Diane and Dita
H Happy Goth New member 2/3/16 #25 דיאן נראית כאילו יצא מהסט של מולאן רוז' ודיטה מעניינת מאד, בצבע ובגזרה המיוחדת. אין תופרים כזו שמלה שתעמוד ככה? יש חישוק בפנים?
דיאן נראית כאילו יצא מהסט של מולאן רוז' ודיטה מעניינת מאד, בצבע ובגזרה המיוחדת. אין תופרים כזו שמלה שתעמוד ככה? יש חישוק בפנים?
S shmickey New member 2/3/16 #26 סביר להניח שזה מחוזק בחוטי ברזל. הייתי בטוחה שתגידי משהו על האצבע שמאיימת לפקוע החוצה מתוך הנעל שלה
R Rosie52 New member 3/3/16 #54 דיאן - לא לא לא, דיטה - שמלה נחמדה שמיקי, כל הכבוד ששמת לב לאצבע כפוקעת מהנעל - זה פשוט נורא שהיא הורסת לעצמה את הרגליים (וגם נראית מגוכחת) בשביל מידה או שתיים בנעליים רוזי
דיאן - לא לא לא, דיטה - שמלה נחמדה שמיקי, כל הכבוד ששמת לב לאצבע כפוקעת מהנעל - זה פשוט נורא שהיא הורסת לעצמה את הרגליים (וגם נראית מגוכחת) בשביל מידה או שתיים בנעליים רוזי
H Happy Goth New member 2/3/16 #28 קצת נמאס מהאפליקציות האלה קצת נמאס משמלות ערב באופן כללי לא? שנה הבאה כולן באות עם שורטס
H Happy Goth New member 2/3/16 #29 חחח בלייק וגוון פעם בעלי היה מתלונן שאנחנו נראים ככה אני דופקת הופעה, שמלה, נעלי עקב ואיפור והוא בברמודה ג'ינס ונעלי ספורט
חחח בלייק וגוון פעם בעלי היה מתלונן שאנחנו נראים ככה אני דופקת הופעה, שמלה, נעלי עקב ואיפור והוא בברמודה ג'ינס ונעלי ספורט
א אורחתלרגע7 New member 2/3/16 #43 סורי, הטרנד הזה של הראנרים מחריד בעיניי. השימלה של השמאלית די יפה.
H Happy Goth New member 2/3/16 #30 ג'ן נראית ממש טוב, משו טוב עובר עליה כלומר, היא מעסיקה סטייליסט/ית טוב/ה וג'ס הביאה אותה בשמלת ירדנה ארזי
ג'ן נראית ממש טוב, משו טוב עובר עליה כלומר, היא מעסיקה סטייליסט/ית טוב/ה וג'ס הביאה אותה בשמלת ירדנה ארזי
א אורחתלרגע7 New member 2/3/16 #44 ג'סיקה - יש לזה קטע שמתי לב שכמעט כל לוק שלה אני אוהבת. זה לא הסגנון שלי כ"כ אבל לפחות נראה הרמוני.