games news

שמע הדמיון הזה בטעם שלנו זה משהו ברמות אחרות.שונא מטריקס.

גם אני לא סבלתו.י את מטריקס הראשון, ראיתי אותו כי אתה חייב לראות אותו. קיוויתי שהשני והשלישי יגרמו לי להיכנס לקטע להבין מה שכולם מבינים וכמובן שהם גרמו לי להרגיש שיחסית למטריקס 2 ו3 המצב ב1 עוד היה טוב.

כשצפיתי במטריקס לא הייתי ילד או משהו הייתי נער בדיוק כשגיליתי את יפן ואת כל האנימות ובקיצור בדיוק שגיבשתי את הטעם שלי, ככה שהוא היה אמור להשפיע עלי בצורה חזקה, כי הוא מכיל המון אלמנטים שאני אמור לאהוב. לא היה לי קליק איתו.

CallMeCavanaugh

New member
אולי הוא פשוט הרגיש לי דתי מדי

הגיבור שמת וחוזר לחיים, אהובתו היא טריניטי. יש לכם את זה ביותר מסרים נוצריים (התשובה היא כן - הסוף של מטריקס 3).
לעומת זאת, מטריקס 2 נשען יותר על המיתולוגיה היוונית, אולי זו הסיבה שאליו התחברתי יותר.
&nbsp
אבל היו לי טענות מאוד מסודרות נגד אופן הפעולה של המטריקס, לא סתם משהו אמורפי.

V Has Come To

New member
אולי הזיכרון שלי לא משהו...

אבל ככה אני זוכר את הירי בTR..מה שבטוח הוא היה עדיף בהרבה על משחקים כמו GTA5 וWD...
אגב בMP3 הירי והפידבק היו מעולים..אבל זה לא היה משחק של רמדי כבר...

V Has Come To

New member
טריילר ראשון למשחק של קנייה ווסט...

אני לא משונאיו של קנייה וונסט וכאוהב היפ הופ אני חושב שיש לו כמה יציאות מוזיקליות טובות אבל אי אפשר להתעלם מהאגו של הבן אדם..לא חינם הוא סופג לא מעט אש במדיה בשנים האחרונות...להגיד שהוא הבן אדם המתאים להפיק משחק וידאו? לא נראה לי..היצירות המוזקליות שלו נוטות להיות אובר דרמטיות,בומבסתיות עם תחכום בשקל 90 והרבה פעמים מתעסקות יותר מדי בו...
וגם כאן במשחק שהוא מתיימר להפיק הנושא של המשחק נשמע קיטשי בטירוף..בגדול זה על האמא המנוחה שלו והמסע שלה לשערי גן עדן או משהו כזה...
האיכות של הוידאו נוראית כי זה צולם ממסך אבל לזוכותו אני חייב לציין שהArt נראה מעניין...
http://kotaku.com/kanye-west-is-really-proud-of-his-new-video-game-1758599572

V Has Come To

New member
מה אנחנו צפויים לקבל מיוביסופט בחודשים הראשונים של 2017...

For Honor
המשך ל South Park
Ghost Recon: Wildlands
Watch Dogs 2
וגם כותר AAA חדש שאין לגביו כרגע שום פרטים חוץ מ "a new high-potential AAA brand with strong digital live services,"
אבל אצל יובי כמו יובי כלום לא בטוח ואני לא יהיה מופתע אם יהיו דחיות...בכל מקרה את כל הטריילרים של המשחקים החדשים שלהם אני ממליץ לראות עם קמצוץ של מלח...
http://www.gamespot.com/articles/watch-dogs-2-will-launch-before-april-2017/1100-6434710/

watch dogs 2 יגיע ב2016 כמעט בטוח.

חלון היציאה האפשרי שלו הוא למעשה, מתחילת מאי 2016 עד מרץ 2017 וקשה לי להאמין שיובי תרביץ עלינו כמה משחקים גדולים בתחילת 2017.

מה שבטוח ב2016 אנחנו הולכים להוציא הרבה כסף על המשחקים של יוביסופט.
אני למעשה רוצה כאן את כל המשחקים שציינת חוץ מfor honor שנראה פשוט נוראי ומיותר לדעתי.

Ghost Recon: Wildlands נראה כמו השוטר הטקטקי שהPS4 צריך דחוף!.
ההמשך של south park יהיה JRPG קליל ומגניב שמרגיש כמו עונה אינטרקטיבית
של הסדרה. ולwatch dogs 2 יש המון פוטנציאל להיות משחק עולם פתוח טוב.

אחלה שנה.

משחק אקשן הרפתקה מבית Tearaway בדרך לPS4 ולמחשב.

המשחק הוא משחק אקשן תפקידים והרפתקה.אנחנו משחקים במשחק שתי בנות שחיות באי מוזר, הגיבורה הראשית מחפשת אחר ההיסטוריה המסתורית של משפחתה, היא אאוטסידרית ולא חלק מהאי, חברתה היא סתם מושפעת ממשחקי מחשב ואגדות
ורוצה לחקור את האי, תקופת המשחק היא שנות ה80.

המשחק נראה מדליק לגמרי מבחינת ויזואלית, בדיוק מה שהייתם מצפים ממשחק
מהיוצר של Tearaway
היוצרים מדגישים שההשראה מהמשחק באה מearthbound,
JRPG הקאלט של נינטנדו, וכמובן מסדרת mana של סקוור, באופן ספציפי
legend of mana שהיה משחק די שובר שגרה, בנוף הJRPG כשיצא.

יש טריילר, נראה מקסים, וכמובן שאפשר לשחק אותו בCO OP כיאה למשחק בהשראת סדרת mana. יש טריילר.

שכחתי לציין כמובן שיציאת המשחק תלויה בהצלחת פרויקט הקיקסטארטר שלו.
אם אתם רוצים לממן אותו זה כאן...
https://www.kickstarter.com/projects/foamsword/knights-and-bikes
אני שוקל לעשות את זה, עוד לא החלטתי.
יש טריילר.

Dark Cloud 3 יחשף לPS4 בקרוב מאוד ?? holy jesus!!!!!!!

אלוהים הps4 הזה מדהים.האינסידר הכי אמין של סוני הפיל היוםפצצת מימן על שחקני הJRPG, לא רק שדארק קלאוד 3 בפיתוח לPS4, הוא גם יחשף בקרוב מאוד!
הוא מבקש מאיתנו להחזיק עוד קצת מעמד לקראת ההכרזה, זה תכף מגיע.

אני כמובן מאמין לאיינסידר הזה בהכול, אבל חוץ מזה, הגיוני מאוד שדארק קלאוד 3 בדרך.

לבל 5 וסוני שמו את דארק קלאוד 1 ו2 על הPS4, וברור שזה לא סתם, הם עשו את זה כדי להזכיר לאנשים את המותג ולהחזיר אותו לתודעה.

מעבר לזה? לבל 5 אמרו בעבר, שהם מאוד רוצים לחזור לסדרות שלהם מהPS2.

ובPS2 היו להן רק שתי סדרות שהן באמת שלהן דארק קלאוד ורוג גלקסי.
ואני רוצה להאמין שאף אחד לא רוצה המשך לרוג גלקסי. (חוץ מאורלי שמאמינה בסדרה הזו איכשהו, למרות שגם היא חשבה שזה משחק זבל)

מעבר לזה, אם יש חברה אחת שיכולה לייצר משחקי JRPG ברמת הפקה של AAA בלי מאמץ זו לבל 5.היכולת הטכנית שלהם מדהימה באופן יוצא דופן.

PlayGirl3

New member
הסדרה הזו באמת מרגשת אותך כל כך?

לא שיחקתי בראשון אבל השני זכור לי בתור אחד הjRPG הפחות מעניינים בדור ה-PS2. לרוג גלקסי לפחות יש פוטנציאל עם הכוכבים השונים וה-theme של הפיראטים. הוא רק צריך דמויות יותר טובות מהמשחק הראשון.

מהסדרות jrpg של סוני היא הכי טובה.

לפי דעתי. לדעתי אין סיכוי שלבל 5 יצליחו לכתוב עלילה טובה. לשום משחק שלהם אין עלילה טובה (dq זה לא שלהם כמובן)

מדובר בעיני בחברה של קופים שמוכשרים מאוד טכנית.

דארק קלאוד 3 לפחות יהיה עם גיימפלי חמוד וגרפיקה פצצה. רוג גלקסי 2 ירדים אותי.

בגדול dq11 הכי חשוב לי ברגע שהוא קיים וראינו אותו כל השאר בעיני זה בונוס חביב מבחינתי הדור הזה כבר יותר טוב מהקודם בגללו.

זה נראה יותר טוב מהפעם הקודמת שראינו את המשחק.

זה מתחיל לקבל מראה של פיינל פנטזי נורמלי, אבל אחרי כמה שברוולי דיפולט היה גרוע
אני פסימי.

גם מה זה הדמויות המשעממות האלה? למה הם לא יכולים לחזור למקוריות של פפ9 כבר? לעזאזל איתם.

עוד לפני שהכרת את וויוי רק בהתחלה שהוא מנסה לראות את המחזה ושיחקת אותו קצת בהתחלה כבר מתאהבים בו והוא הדבר הכי חמוד בעולם, רק מלהסתכל עליו עם הכובע הזה של הקוסמים.

כל פעם שסקוור מנסה כאילו "לחזור למקורות" זה תמיד נראה חסר השראה, תמיד להציל איזה קריסטלים מעפנים עם דמויות שנראות מעפן.

שיחזירו לעיצובים המגניבים של פפ9.

למעלה