TLG נדחה ל6 לדצמבר

דאמטטטט!!! תתחדש גבר.

אני קונה אותו השבוע (דיגיטלית ופיזית בהשקה) אני רק מחכה לכבל הטענה שיגיע אלי כבר. מקווה שהדואר החרא הזה לא יהרוס לי את הכבל גם.

נשחק יחד! כל כך כייף שקנית.

נראה אחלה אהבתי את הסקטבורד הזה.

המשחק לפעמיםה הי נראה העתק של טיילס כסליה ולפעמים הוא נראה ממש יפה כמו בסרטון הזה.

אני מאוד אוהב את זה שהם הולכים לתת לנו לשים כל arte/.מתקפה בכפתורי ה"איקס עיגול ריבוע משולש"

יהיה אפשר לעשות קומבואים נהדרים ותהיה הרגשה של משחק מכות יותר מאי פעם. (או לפחות מאז המעבר של הסדרה ל3D )

יש עכשיו מבצע על טיילס מחיר די טוב, תוהה אם לקנות את זה ולשמור לי ל2017
או פשוט לחכות למשחק הזה ב2017 ולשחק בהשקה.

עד עכשיו אני בבאסה שאקומה נמצא בטקן 7

א' יש לו את כל התכונות שיש לו בSF4 ולדמויות של טקן אין באמת איך להתמודד מולו, הוא דמות די שבורה בעולם של טקן לא משנה איזה ספין יעשו להחלטה להכניס אותו.

ב' לא מספיק שהאונליין של סטריט פייטר זה חצי מהזמן רק ריו וקן עכשיו גם בטקן הרוב יהיו אקומה?

ג' איך הוא לעזאזל מגיע לטקן לפני שהוא מגיע לSF5?

שיוציאו כבר את המשחק! כל יום מרביצים לנו ספוילרים לפנים

בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה טריילרים עלילתים למשחק שלא יצא.
(אולי חוץ מפפ15)

בסוף לא ישאר לנו מה לראות במשחק.

מישהו 2

New member
Days Gone - TGS

משהו מאוד מזכיר לי את הגרפיקה של אנצ'רטד 4. הבעות פנים מעולות

מישהו 2

New member
Sword art Online - TGS , סרטון עם גרפיקת אנימה שתפסה אותי

בטח הגיימפליי לא מתקרב לאיכות הזאת, אבל זה היה פשוט יפה

נראה משחק פלטפורמה- אימה ממש אהבתי.

הזכיר לי אפילו את the evil within בסצינה עם הטבח ודאמ כל הדם הזה על הקירות והרעשים המלחיצים שהמכונות המכניות עושות.

נראה משחק חובה.
נמשיך לעקוב אחריו.

מישהו 2

New member
נראה טוב

אני כנראה הייתי בכוונה רץ ישירות לתוך הטבח כדי לראות את האנימציה של מה שהוא יעשה

יאקוזה 6-TGS יש גירסה מלאה של VF5 בתוך יאקוזה 6!!!!!!!

17 דקות גיימפלי מיאקוזה 6 שנראים פשוט אלוהי. עשו לי חשק ללכת לשחק עכשיו ביקאוזה 5. איך הם הצליחו תוך מעט זמן לעשות משחק בגרפיקה הזו? יפן נראת כל כך אמיתית.

ואגב כמו שאמרתי בכותרת, בתוך יאקוזה 6 (באולם הארקיד) תהיה לנו גישה מלאה לוירטוא פייטר 5 שוודאון. אחד ממשחקי המכות הכי טובים של דור הPS360.

זה לא יאמן! לא רק שזו תהיה גרסה מלאה לחלוטין של המשחק בתוך יאקוזה 5, סגה תוסיף 19! דמויות חדשות למשחק וכמובן שתהיה אפשרות לשני שחקנים לשחק אחד נגד השני כשיש שני קונטרולרים מחוברים לPS4.

אנחנו חייבים את יאקוזה 6!! תקנו את יאקוזה 0 שזה מגיע.

מה דעתכם על הדמו? אהבתם/לא אהבתם?

V Has Come To

New member
כמו שאמרתי...

אם הוא יקבל ציונים טובים אני קונה אותו...
מעניין אותי להיכנס לעולם של המאפיה היפנית והרחובות של טוקיו נראים ממש מגניב...
יפנים בטוח עושים משחקי עולם פתוח בצורה הכי משוגעת שיש...

PlayGirl3

New member
זאת לא טוקיו, ואל תצפה לעולם פתוח מטורף

בכל משחקי יאקוזה יש בדיוק אותה מפה שממשחק למשחק עוברת שיפוץ גרפי קל.
זאת בסך הכל שכונה דמיונית בשם קאמורוצ'ו שמבוססת על אזור האורות האדומים של טוקיו. היא לא גדולה כמו במשחקי עולם פתוח שאנחנו רגילים אליהם. מצורפת מפה של השכונה הזו.
הם כן דואגים אבל לדחוס שם הרבה תוכן, וכן, יש שם הרבה שגעונות של יפנים.

V Has Come To

New member
לזה התכוונתי שאמרתי משוגעת...

התכוונתי לתוכן ולא לגודל הפיזי של המפה...
נו ובסדר זאת לא טוקיו בשם אבל זה מבוסס על טוקיו...כמו שLos Santos מבוססת על לוס אנג'לס...העיקר שהמפתחים מנסים להעתיק את האווירה של העיר כמו שצריך זה מה שחשוב...

V Has Come To

New member
יש משהו שאני לא מבין...

אתם משחקים את המשחק בגירסה היפנית שלו? כי נגיד ליאקוזה 5(לא יודע איך זה באחרים) לקח הרבה זמן עד שיצאה גירסה מערבית...
ומה זה אומר גירסה יפנית? אני בטוח שכל הדיבור הוא ביפנית אבל אם אפשר לשנות את התפריטים ואת הכתוביות לאנגלית זה לא מפריע לי...

למעלה