לי הלבוש שלה הזכיר את זה...
H Happy Goth New member 29/6/16 #19 גם אני הולכת ברחוב כאילו אני על מסלול אופנה עם סנדל שטוח היה מסתדר לי יותר טוב. אבל בעצם יש לה מעיל על הכתף
גם אני הולכת ברחוב כאילו אני על מסלול אופנה עם סנדל שטוח היה מסתדר לי יותר טוב. אבל בעצם יש לה מעיל על הכתף
א אייבורי New member 30/6/16 #49   מי חישמל את השיער שלו ???   אבל אהבתי איך שציירו לו קמטי מחשבה
Y yaelal1 New member 30/6/16 #38 חוץ מנעלי הספורט - אהבתי מאוד! אבל אל מי אני באה בטענות - אני הולכת ככה כל הזמן... רק מראה לי איך זה נראה. אני חושבת שהייתי משתדלת לפחות לנעול נעלי ספורט שחורות ולא לבנות וכל כך בולטות. אבל הצעיף החולצה והמכנסיים - מעולים!!
חוץ מנעלי הספורט - אהבתי מאוד! אבל אל מי אני באה בטענות - אני הולכת ככה כל הזמן... רק מראה לי איך זה נראה. אני חושבת שהייתי משתדלת לפחות לנעול נעלי ספורט שחורות ולא לבנות וכל כך בולטות. אבל הצעיף החולצה והמכנסיים - מעולים!!
א אייבורי New member 30/6/16 #62   את הכי מלאך <חבלה>   רק אל תלבשי את המכנסיים הללו, הצבע שלהן יגרום תאונות דרכים
H Happy Goth New member 29/6/16 #25 הייתי מעדיפה עם חצאית נפוחה וואוית כזו אבל רואים שאת אוהבת לנסות דברים, אז לכי על זה. בחורה יפה
א אייבורי New member 30/6/16 #53 בלבוסטה   רואים שהיא מלכת הבלבוסטות.   עושה ניקיונות שחי שפם ומעמידה סיר על עקבים.