בגלל זה אהבתי
א אייבורי New member 13/7/16 #64   האמת מהמם   ואז שמיקי דחפה פה איבר נשי ונתקע לי תירס בגרון.
א אייבורי New member 13/7/16 #65 שוק לוינסקי   בין כל ההיפסטרים שהתגלחו הפוך היא תתאים בול.   ואני אומר, שכל ההיפסטרים קודם יעשו מקלחת.
שוק לוינסקי   בין כל ההיפסטרים שהתגלחו הפוך היא תתאים בול.   ואני אומר, שכל ההיפסטרים קודם יעשו מקלחת.
H Happy Goth New member 13/7/16 #34 עם סקיני היה עובר לי חלק בגרון השורטס לשמור לשילוב עם טי רטרו מגניבה שבטוח יש לך כמה אחד הרחובות הקטנים שיוצאים מקינג ג'ורג'?
עם סקיני היה עובר לי חלק בגרון השורטס לשמור לשילוב עם טי רטרו מגניבה שבטוח יש לך כמה אחד הרחובות הקטנים שיוצאים מקינג ג'ורג'?
א אורחתלרגע7 New member 28/7/16 #84 לגבי המיקום נו, שם איפה שהמחתרת, לא?             סתם אין לי מושג פשוט כתוב שם מאחורה
לגבי המיקום נו, שם איפה שהמחתרת, לא?             סתם אין לי מושג פשוט כתוב שם מאחורה
H Happy Goth New member 13/7/16 #35 איזה משחק כייפי! גם נחמד לראות אנשים מפה וגם הלוקיישנים! בפעם הבאה, שיק או שוק רמת גן תודה יקירתי, נהניתי מאד
איזה משחק כייפי! גם נחמד לראות אנשים מפה וגם הלוקיישנים! בפעם הבאה, שיק או שוק רמת גן תודה יקירתי, נהניתי מאד
S shmickey New member 13/7/16 #40 אין ספק שזה יהיה שרשור שכולו שיק שיק שיק   *מתוך תצוגת אופנה בויצו רמת גן*