שרשור הכרות!!

denush

New member
שרשור הכרות!!

אני חושבת שבהחלט הגיע הזמן לשרשור הכרות חדש,
בזמן האחרון אנחנו רואות כאן בפורום הרבה כינויים חדשים, ויהיה נחמד לעשות איזה סיבוב קצר עם הכרות בין כולן :)
אז.... תרשמו שם\כינוי.... גיל ומאיפה, רק אם אתן רוצות :)
וספרו לנו על ההתמכרות שלכן :) מתי התחלתן את האובססיה?. כמה לקים יש לכן באוסף?... מה הלק האהוב עליכן באוסף?
אני סתם עפה על עצמי פה, אתן יכולות לרשום ולהוסיף מה שבא לכן :)

yaelsn

New member
אני הייתי מוסיפה

גם תמונה של העיצוב שאתן הכי אוהבות - שלכן או של בלוגרית כלשהי:)
נחמד להכיר את הטעם של כל אחת

yaelsn

New member
נעים להכיר

אני יעל, בת 23 מאיזור המרכז

נראה לי שהאהבה ללקים תמיד הייתה שם, אבל האובססיה התחילה כמה חודשים אחרי השחרור
באסה שכשהייתי בטיול אחרי צבא בברצלונה האובססיה עוד לא הייתה שם, אחרת הייתי חוזרת עם סטוקים מטורפים של קיקו

בפעם האחרונה שספרתי היו לי 90 ומשהו, וקניתי עוד קצת מאז, אז יש לי בערך יש לי בערך 100 לקים באוסף. היום בבוקר הזמנתי עוד 10

הלק האהוב עליי זה waltz של essie
ומסתבר שהוא גם הלק האהוב על אמא שלי, אז אני חייבת להתארגן על בקבוק נוסף כי כבר עברנו את החצי

יחד איתו תופס את המקום הראשון גם she walks in beauty של a-england

בתמונה - לא יודעת אם זה העיצוב האהוב עליי, אבל זה משהו שעשיתי לאחרונה ונשאר עליי יחסית הרבה ימים, אז הוא די אהוב

(5 ימים מלאים בלי צ'יפים ואפילו בלי שחיקה בקצה הציפורן!)

עונה

אסתי 38 תל אביב נשואה+1.
מתה על לקים, אבל בסבבה. מאז הפורום הזה חופשי נחשפתי למותגים נוספים, ועיצובים מדליקים ואני מאוד נהנת להסתכל על כל התמונות שכולן מעלות.
תמיד אשאר נאמנה ל-שיק, כי זו החברה היחידה (כולל מותגים, שזה דבר מאוד מאכזב למען האמת) שמחזיקה לי מעמד על הצפורנים 3 ימים.
אני חושבת שיש לי משהו כמו 30 לקים, מרגיש לי הרבה ואני באמת צריכה חלק להעלות למכירה.
הלקים שאני הכי אוהבת הם אלו שאני חוזרת אליהם: Monro's Red Orly ו-קרליין 363 שניהם אדומים. בתמונה הלק של orly.

היי

אני אנה, בת 24.
ההתמכרות שלי יחסית חדשה. עד הצבא כמעט לא השתמשתי בלק, אבל כשנכנסתי לקבע זה שבר לי את שגרת המדים אז התחלתי להתעניין, וזה נהיה באמת רציני רק בחודשים האחרונים (חצי שנה בערך?).
יש לי 30 וקצת לקים, שלפי האוספים שראיתי פה זה ממש מיניאטורי, אבל אני עובדת על זה!
הלק האהוב עליי כרגע הוא Gade Dramatic Teal, שאני לחלוטין מאוהבת בו.
אין לי עיצוב של מישהי ספציפית, אבל אני מתה מתישהו להצליח (או לחילופין לתת למישהי אחרת להצליח בשבילי, מה שיותר סביר שיקרה) לעשות עיצוב של גלקסיה.

trilliane

Well-known member
מנהל
עיצוב מהמם!
גם אני חושקת בו זמן רב...

ואפילו קניתי לי לקים שחשבתי שיתאימו, ובסוף התעצלתי לנסות אפילו...
אני חושבת שאם אחרי כל העבודה זה לא יצא מרשים מספיק אני סתם אתבאס (קטע פרפקציוניסטי שכזה). בקיצור, בינתיים הוא ברשימת ה"השראה" שלי.

מחכה לראות את הניסיון שלך.

הפרפקציוניזם הזה זו הסיבה שעוד לא ניסיתי

אני מחכה שתגיע האחת שתצליח לעשות את זה במקומי.

היוש

אני בת 25 מהצפון

ההתמכרות שלי עתיקת יומין אבל תפסה תאוצה לפני איזה שנה וחצי ככה, באיזשהי תקופת מבחנים שדרדרה אותי לטירוף וההתמכרות ההיסטרית הזו
ז"א תמיד אהבתי לעשות דברים מוזרים בלקים, מהתיכון עוד הייתי עושה כלמיני פסים מוזרים בלקים, לאורך, לרוחב, אצבע מורדת, 3 מורדות..

אני לא יודעת כמה יש לי באוסף
ואני מעדיפה לא לספור כי זה יהיה לא נעים
כי יש לי באמת הרבה
אבל בקרוב מאוד אני מתכננת לעשות פינת "האוסף שלי" ואז גם נדע כמה יש לי וגם מה

הלק האהוב עליי.. הממ למען האמת יש הרבה. אבל יש שני לקים שעמלתי יחסית רבות כדי שיצטרפו למשפחה היפה שלי
אז אני אלך עליהם -
Orly - Space Cadet
Revlon - Whimsical
אבל באמת שהם שניים מתוך כל כך הרבה אהבות

לגבי עיצוב אהוב - אני עוקבת אחרי לא מעט בלוגים ושומרת ממש לא מעט מהעיצובים ב pinterest שלי ככה שלא היה קשה למצוא עיצוב שאהבתי.. אבל ממש לא חסרים כאלו, הוא לא היחידי בכלל:
http://pinterest.com/pin/75787206202079247/

yaelsn

New member
התכוונתי אם קנית את הסט המוקטן או שבחרת

לך בקבוקים בגודל מלא של הצבעים שאהבת :)

תתחדשי!
אני מתה על הקולקציה הזו למרות שהיא לכאורה בצבעים נורא בנאליים. יצאו להם גוונים מקסימים, והגליטר משגע!

trilliane

Well-known member
מנהל
Orly - Space Cadet שולת1!!!!!

אגב, הייתי בשבוע שעבר בווינה ויש שם רשת חנויות פיצ'יפקעס (או אקססוריז, או אביזרים לבנות קצת אינפנטיליות
) בשם Clair's עם לקים חמודים בנפח 9 מ"ל שעולים כ-3.5 אירו (יש גם ביותר וגם בפחות) אבל יש להם מדף מציאות עם מוזלים וקניתי באירו אחד משהו שלפחות בבקבוק נראה די דומה לאורלי אהובתנו (רק לא דואוכרומי, עד כמה שאפשר לראות). אני צריכה לנסות ולהשוות... לרוב אני לא קונה משהו דומה ללק שכבר יש לי, אבל זה פחות מחמישה ש"ח, אז לא עמדתי בפיתוי...

Name Of a User

New member
שלום

אני טל, בת (עוד מעט) 22.

אני כוססת לשעבר, ותמיד אהבתי לראות לקים על בנות אחרות, אבל בגלל שלא היו לי ציפורניים אף פעם לא השתמשתי בעצמי.
באמצע הצבא החלטתי שדי נמאס לי, והצלחתי להפסיק לכסוס. בהתחלה קניתי בעיקר לקים ורודים של ג'ייד ושיק ולא ממש התפרעתי עם הצבעים,
היום אני כבר בחיפוש מתמיד אחרי לקים מיוחדים של חברות מיוחדות ותמיד מנסה לחדש את עצמי בלקים לא שגרתיים.

החברה הישראלית האהובה עליי היא ג'ייד, גוונים רגילים ולא מאוד מיוחדים אני קונה רק מהם, יש לי כבר 31 לקים שלהם וזה לא הסוף

בפעם האחרונה שבדקתי היו לי כמעט 70 לקים באוסף, אבל מאז התווספו עוד כמה ויש עוד כמה בדרך, אז אני די מתקרבת ל-100 לקים

אי אפשר לבחור לק אהוב, כי יש כלכך הרבה, וכל אחד מהסיבות שלו.

יש לי אינסטגרם שאני מעלה אליו את העיצובים שלי. בחיי היומיום אין לי למי להתלהב על הציפורניים אז זה אחלה מקום

ויש שם גם קהילה מאוד גדולה של בנות המתעסקות בציפורניים ואני אוהבת להסתכל ולקבל מהן השראה!
מוזמנות להציץ אם בא לכן.

GiraffAdida

New member
היוש!

אני עדידע [עדי], בת 24, מרמת גן.
האובססיה התחילה בגיל 10 בערך, העתקתי מ 2 אחיותיי הגדולות...
אנחנו רק בנות בבית! ( אנחנו 5 אחיות, וההורים גרושים, אז אנחנו ממש רק בנות.. הכי כיף
)

אני בעצם ה "מניקוריסטית" של הבית: לאמא, לאחיות, וגם לחברות...

יש לי בסביבות ה-70 לקים, אבל בקרוב אני רוצה לארגן מכירה של כמה מהם, שעדיין מתפקדים טוב, אבל יש לי המון כפילויות בגוונים דומים... (כשאני נתקעת על צבע מסויים אני קונה את כל הגוונים שלו בערך...)

הגוונים שמושכים אותי בד"כ הם ורוד, אדום, סגול. לאחרונה התחלתי לאהוב גם את ה"משוגעים והמזעזעים": כחול רויאל, ירוק מנטה, כתום זוהר, זהב, שחור בשילוב זהב, וכו'. אני משתדלת תמיד להתאים את הגוון של הלק לפי העונות - חורף, קיץ, אביב...

אני מאוהבת בגליטרים! ולאחרונה משתעשעת עם גליטרים ושכבה של טופ מאט מעל, זה יוצא ממש נחמד. וככה אני גם מרגישה שאני פחות "נוצצת ממרחקים"...
אני פחות אוהבת את החותמות, אבל אוהבת מדי פעם לנקד, ולשלב מדבקות.

בפורים התחפשתי למלכת הכוכבים, השקעתי ממש על הציפורניים עם לק כוכבים
(מצורפת התמונה)
בד"כ אני מורחת לקים "מלאים וחלקים" כלומר - בלי קישקושים או נייל-ארט כלשהו על הלק, ולפעמים גם לקים גליטרים. ואם אני מנסה לעשות נייל-ארט או דוגמא כלשהי, זה תמיד יוצא לי "פורים"... כלומר, אני לא יודעת איך לעשות משהו קלאסי ונקי, שלא יראה ילדותי. אני עדיין עובדת על זה...

במקום שבו אני עובדת, (אתר "מתחתנים") העבודה היא עצמאית וכל אחד עובד לבד כביכול, ומדי פעם הייתי מרשה לעצמי למרוח לק במהלך יום העבודה (על חשבון ההפסקה שלי כמובן..) והייתי סוחפת איתי את כל הבנות במשרד.... היינו עושים "שעת יופי עם עדידע" פעם בכמה ימים... כולן היו יושבות פה במשרד שלי ומחכות שאמרח להן לק, והיינו עושים החלפות וכו'...
אבל לאחרונה נהיו פה שינויים בהנהלה, ועשו לנו שיחת נזיפה על העניין הזה, ועכשיו אני בקושי מחליפה צבעים, כי אין לי זמן אחרי העבודה, רק בסופ"שים

נכנסתי לפורום הזה לפני חודש ומשהו כדי לשאול שאלה, ומאז נשארתי כי אתן עושות פה עיצובים מהממים שמביאים לי המון השראות :)

אז ביוש בינתיים!
- עדידע -

למעלה