Horizon גיימפלי מהPS4 המקורי ורשמים!. (חפירה)

evilplate

New member
בדיוק

מה שאמרת שבאופן מוזר יהיה יותר מספק לראות את TLOU 2 על הפס4 מאשר הפרו מסכם את זה, זו קצת הפרעה אבל דאמ זה באמת מספק :)
&nbsp
קומנדוס על המגה דרייב באמת מרשים נראה, השנמוך המרכזי זה דווקא הסאונד נראה.
&nbsp
אני רק מקווה שהדור הזה לא יגרר יותר מדי כמו עם הפס3 כי אז באמת נסבול, עם כל הכבוד אני לא רוצה שוב להגיע למצב שמשחקים רצים על 20 פריימים ועם IQ מגעיל כדי שהפס4 תוכל להריץ אותם, אם האורך שלו יהיה נורמלי אז אנחנו באמת נהנה וננצל את הקונסולה עד הסוף.

כן.. לא נראה לי שזה יקרה.

כי לדעתי הדור הזה יסתיים בסוף 2019 עם איזה אקסקלוסיבי אחרון מנוטי דוג ב2020
האקסקלוסיבי הזה בטח ירוץ באמת בצורה אופטימלית על הפרו/PS5 אבל בגלל שאנחנו נקפוץ כבר לPS5 ב2020 אנחנו נהיה מסודרים לגביו :)
או שנחליט שהוא שירת הברבור מבחינתנו לPS4
בטח נצפה בטריילרים שלו כאן ביחד ונחליט חחח.

כבר ידוע שהבמאי השני של TLOU לא עובד ביחד עם ניל

על TLOU 2 והוא יעבוד על IP חדש משלו זה כנראה יהיה האקסקלוסיבי האחרון מנוטי דוג לPS4

אם הכל ילך חלק :)

רזי 7 עדיין בצמרת באנגליה, המכירות ביפן חלשות.

הטבלה האנגלית.

1.RESIDENT EVIL 7
2.GRAND THEFT AUTO V
3. FIFA 17
4.HITMAN: THE COMPLETE FIRST SEASON
CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE
6 ROCKET LEAGUE PEGI 3+ 505 GAMES
7 BATTLEFIELD 1 PEGI 18+ EA GAMES
8 FINAL FANTASY XV PEGI 16+ SQUARE ENIX
9 WWE 2K17 PEGI 16+ 2K
10 MAFIA III

זה שוב מרשים שרזי 7 מנצח משחקים כל כך פופלארים כולל רוקט ליג GTA באטלפילד COD ומשחקים חדשים כמו היטמן (לפחות גרסת הדיסק חדשה)

מצד שני ביפן המכירות חלשות מאוד בהשוואה לרזי 6.
אל תבינו לא נכון, רזי 7 עדיין בצמרת ביפן השבוע.

אבל רזי 6 מכר בשבוע ההשקה היפנית שלו מעל חצי מליון וכמעט 700 אלף עותקים.

לעומת זאת רזי 7 מכר בשבוע ההשקה 187 אלף עותקים.

וצריך לזכור שמדובר באחת הסדרות הכי אהובות על היפנים אי פעם ושרזי 2 ריימיק הוא אחד המשחקים הכי מצופים שלהם כבר עשור.

בעלי החנויות ביפן חושבים שבגלל שביפן יש מחסור בקסדות VR זה פגע במכירות של רזי 7 ושככל שסוני תביא ליפן יותר קסדות רזי 7 ימכור יותר במשך הזמן.

אך לדעתי בעלי החנויות ביפן קצת משלים את עצמם.

יתכן לדעתי שעם VR המשחק היה מוכר בהשקה 300 אלף עותקים אבל עדיין לא מעל 600 אלף.
http://www.dualshockers.com/2017/02...9-shipment-japan-xbox-one-version-ranks-49th/

היפנים בכללי זה לא עם שמסתדר עם משחקים מגוף ראשון הם די נרתעים מכל מה שמזכיר את הז'אנר הזה וזה לדעתי מה שפגע במשחק אצלם.

אני לא יכול להסתיר שאני מחכה לאפריל לנתוני המכירות העולמים של רזי 7.

evilplate

New member
זה כנראה אכן המבט ראשון שהרתיע את היפנים

אבל חוץ מזה יש בכלל משחק AAA שמכר טוב ביפן כמו המשחקים הקודמים בסדרה? הרי ידוע ששוק ה AAA שם יחסית הצטמצם וכולם במובייל המחורבן, היי אפילו הרנסאנס שאנחנו מדברים עליו של יפן זה יותר בקטע שהיפנים מצליחים שוב בשוק המערבי יותר מאשר תחייה גדולה ביפן עצמה, אנחנו מקבלים פתאום המון משחקים יפניים אבל המפתחים שלהם בונים עליהם כהצלחה מערבית יותר מאשר ביפן עצמה לרוב, בזכות המערב הם מצליחים לפצות על כך שהיפנים פחות קונים AAA.

כן זה באמת המצב שם לצערנו.

ובאמת אין משחק AAA שם שהשתווה למכירות העבר.
אפילו דרגון קווסט שזו הפרה הקדושה של יפן בטח לא ישבור שיאים על הPS4/סוויץ
כי יש גרסת מובייל מחורבנת ל3DS. מי שילך שם על גרסת הPS4 זה בטח הפנסיונרים והזקנים שנמצאים כל היום בבית והם לא מצליחים לראות משהו במסך הקטן של ה3DS.

נו טוב, לפחות אנחנו נהנהים מהראנסנס היפני הזה :)

טומב ריידר ופפ15 מגדילים את הרווחים של סקוור.

סקור פירסמו את הרווחים שלהם, והם נמצאים במצב טוב מבחינת רווחים, משחקי הקונסולות שתרמו לרווחים האלה הם בעיקר פפ15 וטומב ריידר. הם גם אומרים שהמכירות של המשחקים שלהם מהשנה שעברה מוכרים טוב בחנויות הדיגיטליות.

הייתי אומר שהמכירות ה"טובות" של המשחקים הישנים לא כזה נחשב כי זה בטח אחרי הנחות גדולות, וגם טומב ריידר בטוח לא עמד בציפיות של סקוור.

אבל עדיין לפי ההתנהלות של סקוור לגבי העתיד של טומב ריידר, רואים שהסדרה רווחית לסקוור מספיק שהם לא מוכנים להפסיק להשקיע בסדרה הזו גם בעתיד.

הרוב המכריע של הרווחים לא הגיע מטומב ריידר ופפ15 למרות שהיתה להם תרומה משמועתית.

התורמים הכי גדולים הם משחקי הסמארטפון של פיינל פנטזי ודרגון קווסט.
אבל עדיין אפשר להבין שאנחנו הולכים לראות הרבה טומב ריידר בשנים הקרובות.
ושסקוור ישקיעו מאוד בIP הזה.

היטמן לא נזכר במפורש אז אין לדעת אם זה להיט או שהוא סתם מוכר סבבה.

evilplate

New member
אלו חדשות טובות

בעיקר מבחינתי בנוגע לטומב ריידר אבל כמו שאמרתי כבר סקוור חברה מצוינת בסך הכל ואני שמח על כל הצלחה שלהם, ככל שיהיו יותר ריווחיים משוק ה AAA זה אומר יותר משחקים שגם אני אוהב בסופו של דבר.

כן, זה טוב שיהיה לנו את טומב ריידר.

כי הם עושים טוב את הנוסחא של uncharted אמנם לא באותה הצלחה והם יותר עולם פתוח אבל אתה יודע למה אני מתכוון, הם הולכים חזק על שוטר קולנועי AAA בומבסטי וזה טוב שהסדרה הזו כאן כדי לענות לנו על הצורך במשחקים כאלה.

במיוחד שזה לא נראה שאנחנו הולכים לקבל טרילוגית uncharted נוספת בדור הזה :)

אני כמובן רוצה לראות אותם מצליחים בכל מצב, אני לא דואג שלא יהיה להם כסף למשחקים מהסטייל היפני, אני רוצה לראות אותם מצליחים במערב

כדי להביא לנו עוד מהמותגים של איידוס כמוך בעצם, ואם ההצלחה היא טומב ריידר אני תומך בזה.

evilplate

New member
מסכים ועם כבר הזכרנו את טומב ריידר

ראית שעושים סרט חדש שמבוסס על העלילה של הריבוט?

&nbsp
מה לעזאזל הם חושבים שם, העלילה של הריבוט כל כך גרועה אלוהים, נראה לי שלפחות אפשר לבנות על הסרט שיהיה כל כך גרוע שזה לפחות יהיה מצחיק אבל שוב הולך לצאת סרט גרוע שמבוסס על משחק והדימוי השלילי שיש לסרטים כאלו ימשיך, מתי כבר נקבל את האביר האפל שלנו כמו שקיבל ז׳אנר הקומיקס שגם סבל מקללה דומה :/

WTF ? חחחחחח

אני כבר מחכה לסצנה של החנון ההוא אלכס חחח. אני הכי חושש ממה שיעשו לTLOU בקולנוע אחי, זה הולך להיות גרוע.

ולהציג את כל הIP באור שלילי במיינסטרים :(

כאילו זה נראה שלסוני יש פוטנציאל לעשות סרטים שיהיו ברמה של האביר האפל אבל בנתיים הם לא הוציאו סרט כזה :(

evilplate

New member
מחלקת הסרטים של סוני קטסטרופלית

אם ראית את הדו״ח האחרון שיצא עכשיו, בזמן שהפס4 מדפיסה כסף וה PSN לבדה יותר מכניסה מכל סטים, מחלקת הסרטים בהפסדים ענקיים והם די דופקים את ההצלחה של הגיימינג ושל סוני כחברה בגלל זה, זה כאילו בכל דו״ח של סוני חייבת להיות מחלקה דפוקה שהורסת לשאר, כמה מזל יש להם שהפס4 כזו תרנגולת זהב אחרת לא יודע מה היה קורה להם בדור הזה.
&nbsp
בכל אופן אתה מבין מההפסדים של המחלקה הזו שבסרטים הם על הפנים, זה לא שהם נפלו בגלל שעשו סרטי איכות שלא דיברו לקהל, הם כן מנסים לעשות שוברי קופות אבל יוצאים להם זבלונים :/

אוי לא, הם גם עשו את הספיידרמן האחרונים, לא?

הישועה ש לנו לא תבוא מסוני בנוגע לסרטים :(

evilplate

New member
כן :(

חברת סרטים פח בשנים האחרונות, עכשיו ספיידי עובר לידיים של מארוול אבל עדיין בשת״פ עם סוני לפי מה שאני יודע אז יש תקווה אולי שיצא שם משהו סביר.

למעלה