חמודה. לא אוהבת את הבגדים.
א אורחתלרגע7 New member 22/3/16 #30 אוי לרגע חשבתי שזו טוניקה ולא הבנתי איפה המכנסיים יש מצב שהמכנסיים קצרים מדי. חוץ מזה השילוב עובד יפה.
אוי לרגע חשבתי שזו טוניקה ולא הבנתי איפה המכנסיים יש מצב שהמכנסיים קצרים מדי. חוץ מזה השילוב עובד יפה.
Y yaelal1 New member 22/3/16 #41 כל פריט בפני עצמו יפה מאוד אבל לא בטוחה לגבי השילוב. היה יכול להיות יותר מוצלח עם חולצת ג'ינס כחולה. המכנסיים והסנדלים מעולים! הלואי והיו לי כאלו. במחשבה שניה הלואי שהיו לי כאלה רגליים התיק מגניב בטירוף היה יכול להיות פגז... אבל הלק הורס את כל הלוק
כל פריט בפני עצמו יפה מאוד אבל לא בטוחה לגבי השילוב. היה יכול להיות יותר מוצלח עם חולצת ג'ינס כחולה. המכנסיים והסנדלים מעולים! הלואי והיו לי כאלו. במחשבה שניה הלואי שהיו לי כאלה רגליים התיק מגניב בטירוף היה יכול להיות פגז... אבל הלק הורס את כל הלוק
H Happy Goth New member 24/3/16 #55 לק ירוק בית חולים וסנדלי אנו באו חמודה ביותר, צבעים ניטרליים יפים
נ נינה0001 New member 22/3/16 #21 שוק לדעתי השמלה הזאת בשילוב עם המגפיים בצבע הזה וגרביון השחור מנמיכים + מרחיבים אותה.
א אורחתלרגע7 New member 22/3/16 #31 דווקא אוהבת את הצבעים אבל הגיזרה בעייתית. לדעתי היה עדיף קו מותן נמוך יותר + יותר fit בחלק העליון + יותר flare בחלק התחתון.
דווקא אוהבת את הצבעים אבל הגיזרה בעייתית. לדעתי היה עדיף קו מותן נמוך יותר + יותר fit בחלק העליון + יותר flare בחלק התחתון.
L La Milagrosa New member 26/3/16 #70 שוק תלפיות. לגמרי לא מודעת לעצמה ולמה שאסור ללבוש אם את לא רזה ובכל זאת רוצה להיראות נחמד. חוץ מזה שהשמלה הזאת שוק גם במידה 34
שוק תלפיות. לגמרי לא מודעת לעצמה ולמה שאסור ללבוש אם את לא רזה ובכל זאת רוצה להיראות נחמד. חוץ מזה שהשמלה הזאת שוק גם במידה 34
Y yaelal1 New member 22/3/16 #43 סדין זאת דוגמא נפלאה איך משהי עם ים של פוטנציאל עושה טעויות ונראית בעע כשהיא יכולה להראות מליון דולר. לפחות זה נותן הזדמנות לכל הבינוניות שבינינו - שגם אותנו יראו.
סדין זאת דוגמא נפלאה איך משהי עם ים של פוטנציאל עושה טעויות ונראית בעע כשהיא יכולה להראות מליון דולר. לפחות זה נותן הזדמנות לכל הבינוניות שבינינו - שגם אותנו יראו.