרבה על העלילה, חוץ מהספוילר הגדול שכנראה כולם יודעים לגבי מה קורה לדמות מסויימת, אז זה יהיה כמו משחק חדש בשבילי.

אגב הלגו פיינל פנטזי (הפורט של פפ7) זמין מהיום בחנות הדיגיטלית למי שלא יכול לחכות.

אוי זה נורא.המשפט שציטטת. חשבתי בהתחלה שיש לה פיגור שכלי.

לאיריס בגלל התרגום.הכי מצחיק זה שהטוויסט הגדול הזה... היה חרוש כל כך הרבה בJRPG שהם לא של סקוור/וגם לא של אניקס.
שלפעמים לא ברור לי למה סקוור חשבו בזמנו שזה יפתיע מישהו.

CallMeCavanaugh

New member
מחכה לזה בקוצר רוח

אני מקווה שאפשר יהיה לשחק עם הדיבוב היפני וכתוביות.

PlayGirl3

New member
ני נו קוני 2!!!!

חבל שלא הראו גיימפליי, אבל האנימציה של סטודיו ג'יבלי מקסימה כמו תמיד.
הופך מיד לאחד המצופים ביותר שלי!

רגע רגע! יהיה קשר עלילתי לקודם???

לא סיימתי אותו, אם כן אז אני הולך לסיים אותו.
שישנו את מערכת הקרב לתורות/אקשן ויש להם את הכסף שלי על היום הראשון.
(בסופו של דבר המשחק לא הצליח להחזיק אותי עם מערכת הקרב הזו)

בכל מקרה, עכשיו יש סיכוי שאת מביאה פלייסטישן 4 לפני שאת עוברת לאמריקה?

PlayGirl3

New member
לא אמרו אם יש

הדמויות שונות אבל הילד עם האזני חתול אמר שהוא המלך של דינג דונג דל שזאת עיר שהייתה גם במשחק הראשון והיה שם מלך חתול.
אני מניחה שאין קשר עלילתי אבל כן מדובר באותו עולם אז אולי יופיעו בשלב מסויים דמויות מהמשחק הראשון.

ולך תדע מתי זה יוצא...לא הראו גיימפליי בכלל.

כן אני זוכר את העיר הזו היא ממש בהתחלה :)

טוב קשר עלילתי או לא, אני יודע מה הולך להיות הJRPG הבא שלי.
ני נו קוני, ליתר ביטחון למקרה שיהיה קשר עלילתי.

כנראה שזה הJRPG הענקי ברמה של פיינל פנטזי תשהאינסידרים דיברו עליו.
לא שאני מתלונן, זכור לי גם שלבל 5 היו צריכים לחשוף RPG ענקי בE3 וזה לא קרה.

עדיין ני נו קוני 2 זה הכי טוב שסוני יכלו לחשוף. הרבה יותר מדארק קלאוד 3 או רוג גלקסי 2 את בטח מהנהנת שאת קוראת את זה :)

PlayGirl3

New member
בזמנו הם דיברו על להחיות IP ישן

אבל ברור שני נו קוני הרבה יותר שווה. זה הjRPG הכי טוב שיצא ל-PS3.

נראה לי שסקוור היו אלה שדיברו על להחיות IP ישן, לא?

אבל אם גם לבל 5 דיברו על זה, אז כל כך טוב שהם לא הלכו על הקו הזה.
האיינסידרים אמרו שהJRPG יהיה אקשן JRPG אז אולי יש מצב ששינו לני נו קוני את מערכת הקרב, מצד שני... אולי רוב העולם מגדיר את המערכת של ני נו קוני כ... אקשן.. :(

CallMeCavanaugh

New member
לבל 5 לא עשו את White Knight Chronicles?

אני זוכר שממש התלהבתי מהסרטונים שלו אבל אף פעם לא יצא לי לנסות לשחק בו. אני חושד שאם יעשו לו רימאסטר אני אקנה את זה.

למעלה