חדשות ועדכונים

יסמין@

New member
שאלה

ייתכן שיש כאן איזו סתירה, ומעניין אם כבר ידוע איך מתכוונים לפתור אותה:
א. בספר של אנדרסן "מלכת השלג", היא רשעית
ב. בספר "האריה, המכשפה וארון הבגדים" (נרניה) מלכת השלג היא רשעית
ג. ב"פרוזן" (לא ראיתי אבל קראתי על) לאלסה יש כוחות קסם על שלג וכו', אבל היא לא רשעית, רק לא יודעת איך לנתב את כוחותיה לטוב, אין לה עדיין שליטה עליהם.

והיה כתוב שכבר יש שחקנית שתגלם את אלסה.
השאלה: האם ידוע איך יפתרו את זה?
האם דמותה של אלסה תשתנה - היא תתחיל כרשעית ואחר תהיה כמו בסרט של דיסני?
או יהיו 2 דמויות: אלסה כמו ב"פרוזן" ויוסיפו דמות חדשה - מלכת שלג רשעית?

Macphista

New member
הדבר היחיד שידוע לנו עד כה

הוא שהדמות של אליזבת' מיצ'ל תהיה רעה.

הלדיל

New member
לעניין,

סביר להניח שאלסה בסדרה היא נצר לשושלת של מלכות שלג ומכאן באים הכוחות שלה. מדובר בכוחות שעובדים בצורה דומה יותר לכוחותיו של "האפל" - הם יותר ממוקדים, ובמקרה הזה, בקרח ובכפור. אני מניח שהם יילכו על כך שמלכת השלג הקדומה, שממנה באו כוחותיה של אלסה, הייתה "האפלה" של זמנה בטרם עברו כוחותיה לזוסו, "האפל" שממנו ירש רמפליצקין את כוחו אבל זו דעתי.

ג'אדיס ומלכת השלג הן דמויות שונות לחלוטין במוצאן ובכוחותיהן. ישנה הרחבה על סיפור הרקע שלה ב-"אחיינו של הקוסם".

אז בעצם

רמפל הוא פחדן חסר תועלת, ולמרות כל הכוחות והערמומיות שלו, בעצם הוא פחדן חסר תועלת שכל מי שיש לו טיפה שכל והרבה קסם יכול עליו -

המלכה הרעה (התלמידה שלו)
אחותה של המלכה הרעה AKA זלינה
פיטר פן AKA אבא
ועכשיו דמות חדשה ומפחידה שאפילו רמפל לא יכול עליה.....

בנתיים לא חידשו לנו כלום, נשמע כמו תקציר עונות 1-3

Macphista

New member
מתי רג'ינה גברה על רמפל?

ואם אני זוכרת נכון רמפל הרג את פיטר פן במו ידיו והסביר לרג'ינה מה צריך לעשות כדי לעצור את הקללה שלו.
בת הזוג של רמפל ובנו גרמו לכך שזלינה גברה עליו עם הפיגיון, ובסוף הוא הרג גם אותה כשהפך לעצמאי.

אז...

עניין של השקפה?

אולי עיניין של השקפה

רג'ינה מעולם לא נלחמה עם רמפל, ואני לא זוכרת מתי, אבל הוא אמר לה שאין לו יותר מה ללמד אותה ושהיא הפכה להיות מכשפה חזקה מאוד, וזה שיש לה קסם לבן כבר הופך אותה יותר חזקה ממנו. האם אי פעם הסבירו לנו למה רמפל לא הטיל את הקללה? אני כבר לא זוכרת
נכון שרמפל הרג את פיטר, אבל הוא לא הצליח לגבור על הקסם שלו, הוא הרג אותו עם סכין.....
כל פעם שצץ לרמפל אויב חדש/ישן, הוא בוכה, בורח אומר שאי אפשר לגבור עליו ומייעץ לכולם לוותר מראש, הוא ערמומי, יש לו ידע נרחב בקסמים, אבל הוא נמושה, זה לא משהו שהשתנה אי פעם

Shiri from the block

Active member
ראמפל יכול לנצח את רג'ינה לדעתי היא אולי חזקה, אבל הוא הרבה יותר חזק ממנה לטעמי.
ועדיין לא הסבירו לנו למה ראמפל לא הטיל את הקללה בעצמו..

וכן ראמפל פחדן, אבל זה לא בהכרח אומר שהוא חלש :)

פחדנות = חולשה

אני לא חושבת שרמפל יכול לקחת את רג'ינה (תרגום חופשי מאנגלית
)

רמפל הוא הדארק וואן, אבל הוא לא מונע מרוע אלא מפחדנות ורצון לנקמה. זו אחת הסיבות בגללה רג'ינה הצליחה לנצח את זלינה...
רג'ינה חזקה, כי המניע העיקרי שלה לא היה נקמה בלבד, אלא רצון להיות כלכך חזקה, וגם בבסיס שלה רג'ינה היא אישה טובת לב, ראינו בפלאשבקים שהיא טובת לב וראינו שיש לה קסם לבן, זה מה שעושה אותה יותר חזקה מרפל, ואולי הכי חזקה בממלכה.

Shiri from the block

Active member
האאא תראי מה ראיתי עכשיו הסתכלתי על קעקועים של הארי פוטר מהאתר הזה:
http://www.buzzfeed.com/kmallikarju...r-tattoos-that-will-give-you-all-the-fee?bffb

ותסתכלי על מספר 10, ממש הזכיר לי מה שאמרת על ראמפל:
There is no good or evil, only power
and those too weak to seek it

בלי קשר זה ציטוט ממש יפה, אבל גם די מתאים לו בהקשר הזה!

יסמין@

New member
היא

ממש טובת לב בבסיסה. כמו כל סייקו קילר, סיריאל קילר. דוגמית: רצחה את אבא שלה. דוגמית: רצחה כפר שלם. אכן, טוב לב מדהים.

הלדיל

New member
דווקא הסבירו.

הקללה דורשת מהמטיל להקריב את האדם שהוא אוהב וגם לוקחת ממנו את לבו ("משאירה חור עצום בלבו"). מסיבה זו, רמפליצקין האמין לשקר של רג'ינה לגבי בל; אני מאמין שהוא ידע בתוכו שאם הוא היה מציל את בל, הוא היה עוקד את לבה כדי להטיל את הקללה. במצבו הנוכחי, על מנת להטיל את הקללה, רמפליצקין היה צריך להתאבד. וברור שהוא רצה להיות מסוגל לאהוב את בנו כשיגיע לעולם שלנו כך שהטלת הקללה לא באה בחשבון עבורו מבחינת השלכותיה. לא אכפת לו, כמובן, שרג'ינה תשלם את המחיר שהוא לא מוכן לשלם. רמפליצקין מלומד יותר ברג'ינה בקסם אך לרג'ינה יש את הלב החזק יותר וזה חשוב כשאתה מטיל את הקסם.

Shiri from the block

Active member
האאא נכון, שכחתי מזה לגמרי שלא היה לו לב להקריב. הוא חשב שבל מתה בזמנו אז לא היה לו אף אחד.. וכמובן המשיך להרוס את העתיד של רג'ינה

אם היא רק הייתה מגלה כמה הוא התערב לה בחיים מבלי שהיא ידעה.. היא הייתה רוצחת אותו!

Macphista

New member
וואנס מגיעים לקומיקון ב 26/7

יהיו-
רוברט, ג'ן, ג'וש, קולין, לאנה, אמילי וג'ראד ושני היוצרים- אדם הורוביץ ואדי קיציס.

די שמחה שיהיה פאנל קטן ולא המוני כמו שנה שעברה.

Rachel47

New member
אני רוצה להיות בקומיקון

זה לא מוזר שהודיעו רק עכשיו שיהיה פאנל שלהם?
לא אמורים למכור כרטיסים לפאנלים מיליון שנה מראש?
כי לפי מה שידוע לי כרטיסים לקומיק קון אין כבר חודשים
הזוי לא?

Lion_Heart

Well-known member
אני גם רוצה להיות בקומיקון

לא, סתם באופן כללי כזה

Rachel47

New member
ברור שבאופן כללי כזה

כמובן שאני אשמח להיות בפאנל של וואנס אבל תכלס יש מלא פאנלים שאני ממש חולמת עליהם
ויש מלא סדרות שממש עצוב לי שלא זכיתי להיות בפאנל שלהם
צ'אק למשל

ובכלל..להיות בקומיק קון! חלום!

למעלה