mass effect 3 בחינם לבעלי הפלוס האירופי.

mass effect 3 בחינם לבעלי הפלוס האירופי.

כן, אם משום מה אין לכם את MS3 עדיין או שלא סימנתם אותו כשהיה בפלוס/ או שלא קניתם עדיין באיזשהו דיל, הוא בחינם.

שחקני הPc עשו עצומה כדי לקבל את bloodborne

שחקני הPc אומרים שהם מרגישים שfrom softwore בגדו בהם, אחרי שהם רכשו את שני המשחקים בסדרת סולס שfrom software הוציאה למחשב.
אני חייב להגיד משהו, באופן כללי אני נגד משחקים אקסקלוסיבים, בשבילי הקונסולות והמחשב הן סה'כ קופסאות שנותנות לי גישה למשחקים ואני עצוב
על כל משחק שאני מפסיד.

עם זאת, שחקני הPC הגיעו לדרגה חדשה של בכיינות, סוני היא זו שיזמה את הפיתוח של bloodborne, היא פנתה לfrom software בבקשה שתפתח לה
משחק והיא מימנה את הפיתוח שלו, מי שחושב שהמשחק היה קיים גם בלעדי סוני, משלה את עצמו.

שחקני הPC מפונקים מעצבנים, הם יכולים לקנות כל חצי שנה, כרטיס מסך שעולה יותר מהps4 ולא יכולים להצדיק קנייה של הקונסולה אם הם כל כך רוצים לשחק בBD? זה מעפן. גם שלט הדולשוק 4 שהם יקבלו עם הPS4 יוכל לשמש אותם על הPC בנוסף לגישה לבלעדיים של סוני.

לא מצליח להבין אותם.
http://www.craveonline.com/gaming/a...ne-to-pc-claims-from-software-betrayed-gamers

evilplate

New member
כן...זה לא הולך לקרות

זה בדיוק כמו עם דימון סולס שסוני יפן עשתה יחד עם FROM. אין מצב שתשחרר את המשחק ל PC אלא אם החליטה להיות נדיבה מסיבה לא ברורה.
&nbsp
ואני לא חושב שאפשר להשוות בין לקנות כרטיס מסך שישמש אותך להמון משחקים לבין לקנות PS4 בשביל משחק אחד מעולה, כרגע ליינאפ הבלעדיים על הקונסולה די נורא וכואב הלב להוציא 400$ בשביל משחק שאתה רוצה ככה שמהבחינה הזו אני מבין אותם.
מבחינת לצעוק בגידה! וכל השטויות הללו כלפי FROM הם פשוט מגוחכים, זה משחק שפותח לפי בקשתה של סוני, לא מדובר פה על טומב ריידר שכולנו ידענו שההמשך יצא לכל הקונסולות ו MS עשו מחטף ושילמו עליו שיהיה בלעדי זמני.

מה? גם הPs4 תשמש אותם להרבה משחקים.

גבר אני מסכים איתך שהליינאפ דיי גרוע כרגע, אתה יודע את זה, עדיין יש לך אנשים שמשדרגים כרטיס מסך, רק בגלל שהם כבר לא יכולים לשחק ת את כל המשחקים על הגדרות גריפקה מקסימליות ב1080P אז הם לא יכולים לקנות קונסולה שעולה פחות מכרטיס המסך הזה, בשביל bloodborn/uncharted 4 והבלעדיים של סוני?

דאמ יש לך אנשים עם PC שקנו WII U בשביל ביונטה 2 זה לא רציני אחי. זה נכון שהPS4 צולע וכל הדור הזה, אבל בוא נזכר שסקיירים נועד במקור לPS4
והוא יצא בסוף 2011, לכל הדעות 2012 היתה השנה שהדור הקודם היה צריך לעוף מהחלון. עד סוף 2013 כל המפתחות הכי נחשבות בעולם עבדו עדיין על משחקי PS3.

לPS1/PS2 היה אורך חיים של 6 שנים עד שיצאו היורשות שלהן בוא נתאר לעצמנו שסוני תמשיך את הקו הזה ויש לנו עד 2019 עם הPS4 זה מספיק
זמן בשביל סוני לפצות את כל הרוכשים שלה באקסקלוסיבים איכותיים גם את אלה שיש להם PC.

לפעמים אני דואג שמיקרוסופט תגרור את סוני להוציא את הPS5 כבר ב2018, אבל זה כנראה פחד חסר היגיון כי גם אם הPS5 תצא ב2018 סוני תמשיך
לתמוך בPS4 לפחות שנה אח'כ.

הדור הקודם דפק אותנו אז עכשיו אנחנו משלמים תמחיר של זה אבל יהיה לנו משחק מהפכני בדור הזה, אני לא סומך על המפיצות עצמן, אני סומך על המפתחים שבלב שלהם הם עדיין גיימרים שמתלהבים כמונו כל פעם שהם רואים חומרה חדשה שנותנת להם לעשות משהו מגניב וחדשני שלא היה קיים קודם :)

Megalomaniac911

New member
רק שתהיו בעניין

ה- PS3 לא היתה שווה כלום עד 2009, מ-2009 התחילו לצאת הבלעדיים האיכותיים. אז פשוט סבלנות.

אני מסכים איתך לגמרי אלעד. באמת הPS3 לא היתה שווה הרבה

בתקופה שלפני 2009, מה כבר היה בשוק מבחינת בלעדיים? Uncharted 1 שאנשים נותנים אותו כדוגמא כמשחק שהיה בתקופה המקבילה לזאת שעכשיו, אבל בעיקרון הוא משחק ששווה רק בגלל העלילה שלו בעיני. Heavenly Sword ראיתי אצל חבר כשיצא, לחלוטין לא שיכנע אותי לעבור לPS3 בזמנו.
גם אני בעד קטע של סבלנות, אני בכלל לא דואג אני יודע שהPS4 בסוף תהיה הקונסולה הכי טובה בדור, ואנשים יראו את זה כבר בE3 שסוני תפיל כמה פצצות מגהטון.

מה איתך, קנית כבר אקסבוקס וואן ?

evilplate

New member
לא מסכים

הרשימה שלי כוללת לא רק בלעדיים (שנעים בין טוב עד מעולה) אלא גם שמות משמעותיים של צד ג' שגורמים לך לרצות לקנות את הקונסולה בניגוד להיום שאין בעיה להשאר עדיין עם דור קודם.

עד 2009 יצאו:
מוטורסטורם (היה יותר טוב מ DC למרות שהסגנון שונה, לפחות אשכרה עבד בהשקה...)
רזיסטנס (עדיף מכל הבלעדיים בהשקה של הפס4)
אובליביון
ריינבו 6: ווגאס
וורהוק (שהיה להיט גדול פה בפורום)
טום קלנסי גוסט ריקון 2
האבנלי סוורד (לא משחק גדול, אבל בלעדי סביר סכ"ה)
ראטצ'ט וקלאנק TOD
COD 4 (אחד מהמשחקים החשובים של העשור האחרון, לטוב או לרע...)
אנצ'רטד (שכן היה מצויין לזמנו, היום פשוט התיישן)
GT 5 פרולוג (גרסת פרולוג אבל אוכלת את כל המירוצים שיצאו עד עכשיו לפס4, מכרה מעל 5 מליון עותקים)
בורנאאוט פרדייז
DMC4
Condemned 2
ואלקיר כרוניקלס (עוד בלעדי מעולה)
GTA 4 (אישית שנאתי את המשחק הזה אבל עם הביקורות והמכירות אי אפשר להתווכח- קילר אפ גדול לדור הבא)
MGS 4 (הוא לבד הופך את ההשוואה לבלעדיים של הפס4 לבדיחה...)
Dead Space
BIOSHOCK
ליטל ביג פלאנט (עוד בלעדי שפתח סדרה סופר מצליחה)
פולאאוט 3
מוטורסטורם 2
רזיסטנס 2
COD 5
מירורס אדג'
HAZE וגם LAIR (סתם בצחוק)
----------------------------
תקחו מהרשימה הזו מה שאתם רוצים, בלעדיים בלבד, משחקים שיצאו לדור הבא בלבד (ושאשכרה נותנים דרייב להחליף קונסולה- כמה כאלו יש עכשיו כולל צד ג'? אני יכול לחשוב רק על BB כמשחק חובה שלמעריצים שווה לעבור דור בשבילו), מאיזו זווית שלא תסתכלו הרשימה הזו מחסלת את הפס4, בין אם תשוו עד לזמן המקביל עכשיו, השקה, וואטאבר.

מה שכן עד סוף השנה דברים קצת יתאזנו עם הוויטצ'ר 3, באטמן, AC חדש, סטאר וורס וכמה משחקי אינדי גדולים שתלוי גם איך יצאו( וMGS5 להזכירכם יוצא גם לפס3) אבל עד עכשיו העסק די נוראי.

יש המון מולטי פלטפורום ברשימה שלך.

ב2009 היה לי מחשב על ושיחקתי בכל המשחקים שענינו אותי ב60fps ולפעמים גם 120fps כמו במקרה של DMC4. לא היתה לי סיבה לחשוב על PS3 בכלל.
אם אתה מסתכל על זה בתמונה רחבה יותר זה ברור שהדור הקודם היה טוב יותר ב2009 באופן כללי, אבל הדיון שלנו היה אם הPS4 תהיה שווה לבעלי PC.
לא לאנשים שאין להם שום פלטפורמה אחרת.

אני מסכים שהדור חלש בכללי בנתיים, זה לא קורה רק על הPS4 אבל, גם לשחקני הPC והONE אין באמת משחקים טובים כרגע.
כל הבלעדיים שהבאת חוץ מוולקארי קרוניקלס הם מעפנים לדעתי. רזיסטנס לא נראה לי משהו מיוחד בשיט לעומת קילזון, ואם הממוצע שלו יותר גבוה משל קילזון זה רק בגלל שהציפיות מבלעדי לPS4 ב2013 היו הרבה יותר גבוהות מהציפיות מרזיסטנס, רוב הסיכוים שהוא לא באמת יותר טוב.

בנוגע למשחקי הצד שלישי, לא ברור לי איך אפשר לצפות למשחק כמו BIOSHOCK כרגע כשהמפתחת שלו התפרקה והבמאי יעבוד על משחקים קטנים מהיום.לא ברור לי איך אפשר לצפות לdmc5 מקביל, כשכולם יודעים את המצב הכלכלי המשפיל של קפקום הגיע אליו, ושהיא צריכה למכור לך רימאסטרים
ולקבל עזרה מסוני כדי לפתח משחק בתקציב נמוך כמו SF5

Dead Space לא ברור לי איך אנשים מצפים למשחק כמו דד ספייס, כשEA הכריזה שהיא לא תתמקד יותר במשחקים שהם סינגל אונלי.
והיא לא חושבת שחוויה כזו שווה השקעה.

פולאאוט 3- דווקא יש שמועת שfallout 4 בפיתוח, מה לעשות זה לוקח זמן לפתח RPG מאסיבי כזה אלא אם כן אנשים רוצים עוד פעם דמות שזזה כמו זקן בן 100 וגם נלחמת כמו בן 100.

GTA 4 - המשחק החמישי הוא עדיין חדש יחסית זו לא אשמת רוקסטאר שהדור הזה נמשך 200 שנה, לוקח להם 5 שנים לפתח משחק GTA מאיפה הם יקריצו לנו עכשיו GTA6 ?

COD 4- משחק באמת חשוב לא אומר שלא, אבל הוא חשוב כי הוא סלל את ההתמקדות במולטיפלייר בדור הקודם (שזה שלילי) תודה בזה או לא,
גם דסטני וגם טיטאןפול וגם evolve ניסו להכניס חידושים בז'אנר הFPS, החידושים שלהם לא תפסו ולא הלהיבו באותה צורה, אז בגלל זה הם לא נתפסים
כחדשניים כמוהו. מה לעשות, לא תמיד הגיימרים מאמצים בחיבוק שידרוגים וחידושים ולכן נוצרת לך תמונת מצב כאילו המפתחים לא ניסו לחדש כלום.

מירורס אדג'- באופן מפתיע למדי יחסית לEA שלא רוצה לפתח משחקי סינגל אונלי, היא מפתחת משחק חדש בסדרה הזו, לוקח להם זמן כי זה רייבוט ועדיף שיקחו תזמן כי המשחק הזה היה זוועה.
ש
בעיקרון אני רואה שני אשמים עיקרים במצב הדור- הדור הקודם שנמשך כמו מסטיק ומשחקים שללא ספק היו צריכים להיות משחקי PS4 כמו GTA5 וסקיירים יצאו בסוף לדור הקודם כדי להנות מבסיס המשתמשים הענקי. האשם השני הוא הדור הקשוח שהיה לנו בדור הקודם שהביא לקריסה ופחד להפסיד כסף, ולכן המפתחת של ביושוק נגיד לא רוצה לתת אור ירוק לעוד משחק כזה. וEA לא רואה תכלית במשחקי סינגל אונלי.

הדרישות של הגיימרים כל הזמן עולות, משחקי PS4 לא עלו למחיר של 70$ אבל עלויות הפיתוח עלו ועוד איך. אין מה לעשות כואב להודות, אבל אנחנו
כבר לא נמצאים במציאות שמאפשרת לחברות צד ג' לקחת סיכונים כמו פעם עם משחקי AAA זה ממש עצוב אבל זה לא ריאלי, כובד המשקל והציפיות שלנו
צריך להיות מחברות צד א' כרגע. רק להם יש אינטרס להסתכן כדי שתרכוש את הפלטפורמות שלהן.

חברות צד ג' סביר יותר שיביאו גיימפלי מהפכני דרך משחקים דמוי אינדי.

evilplate

New member
יש מולטי פלטפורם

אבל הם בלעדיים לדור הבא, חלק מהם גם רק ל 360 ולפס3 בלי PC (בניגוד להיום שהכל מגיע אליו), הם עוד סיבה לאנשים לעבור דור.
חשבתי שאנחנו בפורום קונסולות, לרוב הגדול של שחקני הקונסולות אין PC חזק, הם קונים PS2 או XBOX ואז מחפשים סיבה להחליף דגם, בדור הזה מלבד שאדו אוף מורדור שגרסת הדור קודם זוועה לא שחיקה (וגם גרסת הדור הנוכחי נחמדה, לא יותר מזה לטעמי אבל הרוב אהבו) אין יותר מדי משחקים טובים שלא קיימים על הפס3, אם אתה לא לחוץ על שיפוצים גראפיים אין לך ממש סיבה לעבור עד עכשיו.

אבל כמו שאמרתי אם אתה רוצה תשווה גם בלעדיים של סוני על הפס3 לעומת הפס4, רזיסטנס המקורי אולי היום לא ברמה יותר גבוהה מקילזון, אבל בזמנו ב 2006 כשקנית קונסולה הוא היה אחלה (ולפס3 גם היה חרא השקה אבל איכשהו סוני התעלו על עצמם עם הפס4), גם אנצ'רטד היה מצויין, ראטצ'ט היה טוב, LBP קיבל 90+, וואלקיר כרוניקלס היה מעולה, MGS4 היה בלעדי גדול מאוד (אותי אישית אכזב יחסית אבל עדין מבחינת איכות אין מה להשוות לפס4) וסדרת מוטורסטורם היתה ממש כיפית לחובבי הארקייד, גם טעימה יפה מ GT5 עם פרולוג זה עדיף מדרייב קלאב מלא ובינוני, וורהוק לא ממש היה אכפת לי אבל הוא משחק מולטי טוב.

מה יש לפס4 עד עכשיו? אמממ BB, כן יש BB (מזל שאין גם SARA, הייתי חייב את בדיחת הקרש הזו מצטער :p) ומה עוד?
בעיקרון לפי הליינאפ שידוע לנו זה מה שיש לו עד 2016 מבחינת AAA, אינפמוס הבלעדי השני הכי טוב אתה קולט? כאילו זה לא משחק נורא אבל הוא בערך כמו האבנלי סוורד ברמה אם תרצה, בלי הרבה תוכן, די שטחי, "נחמד", משהו שאתה שוכח ברגע שאתה מוציא את הדיסק מהקונסולה וזה הבלעדי השני הכי טוב.

לפחות BB פצצה אבל אין הרבה יותר מזה.
סכ"ה הכל זה תירוצים, גם הצד שלישי התדרדר וגם צד א' רע מאוד, לפחות השנה הזו עם BB שכבר עומד בציפיות מתחילה להראות יותר טוב ואשכרה לספק סיבות אמיתיות לבעלי הפס3 להתחיל לשקול להחליף דגם- יכלת לראות את זה כבר בתגובה של voguemaster לטריילר של באטמן שגרם לו לחשוב על לעבור דור, דברים כאלו בסופו של דבר זה הסיבה שאתה מחליף קונסולה, לא רימאסטרים, דברים בינוניים כמו אינפמוס או גרועים כמו נאק וקילזון או משחקי צד ג' שכבר יש לך שקיבלו בוסט לגראפיקה (וגם הם ברובם בינוניים, מה כבר יצא ממש טוב השנה מצד ג'- בלעדי לדור הבא או לא, דראגון אייג' 3 ו?).

"לפחות BB פצצה? אני עוד אחשוב שהצבעת לליכוד

הייתי חייב להמשיך את בדיחת הקרש הזאת חחחחח. תשמע אני מסכים עם כל מה שאתה אומר על המשחקים, אני לא יכול להבין למה אתה אומר שהכול תירוצים. אני יודע שבסה'כ אנחנו גיימרים שרוצים את המשחקים שלהם, במיוחד שסוני מנפנפת לנו "greatness awaits" ובנתיים מה שבאמת מחכה לנו זה קנאק. שנינו לא גיימרים קאזואלים אנחנו אנשים שטורחים להתעדכן במה שקורה בתעשייה אנחנו מנסים לקבל מידע חדשות חדש ישר שהוא מגיע ואנחנו כן יודעים קצת ממה שקורה מאחורי הקלעים, אז איך אפשר להגיד שהכול תירוצים?

זה תירוץ שקפקום בקשיים כלכלים והיתה חייבת עזרה מסוני על כל דבר? אם הם לא לא בקשיים כלכלים?
זה שקר, שהיוצר של ביושוק, לא יקבל יותר תקציבים של משחקי AAA ?
זה שקר שהמפתחים של DMC לא הצליחו לייצר להיט מיינסטרים אמיתי בדור הקודם, ועכשיו הם מפתחים משחקים בסקאלה קטנה לPS4 כי אף אחד לא יתן להם פרויקט יותר גדול?

זה תירוץ שהמפתחת של dead space כבר לא יכולה לפתח משחקים בסדרה הזאת, והמשחק האחרון שהיא פיתחה הוא באטלפילד החדש?
זה תירוץ שהמפתחים של סדרת darksiders שהרבה אנשים אהבו בדור הקודם וקיבלה שבחים פשטו רגל?
זה תירוץ שהבמאי של סדרת gears of war עובד עכשיו על משחק free to play ?
זה תירוץ שסקוור, שפעם היתה חברה שידעה להשריץ אינספור משחקים של 8.5-9 בקושי מצליחה להוציא שלושה משחקים, חוץ מהמשחקים של איידוס וגם הם לא מכניסים לה כסף כמו שהיא רוצה?
זה תירוץ שהבמאי של AC1/2 תכנן משחק מהפכני ויוביסופט לא נתנה לו מספיק חופש יצירתי אז הוא עזב?

מצד אחד אנשים רוצים משחקים מהפכנים פורצי דרך, מצד שני אף אחד לא טורח להסתכל לאמת בעינים וללכת ליםבדוק מה קרה עם האנשים שהגדירו
דורות שלמים של גיימרים. משחקים לא נוצרים יש מאין אתה יודע את זה, משחקים כמו כל יצירה דורשת אנשים עם להט מיוחד, והאנשים האלה עם הלהט
והתשוקה למשחקים טובים כבר לא נמצאים איפה שהם היו פעם.

עם כל זה אני נשאר אופטימי כי לחברות צד א' יש אינטרס לחדש ולהדהים אותנו כדי שנקנה את הקונסולות שלהן. אני סומך על סוני שתספק את הסחורה

evilplate

New member
חס ושלום

כל הסיבות שנתת הגיוניות, אבל זה לא בדיוק עוזר לנו נכון? אנשים פה מדברים על כך שהדור הקודם גם היה חלש בנקודה הזו ופשוט הסברתי שזה לא נכון, יהיו הסיבות אשר יהיו.
&nbsp
וכן חלקם תירוצים כי אין קשר בין מה שאמרת לזה שסוני מוציאה משחקים רעים עד עכשיו, זה ש EA לא עושה עוד דד ספייס לא קשור לזה שווטץ' דוגס מאכזב רצח. כל 2014 נעה בין רעה למקסימום טוב בלי שום דבר ראוי לציון יותר מדי, הבעיה זה לא שהכמות של המפיצות שעושות משחקים כמו שאני רוצה ירדה אלא זה גם מה שיוצא שהוא לא משהו, בין אם בסגנון שמדבר אלי או לא.

עטלפוני

New member
אני לא חושב שזה נכון לומר ש "אין מה לשחק"

בראיה כוללת, על שתי הקונסולות. מי קונה עכשיו ? או אנשים שיודעים בדיוק למה הם נכנסים, או אנשים "תמימים" שאין להם קונסולה או שקנו ממזמן. אם אתה מתעניין במשחקים סביר שאתה יודע ליין אפ ותאריכים ומודע למה אתה נכנס, ואם אתה סתם קונה חדש יש די הרבה משחקים לשחק. באקס בוקס יש לפחות 50, אני מאמין שבפס4 זה די זהה. גם רימסטרים וגם חדשים. רק לאדם שטחן את הדור הקודם אולי יש פחות מה לשחק כרגע, אבל סביר שאדם כזה ידע למה הוא נכנס בתחילת הדור.

Megalomaniac911

New member
דיברנו על בלעדיים

באופן כללי אני חושב של- PS4 כרגע יש מספיק משחקים בשביל לקנות את הקונסולה... זה שלא כולם מוצלחים זה משהו אחר, 2014 פשוט היתה שנה חלשה מאוד לגיימינג בלי קשר לאיזו קונסולה. (לעומת 2013 שלדעתי היתה הכי טובה אי פעם, מעניין מה היה קורה אם ה-PS4 היתה יוצאת שנה קודם...)
&nbsp
כרגע מה שנראה Bloodborne הוא נראה הבלעדי הראשון שבאמת שווה משהו...

מישהו 2

New member
באופן אישי

מעולם לא שיחקתי במחשב משחק טוב יותר מ- GOW, uncharted ו- the last of us.
אני חושב שהמשחקים האלו כל כך טובים ובלתי נשכחים, שלשחקנים 'אמיתיים' זה שווה את ההשקעה.
אני גם חושב שהמשחקים האלו כל כך טובים בגלל שהם פותחו במיוחד על פלטפורמה אחת בעלת סט חומרה אחיד שבעצם זקוקה לזה כדי לצבור לקוחות.
וזאת באמת אחת הסיבות העיקריות של אנשים לקנות קונסולה מלכתחילה (לפחות במקרה של סוני ונינטנדו).

עוד לא קיבלנו את הכול בדור הזה. יש לנו עוד למה לצפות מנוטי דוג, ועוד משחק מהעולם של GOW. זה כבר מספיק.

evilplate

New member
המחשב מציע סגנון שונה

אני גם לא מתחבר אליו במיוחד, מן הסתם לא תראה שם הרבה AAA בלעדיים כמו אצל סוני כי אין חברה בעלת אינטרסים שתתחזק דבר כזה, כן תראה שם הרבה משחקים שיוצאים רק לקהל של ה PC בסדר גודל שונה של תקציב אבל עדיין ברמה לא רעה בכלל, רק עכשיו יצא Cities שהוא כמו סים סיטי רק אשכרה טוב, שנה שעברה יצא ה RPG הזה שהיה בין הטובים של השנה והיה ברמה לפחות של A או אפילו AA מבחינת הפקה, בקיצור יש לא מעט משחקים טובים בלעדיים רק לא ברמת הפקה גבוהה כמו שתמצא בבלעדיים של הקונסולה ובז'אנרים פחות מיינסטרימים לרוב.

מצד שני הם גם מקבלים לא מעט בלעדיים של ה ONE וגם כמה אינדים שיוצאים לפס4 וחסומים בפני ה ONE (אית'ן קארטר ו NMS למשל) ובניגוד לדור הקודם גם כל AAA צד ג' יוצא אליהם וכמעט תמיד בהשקה, ככה שבסכ"ה יש להם מאגר משחקים די ענקי.

מישהו 2

New member
מאגר ענקי שלא משתווה למשחקים שציינתי

אין כזה דבר מקבלים בלעדיים של ה- ONE. זה כבר לא בלעדיים נקודה

evilplate

New member
לא הבנתי.

אם הם מקבלים משחקי AAA של MS כמו קוואנטום ברייק זה לא נחשב?

מישהו 2

New member
לא

דבר ראשון, קוואנטום בריק הוא באמת המשחק הראשון מזה הרבה זמן 'מהצד השני' שאולי יש לו סיכוי לעמוד בהשוואה אל מול המשחקים שציינתי. אני מדבר על המשחקים שמשאירים בך את הזכרונות הכי טובים וטעם של עוד.
&nbsp
דבר שני, כמו שאמרתי, בגלל שהוא יוצא גם למחשב, אם יצא למחשב, זה אומר שהלקוחות של אקסבוקס יקבלו גרסה נחותה של המשחק ב- 720-900P עם 30 FPS, אל מול שחקני ה- PC שיזכו לשחק בהגדרות הכי מטורפות. ויכול להיות שאם המשחק היה מפותח באופן ישיר אך ורק לחומרה של האקסבוקס, היו מוציאים ממנו יותר וגם המשחק כולו בכללי מבחינת תוכן היה טוב יותר.
&nbsp
אני אישית, אם הייתי לקוח של אקסבוקס, הייתי מרגיש קצת נבגד.. בכל זאת, הם מוכרים אותו בתור 'בלעדי' של אקסבוקס מאז E3, סיבה שבגללה אנשים החליטו לקנות אקסבוקס. Quantom Break ישאר אקסלוקסיבי אמיתי של אקסבוקס לדעתי, ולא יצא למחשב.
&nbsp

evilplate

New member
כמו אלאן וויק שלא הגיע ל PC? ;)

אממ המשחק כן מפותח לחומרה של הבוקס ועל מנת לנצל אותה וכל מה שאתה רוצה, אחרי זה עושים לו פורט ל PC, אין קשר וזה לא סותר, גם את TLOU היו יכולים להביא בפורט עליון ל PC רק שמן הסתם סוני לא משחררת.

אני מסכים איתך שזה מוריד מהערך של הבוקס כפלטפורמה ואישית אם הייתי מתעניין בבלעדיים של ה ONE הייתי הולך כבר על PC אבל דיברנו בדיון על ה PC לא על הערך של ה ONE, זה מוסיף ל PC ובגלל זה יש לו הרבה משחקים טובים.

והיי אני הסכמתי איתך שאני גם לא מוצא עניין ברוב הבלעדיים של ה PC וכן חלק גדול מהאפיל של ה PS4 זה הבלעדיים של סוני רק שאנשים מתבאסים בינתיים לקנות קונסולה רק בשביל משחק אחד (BB) והבטחה שבעתיד יגיעו עוד שמות טובים, אפשר להבין אותם כי עד 2016 הבלעדיים הגדולים של סוני (ממה שהוכרז) לא משהו.

זה ששנינו לא מתחברים ל PC אגב לא מוריד מהלגיטימיות של הפלטפורמה והמשחקים שם, חלקם מקבלים ציונים ממש טובים ואני בטוח שחובבי הז'אנר נהנים מהם, אם היית אוהב משחקים כמו סים סיטי למשל עכשיו היית עושה כיף חיים עם Cities שיצא וגורף שבחים.

למעלה