Hitman 2 טריילר השקה

דרגון קווסט מונסטרס חדש הוכרז PS4/SWITCH

במשחק נשחק את אריק מDQ11 בתקופת הילדות שלו. תאריך היציאה הוא כנראה 2020.
אחד הדברים המענינים בדרגון קווסט מונסטרנס (חוץ מזה שהם שמים דגש על קושי)
זה שאפשר לקחת כל מפלצת זכר ונקבה לזווג בניהם (לא חייבות להיות מאותו הסוג) ולא רק שמפלצת החדשה תירש מהם דברים היא תהיה חזקה בהרבה.

בהחלט שווה לחכות אם אתם שואלים אותי, לגמרי יעיף לפוקימון את הצורה :)

קרנפול

New member
ראיתי איפשהו שהמשחק הנוכחי (11) מכר רק 4 מיליון

ו 3.2 מתוכם ביפן...
לשם השווואה RDR2 מכר כבר 17 מיליון!

כואב להגיד אבל למערב יש טעם חרא....

לגיימרים במערב אם יש במשחק הומור ומפלצות חמודות ועיצובים אייקונים של אקירה טוריאמה במקום שזה יהיה יתרון זה חיסרון.הזוי ברמות.

אנשים איבדו את הילד הפנימי שבהם אלא אם כן זה פוקימון או דיסני וזה עצוב.

בסקוור כבר דיברו על העניין ולדעתם הסיבה שהסדרה לא תופסת במערב, היא שלמערבי הממוצע יש דיסוננס בין המראה הצבעני של המשחק, לבין זה
שמדובר באחת הסדרות הכי הארדקוריות בגיימינג וזה שמדי פעם הסדרה יכולה למרות המראה שלה לגלוש לנושאים רצינים.

אפשר לשמוע את יוצרי פוקימון מדברים איזו סדרה הכי השפיעה על פוקימון או לדעת רוב המפתחים היפנים בעולם איזו סדרה הכי השפיעה על המשחקים היפנים.

תן למערבי הממוצע איזה קאובואי מעפן תעיף להם את המוח עם גרפיקה שעוד 3 שנים תראה לכולנו ענתיקה והם יאמינו לעצמם שהם שיחקו במשחק הכי טוב בדור.

אני מקווה שסקוור ישקיעו את החיים שלהם במשחק מונסטרס הזה אם זה יקבל תקציב גבוה זו יכולה להיות הפריצה הגדולה שהסדרה מחכה לה במערב.

PUBG כנראה יגיע לPS4 בדצמבר.

זו השמועה לפחות מאיזה איינסידר. המשחק עדיין יכול להיות הצלחה גדולה על הפס4 לדעתי. אמנם פרוטניט שולט בז'נאר על הקונסולות (ובכל מקום) אבל

בקונסולות המתחרה היחיד האמיתי שלו זה הCOD החדש, יוביסופט למשל לא מתכננת להכניס מצב BR לדוויז'ן 2 (מטומטמים זה המותג הכי מתאים שלהם לזה)

ובאטלפילד איטי מדי לבאטל רויאל אפילו שיהיה לו מצב כזה זה לא יהיה פופלארי.
קיצר PUBG יכול ממש להצליח על הפס4.

סקוור מפסידים 33Mִ$ הצד החיובי הבמאי של פפ15 עף.

תודה לאל.אף פעם לא אהבתי את טאבטה וידעתי שפפ15 יהיה מיינדפאק ברגע שטאבטה לקח את הפרויקט.

תשאלו אותי למה אני נגד טאבטה ושמח שהוא עף? בקצרה הבחור הזה בכל הקרירה שלו ניסה לעשות משחקי אקשן ותמיד יצאו לו משחק זבל.

דוגמאות? פפ טייפ זירו- משחק זבל שמנסה להיות אקשן קניתי תזבל הזה במחיר מלא בשביל דמו של פפ15.
קריסיס קור- זבל שמנסה להיות משחק אקשן
פרזיט אייב 3- זבל שמנסה להיות רזידנט איוול 4.
וכו' וכו' וכו'

אין גם הפתעה בכך שהבחור לא הצליח להוביל משחקי פס5 כמצופה ומזל שההפסדים נעצרו ב33M דולר.

חבל ה33M דולר האלה יכלו ללכת על טומב ריידר ולהביא רייבוט פגז או על פיינל פנטזי 16 בתורות, או על דאוס אקס חדש לדור הבא.

או כמה וכמה פרויקטים עם פלטיניום גיימס. או משחק אקסמן RPG מושקע.
מי יודע אולי היה משחק אקסמן לדור הבא וטאבטה הרס אותו.

בכל מקרה ברוך שפטרנו.

קרנפול

New member
הבעיה שהם גם פוזלים עכשיו לכיוון

של מיקרו תשלומים, כמו כמעט כל שאר התעשיה, באסה.

עם כמה שדיברו על מיקרו תשלומים תראה איזה שבחים יש לAC אודיסי

אנשים עפים על המשחק הזה, למרות שהוא מפוצץ במיקרו תשלומים, בעיקרון מה שמבאס זה איך הכל נהיה קיצוני בגיימינג או שיש לך משחקי מולטיפלייר או שכל סינגל מקבל אורך של JRPG כמו עם AC אודיסי.

אין פרופורציה, וזה הדבר הכי מעצבן לפי דעתי. תמיד אמרתי שלדעתי המודל צריך להיות 30 דולר למשחק ו5-6 שעות סינגל איכותי.

ככה אתה לא רואה משחקים שנמשכים לנצח כמו RDR 2 ואין מפתחים שעובדים כמו עבדים 17 שעות ביום בשאבביל לעשות אנימציות ארוכות שלאף גיימר אין גם כוח לראות... הרבה יותר אנשים ישמחו לתמוך במשחק בהשקה.. ויהיה אפשר לקחת סיכונים...

אבל ההצלחה של AC אודיסי גם בביקורת וגם במכירות לפי דעתי מראה שגם אם מתישהו נגיע לחזון שתיארתי פה, מחכה לנו עוד איזה דור של הנוסחא הזו.

של משחקים של 70 שעות עם מיקרו תשלומים.

מישהו 2

New member
נראה ממש טוב

אבל אני נגד שחרור משחק בחלקים כמו שהם עשו במשחק הקודם

והנה הם למדו מזה.למרות שבתכלס.

למרות שהמשחק הקודם שוחרר "בחלקים" בתאכלס כל שבוע קיבלת משימות חדשות אויבים חדשים ותסריטים ואתגרים חדשים שלא לדבר על אינסופר אתגרים שנוצרו על ידי הקהילה ככה שבתאכלס אפילו אם קנית רק משימה אחת מהיטמן של 2016

קיבלת תמורה לכסף שלך יותר מרוב המשחקים וכמובן שכל ההיתרונות האלה יחזרו בהיטמן החדש.

משחק טקטקיה תפקידים מקסים עם חיות מוטנטיות

וואו זה כזה מקסים, פשוט DAY ONE בעיני. זה מיוצרי היטמן לשעבר, ואם תחשבו על זה יש דימיון רב בין התכנון המוקדם שהיטמן דורש למשחקי טקטיקה כמו פייר אמבלם וXCOM אז הם מתאימים.

לא מדובר פה במשחק טקטקיה רגיל של "עושים קרב ועוברים למשימה הבאה"
זה RPG לכל דבר עם חקירה, דיאלוגים, התגנבות, סייד קווסטים.
מגיע לPS4/ONE/PC
הדמויות יכולות לשנות צורה למוטנטים מה שנותן להם כוחות מיוחדים בקרב.
זה נראה ממש לטעם שלי.

המבקרים בימים האחרונים עפים על המשחקים ואומרים שלדעתם אם המשחק המלא יהיה טוב כמו הדמו שהם שיחקו יהיה מדובר באחד ממשחקי הקאלט של הדור.

טריילר השקה לטטריס אפקט ממוצע 89 (משחק מדהים)

הטריילר מדגים טיפונת מה מיוחד במשחק הזה אבל כל מי שנתן ניסיון לדמו הבין כבר לבד שמדובר באחד המשחקים הכי טובים ומיוחדים בדור הזה, ושוב כאחד שאף פעם לא התחבר לטטריס זה תפס אותי בהלם טוטאלי.

קמפיין כזה מגוון מקורי וחוויה ויזואלית כזו מרשימה ממשחק טטריס המשחק פשוט יקר בטירוף כשזה מגיע ל70 שקל אני קונה את זה בוודאות

כן, הוא באמת אחד המשחקים הכי טובים של הדור ויותר טוב מהרוב ובתכלס מגיע לו הרבה יותר מ70 שקל, אבל אולי הייתי קונה במחיר מלא אם סוני היו מאשרים שהמשחק הזה ילך איתי לPS5 בהשקה.

בכל מקרה משחק חובה לכולם כשהמחיר יצדיק את זה לדעתכם.

מישהו 2

New member
זה אולי הגרסה הכי מושלמת שהאנושות יכלה ליצור למשחק

בטח ב- VR זה בכלל מדהים
&nbsp
&nbsp

זה האקסקלוסיבי הכי טוב של הPS4

שיחקתי בו 5-6 שעות רצוף כזו חוויה מהפנטת לא ראיתי משום משחק בחיים שלי.
אין לי ספק שזה המשחק הכי טוב שאי פעם יהיה בVR אני בהחלט הולך לשחק אותו בVR על הפס5 כשהVR יהיה הרבה יותר מלוטש

אני מסכים איתך אבל זה טריק פסיכולוגי של המפיצות.

לכאורה אנחנו מקבלים הרגשה שזאנר אחר מציע יותר ערך לכסף מטטריס כי משחק אחר הוא "חוויה חדשה"

אבל אם הטטריס סוחף אותך אפילו לשעה וחצי רצוף של משחק כל פעם שאתה יושב לשחק אותו אז בתכלס הוא שווה את הכסף, במיוחד שבתכלס לסיים את הקמפיין יקח זמן.

נתנו לאחד מאלופי העולם לשחק בטטריס לשחק במשחק, והוא אמר בעצמו, זה לא מתקרב לטטריס תחרותי מול שחקנים אנושים מבחינתו אבל ככייף טהור הוא לגמרי התמכר למשחק והוא לחלוטין רוצה לשחק בו שוב נטו בשביל ההנאה.

האקדימה ללשון העברית מחפשת שם עברי ל"גיימר" וגיימינג

חחחחח. האקדימה כאמור מחפשת שם עברי למונחים הלועזים האלה ומבקשת את עזרת הציבור/דעת הציבור.

האקדימה מציעה לנו
מִשְׂחֲקָן ומִשְׂחֲקַאי תמורת "גיימר"
מִשְׂחֲקָנוּת ומִשְׂחֲקָאוּת תמורת "גיימינג"

(מאתר האקדימה)

חחח הצעות איומות. אני חושב שבכל שנות קיומה של האקדימה הזו אהבתי רק הצעה אחת שלה "דבשון" עבור= מקל דבש.

ההצעות גרועות יש פה למישהו הצעות יותר טובות? חחחחחחח

אני עדיין שוקל כמה הצעות שאני רוצה לתת להם הם פתוחים גם לפיידבק וגם להצעות שלנו, אבל לפני זה אני אהיה ממש משעמם ואגיד משהו.

כל מי שיבדוק את המשמעות של "שחקן" בתנך יראה שהמשמעות של המילה שחקן היא לא של מישהו שמגלם דמות, אלא אחד שמשחק משחקים תחרותים.

בקצרה אני מנסה לומר את האמת המשעממת שגיימר בעברית זה שחקן חח
כי שחקן זה מישהו שמשחק משחקים תחרותים.

כנראה לא הצליחו למצוא שם טוב לACTOR בזמנו.
http://hebrew-academy.org.il/2018/10/16/מחפשים-חלופה-עברית-לגיימר/

קרנפול

New member
אני לא כזה מקורי כדי לחשוב על שמות מומצאים

אבל השמות שהם בחרו הפעם הם גרועים!.

יוצר דרגון קווסט התגרש מאשתו ישלם לה 10M דולר

אחרי כל מה ששמעתי שהיוצר מימן חלקית את DQ11 אני די מקווה שהפיצויים האלה לא יפגעו בתקציב של DQ12.

מסתבר שהיוצר ניהל רומן לפני 20 שנה עם מישהי אחרת בצוות של DQ.

עכשיו אני מבין למה בריימיק של DQ8 אפשר פתאום להתחתן עם ג'סיקה
.

ובנימה אישית לא היה איכפת לי להתגרש אם האישה תפצה אותי ב10M דולר חחחח.
בנתיים הורי הספיק להתחתן עם הבחורה החדשה.
אגב אם אתם תוהים, זו היתה החלטה של הורי לפצות את גרושתו ב10M
כי לדעתו זה (במילים שלו) "יעשה אותה פחות עצובה, האושר של אחרים זה האושר שלך"
ברור שהיא פחות עצובה עם 10M דולר חחחח
https://kakuchopurei.com/2018/11/08/dragon-quest-creator-marries-affair-from-two-decades-ago/

למעלה