0101 ללא ספק!
למה דווקא הפרק הזה? פרק נפלא, מרגש, מסעיר, מרתק ועוד תארים כאלה שפותח את הסדרה הקסומה הזו. פרק שכולל את הגרעינים של הרבה מאוד מהעלילות המרכזיות בסדרה. הפרשנות המיוחדת של האגדות באה לידי ביטוי חזק כבר מפרק זה ואילך. הגיבורות והגיבורים הראשיים מוצגים. קצב מהיר של השתלשלות העניינים, התמקדות ביחסים בין הדמויות, הצגת הדמויות, המניעים שלהם ועוד. מרתק וסוחף.
קטע/סצנה אהובים מהפרק? בייחוד כל הקטעים שבהם משתתפים סנואו וצ'רמינג. צ'רמינג רוכב על הסוס ולא שם לב למה שהגמדים אומרים לו ומציל את סנואו בנשיקה. הנשימה הראשונה של סנואו. המבטים ביניהם, האנרגיה ביניהם. אח, כל כך רומנטי! וגם צ'רמינג נלחם כשהוא פצוע. הוא נלחם כל כך יפה, יש לו שפת גוף כל כך יפה. וגם הרגע שבו רג'י פותחת את הדלת ונכנסת לחתונה - המבטים שלה, שפת הגוף שלה, המבטים של כולם בה. עוצר נשימה. וגם אמה והנרי.
ציטוט אהוב? I will always find you
בייחוד שנוכחנו שוב ושוב ושוב שזה נכון. וגם סנואו תמיד תמיד תמצא אותו. הם אף פעם לא יוותרו, וימצאו זה את זו ולהיפך. כל כך נפלא!!!
דמות אהובה מהפרק? סנואו וצ'רמינג, הזוג הרומנטי האולטימטיבי.
ורוצה להוסיף שכל העלילה שבה מעורבים אורורה ופיליפ ומולאן ממש לא עניינה אותי. מבין שלושתם, היחידה שיש בה משהו מעניין היא מולאן. אורורה ממש מיותרת, אין בה שום דבר מיוחד. ופיליפ בכלל דמות בעובי של קרטון דק. אורורה ופיליפ ממש דמויות מיותרות, משום שנראה שלא הקדישו מספיק תשומת לב כדי לעצב אותם בצורה ייחודית ומעניינת ולתת פרשנות מיוחדת לדמויותיהם.
את כל זה כתבתי על סמך הזיכרון. אצפה בפרק הפיילוט ונראה לי שיהיה לי מה להוסיף.