טוב טוב זו תקופה טובה בשבילך, אני נוטה לשמוע מוזיקה בנסיעות יותר מלקרוא. אז אתקדם יותר לאט.
L limors2 Active member 6/2/13 #64 טוב טוב זו תקופה טובה בשבילך, אני נוטה לשמוע מוזיקה בנסיעות יותר מלקרוא. אז אתקדם יותר לאט.
S symptoms New member 6/2/13 #66 והאמת שלי נהרסה הטלויזיה ולקחו אותה לתיקון, אז עכשיו אני רק קוראת. רעות
L limors2 Active member 7/2/13 #67 יופי, כי קראתי היום 5 פרקים. דרוגון חי!! כשההוא הביא עצמות שרופות חשבתי שאלה העצמות של דרוגון, לא הבנתי שאלה העצמות של הבת שלו שדרוגון לכאורה שרף. יאי
יופי, כי קראתי היום 5 פרקים. דרוגון חי!! כשההוא הביא עצמות שרופות חשבתי שאלה העצמות של דרוגון, לא הבנתי שאלה העצמות של הבת שלו שדרוגון לכאורה שרף. יאי
S symptoms New member 7/2/13 #68 אבל היה כתוב שאלה עצמות של ילד! ועאלק שומעת מוזיקה. אני קראתי רק שלושה פרקים היום . אבל אני כמעט בחצי של הספר. רעות
אבל היה כתוב שאלה עצמות של ילד! ועאלק שומעת מוזיקה. אני קראתי רק שלושה פרקים היום . אבל אני כמעט בחצי של הספר. רעות
L limors2 Active member 7/2/13 #69 כן, לא יודעת מה עבר עלי בטח קראתי את זה בתור "הדרקונים הם הילדים שלה" ושמעתי מוזיקה. קצת
S symptoms New member 8/2/13 #70 אני בדיוק בחצי! עכשיו אני בפרק של ג'ון ולפניו היה בראן ולפניו טיירון ולפניו ריק. רעות
L limors2 Active member 8/2/13 #73 אני לא אתקדם יותר מדי בסופ"ש. בבית אני קוראת (שאני קוראת בבית) אליפים. עד שיגמר.
L limors2 Active member 10/2/13 #79 ג'ון. סיימתי אליפים אז לקחתי את הספר לגינה לשמש, אבל החלטתי שלקרוא זה מאמץ יתר ואני מעדיפה לנמנם ולשרוף את הרגליים. אז נמנמתי כל היום ועכשיו יש לי שיזוף חורף
ג'ון. סיימתי אליפים אז לקחתי את הספר לגינה לשמש, אבל החלטתי שלקרוא זה מאמץ יתר ואני מעדיפה לנמנם ולשרוף את הרגליים. אז נמנמתי כל היום ועכשיו יש לי שיזוף חורף
L limors2 Active member 11/2/13 #80 !!!!!!!!!!!!!!! אאיגון טארגריין חי!!!!!!!!! הוא אחיין של קאליסי אז הוא לא יכול לקחת לה את הזכות למלוכה, נכון? הוא רק יהיה אחד מהראשים של הדרקון שלה?
!!!!!!!!!!!!!!! אאיגון טארגריין חי!!!!!!!!! הוא אחיין של קאליסי אז הוא לא יכול לקחת לה את הזכות למלוכה, נכון? הוא רק יהיה אחד מהראשים של הדרקון שלה?
S symptoms New member 11/2/13 #81 וואי, את כבר ממש מתקדמת לא? ולפי מה שאני הבנתי לפי החוקי ירושה הוא בא קודם. מצד שני, לה יש דרקונים וכו' רעות
וואי, את כבר ממש מתקדמת לא? ולפי מה שאני הבנתי לפי החוקי ירושה הוא בא קודם. מצד שני, לה יש דרקונים וכו' רעות
L limors2 Active member 11/2/13 #82 כמעט בדיוק בחצי של 5.1. כן, נזכרתי שהם שוביניסטים כאלה. אוף. שדרוגון יבוא וישרוף אותו.
S symptoms New member 12/2/13 #83 נראה לי שדווקא הפעם זה לא קשור לשובניזם אלא לעובדה שהבן של הנסיך בא לפני האחים, או משהו כזה? רעות