game news

CallMeCavanaugh

New member
זה נקרא Console Exclusive

גם לסוני יש משחקים כאלה שיוצאים רק לקונסולות שלהם ול-PC.

Watch dogs 2 מגיע השנה (יש!!)

שמועה בלבד
ככה לפחות אומרים איינסידרים של קוטאקו
. אני מאמין להם. המשחק אמור להיות התחליף של AC לסתיו 2016 המשחק יתרחש בסאן פרנסיסקו כנראה.
(מה יש לפאקינג מפתחים מערביים האלה נגד יפן/דרום קוריאה/סין??)
אני רוצה כבר תחליף לסליפינג דוגס!!!!#$%^&^%$#@!@#$%^&%$#@!#E$R

mafia 3 יוצא יום לפני uncharted 4 ?

לפי אמזון המשחק יוצא יום לפני un4. קצת קשה להאמין שהמפיצה תתן לו תאריך כזה בעיתי .אני בכל מקרה אשמח נורא אם זה נכון.

PlayGirl3

New member
את אנצ'רטד אמנם מסיימים ביומיים

אבל זאת תהיה התאבדות מצד 2K.

לכי תדעי אולי הם בונים יותר על שחקני הpc

שאין להם באפריל משחק aaa. התאריך ממש הזוי אבל גם אם הם ידחו קצת את מאפיה 3 למאי זה עדיין מעולה משום מה הייתי בטוח שזה יהיה משחק של חודשי הקיץ.

סקוור: פיינל פנטזי 15 לא הולך להתמקד בסיפור אהבה.

שזה... אממ.. מבאס...הבמאי אומר שיהיה לאהבה ורומן את המקום שלהם בסיפור אבל לא כמו שאנחנו רגילים ממשחקים אחרים.

המשחק הולך להתמקד לפי כל העדויות בחיים של נוקטיס עצמו ובגדילה שלו מבחור מתבגר לגבר.

נ.ב מאז שהמשחק הוכרז אנשים אומרים שהקאסט מזכיר להם את בקסטריט בויז.
אז אני אומר, הלוואי שלקאסט הזה היה את הקסם של הבקסטריט בויז, דאמט.

אני הייתי מאוד מרוצה מהגיימפלי ששיחקתי בדמו אבל הדמויות ובמיוחד הדיאלוגים הדבילים הדאיגו אותי.

מאוד חושש שהמשחק יהיה mixed bag גיימפלי טוב וסיפור ככה ככה...
נקווה לטעות.

Dragon quest 11 מקבל חלון יציאה (כנראה 2017 ביפן!)

היום היה אירוע דרגון קווסט, והקהילה זועמת. (בלשון המעטה) אני וחברים אחרים בקהילה חיכינו לזה ותגובות השנאה לסקוור לא איחרו לבוא.

לא קיבלנו טריילר לDQ11 אבל מה שכן קיבלנו זה חלון יציאה ליפן.
יוג'י הורי אומר שיש למשחק כל כך הרבה תוכן ושהוא כל כך ארוך שלוקח המון זמן לפתח אותו והוא אפילו לא סיים לכתוב את התסריט שלו.

חלון ההשקה האפשרי הוא מתחילת מאי 2016 ולפני מאי 2017 :( אנשים חכמים ממני שיודעים יפנית על בוריה אמורים שיוג'י הורי די הסגיר בעקיפין שאין סיכוי שהמשחק באמת יגיע ב2016 (ליפן!)

זה כמובן עצוב מאוד, מה אני אהיה בן 31 כשאשחק במשחק? קבנימאט.
ששיחקתי בDQ9 הייתי בן 23 איזה הזוי שכל כך הרבה זמן עבר.

למעלה