Margot Robbie
H Happy Goth New member 22/1/18 #29 נתחיל מהשיער שהוא כ"כ 2017 מותק. האיפור קצת כבוי. והשמלה בסדר בלי הגלגל נוצות במותן.
א אייבורי New member 23/1/18 #43 איפה הגמדים   שירימו את השמלה מניקוי הריצפה ועל גלגל ההצלה עם הפרווה אני לא אומר מילה  
H Happy Goth New member 22/1/18 #32 נראית טוב איפור ושיער וזה אבל השמלה לא משהו....היה עדיף משהו עם נפח כזה ועניין....
א אייבורי New member 23/1/18 #46 לק בציפורניים וחרא שימלה לאישה כלכך יפה וסקסית.   טומטום קרוז טו יור פייס
H Happy Goth New member 23/1/18 #33 אני מאד מעריכה את התפירה של השמלה הזאת ניכר שעבדו פה קשה. אבל זה פשוט לא עובד על הבחורה הקטנטונת הזאת, את זה הייתי רוצה לראות על ניקול קידמן למשל. השיער לא משהו והיא בכללי נראית רעה למרות שאני בטוחה שהיא לא
אני מאד מעריכה את התפירה של השמלה הזאת ניכר שעבדו פה קשה. אבל זה פשוט לא עובד על הבחורה הקטנטונת הזאת, את זה הייתי רוצה לראות על ניקול קידמן למשל. השיער לא משהו והיא בכללי נראית רעה למרות שאני בטוחה שהיא לא
א אייבורי New member 23/1/18 #47 אני מודה ברצח ארלוזורוב !!!   הפסים הללו עושים לי כאב ראש כאב ראש כאב ראש מודה בהכל.