אני יודעת לעמוד בלחץ חברתי
וכן הייתי באוסטריה וסלובניה
וסלובניה מהממת איזה נופים!! (הם כולה שני מליון אנשים במדינה!) ובלאד ולובליאנה (שחינו בבלאד באגם בשבת ופתאום אתה באגם ושטים לידך ברווזים איך אח שלי נבהל זה היה כלכך מצחיק
)
וכנראה הרבה ישראלים אוהבים לטייל שם כי כל בנאדם שני שפגשנו ישראלי ולכן גם רוב האנשים שם יודעים קצת עברית ויש הסברים בעברית וזה.. וככה זה הרגיש יותר כמו טיול עם חברים כזה כי היו שם הרבה ילדים בגילי
ויצא ערב אחד שישבנו במסעדת דגים על חוף האגם בערב והטירה מוארת ויש אנשים שמנגנים ומופעי רחוב זה מאוד מיוחד
וגם אוסטריה הארמון מהמם והגנים אין הייתי יכולה להסתובב שם שעות! והמבוכים שיצרו מהצמחיה עד שמצאנו את היציאה
ובתוך המבוך אתה מגיע למבוך מראות או למין לוחיות שדורכים עליהם הן משמיעות מוזיקה.. חח היינו שם כמו ילדי בפארק שעשועים
לא יודעת למה לי זה עשה הרגשה של אליסה בארץ הפלאות
והלונה פארק שם כלכך מגניב! שאני אעלה את התמונות מהמצלמה אני אעלה תמונות של זה לאוף.. יש שם מתקן שקוראים לו טורנדו וזה כמו נדנה ענקית שקשורה למנוף כזה יאוו זה היה כיף
ולהסתובב ברחוב הראשי זארה הייתה על איזה בניין שלם עם ארבע כמות ופוראבר ואקססוריז עם 70 אחוז הנחה (על דברים שווים באמת
) וסטארבקס
(למרות שלא ממש נתנו לי לעשות שופינג כמו שצריך כי הם טענו "שלא בשביל זה באנו לאוסטריה" בוףףף)
וגם גם הרכבת התחתית זו חוויה
מה שכן על כל שירותים שם צריך לשלם על הכניסה בערך מה שקצת מעצבן והשפה הגרמנית
לא יודעת למה היא פשוט צורמת לי באוזן..
יש מלא אנשים כאלה שעומדים ברחוב זה ממש מגניב! אם אתה נותן להם כסף הם עושים לך מחווה הצטלמתי גם עם זוג שצבוע בכסף.. הם ממש לא זזים למרות החום והכל זה מדהים!
אני מקווה שלא ספרתי יותר מדי
אולי אני אעלה עוד תמונות בהמשך