game news

סקילבאונד נדחה ל2017.

כדי לממש את החזון של המפתחים הם צריכים עוד זמן ולכן המשחק יהיה זמין רק ב2017. איוול, אח יקר, מה דעתך עכשיו על הליינאפ המדהים של מייקרוסופט ל2016?
?

ובנימה יותר רצינית, מבאס... אני מת לשחק בסקילבאונד.

טומב ריידר יוצא החודש למחשב.

המשחק יוצא כל כך מהר למחשב!.

שקלתי לשחק בגרסת ה360 של המשחק אבל אחרי שראיתי השוואה בינה לבין גרסת הONE החלטתי לחכות לגרסת הפס4 שתהיה טובה משתיהן.

למרות ההמרה המדהימה ל360 עדיין גרסת הONE נראת כל כך יותר טוב ששווה להמתין שנה.

מי שרוצה לראות שמתי את ההשוואה בין גרסת ה360 לגרסת הONE.

תחילת הפריצה של הPS4 מריץ פוקימון. ה3DS מריץ חלונות 95

קבוצת האקרים מסמנת את תחילת הפריצה של הפלייסטישן 4. הם הריצו עליו מערכת לינוקס מותאמת אישית ועל הדרך משחקים עליה.פוקימון לגיים בוי אדוונס.

יש סרטון שמדגים. ה3DS בתורו מריץ ווינדוס 95.
כי כולנו רוצים לשחק בג'אז הארנב באוטובוס (לפחות אני!)

ac הבא יתרחש במצרים ויגיע רק ב2017?

שמועה בלבד שמרחפת לה באינטרנט.

לפי השמועה המשחק החדש שמתרחש כמובן במצרים יהיה אחד המשחקים הכי מרשימים גרפית בסדרה אי פעם, מלא צבעים ססגונים ושמים מרהיבים.המשחק גם יהיה ממש story driven ברמה שתגרום למשחקים אחרים בסדרה להחוויר.

טוב, זו שמועה שפורסמה בפורום אנונימי, אבל היי אני מזכיר לכם שעובדי יוביסופט
אוהבים להדליף מידע על משחקים שלהם בדרכים הזויות, כמו לספר עליהם במטוס לגיימרים וכאלה...

אז יש מצב שזה אמיתי.

ומצרים והפרידמות ב2017 נשמע לי סבבה!, ואהבתי גם את הדגש הסיפורי.

הבמאי של פרסונה 5 חושב שהמשחק ייצא ב2016.

חחח דאמט.
המילה הזו "אני חושב" הספיקה לשלוח תחושת נמלים מהלכות על גבם של אלפי גיימרים היום"

אין לדעת אם הבחור שתה משהו, סתם טרול,או סתם מכין אותנו נפשית לדחיה הבלתי נמנעת של 2017.

מי שמעוניין בספקולציה שלי לגבי מה שבאמת קורה.

סקוור ואטלוס ככל הנראה מקיימים שיחה לגבי פרסונה 5 ופיינל פנטזי 15 ומנסות לתאם את תאריך היציאה של שני המשחקים בצורה כזו שכל משחק יוכל לנשום כמו שצריך בלי לחשוש שהמשחק השני יאכל לו את המכירות.

נקווה שאם אני צודק אז שסקוור לא ישכנעו אותם לדחות ל2017.
http://gematsu.com/2016/01/japanese-creators-share-2016-ambitions-weekly-famitsu#DL2RaDWJLTLOuYEP.99

עכשיו גם קוטאקו מדברים על AC שמתרחש במצרים לפי המקורות

קוטאקו דיברו עם המקורות שלהם שאישרו להם שאכן יוביסופט עובדת על המשחק הזה.
המשחק במקור היה צריך לצאת בסתיו 2016, אבל אחרי שיונטי איכזב כל כך, יוביסופט השתכנעה שהמשחק הזה יצטרך זמן פיתוח נורמלי ולכן הוא יגיע ב2017.
קוטאקו דיברו עם שני מקורות שונים זה מזה שאימתו את השמועה.
המשחק יקרא ככל הנראה AC Empire ויתכן שהוא יהיה חלק מטרילוגיה.
http://kotaku.com/sources-next-big-assassins-creed-set-in-egypt-skippin-1750937895

ReCore מגיע למחשב ונדחה מאביב 2016 ...

ל"2016" כללי יותר ולא מחייב.לדעתי זה יהיה נס אם המשחק בכלל ייצא ב2016, לא ראינו ממנו אפילו דקה של גיימפלי.

בכל זאת דחיה זה דבר טוב. כמו שכבר אמרתי בעבר אין לי הרבה אמון במפתח שלו יותר, אבל עוד זמן זה תמיד אומר משחק טוב יותר.

חחח אתה זוכר שזה קרה לנו גם עם XCOM בזמנו?

חחח זה היה ממש מצחיק כי שנינו היינו ערים בפאקינג שעה מאוחרת בלילה ונראה לי שעקפתי אותך רק בדקה או משהו כזה חחח.

גם לי זה קרה השבוע עם משחקי הפלוס חחח עד שסיימתי לכתוב את ההודעה ראיתי שאורלי כבר עקפה אותי ב4 דקות.

sky121

New member
ReCore כבר לא אקסלוסיבי

מיקרוסופט אישרה היום שהמשחק ReCore, שהוצג בתערוכת E3 ל-XBOX1, אכן מגיע גם למערכת הפעלה חלונות 10.
[URL]http://www.pcgamer.com/recore-is-hopefully-coming-to-the-pc/[/URL]

האם המשחק הוא כבר לא אקסלוסיבי, כי הוא מופץ לפלטפורמה אחרת? או כל עוד המשחק אינו יוצא על ה-PS4, וחלונות 10 זה בעצם מוצר מובהק של מיקרוסופט, זה בעצם טכנית נשאר בלעדי.

דילמה...

לא יודע אם הייתי קורא לו אקסקלוסיבי זה לרעת הXBOX ONE.

כן הוא עדיין אקסקלוסיבי למייק זה ברור, אבל יש הרבה גיימרים של PC שרוצים לקנות PS4 או ONE ביחד עם הPC שלהם בשביל האקסקלוסיבים, ובשבילם בעיקר, יש להם עכשיו סיבה אחת פחות להשקיע בONE ולהפך יש להם עכשיו סיבה לקנות PS4 לצד הפיסי שלהם.

אני יודע שאפשר להגיד את הטענה הזו גם לגבי סטריט פייטר, אבל האמת שסטריט פייטר 5 מרוויח בעיני מזה שהוא על המחשב, כי זה אומר עוד שחקנים ברשת, ככה שבמקרה שלו אני ממש שמח שזה ככה.

לא הייתי רוצה שסוני תוציא את הוריזון או Uncharted 4 למחשב לדוגמא :)

sky121

New member
ההיצע של מיקרוסופט

לא זכור לי שהתלהבתי ממשחק כלשהוא ל-XBOX1. יש משהו בהיצע שמיקוסופט מציעה, שהוא לא מעניין. או שגם יוצא למחשב האישי, שזאת הפלטפורמה המועדפת עליי.
&nbsp
בכלל שכחתי מקיומו של ReCore, עד שפתאום ראיתי ידיעה בנושא. גלשתי ליו-טיוב בשביל לראות שוב את הטריילר מ-E3, בשביל לראות על מה מדובר.

באמת? לא התלהבת נגיד מקוונטום ברייק וסקילבאונד?

קוונטום ברייק הייתי חשדן איתו מהחשיפה ופחדתי שתהיה לנו עוד נפילה כמו אלן.
עכשיו אני בטוח שגם אם קוונטום ברייק יקבל ציון 7 בכל אתר, הוא יהיה משחק המקס פיין שבאמת רצינו כל השנים האלה מאז המשחק השני :)

ומה עם סקילבאונד? הוא באמת היה נראה קצת מעפן לפעמים כי רואים שהוא לא מלוטש ולא מוכן. אבל לא התלהבת מהמכניקה הזו שיש לך דרקון איתך כל המשחק? :)

ReCore תודה שגם אחרי הטריילר אין לך באמת מושג מה המשחק הזה הולך להיות. :)

עטלפוני

New member
הם שינו מיתוג, לדעתי זה נחמד

אקס בוקס נשאר אקס בוקס, תבחר אם תרצה להריץ על מחשב שלך עם חלונות 10 או על מחשב ייעודי שרכשת ממיקרוסופט (הקונסולה). את הכסף מהמכירה של המשחק הם יקבלו בכל מקרה. הבלעדיות לחלונות 10 תעזור במעבר לפלטפורמה החדשה. כל הפיצ'רים נמצאים שם (צ'ט/קורטנה/מולטי פלייר/לכידת מסך). אני לא מצליח להבין אנשים שרואים במשהו לטובת גיימרים מהלך שלילי. יש אולי ילדים פאנבויז שיתבאסו מזה שאחרים יהנו גם מהמשחקים שלהם, אבל בתמונה הכללית זה מהלך יפה וחכם. אנשים ביקשו הרבה זמן תמיכה נורמלית במשחקים לחלונות, אז הנה הם מספקים אותה. זה גם טוב כדי להשקיט את הבדלי רכישת קונסולת בין פס4 לאקס בוקס, שיתן שקט לבעלי המניות.
&nbsp
מה שכן, זה לא מבטל את היתרונות האדירים של קונסולה מבחינת קלות ונוחות שימוש וכמובן שחלק מהמשחקים כן ישארו אקסקלוסיבים לקונסולה.
&nbsp
דבר נוסף. עוד שנה-שנתיים, אם ההטמעה בחלונות 10 תצליח, מעניין יהיה לראות תואמי קונסולות. יצרניות צד ג' יוכלו לעשות משהו כמו "סטים-משין" רק מותאם לחלוטין לחווית אקס בוקס על חלונות 10 מבחינת תוכנה ועיצוב חומרה - יכול להביא לשוק אחלה של מוצרים.

בשביל הגיימרים של הPC זה אחלה, אבל בתחרות מול סוני זה טיפשי.

כי מייק נתנה עכשיו לגיימרים של הPC סיבה אחת פחות לקנות את הקונסולה שלה.
וגרמה להם לשקול PS4.

לי אישית כגיימר, אני רק שמח מזה שKI הגיע למחשב אין לי תלונות. זה עדיין לא מונע ממני להכיר בעובדה שזה צעד לא חכם מצד מייק.

כי אם פעם שקלתי לקנות ONE בגלל סקילבאונד KI וקוונטום ברייק, היום אני שוקל לקנות רק בגלל שני האחרונים, ואני פחות סגור על הרכישה.

מה שכן, אין ספק שלמייק יש אינטרסים אחרים גדולים יותר מהמלחמה עם סוני.
ולדחוף אנשים אל ווינדוס 10 זה כנראה (ובצדק) צעד הרבה יותר חיוני להם.

ווינדוס 7 היא מערכת כל כך טובה (הייתי אומר מערכת ההפעלה הכי טובה שהשתמשתי בה אי פעם)

ולמייק יהיה קשה להכריח אנשים לשדרג ל10 בלי תמריצים נורא גדולים.

עטלפוני

New member
אני מסכים חלקית

אם יוצאים מנקודת הנחה שהחומרה לא מכניסה כסף לשתי החברות, המקור העיקרי הוא האחוז רווח מהמשחקים והמנוי גולד/פלוס. כשתקנה את recore לחלונות 10 אתה תקנה אותו דרך החנות של חלונות 10, לא דרך סטים. הרווח מהמשחקים עדיין יהיה שם. אני מאמין שבהתחלה הגולד יהיה בחינם, אבל מאמין שבהמשך (שנה ? שנתיים ?) יהיו תמריצים גם לגולד בתשלום במחשב. מבלי להפסיד כסף על חומרה, הם מייצרים עוד פוטנציאל שוק. הרי, לא היית רוכש קונסולה רק בשביל ki, אבל עכשיו אתה לקוח חדש של המוצר. כמובן שאם המשחקים האלו ישוחררו גם בסטים זה קצת מאבד את המטרה :)
&nbsp
אבל כן, אקס בוקס למיקרוסופט זה חלק קטן (גם אם חשוב) מהתמונה הכללית. פס4 עבור סוני זה אחד הדברים הבודדים שמשאירים אותה בחיים.
&nbsp
על הצד החיובי, תוכל להביס אותי ב ki עוד כמה חודשים :)

בתכלס בגלל שמשחקים מגיעים היום עם המון DLC.

בפרט משחק כמו KI אז באמת יש למייקרוסופט שפע הזדמנויות לייצר ממנו הכנסה במחשב.והיא כבר יודעת שהיא לא תנצח את סוני בזכות איזשהו בלעדי כזה או אחר במכירות, אז זה טיפשי לא לנצל את המשחקים שפיתחה לקידום האינטרסים החשובים יותר.

אתה בגדול צודק שהכסף הגדול הוא לא על מכירת הקונסולות עצמן, מה שכן נדירים האנשים שלא קונים הרבה משחקים לקונסולה שכבר יש להם.

אני למשל קניתי את הPS3 בעיקר בשביל לשחק the last of us ואני קניתי הרבה (הרבה) יותר משחקים לPS3 שלא חשבתי לקנות לפני שהיה לי את הקונסולה.

אז יש פה איזה אובדן של מכירות פוטנציאליות :) במיוחד שהדור הזה ממש מתקרב לחזון של מייקרוסופט. למרות שמשחקים פיזים משומשים עשו הרבה רעש בזמנו, יותר ויותר גיימרים בוחרים מבחירה ללכת על גרסאות דיגיטליות ויש פה רווח נקי למייק ולחברות הפיתוח.

למעלה