עונה 2 פרק סיכום+פרק ראשון

חשבתי שבטוח מישהו יגיד משהו על עניין הגיל, וזה הזכיר לי את אסי וגורי:

-(אסי בתפקיד האמא) "בן, יש לי משהו לספר לך
-מה?
-אביך, הוא לא אביך האמיתי
-ידעתי, תמיד היה לי מוזר שאבא קטן ממני בשנתיים....."

טוב, נו, סיכום משלי

אני תמיד שוכחת לרשום דברים ותמיד יוצא לי מבולגן

אז מי זה הזר הזה(וואי הוא כ"כ מוכר לי!!, ומי זה להרופא? ג'יימס שאל אותו, אבל הוא לא ענה.
היו חסרים לי אוגוסט - פינוקיו, ג'פטו,סנדי/מראה, ואיפה המכשפה של הנזל וגרטל (אניה
), מקווה שעוד נראה אותם בהמשך.

כ"כ פחדתי שאורורה או מולאן ינסו להציל את הנסיך (לא סובלת את השחקן הזה, חבל שהיצור המפחיד לא יכול לעשות עצירה בפל"ל ולהרוג אותו גם שם). הן חושבות שאמה וסנו רעות - זה צריך להיות מעניין.
בטח גם נגלה מתישהו למה חלק מעולם האגדות לא הושפע מהקללה.

אם אמה החזירה לרג'ינה את הכוחות, אז היא אמורה להחזיר את הבנות בקלות לא? (מה שבטוח לא יקרה). האם גם גולד קיבל את הכוחות חזרה?

shirush3

New member

וואיייי הלוואי שהיצור הזה היה הורג אותו בPLL
אני גם פחדתי שהן יצילו אותו
אבל מפגרות אתן רואות את אהוב לבכן נשאב ע"י יצור לא ברור תעשו משהו!

אני מניחה שבשביל להחזיר אותן היא צריכה את ג'פרסון ולעשות כובע חדש ובטח גם אז ימצאו משהו מסובך
וזה היה יכול להעביר אותן לכ"כ הרבה עולמות

עונה גם

פרק הפתיחה היה מצויין.

האיחוד של כולם בסטוריברוק היה מצויין. אהבתי מאוד את התגובה של אמה, זה היה כל כך אמיתי ונוגע ללב.
שלגייה וצ'ארמינג - הם כל כך יפים ביחד שזה כואב בעיניים. אני מקווה מאוד שלא נזכה לראות את דיויד של העונה הקודמת.
רג'ינה - היא מלכה אמיתית. ותודה לאמה שהחזירה לה את הקסם.
רמפאל - בחרו בשחקן מושלם.
בל - אני יודעת שכולם כל כך מאוהבים בה, אבל אני באמת לא מבינה מה כלכך מיוחד בה. היא יפה, היא נחמדה ובזה נגמר הסיפור.
הקטע עם הרופא הטוב לא ברור כלכך. אולי הוא יודע שצ'ארמינג הוא לא נסיך אמיתי (בעצם הוא נהיה נסיך רישמי אחרי שהוא התחתן עם נסיכה אמיתית) ולכן הוא אמר שהוא לא הנסיך שלו. אולי הוא באמת ממלכה אחרת והוא לא מכיר את צ'רמינג......
ומה הקטע של המוצץ נשמות מהארי פוטר?!?

והרסו לי את היפיפה הנרדמת. למה היא כזו מעצבנת ותלותית?! ולא חראם על הנסיך המהמם שלה? עוד לא מבינה את הקטע עם מולאן, אבל אולי הכותבים רוצים אחוות בנות חזקות ששולטות בעולם האגדות ויצילו אותו.........

כולם פה ראו הארי פוטר?

אני לא ראיתי והיצור הזה הבהיל לי את הביג'יביז.
אני לגמרי איתך, ריג'ינה, רמפל
.
הקטע עם הרופא ממש מוזר, אולי הוא בכלל טרול, או מישהו רע?
אם הצרצר הפך לפסיכולוג, אי אפשר לדעת בכלל

אהבת את הנסיך של הנרדמת? את צופה בפריטי ליטל ליירס (פל"ל)?

אני לא צופה בפריטי ליטל ליירס

קצת נמאס לי מסדרות שמתרחשות בתיכונים (אני גם פושעת כפולה כי נטשתי את FRIDAY NIGHT LIGHTS ובוורלי החדש). אני לא מתחברת לקטע שבו ילדים בגיל 16 מתנהגים כמו מבוגרים בני 30 (אני כבר עברתי את גיל 30 ולא הייתי חולמת לדבר/להתלב/להתנהג כמו רוב הדמויות).
אבל הבנתי שהנסיך המאמאם של היפיפה הנרדמת משם. לא מכירה אותו, אבל הוא כל כך יפה....... וזו האגדה החביבה עלי אז אני לא מבינה למה הרסו את אורורה (והשחקנית היה מדהימה בטיודור - אם לא ראית אז אני ממליצה בחום)

אני מחכה לראות את הזר מהדקות הראשונות. קראתי כל מיני תיאוריות לגביו. שהוא אבא של הנרי. שהוא קפטן הוק. שהוא באיי הבן של ראמפל ואבא של הנרי (ואז ראמפל הוא סבא של הנרי ואז יהיה קרב אמיתי לגביו - צ'רמינג (ואמה) VS רג'ינה VS ראמפל.
ואת אוגוסטוס אהובי היקר.

אהבתי את המש"שים!!

התאוריה של הקרב האמיתי מעולה!! הלוואי ויקרה משהו כזה

אני מבינה אותך, גם אני פרשתי מגליי, 90210, אבל יש סדרות שאני עדיין נהנת מהן, פל"ל משחק השקרים, הם הצליחו לתפוס אותי. בפל"ל הדמות של הנסיך קריפי, על גבול הפדופיליה לטעמי, הוא נידי וקרציה ומעצבן, אז בגלל זה אנחנו באנטי עליו.
למרות שהיום אני נמשכת לסדרות "הבוגרות" יותר.
יצא לך לראות את הסדרות החדשות? רבולושן, פארק אבניו 666 (הן אצלי אבל עוד לא יצא לצפות, אם צפית בהן- בלי ספוילרים
)

ראיתי גם ראיתי

ראיתי את שתיהן, אבל אני אחכה לך. סוף סוף יהיה לי פרטנר לצפייה בסדרות! יש כאן מלא סדרות חדשות, אנחנו בודקים את כולן, אבל מסננים את הרוב.....
היום בערב נראה את הסדרה החדשה CHICAGO FIRE. יש עוד סדרות שאת אוהבת?
חוץ מזה אני רואה גם נקמה והאנטומיה כמובן, המשרד, ומשפחה מודרנית.

אולי כדי שאני אראה את פפ"ל. שהייתי בארץ ריפרתי על העונה הראשונה וממש לא התרשמתי..........

גם שיקגו פיר ברשימה שלי

מעולה.
פעמיים בשבוע אנחנו פותחים שרשור אוף ושם חופרים על כל מה שלא קשור לעד
.
תגידי לי אם השיקגו הזה שווה צפייה.

למעלה