Hitman 2 טריילר השקה

מה שהכי מצחיק זה שביפן אם אתה בוגד במישהי

והיא מצליחה להוכיח את זה לא רק שאתה משלם לה פיצויים גם המאהבת שלך משלמת לה פיצויים כאילו תחשוב כמה גרושתו הוציאה מכל הפרשה LOL

מיקרוסופט קונה את Obsidian ואת inXile

שני חברות שידועות כמפתחות WRPG מעולות.מבחינת מייק. ההתמקדות שלהם תהיה למחשב האישי אבל זה כמובן לא שולל יציאה לקונסולות של מייק זה רק אומר שהם לא יהיו אקסקלוסיבים לבוקס.

(אבל כן קונסול אקסקלוסיב כמובן)

לדעתי זה שמייק אומרת שהתתמקדות תהיה על המחשב זה אומר שהחברות האלה ימשיכו לעשות משחקי AA גם תחת ההנהגה של מייק, כלומר אנחנו לא נראה את מייק זורקת עשרות מליונים על החברות האלה ושהן פתאום מפתחות למייק איזה הוריזון משלהם או איזה GOD OF WAR משלהם.

המשחקים שלהם ימשיכו להיות נישתיים ככה שהם לא ממש ישנו את המצב של מייק.

כמו תמיד לא נראה שמייק יודעים מה הם עושים, אם הם רוצים לבנות ליינאפ סינגל פלייר לדור הבא זו לא הדרך.

מיקרוסופט משחקים אותה עם 16 משחקים חדשים לGAME PASS

בינהם PUBG HELLBLADE אורי 1 אורי 2, Mutant Year Zero: R שכתבתי עליו כאן בשרשור ואחרים, כל הכבוד למייק. אין ספק שהם שיחקו אותה עם הGAME PASS הזה ושהוא הרבה יותר איכותי מהפלוס, למרות שלדעתי הרמה של הפלוס עלתה מאוד זה עדיין לא משתווה לערך הכספי שמייק נותנת לצרכנים עם הGAME PASS

מישהו 2

New member
צריך להבין שה- Game Pass הזה הוא לא רק לאקסבוקס

כל בן אדם בעל מחשב עם ווינדוס 10 יכול להתנסות בשירות למשך שבועיים בחינם ולרכוש מנוי.
ובעתיד השירות הנ"ל יתאפשר לכל בעלי PC באופן כללי ללא קשר למערכת ההפעלה.
מיקרוסופט ממשיכה במדיניות של לספק שירות לכמות גדולה ככל הניתן של לקוחות, הם עושים את זה במודעות מוחלטת שזה לא תורם למכירות של האקסבוקס , כלומר הם לא מתחרים בסוני על אותו קו

לא ידעתי שGAME PASS זמין גם על הPC אחלה עסקה לצרכן.

זה גם מסביר עכשיו למה מייק רכשו חברות שעושות משחקי WRPG נישתיים למחשב, בטח כדי להציע תוכן טוב על הGAME PASS למחשב.

הלוואי שסוני יעשו שירות דומה זה באמת משהו טוב.
אם כי ממה שהבנתי כמות המנויים של הגיים פאס לא מתקרבת לכמות המנויים של האקסבוקס לייב שלא לדבר על הפלוס, ככה שעדיין לצערנו רוב השוק מוכן לשלם
יותר על גישה לאונליין מאשר ל"נטפליקס סינגל פלייר"

מישהו 2

New member
עם ה- xcloud , נטפליקס סינגל פלייר זה באמת החזון שלהם

ה- Game Pass מאפשר להוריד ממש מקומית את המשחקים למחשב, מיקרוסופט חושבים שהם יכולים לספק את אותה איכות החוויה בסטרימינג ובעצם לחסוך גם את זה.

הרעיון נשמע מדהים, לחשוב שבעתיד לא נצטרך יותר לקנות חומרות יקרות בשביל לשחק.
החלום שנוכל לקנות כל מחשב ב- 1000 שקל ולשחק עליו משחקים כבדים דרך האינטרנט בלבד.
במיקרוסופט מאוד מאמינים בזה משום מה, אני לא מבין את הבטחון שלהם.

בינתיים אני מרוצה מההתנהלות של סוני, ברור שברגע שהם יכריזו שה- PS5 יתמוך ב- PS4 היחס יישמר, מי שיש לו כרגע PS4 יעדיף להתקדם ל-PS5 איפה שהוא יכול לשחק בכל המשחקים שהוא קנה וברור ולסוני יש את המשחקים הכי טובים,
אני לא יכול לראות תרחיש אחר חוץ מזה שסוני תמשיך לנצח "במלחמת הקונסולות" גם בדור הבא.

אבל מיקרוסופט לא בגישה של "מלחמת קונסולות" מבחינתם אקסבוקס זה שירות לא חומרה.
ומי שירצה חומרה יהיה לו את האופציה הזאת בצד לקנות את המכשיר פרימיום שלהם, אבל נראה שאין להם שום כוונה לייחד יותר מידי את החומרה שלהם

גיימפלי של JUST CAUSE 4 נראה טוב.

נראה מפגר וחסר תכלית כתמיד אבל לפחות זה נראה נחמד להעביר את הזמן קצת.

קרנפול

New member
קניתי את ה3 לפני בערך חצי שנה

בשביל בני דודים קטנים שמתים על הנוסחא של המשחקים האלה,
אז שהם באים אליי- המשחק הזה מעסיק אותם...
החבילה השלמה עלתה לי 26 שקל!

3 משחק חרא, אבל גם 2 היה חרא.

אלה באמת משחקים שמתאימים לילדים קטנים שמתלהבים מכל הדברים הדפוקים שיש לעשות שם.

קרנפול

New member
2 נראה לי המשחק עם הכי הרבה שעות שיש לי בסטים

בגלל שהם חרשו עליו, ושכחו אותו פתוח ליום שלם כמעט כל פעם שהם ביקרו...

פוקימון מקבל ממוצע 81.

נשמע די חלש למשחק פוקימון לפי דעתי. לא אהבתי שהדרך העיקרית לעלות ברמות זה לתפוס פוקימונים (כי קרבות נגד מאמנים לא נותנים מספיק EXP לבד)

מה גם לא אהבתי שמאמני מכון מוכנים להילחם נגדך רק אם יש לך פוקימונים שחזקים מול הסוג שלהם, מה שעושה משחק שהוא גם ככה קל לקל מדי.

אני לא אשקר,הנוסטלגיה הטבעית של הדור שלי, לאזור קאנטו ול151 הפוקימונים הראשונים, זו סיבה טובה לשחק במשחק הזה, אבל מאכזב שהריימיק כזה חלש,
גם המולטיפלייר מאוד פשטני.

אני אחכה לדרגון קווסט מונסטרס/פוקימון 2019.

מישהו 2

New member
אני לא מאמין שהם החמיצו את הפוטנציאל האדיר בתפיסת פוקימונים

כמו שזה נראה כרגע אתה פשוט נתקל בפוקימון בשדה ועובר למכניקת תפיסת פוקימון שזהה לזו שהייתה בפוקימון גו!
זה לא דבר רע כי זה מרגיש ממש טוב לתפוס פוקימונים בפוקימון גו, אבל הם חייבים להוסיף את מערכת הקרב הקלאסית לפני כל פוקימון במשחק הזה!!!
&nbsp
בסדרה אי אפשר פשוט לזרוק פוכדור על פוקימון ולתפוס אותו , זה לא עובד ככה.
צריך להלחם בו, להחליש אותו קצת עם פוקימון אחר וכשאתה מרגיש שזה הזמן הנכון אתה זורק עליו פוכדור.
הם היו צריכים לשלב את 2 המכניקות ביחד במשחק הזה, לעשות שברגע שאתה מחליט שזה הזמן לזרוק פוכדור אתה עובר למערכת זריקת הכדור שהיא מאתגרת גם בפני עצמה.
ואז אם נגיד הפוקימון מצליח להיחלץ , אתה יכול לחזור למערכת הקרב הראשונה ולהחליש אותו עוד קצת.
&nbsp
לא מבין איך הם לא עשו את זה , זה לא שווה שאפשר להלחם רק במאמנים
&nbsp
&nbsp

כן, כל הכייף זה להחליש פוקימון ללחוץ על A ולהתפלל לבורא

עולם שהפוקימון ייתפס ברגע שלקחו לנו את הכייף הזה לא ברור מה הכייף בלתפוס פוקימונים.

אני חושב שאם הם כבר הורידו את הקרבות מול פוקמונים פראיים הם היו צריכים לעשות את זה MMO LITE שרואים בשדה שחקנים אחרים שתופסים פוקמונים ואפשר להציע להם קרבות.

ובנוסף PS5 בתחילת 2020.

אני חושב שסוני עשו בחוכמה שההם מדלגים על E3 של השנה הזו, אלא אם כן אנשים רוצים לראות בE3 הזה ספוילרים לTLOU 2 ולראות מפות חדשות לCOD ופורטנייט ויחסי ציבור למשחקים של EA בתערוכה של סוני.

התאריך של הPS5 הוא לא רע אבל הייתי רוצה שכפיצוי על 2013-2014-2015 הזוועתיות סוני יפצו אותנו בעוד שנה.

לא נורא סהכ הPS4 סיפקה את הסחורה ותזכר בעיני כאחת הקונסולות הגדולות בהיסטוריה.

מישהו 2

New member
אני גם חושב שהם כנראה יכריזו על PS5 בתחילת 2020

אבל הוא יגיע לחנויות באמצע/סוף 2020.
&nbsp
מה שהייתי רוצה מסוני בתור לקוח זה דבר כזה - אני רוצה להאמין שחלק ממשחקי ההשקה של ה- PS5 יהיו למעשה משחקי PS4 שאנחנו כבר יודעים עליהם כרגע כמו The last of us 2 ו- Death Stranding.
זאת אומרת, ה-PS5 תתמוך באופן מלא במשחקי PS4 , מי שיקנה TLOU2 ו- DS יוכל לשחק ב- PS4 ובעתיד- כשיקנה PS5 ויכניס את אותו הדיסק (או שזאת הייתה רכישה דיגטלית) ל- PS5 הוא יוכל לשחק במשחק ב- PS5 בגרסה טובה יותר שנראית יותר טוב ומציעה יותר.
בקיצור אני מצפה מה- PS5 להיות סוג של ps4 pro-pro למעט דבר אחד - שעדיין יהיו משחקי PS5 שיצאו אך ורק ל- PS5 - שם זאת בדיוק הנקודה שאני רוצה שהם ימשיכו להיות שמרנים ולהתנהג שונה ממיקרוסופט.

האינסידר אישר תאימות לאחור משופרת...בין הPS5 לPS4

אני מאמין שתחילת 2020 או סוף 2020 זה לא חקוק באבן עדיין אבל שיש יותר סיכוי לתחילת 2020, זה לא אומר שסוני תפסיק לתמוך עם צד א' בפס4 הפס4 יקבל תמיכה עד 2021 כמו שסוני עשתה בכל הקונסולות שלה.

בנוגע לתאימות לאחור כמו שכתבתי בכותרת האיינסידר אישר שתהיה תאימות לאחור משופרת, כלומר יכול להיות שמשחקי פס4 ירוצו כמו פס4 פרו ויכול להיות שהם ירוצו אפילו יותר טוב ממנו.

מה שבטוח 2021 תהיה השנה האחרונה שאנחנו רואים את סוני משקיעה בפס4
אחרי זה אנחנו נעבור למצב שהפס5 הוא הפוקוס העיקרי כמו שזה תמיד היה.

באופן כללי תאימות לאחור תהיה חובה לוקח כל כך הרבה זמן לפתח משחקי AAA כיום והזמן אמור לגדול משמעותית בדור הבא.

כלומר חלק מהמשחקים שהתחילו בפיתוח בשנה שעברה יהיו מוכנים רק עוד 3 4 שנים.

סוני חייבת לאפשר תאימות לאחור עם הפס4 לא רק כדי להשאיר את שחקני הפס4 עם הפס5 ולמנוע מעבר לבוקס, אלא גם להציע ספריה ענקית שתמנע את היובש האדיר שיהיו בשנתיים הראשונות חוץ ממשחקים שהם לא COD/פיפא/באטל רויאל.

למעלה