games news

קוונטום ברייק יוצא למחשב באותו יום שהוא יוצא לאקסבוקס

ב5 לאפריל. זה רשמי. מיקרוסופט ממשיכה לגרום לאקסבוקס one להיראות פחות ופחות רלוונטית לאנשים שיש להם מחשב. QB היה אחד הקלפים החשובים שהיו בלעדיים.
מדובר בIP של מייקרוסופט, אז לצערנו אין לנו מה לפנטז על קוונטום ברייק 2 לפלייסטישן 4 או משהו.

אין ספק שמיקרוסופט שינתה פאזה וכבר השלימה לחלוטין עם הניצחון של סוני.
אין להם סיבה כבר לשמור על בלעדיים לאורך זמן, רק פוגע להם בהכנסה.

עטלפוני

New member
אני כמובן שמח, אבל יש יתרונות לגרסת האקס בוקס

כל גרסת אקס בוקס וואן תגיע עם
&nbsp
1. אלן וויק המקורי ושתי ההרחבות שלו למשחק בתאימות אחורה
2. אלן וויק אמריקן נייטמר למשחק בתאימות אחורה
3. עותק מחשב חינמי של קוונטום ברייק לחלונות 10
&nbsp
גרסת המחשב מגיעה נטו רק עם המשחק
&nbsp
שלא לדבר על הדרישות המומלצות כדי להריץ אותו..
&nbsp

כן אבל זכור שאלן וויק עולה גרושים על המחשב :)

אתה יכול למצוא אותו כל כך בזול על המחשב שזה כמעט לקבל אותו בחי םנם.
הדרישות המומלצות באמת מטורפות אבל אני כמעט בטוח שהמשחק יעבוד פנטסטי גם על מחשבים חלשים ממנו, יש מצב לא קטן שאלה הדרישות בשביל לשחק אותו עם הגדרות מקסימליות .מטורפות, שיגרמו לו להראות שנות אור מאיך שהוא נראה על הONE.

בגדול עדיין ממש הרווחתם בעלי הONE, נראה משחק פצצה, ואם הוא היה מולטי פלטפורום הוא היה קניה בטוחה אצלי ביום הראשון שהוא יוצא.

פשוט לא יעזור, המחשב עדיין הגירסה הכי טובה לשחק אם מישהו יכול להרשות לעצמו. לשחק בסלון עם גיימפד? גם אפשרי :)

עטלפוני

New member
המחשב תמיד יראה הכי טוב

אבל המחיר של ההתעסקות והחומרה פחות מדבר לרוב האנשים. אני אדם מאוד טכני, תמיד מריץ את מערכת ההפעלה בגרסאות בטא על הטלפון והלפטופ, מרכיב מחשבים מהחטיבה וכל הכיף הזה, אבל נהנה משמעותית יותר ממשחקים על קונסולה, בלי כל השיט מסביב. בפועל קוונטום ימכור הרבה יותר על אקס בוקס מאשר המחשב, אבל התמורה של יחסי ציבור חיוביים וחיזוק המותג אקס בוקס וחלונות 10 במחשב האישי שווה את זה עבורם.

על ה360 מעל מליון הורידו את אלן וויק פיראטית.

על הONE אין אמנם פיראטיות אז המצב יהיה יותר טוב, אבל לדעתי יש קטע כזה בתעשייה שאנשים פחות רוצים לשלם על שוטר לינארי במחיר מלא, אלא אם כן זה uncharted או גירס שאלה השמות הגדולים בז'אנר הזה.

מקווה שזה לא יפגע במשחק כי אני אוהב את הסטיל של רמדי, אבל יש לי הרגשה
שההצלחה שלו על הONE תהיה "מזויפת" אני אומר מזויפת כי הוא ימכור לדעתי כחלק מבאנדלים עם קונסולת ONE ולדעתי פחות ימכור עותקים שהם stand alone.

אשמח להתבדות כמובן :)

V Has Come To

New member
אלו חדשות לא רעות בשבילי...

אני קונה בזמן הקרוב מחשב חזק שהוא אומנם בעיקר לצרכי עריכת וידאו אבל הוא יהיה גם מחשב גיימינג לא רע בכלל...
אם QB היה מקבל ציונים גבוהים זה מה שהיה שובר אותי לקנות אקסבון אבל עכשיו אני פשוט יכול לשחק אותו על המחשב שאני הולך לקנות וככה חסכתי 2000 ש"ח...

חח תחשוב איך היית מתבאס אם היית קונה כשיצא טומב ריידר.

אני זוכר שרצית ללכת על הדיל הזה.עכשיו יש לך גם טומב ריידר גם QB וגם REcore
ומלא אינדים בסגנון שאתה אוהב שאין על הקונסולות. אחלה מבחינתך :)

V Has Come To

New member
תכלס...

אם הייתי קונה את האקסבון מתי שיצא TR הייתי יוצא לגמרי חומוס...
מפתיע אותי שהצלחתי להתאפק עם החוסר דחיית סיפוקים שלי למרות שהנימוק שלך בזמנו שיכנע אותי סופית שזה מהלך טיפשי...
אבל כמו שראית כתבתי שאלו "רק" חדשות לא רעות בשבילי ולא מצויינות ובטח הבנת למה..גם אני וגם אתה לא במשפחת ה PC Master Race ומעדיפים את המשחקים שלנו על קונסולות...
למרות שבינינו..זה שטויות כי המחשב שלי נמצא בסלון באותו חדר איפה שהTV נמצאת והיא גם ככה מחוברת כבר בHDMI כי אני רואה סרטים ובסטים אפשר לשים Big Picture Mode שזה תכלס נותן לך מערכת הפעלה כמו של הקונסולות...
הדבר היחידי שאני לא בטוח לגביו הוא איך אני אשחק במחשב על הספה עם ויירלס קונטרולר...עברו כבר מעל שנתיים מאז שהקונסולות הדור הנוכחי יצאו ועדיין לא יצאו להם רסיברים ויירלס לחבר למחשב שזה פאקינג מחדל...אין לי כבר את הקונטרולר של ה360 ואני לא מתכוון לקנות אחד חדש כי אני שונא את ה די-פאד...
מה אני אמור לעשות? לקנות קונטרולר צד שלישי איכותי למחשב?
אגב עדיין לא הבנתי איך אתה מתכוון לשחק במשחק..כי לפי מה שאני זוכר אין לך מחשב גיימינג וגם לא התחייבת כמוני שאם QB יקבל ציונים גבוהים אתה תקנה אקסבון...

לפי מה שאני יודע יש רסיבר לשלט של הONE למחשב.

http://www.microsoftstore.com/store...eless-Adapter-for-Windows/productID.325920900

בקטע של הדואל שוק 4 זה באמת בעייתי יותר. למה דחוף לך שיהיה Dpad טוב? אתה לא חרשן על משחקי מכות, ויש לך כבר מורטאל קומבאט לפס4 וגילטי גיר.

הייתי הולך על שלט ה360 כי הוא זול יותר. אבל אתה בדוק יכול למצוא דרך לחבר את הדואל שוק 3 אלחוטית עם אימולטור של שלט 360 אם זה דחוף, תברר.

לפי מה שאני יודע לדואל שוק 4 יש בעיה כלשהי כרגע עם ווינדוס 10 אבל לא התעמקתי בעניין.

בנוגע לאקסבון. אני שוקל לקנות אחד בשביל סקילבאונד ואז לשחק על הדרך גם QB וKI.

אני קודם מחכה לראות מה הקונסולה הנייחת הבאה של נינטנדו תציע לי.
לפני שאחליט על קניית ONE.

אני אמנם לא איש של PC זה נכון מאוד אבל אני לא מסוגל לקנות קונסולה בשביל משחק לינארי שאסייים מהר אני צריך איזה חווית סינל של מנימום 30 שעות כדי להצדיק את זה.

יש גם קטע מעשי פה, שהובהר לי על ידי בת הזוג שאני יכול להכניס עוד קונסולה אחת הביתה, ככה שאני שוקל טוב אם זו תהיה הNX הנייחת או ה.ONE

במקרה הכי גרוע אני אשאיל ONE ממישהו שיקנה או אתנחל קצת על המחשב של אחי.

V Has Come To

New member
וואלה חידשת לי...

תודה! לא ידעתי שיש רסיבר רשמי..
אגב..פאקינג 25 דולר? גנבים...טוב נו..אני בכל מקרה אקנה את הבנדאל של הקונטרולר יחד עם הרסיבר...
אל תראה אותי ככה..חשוב לי מאוד הדיפאד...אומנם לא חרשן גדול של משחקי מכות אבל במחשב החדש אני הולך לשחק גם הרבה קלאסיקות של פעם...הנה היום לדוגמא נתנו בחינם בסטים את גולדן אקס...לשחק משחקי ארקייד סייד-סקרולינג עם אנאלוג או דיפאד גרוע? פויה!

גיימפלי מהמם חדש מקוונטום ברייק, סקירה של הכוחות.

שיעמדו לרשותנו, הרשמים עושים הרגשה שהאויבים די קשים ככה שלמרות הכוחות החזקים הגיימרים שישחקו במשחק (לכו לעזאזל איזה כייף לכם!) ירגישו אתגר רציני.

כמו הבחור מגיימספוט גם אני ממש התלהבתי מכוח הטלפורטציה המידית, וגם לי היא הזכירה את דרגון בול זי.

נראה פשוט משחק טוב!

V Has Come To

New member
אני חושב שזה נראה מדהים אבל...

לקחתי ברצינות ובדאגה את מה שהכתב אמר...
הוא אמר שהירי הבסיסי לא מרגיש עם מספיק פידבק כמו בסדרת GeOW...
אני מת על הזה שאתה יורה באוייבים והם מרגישים כמו גוש בשר ופחות אוהב שהם מרגישים כמו קלקר כמו באנצ'רטד,TR ועוד הרבה אחרים...הוא אמר שהנשקים נחמדים אבל שרק השוטגאן נותן לך הרגשה חזקה כשאתה יורה איתו...
הוא גם אמר שלמרות כל הכוחות המיוחדים שיש לדמות המשחק הוא קצת חסר השראה...
עוד הוא אמר שהמעבר בין קאבר לקאבר לא מושלם...
אבל בסופו של דבר הוא אמר שהדברים האלו הם לא דיל ברייקר אז כנראה שהמשחק כן מוצלח...גם כמוך כוח הטלפורט נראה לי הכי מגניב...
מה שלא אהבתי ממהתחלה ולא נראה לי שאני אוהב גם בפועל אלו קטעי הוידאו האמיתיים בין אקט לאקט...אבל זה נחמד שלמעשים שלך יש השפעה על העלילה...

בuncharted הם באמת מרגשים כמו קלקר האויבים. בטמב ריידר אהבתי

את תחושת הפיידבק של הירי ובכל לא הרגשתי שאני יורה בסתם משהו, הירי בטומב ריידר לטעמי היה עשוי בצורה הכי איכותית שמשחק כזה יכול להגע אליה.

אני חייב להגיד שרמדי אף פעם לא איכזבו אותי. בקטע של מערכות קרב הקטע עם האור היה מתיש, אבל הירי עצמו היה מלוטש לאותה התקופה ומספק מאוד.

יש למשחקים שלהם vibe של מטריקס שזה גם מוסיף לתחושה.
בקיצור, אני לא דואג מרמדי בקטע של ירי.

CallMeCavanaugh

New member
וכן, אני יודע שמטריקס היה קודם.

לדעתי לאחים וואשובסקי הייתה מכונת זמן או משהו.

יש בעיה אחת בתאוריה שלך

אם נצא מנקודת הנחה שלאחים יש \היתה מכונת זמן איך הם בדיוק הרשו לעצמם להוציא לאור זוועה כמו מטריקס 2 ו3? לא הגיוני.

CallMeCavanaugh

New member
לא יודע. התקלקלה להם?

האמת היא שאני התאכזבתי ממטריקס הראשון. כל הקונספט של המטריקס הרגיש לי יותר מדי מלא בחורים. דווקא הסיום של מטריקס 2 נתן לי תקווה לשיפור ופתרון הבעיות.
כמובן שאז הגיע מטריקס 3 והרגשתי שאני יושב שעתיים ומשהו בכורסה נוחה בזמן שהאחים מחרבנים לי על הפרצוף בתורות.

למעלה