שרשור הכרות!!

MyRun

New member
הייי

אני רותם, בת 20 מהמרכז.
אני הפסקתי לכסוס בגיל 13-14, כששמו לי גשר והציפורניים היו כ"כ קטנות (יש לי מבנה כזה פצפון) שהגשר ממש הפריע לי להגיע אליהן. לא הייתה ברירה אלא להגמל... ומאז התחלתי לגדל ציפורניים ותמיד היו לי ציפורניים ארוכות והקפדתי לשים לק.
ההתמכרות הגיעה בעקבות עיצוב עם סטריפינג טייפ שראיתי בפייסבוק של נייל סטודיו אחרי שמישהו מהחברים שלי בפייסבוק עשה עליה לייק... העיצוב הזה עם האדום צהוב ירוק ושחור מעל? בול זה

אני כרגע חיילת אבל לרוב זה לא מפריע כי אני ספורטאית אז אני לא הולכת הרבה לצבא. וגם כשכן אז אני משרתת בבית ספר (מורה חיילת) ככה שאין לי רס"רים ובלגנים על הראש.

יש לי בערך 60 לקים, ואני חושבת שהאהובים עליי הם orly - crawford's wine שבדיוק מרחתי כרגע ומופיע בתמונה, ו barry m - aqua glitter.

אין לי עיצוב אהוב ספציפי, אבל ללא ספק מאז שניסיתי water marble לראשונה לפני שבועיים זה הפך להיות הטכניקה האהובה עליי! אני עוקבת אחרי מישהי באינסטגרם שכל הזמן עושה marbling, ותמיד יוצא לה כ"כ מושלם! בקרוב אצלי

shili11

New member
ההתמכרות שלי ואני

קוראים לי שילת ואני בת 18 (אני חושבת שאני בין הצעירות כאן חחח )
תמיד אהבתי לקים וזאת לא הגזמה... עוד מבית הספר היסודי הייתי גוררת את אמא שלי לחנות הקטנה שבדך לבית ספר
ומשגעת אותה לקנות לי לקים. בין הלקים הראשונים היה לק של דלילה או איך שלא הוגים את זה בצבע סגול !
חחחחח ועכשיו אני נזכרת שהרסתי אותו כי הכנסתי לתוכו כוכבים כאלה קטנים שהיו משתמשים באיפור, הקדמתי את זמני בכיתה ד'...
גם החותמות היו בבית הספר היסודי, אני חושבת שבכיתה ה' או ו'... הייתה לי מכונה כזאת שמחתימה על הציפורניים (אתן בטח מכירות כזאת), עד היום החותמת והדיסקיות שלה נמצאות אצלי...
הלק הראשון של CHIC נקנה עבורי ע"י אחי כןכן אח לא אחות בצבע שחור מספר 32...
כיום יש לי בסביבות ה-100 לקים.. שניה אני אלך לספור חחחחח 104 בדיוק ! ועם עוד רשימה ארוכה שכבר בדרך לכאן...
העיצוב האהוב עליי ביותר הוא העיצוב שעשיתי של בובספוג, המוצג בתמונה ליד.
וזהו נגמר...

neurotica

New member
אהלן

אני מאיה ואני מרגישה כאילו אני בקבוצת תמיכה. ~אוהבים אותך מאיה~

אהמ. כן.
כססתי ציפורניים עד בערך גיל 21, ואז עשיתי בנייה וכססתי אותן גם מתחת לבנייה (יאפ, מוכשרת) אבל כשהורדתי את הבניה הן היו במצב כ"כ מזוויע שכנראה ירד לי כל חשק ואז הפסקתי לכסוס.
בעיקרון גם כשכססתי הייתי שמה לק, נראה לי שבעיקר שחור, אבל מאז שהפסקתי אני מפצה על זה כמה שרק ניתן. היתה תקופה שבה אחותי היתה בעיקר מעצבת לי כל מיני דברים נחמדים והחל מקצת לפני שהצטרפתי לפורום (מרץ כזה?) התחלתי לנסות לעשות שטויות לבד.

הלק האהוב עלי הוא כנראה 512 של שיק (שאני רואה עכשיו שלא עשיתי איתו שום דבר בתקופת הפורום אז זה פותר לי את הסוגיה להיום).
העיצוב שאני הכי אוהבת שעשיתי הוא השחור-לבן-אדום שעשיתי לאחרונה, בהשראת הספר.
עיצוב שהייתי רוצה להצליח לעשות מתישהו זה חותמת על כל הציפורן (כן, בנאלי אבל עדיין לא יצא לי למצוא את שילוב הלק+חותמת שעובד).
כשספרתי בינואר היה לי בערך 30 לקים, עכשיו יש קרוב ל50. וואו.

ואם כבר אז רק רציתי להגיד שממש כיף פה.

noash5

New member
נעים להכיר

אני נועה, בת 24 וחצי מהמרכז.

קשה לי להגיד מתי התחילה האובססיה.. איכשהו, ממש בלי לשים לב, יש לי קרוב ל-160 לקים (לא כולל אלה שצריכים להגיע מכל מיני הזמנות שעשיתי..)

אין לי לק אהוב, אני באמת אוהבת את כולם וזה כמעט כמו לשאול את מי אני אוהבת יותר אבא או אמא...

זה העמוד אינסטגרם שלי, יש בו גם לקים וגם שטויות..
http://instagram.com/noash4

ואלבום לקים ציבורי בפייסבוק...
https://www.facebook.com/noa.shemesh/media_set?set=a.2205356817473.2126742.1353979997&type=3

ashly1997

New member
היוש

אממ אז ככה אני חושבת שאני הכי צעירה, כמעט 17 חח .. אוהבת לקים, מכורה , מאז ומתמיד !! קוראת דיי סמויה בפורום, אני תמיד מסתכלת מקבלת השראה ומתרשמת מעיצובים שמעלים :)
כשהיה לי יותר זמן (פחות בגרויות..) הייתי מחליפה כל יום ומתאימה לבגדים , וככה מאז ומתמיד אני ידועה כ'זאת עם הלקים' חח
הפסקתי לכסוס לפני הרבה זמן אבל הציפורניים עדיין לא גדלות
(אז עובדים עם מה שיש.. )

יש לי יותר מ100 לקים וכל הזמן נוספים לי חדשים-מקורים !! - החבר עובד במפעל שמייצר (הוא מכין אותם בעצמו
) אז כל הזמן הוא מביא לי צבעים יפים ומיוחדים שהוא מכין

קשה לי לבחור מה האהובים עליי כי אני אוהבת את כולם - במיוחד סגוליםם..

בתמונה- כמה עיצובים שעשיתי ואהבתי (וזכרתי לצלם !! ) ואת שני הלקים החדשים שהחבר הביא לי רק השבוע

yaelsn

New member
חבר שלך עובד במפעל לקים? גאוני חחחח

ברוכה הבאה לפורום:)

Bonushkie

New member
היי!

אני מאי, בת 21 מאזור השרון.

האובססיה התחילה לפני כחודשיים, שאיכשהו הגעתי לפורום לקים מחו"ל ואחרי כמה זמן שהייתי מסתכלת על כל התמונות שם כבר לא היה לי סבלנות שיעשו לי עיצוב כלשהו ולהישאר עם זה כמה שבועות. אחרי זה חברה שלי מארה"ב שלחה לי חבילה עם איזה 10 לקים ואז התחלתי להתעסק בזה בעצמי והאוסף רק גדל משם.
אני חושבת שיש לי בסביבות ה70 לקים כולל אלו שבדרך אליי מכל מיני הזמנות, ועדיין אני מרגישה שאין לי מספיק צבעים ושיש יותר מדי דברים שאני צריכה.
כרגע בכל מקרה אני מתכוונת להמשיך לא לקנות לקים בזמן הקרוב לפחות עד שתצא עוד איזה קולקציה חדשה.

אין לי לק אהוב, אני אוהבת את כולם, אבל הנה הלק שהייתי איתו אתמול עד שהלכתי לים והוא קצת נהרס, השתמשתי בheat index של china glaze שקיבלתי מחברה שלי בחו"ל יחד עם עוד כמה מהקולקציה הזאת. (וגם קיצרתי את הציפורניים כי כבר לא יכולתי לסגור ולפתוח את החלונות בבית)

denush

New member
גם אני!!!

בדיליי מטורף!
אז אני ירדן, בת 24 מהמרכז :)
את ההתמכרות התחלתי בערך לפני שנה וחצי, אני אפילו לא כל כך זוכרת איך הגעתי לזה, סתם התחלתי לשוטט וההתמכרות התדרדרה יותר ויותר ככל שהזמן הזמן, גם הרבה בזכות הפורום. היום יש לי בערך 200 לקים...
הלק האהוב עליי, עדיין אין על St. George של A-England :)
אבל מאז הצטרפו הרבה אהבות חדשות לאוסף :)

למעלה