chrono היחיד
New member
כן, הגיימפלי הזה הוא מהPS4 המקורי חברים. אני חושב שהמשחק נראה פשוט לא אמיתי, כן זה לא אמיתי כמה שהוא נראה טוב.
מהסרטונים ששוחררו מהפרו המשחק נראה אפילו יותר מרהיב על הפרו, פשוט יצירת מופת ויזואלית על כל דגם, אין מילים.
בנוגע למשחק עצמו, אתם כמובן יכולים להתרשם בעצמכם מהסרטון והגיימפלי, מה דעתכם?
לפני שאגיד את דעתי, אגיד שהרבה מבקרים ששיחקו אמרו שאפילו אחרי 4 שעות
קצת קשה לגבש דעה מוצקה על RPG מאסיבי כזה, אבל לא חסרים מבקרים ומבקרות, שהסתקרנו לחלוטין מהעלילה והגיבורה ופשוט מתים להמשיך לשחק.
אחרים התלהבו בעיקר מהעולם הפתוח המרשים ורוצים לחקור את כולו.
לפי גרילה, למשחק יהיה סוף אחד, אבל לחלק מהבחירות שלנו במשחק כן יהיו השלכות מהותיות על הסיפור.
לפי גרילה, הם לא רצו להכניס מערכת קארמה שמפצה או מענישה אותנו בהתאם לבחירות שלנו כדי שנוכל לבחור מה שאנחנו מרגישים שנכון, בלי שיקולים של תועלת.
אישית, אני קונה את המשחק הזה על היום הראשון שהוא יוצא, או לפחות ישר שאני מוצא חנות שתמכור לי עותק פיזי.
מאז סקיירים לא ראיתי עולם פתוח כזה מרהיב שבא לי לחקור את כולו, המשחק
הזה גם מאוד מזכיר לי את זלדה האחרון שעומד לצאת וזה כנראה המשחק הכי קרוב אליו שיש לפלייסטישן כרגע.
אני הולך לחקור כל פינה לעשות המון סיייד קווסטים גם אם הם fetch quest.
אהבתי לשמוע שאפשר לשמור את ההתקדמות רק במקומות מיוחדים שפזורים במפה (המשחק שומר אוטומטית גם באמצע משימה)
ואי אפשר לעשות fast travel מתי שמתחשק לנו צריך להכין חפצים מיוחדים שיתנו לנו את זה, מה שמבטיח שנהיה חייבים לסייר בעולם הענקי הזה בלי לדלג על שום דבר.
עוד משהו שאהבתי, שגרילה פיזרו הרבה audio log במשחק הזה, לאנשים כמוני שאשכרה יישבו להקשיב לaudio logs האלה ולהתעניין בLore של המשחק זה אחלה דבר.
קיצור שיגיע כבר! רק שהפס4 לא יתחיל לזרוק דיסקים שוב