TLG נדחה ל6 לדצמבר

כל כך צפוי וכל כך חבל באותה מידה.

אני באמת לא יודע למה אנשים עוד בונים על יוצר מגה מן הבן אדם הזה הרס את השם שלו יותר ממה שפלטיניום הרסו את שלהם עם ערמת משחקים בינונים.

חבל כי זה יכל להיות משחק פלטפורמה מגניב.

מישהו 2

New member
היו כל מיני חדשות יפניות בכנס שפרסמתי מעל ההודעה הזאת

אבל מבחינתי, הפרסומת הזאת ששידרו בסוף האירוע עשתה את האירוע ;)
&nbsp
זה לא המנכ"ל של סוני נלחם שם במפלצת הענקית? חח

V Has Come To

New member
כן...רק שאני מוכן לקבל את המשפט הזה בשביל משחק שנדחה פעם אחת

או פעמיים...לא משחק שנמצא בפיתוח כבר כמעט 10 שנים...

הוא יהיה שווה את הזמן שחיכינו.

ולא אל תנפנף לי בממוצע של 6 או 7 אם יהיה כי אני מודע לזה שהרבה מהמבקרים הולכים לקטול אותו לא מזיז לי :)

זה באמת מאכזב.

אמנם קוגימה תמיד אמר שהוא עובד על משחק עולם פתוח אבל נראה לי שכולנו שכחנו את זה מאז החשיפה של המשחק עם ריידוס..

מקווה שהעלילה לא תהיה מחורבנת

מישהו 2

New member
שמעתי אותו מדבר על המשחק בכנס בלייב

המילים "עולם פתוח" ופיצ'רים של אונליין הוזכרו (לא זכור לי CO-OP) , אבל באופן אישי הרגשתי שלא מדובר בדברים הסטנדרטים שאנחנו חושבים עליהם כשמדברים איתנו על עולם פתוח.

הוא גם אמר שיהיה במשחק "רק מידה מסוימת של בחירה חופשית" (לא כמו שכתוב בכתבה ב IGN) . יש לי הרגשה שזה בכל זאת יהיה משחק ליניארי פשוט שהגבולות שלו מטושטשים והוא יראה כמו עולם פתוח במבט ראשון.
משהו בערך כמו בשלבים האחרונים של אנצ'רטד 4 P:

אבל קיצר יש עוד בטח מלא זמן עד שנראה גיימפליי או משהו אז נחכה ונראה

אם באמת יהיה CO OP המשחק כן יסבול בגלל זה. :(

לא זכור לי משחק סינגל פלייר שלא נדפק מהמצב הזה.במיוחד משחק עלילתי, מה הקשר עכשיו CO OP.
ממ
אין כל כך מה להתלונן לפי שראינו את המשחק ובמה מדובר, אבל אני ממש מקווה
שקוג'ימה ישים את הנשמה שלו במשחק הזה כמו שהוא עשה עם סדרת MGS ושלא יחפף ויכניס CO OP רק בגלל שאיזה מנהל מעפן בסוני דרש ממנו את זה.

שיהיה מולטי מצדי לא מזיז לי, להרבה משחקים של נוטי דוג יש מולטי והם נהדרים אבל הCO OP מדאיג אותי כי זה משהו שמשפיע ישירות על הסינגל פלייר.

שיעשה מצב מולטי נפרד כמה שבא לו.

מישהו 2

New member
Naruto shippuden Ultimate ninja storm 4: Road to boruto

הטריילר לחבילת ההרחבה לסטורם 4.

לפני הרבה שנים כל משחק חדש שהייתי קונה היה בשבילי אושר צרוף ולילות בלי שינה רק כדי שבבוקר אני אוכל לשוב ולשחק. לצערי אולי בגלל שהתבגרתי ואולי בגלל המשחקים של היום, שום דבר כבר לא מחזיר לי את תחושות ההתרגשות האלה מהילדות של משחק חדש. חוץ מסדרת משחקי נארוטו סטורם. שלמרות שהיא חוזרת על עצמה והמשחקים בה די ממוחזרו מדי שנה עם שינויים מינוריים , היא השריד היחיד של ההרגשה הזאת מפעם בשבילי.
אז הם כבר יכולים להיות בטוחים שאת הכסף שלי לחבילת ההרחבה הזאת הם יקבלו.

נראה ממש חמוד, חבל שאין לי זמן בשבילו.

אם זה היה יוצא בתחילת השנה הייתי חורש על זה
השנה יש DQ7 יש לי לסיים את דיג'ימון, ועוד לא דיברתי על האפשרות שא קנה את פפ15 אחרי שאסיים עם DQ7 (בטח יקח לי חודשיים)
ויש את יאקוזה 0 בתחילת 2017. ואז הוריזון ופרסונה 5.

זה כל כך כייף שהצרות הם שיש בכל כך הרבה מה לשחק.

דרגון קווסט 7 מקבל ממוצע של 85

קצת נמוך לדעתי אבל לפחות לא 70.

רוב המבקרים אהבו את זה שהמשחק הוא 100+ שעות של תוכן איכותי, כמו כל DQ המשחק הזה מרגיש כמו סידרת אנימה ארוכה במיוחד, שכל סיפור בכל עיר, עומד בפני עצמו משאר הסיפורים כמו פרק בסידרה אפיזודית.

גם המפגרים שנתנו למשחק ציון 6 או 7 לא באמת מצאו על מה להוריד למשחק ציון אז הם התחילו לחפור על זה ש"אין להם זמן למשחק ארוך כזה ב2016"

שהם "אנשים עסוקים" או IGN שאמרו שיקח להם עד סוף 2017 לסיים את המשחק. מעניין מאוד אם הם יגידו את הדברים האלה גם על world of final fantasy או מעניין מאוד למה הם לא אמרו את אותם הדברים על האורך של המכשף.

קוטאקו נכנסו במשחק על זה, שאתה צריך לדבר עם הכומר בכנסיה כדי לשמור את ההתקדמות שלך והמבקר שלהם אמר שהוא נוטש כל משחק דרגון קווסט אחרי 10 שעות בערך.

פחח. מה יש להגיד.אף מעריץ אמיתי של דרגון קווסט לא יסכים לשנות את שיטת השמירה, זה חלק מהקסם.

יש את הפעמים האלה שאתה פשוט לא מוצא את הכומר ואתה מת לשמור ולסגור את המשחק ואז אתה מוצא אותו ומגלה שהוא עסוק בלהציץ לבחורה מתקלחת באמבטיה
. רגעים קסומים.

וכל המבקרים של "סיפור משעמם" די צאו מהסרט דרגון קווסט זה לא פיינל פנטזי וזה אף פעם לא יהיה, עברו הלאה או שתתנו למי שאוהב את הסדרה לבקר את המשחקים.

מקווה שימכור טוב.

למעלה