games news
שרשור שלישי בעמוד.

evilplate

New member
הם באמת אמרו את זה

שלא יהיה עוד מאריו כאילו? אני לא מופתע שלא יהיה אבל חברות בדר״כ מסתירות דברים כאלו כדי לא לפגוע בהצלחה של הקונסולה.
&nbsp
וכן, הבלעדי שהכי הייתי רוצה מהקונסולות האחרות זה זלדה, אין לי ספק שהייתי מת על הסדרה הזו אם היתה על הפלייסטיישן.

מעל הכול בצעד הזה הם מודים שלא היה להם רעיון מקורי לWII U

מאז שהווי יו יצא נינטנדו חופרים שמספיק שייצא לה משחק אחד מאוד מיוחד בגיימפלי והיא תהפוך להצלחה מסחררת בתאוריה זה כמובן נכון, אבל
אם אין להם רעיון למשחק מריו עליה, אז זה אבוד. הWII U בפירוש היתה נחשבת קונסולה מהפכנית במציאות אלנטרנטיבית שהDS לא יצא בה, ושאפל לא הביאה אליה את מהפכת הטא'ץ, אחרי שאפל ונינטנדו עצמם, מיצו היטב את הפוטנציאל של הטאץ פשוט לא נותר מה לעשות איתו.
ונינטנדו נפלו פה בין הכיסאות ואני די המום, שמישהו לא הפך שם את השולחנות ופסל את הרעיון עוד בשלב האב- טיפוס.

טריילר חדש למורטל קומבאט 10 מציג את קיטאנה גורו וקונג

לאו...... ונחשו מה, כדי שגורו יהיה דמות שחיקה צריך לעשות פרי אורדר

בכל זאת נראה טוב!

עדיין מעצבן אותי שהמשחק הזה הוא Cross-gen...

לדעתי זה מה שיעצור אותו מלהיות באמת מדהים...
בהתחשב בזה שהיוצרים של MK מוציאים כותר חדש פעם באיזה 5 שנים אנחנו נקבל משחק שמיועד לדור החדש בלבד רק בסוף של הדור,אם בכלל...

evilplate

New member
כן לא מבין מה הקטע הזה

גם עם MGSV, מי לעזאזל עדיין קונה משחקים חדשים לפס3 ול 360 ב 2015 :/
עדיין MKX נראה טוב ובטח יהיה הבדל גדול בין הגרסאות מבחינה גראפית, אבל כן, הוא לא ממצה את הפוטנציאל שלו.

כן אתה צודק גם אני מרגיש ככה, גם טקן 7 לא מרגיש לי Next gen

אחרי ששיחקתי בטקן טאג 2. אין לי ספק שנקבל מורטל קומבאט בלעדי לPS4/ONE אבל כמו שאמרת זה יקח זמן וחבל, רק סטרייט פייטר 5 מרגיש לי הדור הבא ממשחקי המכות.

כן אתה צודק גם אני מרגיש ככה, גם טקן 7 לא מרגיש לי Next gen

אחרי ששיחקתי בטקן טאג 2. אין לי ספק שנקבל מורטל קומבאט בלעדי לPS4/ONE אבל כמו שאמרת זה יקח זמן וחבל, רק סטרייט פייטר 5 מרגיש לי הדור הבא ממשחקי המכות.

Josh Gross

New member
הסדרה הזו - עבר זמנה בטל קורבנה

למרות שאני מחבב את הסיפור והדמויות.
&nbsp
לדעתי, הקידמה לא הביאה את הסדרה למחוזות חדשים, מעניינים ומוצלחים.
וזאת להבדיל מסדרות, ותיקות, אחרות מאותו הז'אנר.
&nbsp
המשחקיות בכותרים הראשונים(במיוחד בארקייד) פשוט עבדה.
&nbsp
לא הייתי מתנגד לראות את הדבר אשר נקרא מורטאל-קומבט בז'אנר אחר.
ואולי עם מעט יותר עומק מאשר היה ב Shaolin Monks, משחק אשר שכשלעצמו לא היה רע בכלל.
&nbsp

חייב לחלוק עליך, בעניין זה.

לדעתי מורטל קומבאט, לא רק שלא עבר זמנה, אלא שתמיד היא היתה הסדרה שהכי הבינה את המהות של סטרייט פייטר, ולקחה את חומר הגלם של קפקום, ויצרה ממנו משהו ייחודי, שסדרות אחרות בז'אנר שניסו גם כן לחקות את הנוסחא של SF פשוט לא תפסו את העניין והן הרגישו clone יותר מדי בולט. הקומבואים המיוחדים במורטל קומבאט תמיד הרגישו ייחודים ולא היו לך כאן לוחמים שהרגישו כמו קריקטורה של הדמויות מSF

במיוחד במשחק המורטל קומבאט החדש הזה, שאמנם יכל להרגיש יותר NEXT GEN ממה שהוא יצא, עדיין יש אינטרקציה מעניינת מאוד עם האובייקטים שברקע וזה מוסיף אלמנט אסטרטגי חדש.

evilplate

New member
גם הסדרה כן התקדמה והוסיפה דברים

כמו מהלכי ה XRAY ובכלל מנוע קרבות שעבר רענון רציני.
נעשה ניסיון לעשות אותה הרבה יותר מקצוענית ורצינית בניגוד לבעבר החל מדור הפס3 מה שהכניס אותה גם לתחרויות עולמיות של משחקי מכות כמו ב EVO, ככה שזה לא נכון לטעמי, הסדרה דווקא עשתה התקדמות יפה מאוד מאז הריבוט שלה בדור הקודם והיום יש כלפיה הרבה יותר כבוד מצד שחקני מכות רציניים ביחס לעבר שהיא היתה סוג של כיף אלים שלא לקחו ברצינות.
&nbsp
ברור שהיא לא נחשבת עדיין ברמה של SF ואחרים אבל ביחס למה שהיא היתה היא עשתה דרך יפה.

אני לא חושב שהסדרה הזאת קפאה על שמריה...

יותר מאשר שאר משחקי המכות שיש כיום בשוק,אם כבר להפך...וגם בכותר שעתיד לצאת ידוע כבר שהוסיפו אלמנטים חדשים כמו אפשרות בחירה של סגנון לחימה שונה לכל דמות(אומנם קונספט.שהיה כבר קיים בעבר הרחוק של הסדרה אבל בצורה לא כלכך מוצלחת)
.בסטריט פייטר נגיד הנוסחה לא ממש השתנתה.מאז המשחק המקורי,בעיקר רק הגרפיקה השתפרה ואני חושב דווקא שמעריצי ההרדקור של הסדרה אוהבים את זה ככה...

Josh Gross

New member
לא אמרתי כי לא נעשו שינויים

אמרתי כי החידושים לא מעניינים ומוצלחים לטעמי.
&nbsp
נעשו שינויים - זו עובדה. לדעתי, הנוסחה שעבדה לא ממש נשמרת עם אותם 'שינויים'.
&nbsp
Virtua Fighter זו סדרה נוספת עם אותה התסמונת..

מחר הPSN לא תהיה זמינה ל4 שעות

בכל האזורים על כל הקונסולות של סוני, מי שיכנס לשחק באונליין לפני שעות התחזוק יוכל לשחק באונליין, אבל אף אחד לא יוכל לערוך שינוים בחשבון המשתמש שלו או להיכנס לחנות הPSN באף מכשיר.
לפי החישובים (הגרועים שלי) זה אומר שהחנות האירופית/ישראלית לא תהיה זמינה מ8 בערב עד 12 בלילה שעון ישראל, אבל כאמור אל תסמכו עלי, את השעות האמריקאיות אני אפילו לא מתחיל לנסות, עם כל השעונים המוזרים שלהם.

אין הגבלה לרמות בבטא של Battlefield Hardline

כן, אין מכסה לרמות, המפתחים פשוט רוצים שתשחקו במשחק הזה עד שתתעלפו מול המכשיר שלכם, והכול כי המשחק יהיה יותר טוב ככל שהשחקנים ישחקו בו יותר זמן ויבדקו אותו.אין עדיין תאריך לבטא אבל יהיו בה שתי מפות זמינות ושני מצבי משחק.

האורדר 1886 תוכנן להיות סדרת משחקים, וקצת דיבורים על TLOU2

לפי המפתחים של האורדר 1886 ליצור את העולם ואת הרקע העלילתי המפורט שלו דרש מהם יותר מדי מאמץ והם לא יהיו מוכנים לזרוק אותו לפח אחרי משחק אחד, ויש להם רעיונות לסיפורים אחרים בעולם הזה. בהמשך הם גם מתחילים לזיין ת'מוח איך הם חיכו לקונסולה הנכונה, שתתאים בדיוק למשחק שלהם ולמנוע הפיזיקלי שהם רצו לבנות, כן בטח מנוע פיזקלי שווה לתחת.
עושה בחילה לקרוא את השקרים שלהם, איזה מנוע פיזיקלי ואיזה בטיח, משחק חרא, ולא יאמן שסוני תתן להם אור ירוק להמשכים של זה.
פשוט עצוב! אפילו לא סיימתי לקרוא תכתבה הדוחה הזו. פשוט עצוב שזה הכיוון שסוני הולכת בו לדור הזה המשכים המשכים המשכים, זה מדכא.

בנוגע לTLOU2 נוטי דוג אמרו שהם כרגע הפסיקו את סיעור המוחות שלהם לTLOU2 כי הם מתמקדים לחלוטין בUncharted 4 ושמבחינתם TLOU2
למרות שהם חושבים עליו זה עדיין משחק עם סיכוי של 50/50 שיפותח (כן בטח)
החלק היותר מעניין זה שניל אמר שהם יפתחו TLOU2 עם ג'ול ואלי בתור דמויות ראשיות רק בתנאי שהם יוכלו ליצור משחק שלא חוזר על מה שהם עשו במשחק הראשון אלא איכשהו מרחיב אותו. בקיצור מהניסוח, מהטון נשמע שניל לא ממש בעד שג'ול ואלי יחזרו למשחק ההמשך (יופי!)
http://www.polygon.com/2015/1/13/7536555/the-last-of-us-sequel-naughty-dog-uncharted
http://www.polygon.com/2015/1/13/75...as-created-in-a-universe-designed-for-sequels

מזה חששתי

לא קניתי תקונסולה בהשקה עקב שלא תהיה פסל החירות בחדרי, אחרי כמעט שנה שקניתי חשבתי שעד שאסים כמה משחקים יהיו אחרים שארצה אבל בינתיים ז מתחי לקבל את המושג פסל החירות.
אחרי רזידנט איוול רימייק אין לי מה לשחק בתקופה הקרובה.

אני זוכר היה לי סוני 2, על 3 ויתרתי אבל אז שיצא GOW3 לא יכולתי להתאפק ובגלל זה קניתי סוני 3 בעיקר... אז כעט 4 שנים אחרי ההשקה קניתי והיה לי בהחלט הרבה מה לשחק אבל תוך שנה וקצת שוב לא היה ואז לסירוגין...

לכן בסוני 4 בטח ייקח לפחות שנתיים ומעלה כדי שיהיו יותר משחקים שאני יהיה מעונין בהם.

אני נורא מזדהה עם מה שאתה אומר, אני מחפש בכוח מה לשחק בPS4

במצב נורמלי הייתי מחכה שמשחק כמו בלודבורן יגיע לי בחינם לפלוס, אבל אני כל כך רוצה שיגיע כבר משחק שיגרום לי להגד "דאמ ירדן, את זה לא יכולת לשחק בשום מקום אחר, זה משחק NEXT GEN אמיתי" וכרגע אף משחק לא נותן לי את ההרגשה הזו וזה כל כך מבאס. השנה הראשונה הבאמת טובה של הPS4 תהיה 2016 אין לי ספק בזה, לא רק שיצאו משחקים מעולים, גם סוף סוף אחרי 11 שנים, ניפטר מדור הPS360.

למעלה