games news
שרשור שלישי בעמוד.

Drive Club ב€24.99/£19.99 לבעלי פלוס.(גרסה מלאה )

מדובר בגרסה המלאה לא הדמו שאנחנו אמורים לקבל מהפלוס, והגרסה נשארת שלכם גם אם אתם מתנתקים מהפלוס אני לא קונה כי אני מחכה לדמו הוא מספיק לי, אבל אני יודע שיש פה מספיק אוהבי משחקי מירוצים שירצו לקנות את זה כמו אלעד/שרונה/איתי וכו'

Rain When I Die

New member
אני לצערי קניתי אותו איך שהוא יצא .. עכשיו אני לא נוגע בו

עותק דיגיטלי ..

הוא עד כדי כך רע?

לא שחשבתי שהוא יהיה טוב, אבל נשמע כאילו חבל אפילו להוריד את הדמו שלו :/

Rain When I Die

New member
הוא נחמד ויש מירוצים מאתגרים בשלבים מאוחרים יותר

משום מה השתעממתי ממנו אחרי כמה ימים .. בנוסף לזה שהיו בעיות עם השרתים שלהם תקופה ארוכה אחרי ההשקה מה שהוריד לי את כל ההייפ שהיה לי.
תנסה את הדמו, אולי תאהב אותו בכל זאת

evilplate

New member
אני לא מבין כלום במירוצים

אבל ב GAF חובבי המירוצים מתים עליו, הוא די הארדקורי ודורש סקיל גבוה, המשחק קשה למדי ומתרכז נטו בנהיגה ולא ב"כיף" כמו פורצה הוריזון למשל. הוא די old school שכזה, אפשר להבין את מי שלא מתחבר לזה.

evilplate

New member
הוא לא בדיוק סימולטור ולא בדיוק ארקייד

סוג של שילוב ביניהם, סימולטור יותר "משוחרר", הבנתי שהוא דומה בנהיגה שלו ל PGR מה 360 אם אתה אוהב את הסגנון.

Josh Gross

New member
Back to the drawing board

לא לכל משחק/מוסד/ארגון/חברה חייבים להעניק, בצורה קונסיסטנטית, ר"ת באותיות לטיניות.
&nbsp
יש פה משהו מאגניב שאני מפספס?
&nbsp
השיא, אני חייב לציין, היה בתייחסות לנגזרת "BF" ככותר בסדרת Assassin's Creed.
למרות שהיה קונטקסט מסויים לעצם העניין, אבל בכל זאת, זה שיעשע אותי.
&nbsp

7 דברים שאנחנו חייבים לעשות בdying light שהוא יוצא.

בסרטון הזה מראים לנו 7 דברים מגניבים שאפשר לעולל באכזריות לזומבים שבמשחק, וזה באמת די מגניב, אפשר למל להשליך אותם לעבר חפצים חדים ולהרוג אותם, עוד דבר ממש מצחיק זה שאפשר לדחוף זומבים/זומביות ממקום גבוה
(ככה אומרים זומבי בנקבה? זומבית זו תוכנית טלווזיה לא?)יי

אני חייב להגיד שהיתה לי מין הארה (
) והבנתי פתאום מה מפריע לי במשחק הזה, יש פה קצת טו מאץ הדגשה, שלא לומר חרישה על נשקים קרים, נשקים קרים זה טוב ויפה, אבל אפילו במשחקי אימה אמייתים יש יותר נשקים חמים ממה שיש פה, לזכותם מה שיראה את הסרטון יראה שיש פה נשק חם, אבל הוא נראה כל כך עלוב וחסר כוח שממש לא כייף להשתמש בו, אני די מודאג ממה שיצא מהמשחק בקטע הזה.

evilplate

New member
הסדרה הזו תמיד התרכזה בנשקים קרים

זה גם היה הקטע של Dead Island וזה לא הפריע למשחקים הללו להצליח נורא.
אני חושב שהגיימפליי ששמת דווקא נראה אחלה, הירי באמת חלש אבל כל השאר והקוסטמיזציות שאפשר לעשות לנשקים מגניבים מאוד.
&nbsp
הבעיה היא שנראה לי המשימות שם די משעממות ובסיסיות, במתכונת fetch quest שכזו, אבל מי שאהב את DI לא נראה לי יש סיבה שלא יאהב את זה.

כן, לא יודע אני מתחיל להרגיש כמוך שFAR CRY 4 אפילו יותר

מעניין, כי לא יודע יש שם נשקים חמים והירי נורא מלוטש וטוב, והאזורים ממש יפים, פשוט לא כל כך התחברתי לFAR CRY 3 ובכלל כמוך אני נגד כל המשימות fetch quest כאלה, אני ממש מתוסכל שאין לי מה לשחק בPS4, כנראה זה זמן להתחיל את the evil within ולהפסיק להתבכיין, פשוט יש לי בעיה אחת, עם the evil within שראיתי שגם אתה ונחש העלתם אותה ומרגישים ככה, המשחק הזה לא נראה לי מפחיד בשיט וזה מוריד לי ממנו.

כן אני יודע שרזי 4 היה משחק פעולה יותר ממשחק אימה אבל היה משהו מלחיץ באויבים החצי אנושיים שלו משהו מטריד, וציפיתי ממיקאמי לאפקט דומה.
רק היצור שנעלם כל הזמן נראה מלחיץ.

evilplate

New member
אתה יכול להשיג את FC4 ב 30$

יש לא מעט מקומות שמוכרים קודים אליו שאתה מכניס לחנות ומוריד.
לי אין ניסיון עם הסדרה הזו ועוד כמה ימים מגיע רימייק ואחריו REV2 ככה שיש לי מה לשחק ואני לא לחוץ עליו אבל אני גם רוצה לנסות אותו פעם, יש מצב שישעמם אותי אבל נראה כיף עולם פתוח עם רכבים/ כלי תעופה/ פילים וכל מני שטויות, נראה כאילו יש הרבה חופש באיך לבצע משימות.

אבל אני מאמין שאם לא התחברת ל FC3 אין לך מה לחפש ב 4, הם נראים די זהה והרבה אומרים ש 4 מרגיש כמו הרחבה ל 3.

וכן TEW לא מפחיד, אבל כן יכול להלחיץ כשאתה מוקף באויבים כמו שהיה עם RE4, בקטע של אינטנסיבי ורצון לשרוד מאשר פחד, ב RE4 היה קטע אחד מפחיד מבחינתי וזה במעבדה עם היצור שמתחדש, ב TEW היה קטע אחד שהיה JUMP SCARE שהקפיץ אותי אבל חוץ מזה כלום.
היצור שנעלם יש קצת מתח ואתה דרוך לקראתו אבל הוא לא מפחיד ומופיע רק בפעמים ספורות בתחילת המשחק.

עדיין ממליץ לך לשחק בו, אחלה משחק אימה-הישרדות, כיפי מאוד.

אשחק בחיים לא דילגתי על משחק של מיקאמי

חוץ מרזי 1 וגם זה יתוקן בקרוב מאוד כידוע לך :) קודם כל אשחק בריימיק של רזי 1 כי כולם פה יגרמו לי לרצות לשחק בו קודם עם כל הדיבורים.

סיכום של הנינטנדו דירקט (פייר אמבלם חדש ועוד!)

1. פייר אמבלם חדש! ל3DS צירפתי טריילר, זה נראה ממש דומה לקודם מבחינה גרפית, מדובר באותו מעצב דמויות וחבל, אני בדרך כלל אוהב שמשחקי המשך הולכים עם מעצבי דמויות חדשים, כדי לרענן. הסיבה להתלהב באמת, היא שהפעם יש סיכוי סביר שנזכה לעלילה טובה, כותב המנגה Bloody Monday יכתוב את הסיפור של הפייר אמבלם הזה, אני לא מכיר את המנגה הזו או את האנימה שלה, מה שאני כן מכיר זו סדרת האימה Fatal Frame שגם אותה הוא כתב, וביחד עם סלינט הייל יש לסדרה הזו את העלילה הכי טובה בזאנר.

2. טריילר חדש לזיינובלייד U -זה נראה JRPG ממש נהדר כזה שחובה לשחק בו, אני ממש עומד להיכנע ולקנות את הווי יו הזה, המשחק הזה יחזיק אותי ממש עסוק עד שפפ15 יגיע והם גם מזכירים זה את זה.(פפ15 כבר נראה יותר טוב, מודה)
3.Splatoon - משחקי המולטיפלייר/סינגל/שוטר של נינטנדו שצריך לצבוע בו את כל המפה בצבע של הקבוצה שלך כדי לנצח את הקבוצה היריבה
מגיע במאי ויש טריילר חדש.
4. הNEW NINTENDO 3DS מגיע למערב ב13.2.2015

evilplate

New member
הטריילר השלישי ששמת

זיינובלייד U נראה מאוד מאוד מרשים בשביל דור קודם, בטח אתה מתבאס שאין לך JRPG ברמה כזו על הפס4 הא?
עד ש FFXV יגיע...

האמת פרסונה 5 אמור לצאת השנה לפס4 והוא אמור להיות ברמה הזו.

ההבדל הוא שאת פרסונה 5 יכולתי לשחק גם על הפס3 אם אני רוצה, וזיינובלייד בלעדי לגמרי לWII U iאז כן, מאוד הייתי רוצה לשחק בו, אבל התחושה
שנינטנדו יכריזו על הירושת שלהם כמה חודשים אחרי שאקנה, וזיינובלייד U בטח יקבל אליה פורט, מבאסת אותי, ומונעת ממני לקנות.

evilplate

New member
ברור שנינטנדו יוציאו את הקונסולה הבאה שלהם ראשונים

מבין שלושת הגדולות, אבל אני מאמין שהכי מוקדם יהיה סוף 2016 אם אין לך בעיה לחכות...
העניין זה שהשמועות מדברות על כך שתהיה מבוססת על X86 כמו הפס4 וה ONE מה שכנראה אומר שלא תהיה תמיכה לאחור, אולי זה יגיע כהורדה דיגיטלית כמו שהגיעו לפס3 משחקי פס2 ופס1 שעשו להם פורטים, אבל לא בטוח שתהיה לך תמיכה אמיתית.
&nbsp
באמת דילמה עם הקונסולות של נינטנדו, אם הן אשכרה היו חזקות ומקבלות תמיכה מלאה מצד ג' אולי אפילו אני הייתי מתפתה, אבל קשה לקנות קונסולה נטו בשביל כמה בלעדיים וזהו.
&nbsp

כן בדיוק, מצד שני יש לי PS4

נינטנדו בוודאות בונה על זה שאנשים יקנו את הקונסולות שלה כקונסולה משלימה,אבל הווי יו זה כישלון כל כוך חמור שהם מכריזים בפה מלא שהיא לא תקבל כותר מריו תלת מימדי חדש, בסגנון של מריו גלקסי וכו' אז בכלל הם מביאים אותך למצב שאתה מרגיש פרייאר אם אתה קונה ווי יו כי אפילו הם לא מתכוונים לתמך בה בשיא העוצמה, זה מה שמתסכל פה הכי הרבה.

אתה באמת היית נראה לי נהנה מאוד מזלדה,הרבה מהמשחקים שאתה מתלהב מהם, בסגנון של לימבו ICQ וכו' יש להן טאץ של של זלדה.

למעלה