היוש!
אני עדידע [עדי], בת 24, מרמת גן.
האובססיה התחילה בגיל 10 בערך, העתקתי מ 2 אחיותיי הגדולות...
אנחנו רק בנות בבית! ( אנחנו 5 אחיות, וההורים גרושים, אז אנחנו ממש רק בנות.. הכי כיף
)
אני בעצם ה "מניקוריסטית" של הבית: לאמא, לאחיות, וגם לחברות...
יש לי בסביבות ה-70 לקים, אבל בקרוב אני רוצה לארגן מכירה של כמה מהם, שעדיין מתפקדים טוב, אבל יש לי המון כפילויות בגוונים דומים... (כשאני נתקעת על צבע מסויים אני קונה את כל הגוונים שלו בערך...)
הגוונים שמושכים אותי בד"כ הם ורוד, אדום, סגול. לאחרונה התחלתי לאהוב גם את ה"משוגעים והמזעזעים": כחול רויאל, ירוק מנטה, כתום זוהר, זהב, שחור בשילוב זהב, וכו'. אני משתדלת תמיד להתאים את הגוון של הלק לפי העונות - חורף, קיץ, אביב...
אני מאוהבת בגליטרים! ולאחרונה משתעשעת עם גליטרים ושכבה של טופ מאט מעל, זה יוצא ממש נחמד. וככה אני גם מרגישה שאני פחות "נוצצת ממרחקים"...
אני פחות אוהבת את החותמות, אבל אוהבת מדי פעם לנקד, ולשלב מדבקות.
בפורים התחפשתי למלכת הכוכבים, השקעתי ממש על הציפורניים עם לק כוכבים
(מצורפת התמונה)
בד"כ אני מורחת לקים "מלאים וחלקים" כלומר - בלי קישקושים או נייל-ארט כלשהו על הלק, ולפעמים גם לקים גליטרים. ואם אני מנסה לעשות נייל-ארט או דוגמא כלשהי, זה תמיד יוצא לי "פורים"... כלומר, אני לא יודעת איך לעשות משהו קלאסי ונקי, שלא יראה ילדותי. אני עדיין עובדת על זה...
במקום שבו אני עובדת, (אתר "מתחתנים") העבודה היא עצמאית וכל אחד עובד לבד כביכול, ומדי פעם הייתי מרשה לעצמי למרוח לק במהלך יום העבודה (על חשבון ההפסקה שלי כמובן..) והייתי סוחפת איתי את כל הבנות במשרד.... היינו עושים "שעת יופי עם עדידע" פעם בכמה ימים... כולן היו יושבות פה במשרד שלי ומחכות שאמרח להן לק, והיינו עושים החלפות וכו'...
אבל לאחרונה נהיו פה שינויים בהנהלה, ועשו לנו שיחת נזיפה על העניין הזה, ועכשיו אני בקושי מחליפה צבעים, כי אין לי זמן אחרי העבודה, רק בסופ"שים
נכנסתי לפורום הזה לפני חודש ומשהו כדי לשאול שאלה, ומאז נשארתי כי אתן עושות פה עיצובים מהממים שמביאים לי המון השראות
אז ביוש בינתיים!
- עדידע -